Meget venlig vært, smukke omgivelser med skøn natur.
Flot lejlighed, gode faciliteter, bl.a. parkeringskælder, sauna, elevator osv. (Dog savner vi en alm ovn)
Dejligt feriehus i skønne omgivelser. Rent og pænt med god plads til 12 personer. Vær opmærksom på at ejer kun taler fransk.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Belvilla
Vi annullerede et ophold den 20. marts 2026 og bookingen var med fuld refundering. Vi havde betalt 1. rate. Vi skrev til Belvilla den 26. marts for at høre, hvornår vi kunne forvente at modtage refusionen. Vi fik svar den 31. marts om, at refusionen var igangsat.
Vi modtog ingen penge og skrev derfor til Belvilla igen den 16. april - intet svar. Den 29. april skrev igen for at høre, hvornår og hvordan beløbet er overført - intet svar. Det er virkelig ikke i orden!
Vi har ellers tidligere booket hos Belvilla, hvor opholdet var virkelig dejligt, men vi har ikke tidligere prøvet at annullere et refunderbart ophold, så derfor denne ene stjerne, da det har vist sig - indtil nu - umuligt at få beløbet refunderet.

Besvarelse fra Belvilla
Vi har bokket et ophol med belvilla fra d.28/7 til d.7/8 2026, og har gratis afbestilling frem til 13 juni 2026. Jeg har af personlige årsager været nød til at afbestille, elle det vil sige jeg har tjattet med deres robot og talt i telefon med det et par gange og de bliver ved med at sige de vil annulere opholdet og de vil sende en e-mail med annuleringen og returnere vores depositum. Men bliver ved med ikke at modtage noget og nu er der gået 8 dage.
Hvis belvilla ønsker at komme i kontakt med os må det bede om vi ringer til en bestemt person eller sende en mail adresse vi kan kommunikakere på.
Hvis ikke vi høre fra dem inden ugens udgang og får vores penge retur så går vi videre til rejse klagenævnet.

Besvarelse fra Belvilla
Jeg er ekstremt skuffet over min oplevelse med dette firma og vil på ingen måde anbefale dem til andre. Kundeservicen var både flabet og direkte uprofessionel – mine henvendelser blev enten ignoreret eller besvaret kort og uden nogen reel vilje til at hjælpe. Man får tydeligt indtryk af, at de er ligeglade, så snart pengene er trukket.
Derudover blev jeg først efter booking gjort opmærksom på et skjult gebyr på over 110 euro, som de opkræver uanset hvor længe man opholder sig. Det står på ingen måde klart og tydeligt i processen og føles ærligt talt som bevidst vildledning.
Alt i alt en frustrerende og dyr oplevelse, hvor man ikke føler sig respekteret som kunde. Jeg kommer aldrig til at bruge dem igen – og råder andre til at styre langt udenom.

Besvarelse fra Belvilla
Flot lejlighed, gode faciliteter, bl.a. parkeringskælder, sauna, elevator osv.
(Dog savner vi en alm ovn)

Besvarelse fra Belvilla
Det var i virkeligheden værten fra AirBnb, som ikke forstår, hvad god kundeservice er, da hun ikke ville kontakte Belvilla ang. skift til større lejlighed.
Efter lange samtaler med Belvilla & AirBnb er det lykkedes at komme ud af aftalen omkostningsfrit.
Jeg vil gerne rose medarbejderen fra Belvilla for at være forstående og yde en fantastisk service.
Jeg lader min oprindelige klage stå.
Hvilken ufleksibel og rigid virksomhed. Det virker som om, man kommunikerer med en robot. Der er ingen menneskelig forståelse og empati.
Jeg fortryder i den grad at booke ferielejlighed hos Belvilla.com
Virksomheden havde mulighed for at udleje en 50% dyrere lejlighed, da vi ønskede at have en ekstra gæst med, et barn for øvrigt, men Belvilla.com ville ikke lade os komme ud af aftalen for den lille lejlighed. Total mangelfuld kundeservice.
De fortjener end ikke min ene stjerne.
Til information. Vi har booket gennem AirBnB - adresse Kramategg, Strengen, Østrig

Besvarelse fra Belvilla
Hvis jeg kunne, havde jeg kun givet dem ingen stjerner.
Jeg, min kæreste og et vennepar, bookede den lejlighed igennem hotel.com den 2 Oktober.
Vi ville på julemarked i Lübeck, og fandt dette sted.
Jeg får bekræftelse på gennemførelse.
Pludselig får jeg en masse mails, men virker som spam, jeg skriver til stedet via hotel.com for at forsikre mig, at alt er i den skønneste orden og at vi har lejligheden.
Jeg får et svar, at det er spam og jeg skal ignore det, at alt er iorden.
Dagene op til, skriver jeg ifh til udlevering af nøgle og får svar på at det vil komme.
Samme dag vi ankommer 5 december, får jeg en mail, jeg svare og spørger til nøglen men intet svar.
Da vi ankommer til lejligheden kl 16 ved indcheckning, ringer vi til nogle af alle de numre vi fået sendt via booking bekræftelse fra stedet af, men ingen af disse numre er mulige at komme igennem til og et andet eksister ikke.
Til sidst får vi fat på en mand fra deres hjælpecenter, han får alle vores oplysninger, han finder os.
Han ringer til Belvilla, ringer tilbage til os, at han ikke kan komme igennem til ejeren af stedet.
Vi forsørger igen at ringe, og skrive men uden held.
Til sidst må vi beslutte, at køre videre og booke andet sted, et sted og være for. Weekenden skulle vi have.
Først efter 6 timer, for vi svar og en kode tilsendt, men da var klokken mange og forsent.
Jeg skriver tilbage, at vi har fundet andet sted men pengene ønskes tilbage. Vi får tilbudt en ny weekend og en ekstra dag, men det vi ikke interesseret i grundet denne meget dårlige oplevelse, skriver tilbage at pengene ønskes tilbage men har intet hørt.
Det skal siges, at flere navne og mails fra "stedet" har skrevet ifh til booking, mange numre at ringe til uden held, meget spam.
Fra Belvilla fik vi mails om bekræftelse, men samtidig et link ved henvendelse, som leder en videre til betaling trods for vi havde betalt.

Besvarelse fra Belvilla
Vi havde booket en lejlighed i Cannes i juli 2025. Da vi kom frem til adressen fik vi en helt anden lejlighed. Slet ikke som vist på billederne. Og de ville ikke hjælpe os undervejs. Vi følte os tvunget til at blive i lejligheden selv om den på ingen måder levede op til det vi havde booket.

Besvarelse fra Belvilla
Pas på! Dette firmaer sender opkrævninger for services man har afmeldt rettidigt.
Dejligt feriehus i skønne omgivelser.
Rent og pænt med god plads til 12 personer.
Vær opmærksom på at ejer kun taler fransk.

Besvarelse fra Belvilla
Book IKKE gennem dette firma!!
D. 4/7-11/7 havde min familie (to voksne, et barn på 8 måneder og hund) og jeg booket et mindre sommerhus i Belgien. Da vi ankom til huset var det mildest talt beskidt. Der var muselort på køkkenbordet, døde myrer på stole, senge og borde, rester af uidentificerbart materiale i afløb, skraldespanden fyldt med ældgammelt muggent affald mm. Vi starter altså vores ferie ud med at gøre rent... Som dagene går opdager og oplever vi flere og flere ting. Når vi bruger varmt vand lugter det af rådne æg, når vi bruger et blus på komfuret går andre blus i gang uden varsel, lyset virker ikke i emhætten, ledningeer stikker ud af væg og op af gulvet, gulvet på badeværelset giver efter, der er snegle og flyvemyrer indenfor, huset svarer ikke til billederne (der mangler fx en overdækket terrasse) og på tredjedagen går lyset på badeværelset og der er ingen vinduer i dette rum..
Vi kontakter Belvilla, først skriftligt og da vi ikke modtager svar, telefonisk. Ved første henvendelse møder vi en meget empatisk og forstående mand i kundeservice. Han er helt enig i, at med det vi fortæller, så lever det ikke op til hvad man kan forvente og han giver os muligheden for enten at få et nyt sted eller en refusion. Vi vælger en refusion. I samtalen beder jeg om et skiftligt referat på email og bliver lovet et opfølgende opkald morgenen efter. Ingen af disse ting bliver overholdt. Ved efterfølgende mange opkald til kundeservice bliver jeg mødt af flere forskellige udfordringer; bookingnummeret findes ikke, jeg skal tale med ham jeg oprindeligt talte med (men som altid er optaget), jeg bliver lovet at han vil ringe mig op ad flere omgange, der bliver lagt på.. I det seneste opkald, i dag, bliver jeg informeret om, at klager skal gå til en anden email, end den jeg har skrevet til, at de venter på at husejeren vender tilbage på klagen (som kan tage måneder) og at hun ikke kan hjælpe mig mere. Jeg forholder mig kritisk til hele situationen og hun gør mig opmærksom på, at samtalen altså optages, så nu må jeg liiige... Jeg er på intet tidspunkt ubehagelig eller grim i min retorik, men jeg påpeger at jeg er blevet lovet opkald, referater, refusion mm og at intet af dette er blevet imødekommet. Til slut tror jeg hun sætter mig på mute - i lang tid taler jeg i hvert fald for døve ører og forsøger at få kontakt indtil der til sidst lægges på, fra Belvillas side..
Jeg ved endnu ikke hvordan sagen ender, men jeg ønsker ikke at andre skal stå i lignende situationer og derfor har jeg informeret Belvilla om, at jeg ville lave en anmeldelse på trustpilot.
Til Belvilla: Bookingnummeret er 19 NE V9 FH
Jeg har sendt emails og billeder til både info-email og service-email.
Brug aldrig dette rejseselskab! Du bliver snydt. Når dine penge er betalt og du glæder dig til ferien Nnulere de, uden grund og stiller ikke anden bolig til rådighed.! Vi var bange for, at vi ikke ville få vores penge retur, men de er dog lige kommet efter lang ventetid!

Besvarelse fra Belvilla
Virkelig sløj kundeservice. Oplevede 3 gange de ikke formåede at svare inden for lovede svartid- alle gange blev anmodningen afvist. Kommer ALDRIG til at spilde tid på Belvilla igen
Jeg bookede et sommerhus, og betalte som de opfordrede til hurtigt første rate (ca. 15.000 kr.). Derefter bliver min booking annulleret - noget jeg i øvrigt selv skal opdage ved at logge ind, hvad jeg til alt held gør. Derpå skal jeg nu vente 3 uger på at få mine penge retur, som var det mig der havde annulleret ordren. Helt håbløst at systemet ikke er lavet således, at man selvfølgelig tjekker endeligt med husejeren at det kan bookes, inden første rate kan betales. Når det så annulleres burde det så selvfølgelig køre fuldstændig automatisk med besked derom, og jeg burde have pengene tilbage igen øjeblikkeligt. Det er under al kritik, og jeg kommer aldrig til at bruge Belvilla igen.
Alt for lang tid om at tilbagebetale 800 € (6000 kr.) depositum. De lover ca. 14 dage og der er nu gået 6 uger. Jeg har kontaktet dem via mail og 2 telefonopkald. De lover hver gang at der er sket en fejl som de straks vil rette. Havde regnet med mere professionel håndtering.
Alt frem til tilbagebetalingen har været helt fint.