MyWheels Anmeldelser

2.807
TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Echt een aanrader als je even auto nosig heb. Al meer dan 60x een auto gehuurd. Nooit problemen mee gehad. Goede nette auto’s, klantenservice reageert ook snel en vriendelijk.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het was een 5 maar de laatste tijd zit er duidelijk een beleid van scherpere procedures en financieel management op. Heeft wel een negatief effect op de ervaring. Hoop dat er snel weer mensen met oog... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een waardeloos bedrijf. Je verhuurt auto’s die al behoorlijk veel schade hebben en vervolgens worden klanten geblokkeerd vanwege vermeend rijgedrag. Als je mensen een auto verhuurt, zorg dan e... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn ontzettend blij met MyWheels. Als gezin met twee tienerjongens doen we al onze ritten ermee, ook vakanties, al bijna 15 jaar, ondertussen al een par honderd ritten. En dan te bedenken dat we... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Biludlejning

Skrevet af virksomheden

MyWheels gelooft dat elke auto een deelauto is. Samen maken we de straten en buurten een klein beetje beter.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 97 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(2.807)

496 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Laadpaalklevers

Ik ben geen Mywheels gebruiker, maar erger me groen en geel aan de asociale gebruikers van Mywheels die hun auto dumpen bij een laadpaal in een wijk en dat deze dan vervolgens meerdere dagen ongebruikt aan de laadpaal staat. Een belletje naar de overigens keurige klantenservice biedt ook niet veel soelaas. Het concept van een auto delen is prima, maar op deze manier veroorzaakt je veel overlast voor anderen!

20. juni 2026

Hi Wim,

Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat je overlast ervaart van MyWheels-auto’s die langere tijd bij een laadpaal blijven staan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen dat dit frustrerend kan zijn voor buurtbewoners.

Fijn om te horen dat je onze klantenservice als keurig hebt ervaren. Voor dit soort situaties mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice, zodat we kunnen meekijken naar de specifieke locatie en auto waar het om gaat. Vermeld daarbij bij voorkeur het kenteken, de locatie en hoe lang de auto daar al staat.

We nemen dit soort meldingen serieus en kijken graag mee naar een passende oplossing. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit bij ons onder de aandacht te brengen.

Flexibel en gemakkelijk

Elke keer een hele soepele rij-ervaring en er is altijd een auto beschikbaar

18. juni 2026

Hi Luuk,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je elke keer een soepele rijervaring hebt en dat er altijd een auto beschikbaar is wanneer je die nodig hebt.

We wensen je nog veel fijne ritten toe!

Slechste klantenservice

Een van de slechste ervaringen met de hulplijn van een deelplatforn! Hele issue gehad met het verifiëren van mn rekening! Natuurlijk doe je ook nog je rijbewijs daarvoor verifiëren, dit heb ik inmiddels 8/9x opnieuw gedaan en dan nog geen acceptatie maar wel welkomheten!

Hiervan meer dan 10x de chat benaderd en dan komen ze je te woord en reageren niet meer! De klantenservice van de paramaribo’ collega’s

Klantenservice is buiten het telefonisch bereiken heel slecht!!!

Zolang er geen update is blijft dit 1 ster!

Mvg

Rayma

18. juni 2026

Hi Rayma,

Wat vervelend om te lezen dat je zo’n slechte ervaring hebt gehad met onze klantenservice en het verificatieproces. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, zeker niet als je al meerdere keren contact hebt gezocht en het probleem nog steeds niet is opgelost.

We begrijpen goed dat het frustrerend is wanneer je je rijbewijs en rekening meerdere keren probeert te verifiëren zonder duidelijke voortgang. Onze excuses voor het ongemak en voor het gevoel dat je niet goed bent geholpen.

We kijken graag met je mee om te zien wat er precies misgaat en hoe we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen. Wil je ons een e-mail sturen via support@mywheels.nl met als onderwerp [Klacht - Trustpilot] en een verwijzing naar deze review? Dan kunnen we je situatie verder onderzoeken.

3 years with MyWheels

I have been a MyWheels customer for over 3 years, I believe I have done around 70-80 rides by now, and I am quite happy with the experience overall.
I got used to the app after first 2-3 rides. The app is quite intuitive and reliable.
Customer support is quite good, by modern standards. In case of urgent, booking-related issues or questions, i have always been able to get a response within 5-10 mins. With non-urgent questions, it could be 2-3 days, which is also not bad.
I think that the pricing is quite fair and competitive, especially with a Pro subscription.
What I like the most though is a significant upgrade of the fleet, which took place over the past 1-2 years. There are now lots of fresh and modern cars available everywhere, like Hyundai Ioniq5, Renault 4 and 5, MG4, and i really enjoy driving them. Overall, I think that MyWheels now has way better cars than their "Green" competitors, while also being a cheaper option.

17. juni 2026

Hi Nick,

Thank you so much for your thoughtful review and for being a loyal MyWheels customer for over three years! It’s great to hear that you’ve enjoyed so many rides with us and that the app, pricing, and customer support have worked well for you.

We’re especially happy that you’ve noticed the upgrades to our fleet. A lot of effort has gone into adding more modern and enjoyable cars, so it’s wonderful to hear that our new cars have made your experience even better.

We really appreciate your kind words and your continued trust in MyWheels. We look forward to welcoming you on many more rides!

Beste MyWheels-team,

Beste MyWheels-team,
Ik ben erg geschrokken van het bericht dat mijn account is geblokkeerd. Naar mijn mening is deze maatregel buitenproportioneel, zeker omdat ik nooit eerder een waarschuwing, melding of bericht heb ontvangen over mijn rijgedrag.
Als er daadwerkelijk sprake was van rijgedrag dat volgens jullie normen niet acceptabel was, had ik verwacht eerst een waarschuwing of de mogelijkheid te krijgen mijn rijgedrag aan te passen voordat direct werd overgegaan tot een permanente blokkering.
Daarnaast wil ik aangeven dat de auto die ik heb gehuurd zeer snel is. Tijdens de rit heb ik de prestaties van de auto getest, maar dit is nooit met de intentie geweest om gevaarlijke situaties te veroorzaken of onverantwoord te rijden. Ik ben mij er niet van bewust geweest dat ik hiermee zodanig buiten de gestelde limieten zou vallen dat een blokkering gerechtvaardigd zou zijn.
Ik verzoek jullie daarom vriendelijk om dit besluit te heroverwegen. Tevens ontvang ik graag de volledige gegevens waarop deze beslissing is gebaseerd, zodat ik kan beoordelen welke overtredingen precies zijn geregistreerd, op welke momenten deze hebben plaatsgevonden en hoe vaak de limieten volgens jullie zijn overschreden.
Gezien het feit dat ik geen eerdere waarschuwingen heb ontvangen, vind ik een directe blokkering niet redelijk en hoop ik dat jullie mijn account opnieuw willen beoordelen.
Ik zie jullie reactie en de bijbehorende data graag tegemoet.

17. juni 2026

Hi Anne,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je bent geschrokken van de blokkering van je account. We begrijpen dat je graag meer duidelijkheid wilt over dit besluit.

Veiligheid staat bij MyWheels altijd voorop, voor onze gebruikers én voor andere weggebruikers. Wanneer er signalen zijn van rijgedrag dat mogelijk niet binnen onze veiligheidsnormen valt, nemen we dit daarom serieus.

We kijken graag met je mee naar je situatie. Neem hiervoor contact met ons op via support@mywheels.nl met als onderwerp [klacht - Trustpilot]. Dan kunnen we je verzoek verder beoordelen en waar mogelijk meer toelichting geven.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Niet best

Onduidelijk systeem over social account en openen van een auto terwijl je al bevestiging hebt gehad. Vervolgens niet kunnen laden. Auto had een erg gevoelige rem waardoor we misselijk werden.

Hi Max,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat je ervaring niet naar wens is geweest en dat je tegen meerdere problemen bent aangelopen met het openen, laden en rijden van de auto. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Neem gerust contact met ons op via support@mywheels.nl met als onderwerp [klacht - Trustpilot], dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

I am very satisfied with the car

I am very satisfied with the car

Hi Mark,

Thank you for your review! Great to hear that you’re very satisfied with the car. We hope to see you again soon in one of our MyWheels cars.

Ruime keuze

Steady bedrijf. Goede app. Nooit gezeik. Prima auto's. Ruime keuze: elektrisch/benzine & goedkopere/duurdere auto's.

Hi Marsha,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze app, auto’s en ruime keuze. We hopen je snel weer terug te zien in een van onze MyWheels-auto’s.

Якісний сервіс

Якісний сервіс, достатньо чисті автівки інколи навіть прикольні машинки 🙂

15. juni 2026

Hi Denis,

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що у вас був позитивний досвід. Сподіваємося незабаром знову бачити вас в одному з автомобілів MyWheels.

Fijne ervaring

Fijne ervaring

15. juni 2026

Hi Vera,

Bedankt voor je review. Wat goed om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad! We hopen dit zo te houden en je snel weer terug te zien in een van onze MyWheels-auto’s.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb inmiddels al 19 keer een auto…

Ik heb inmiddels al 19 keer een auto van MyWheels gehuurd, vaak voor langere periodes. Ik ben altijd een loyale en betrouwbare klant geweest. De auto's worden netjes en op tijd teruggebracht, en al mijn facturen betaal ik altijd zonder vertraging.

Helaas was mijn laatste ervaring een stuk minder positief. Ik heb een auto voor 13 dagen gehuurd en deze gebruikt in Wallonië. Tot mijn grote verbazing ontving ik twee parkeerboetes van elk €60, terwijl ik voor alle dagen parkeerkosten heb betaald via de parkeerapp. Ik heb MyWheels hiervan ook bewijsstukken gestuurd.

Ondanks deze bewijzen zijn de boetes toch aan mij doorberekend. Daarnaast heeft MyWheels nog eens €40 extra in rekening gebracht vanwege het vermeend niet naleven van de autoregels. Hierdoor ben ik in totaal €160 kwijtgeraakt, terwijl ik ervan overtuigd ben dat deze kosten onterecht zijn.

MyWheels verwees mij vervolgens naar een website waar ik bezwaar zou kunnen maken. Helaas kon deze website mij niet verder helpen, omdat de situatie zich in Wallonië heeft voorgedaan en niet in Nederland.

Wat ik vooral teleurstellend vind, is dat MyWheels niet reageert op mijn berichten, ondanks de door mij aangeleverde bewijzen. Dat voelt extra wrang, omdat ik al jarenlang een trouwe klant ben. Zelfs wanneer ik een maand geen gebruik maak van hun deelauto's, ontvang ik e-mails met kortingscodes van €15 om mij terug te winnen als klant.

Ik geef maandelijks ongeveer €1.600 uit aan MyWheels. Daarom vind ik het erg jammer dat ik op deze manier word behandeld en met naar mijn mening onterechte boetes word geconfronteerd. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in MyWheels helaas behoorlijk geschaad

Lorin Mirani

5. juni 2026

Hi Lorin,

Bedankt voor je review.

We vinden het vervelend om te lezen dat je deze ervaring zo hebt beleefd, zeker omdat je aangeeft al langere tijd gebruik te maken van MyWheels.

We willen graag verduidelijken dat wij op je berichten hebben gereageerd, met uitzondering van één bericht dat dubbel bij ons binnenkwam. Zoals je ons hebt laten weten, ben je inmiddels zelf in bezwaar gegaan tegen de boetes via de Waalse instanties. Wij wachten op dit moment nog op de uitkomst van dat bezwaar.

De extra €40 die in rekening is gebracht, betreft geen boete voor het niet naleven van de autoregels. Dit zijn administratiekosten voor het verwerken van de opgelegde boete.

Wanneer een boete is uitgeschreven naar aanleiding van een rit met een MyWheels-auto, zijn wij verplicht deze door te belasten aan de gebruiker die op dat moment met de auto reed. Net zoals de boete tijdens jouw rit is ontstaan, moet het bezwaar ook door jou als bestuurder/gebruiker worden ingediend. Wij kunnen dit helaas niet namens jou doen, hoe vervelend we de situatie ook begrijpen.

Zodra je een reactie hebt ontvangen op je bezwaar, kijken we graag verder met je mee om te beoordelen wat dit betekent voor de doorberekende kosten. Je kunt het besluit dan uiteraard met ons delen via de bestaande communicatie.

MyWheel onbetrouwbaar

Auto's die gereseerveerd zijn, worden plotseling gecanceled zonder medeweten van degene die gereserveerd heeft.
Auto's gereseveerd, bij aankomst niet aanwezig, blijkt dat aut niet is teruggekomen.
Financiële systeem werkt total niet correct, je raakt je geld kwijt.
Gaat u naar het buitenland in dit geval Duitsland moet u uw Milieusticker zelf kopen.Maar op de dag kan ineens uw reservering weg zijn en hebt u uw milieusticker voor niets gekocht. Advies MyWheels allen voor Nederland geen buitenland.

14. juni 2026

Hi K.J.

Bedankt voor je review.

We snappen dat het vervelend is dat je auto is omgeboekt, en zoals we ook in ons gesprek hebben besproken: we sturen je liever niet op pad met een auto die niet veilig te besturen is. Hoe vervelend het ook is, veiligheid staat bij ons altijd voorop.

Zoals afgesproken in ons gesprek vergoeden we de kosten van je milieusticker.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is geweldig dat MyWheels nieuwe…

Het is geweldig dat MyWheels nieuwe auto's introduceert en om feedback vraagt.

14. juni 2026

Hi Pavel,

Dank je wel voor je review! Mooi dat je dit waardeert, we vinden het zelf ook fijn om met onze klanten in gesprek te blijven over nieuwe auto's en verbeteringen.

⭐ 1 ster

⭐ 1 ster

Zeer teleurstellende ervaring.

Ik heb een dubbele afschrijving geconstateerd en daarnaast een bedrag waarvoor geen duidelijke specificatie of factuur beschikbaar was. Ondanks vier contactpogingen, inclusief het toesturen van bankafschriften en onderbouwing, heb ik tot op heden geen inhoudelijke reactie ontvangen.

Fouten kunnen gebeuren, maar het volledig uitblijven van communicatie en een oplossing vind ik onacceptabel. Als klant verwacht ik een correcte financiële afhandeling en een reactie op vragen over afschrijvingen.

Helaas kan ik op basis van mijn ervaring MyWheels niet aanbevelen.

11. maj 2026

Hi A.B.

Bedankt voor je review, en wat vervelend om te lezen dat je dit hebt meegemaakt. Een dubbele afschrijving en een onduidelijk bedrag zonder specificatie, en dan vervolgens vier keer contact opnemen zonder inhoudelijke reactie, dat is inderdaad niet hoe wij willen dat onze klanten worden geholpen.

We willen dit graag voor je rechtzetten. Stuur je ons een mailtje naar support@mywheels.nl met als onderwerp [Klacht - Trustpilot], inclusief de bankafschriften en onderbouwing die je eerder al hebt aangeleverd? Dan pakken we dit verder voor je op.

Fijne huurauto

Fijne huurauto, makkelijk en flexibel te huren. Daarnaast beter voor het milieu en deze nieuwe autos van mywheels kunnen laden of ontladen om het stroomnet te ontlasten.

13. juni 2026

Hi Hans,

Dank je wel voor je review! Mooi dat je ook de duurzaamheid die auto delen met zich meebrengt waardeert, en goed gezien dat onze nieuwe auto's met bidirectioneel laden kunnen bijdragen aan het ontlasten van het stroomnet.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

MyWheels top oplossing als je geen…

MyWheels top oplossing als je geen eigen auto hebt. Ook met kleine kinderen heel goed te doen

12. juni 2026

Hi Lisa,

Dank je wel voor je review! Fijn dat MyWheels ook met kleine kinderen goed werkt voor je, mooi om te horen. Wij hopen jou en de kinderen snel weer te zien in een van onze MyWheels auto's.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had weer eens iets fout gedaan met…

Ik had weer eens iets fout gedaan met inloggen..seniorenblond.
In de chat werd ik meteen en met veel geduld geholpen..super!

12. juni 2026

Hi Danny,

Dank je wel voor je review, fijn dat je in de chat snel en met geduld geholpen werd. Succes met je volgende rit!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een moderne auto die aan de hedendaagse…

Een moderne auto die aan de hedendaagse en toekomstige eisen voldoet waar ook goed over is nagedacht vanwege de stroom congestie.

7. juni 2026

Hi Ralph,

Dank je wel voor je review! Mooi dat je waardeert hoe goed er is nagedacht over de stroomcongestie bij het ontwerp van onze auto's.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Niet normaal goed geholpen door de…

Niet normaal goed geholpen door de klantenservice. Ik moest voor een bevalling met spoed s’nachts te auto van Amsterdam naar Den Haag maar kon mijn auto pas om 6:00 reserveren (pas na 5 ritten kan je ‘s nachts boeken). De klantenservice nam om 5:00 vroeg de telefoon keurig op en hielp mij om de auto alsnog te boeken. Heel dankbaar.

11. juni 2026

Hi Britt,

Wat een bijzonder verhaal, dank je wel dat je dit met ons deelt! Heel fijn dat onze klantenservice je op zo'n spannend moment snel kon helpen, en we hopen dat alles goed is gegaan met de bevalling. Veel geluk met de kleine!