musthaves.nlAnmeldelser

4,1

Onlangs kasten gekocht en thuisbezorgd. Er bleken op allebei de kasten beschadiging te zitten. Wij hebben toen contact gezocht met Must haves en je wordt gewoon voor leugenaar uitgemaakt. We hebben... Se mere

Tv kast Juju van Dutchbone voor een zeer scherpe prijs hier gekocht. Veel onduidelijkheid omtrent de levering. Weinig info en terwijl deze voorradig stond pas na twee weken geleverd. Na contact wel n... Se mere

Product had vertraging aan de leveranciers kant maar de zigzagkruk ( scherp geprijsd!) in prima staat ontvangen. Was wel even zoet met enorme verpakking in de papierbak gooien:-). Klantenservice heel... Se mere

Zwarte wandkast besteld en zeer netjes afgehandeld door Musthaves. Ik werd gebeld en er werd doorgegeven rond hoe laat de kast afgeleverd zou worden. Op de dag van afleveren werd er eerst een sms'je... Se mere

God

Kastje besteld.( mooi

Kastje besteld.( mooi, goeie kwaliteit) Goed met regelmaat op de hoogte gehouden over levertijd/ datum. Aflevering goede afspraken en bevestiging en een hele aardige chauffeur

11. marts 2024

De tafel was snel verstuurd dus…

De tafel was snel verstuurd dus daarvoor deze beoordeling
Helaas waren de kleinere schroeven toch wat te lang, of ik heb het te vast aangedraaid nu heb ik drie bulten in mn tafelblad, dus mijn eigen schuld, misschien handig om bij de beschrijving te melden dat het niet te vast aan gedraaid moet worden, maar verder een prima tafel, ben er wel blij mee

12. marts 2024

Beoordeeld met goed

Indien de levering langer duurt dan vooropgesteld, zou ik het fijn vinden om op de hoogte te worden gehouden.
Eens de goederen geleverd, bleken er dan nog onderdelen te ontbreken.
Na melding hiervan, werden die wel vrij snel nageleverd. Daar was ik heel tevreden over.

4. marts 2024

Kast besteld op 31 januari

Kast besteld op 31 januari, 1 tot 2 weken levertijd.
De 11 de maart aangekregen.
De 9de maart een mail gekregen dat het onderweg was.
Gisteren werd er op de achterdeur geklopt ging(11 maart), pakje stond aan de deur, ik was thuis, niet aangemeld via de deurbel.
Heb gemaild waar mijn pakje bleef na , geen antwoordt.
Twee maal gebeld, eerste persoon vertelde me dat ik het de week erop zal krijgen, geen succes.
De tweede persoon waar ik contact mee had gehad, gaf wel een correct antwoord.

12. marts 2024
musthaves.nl-logo

Besvarelse fra musthaves.nl

Excuses dat het zo gegaan is. We zullen dit opnemen met het transportbedrijf.