musthaves.nl Anmeldelser 600

TrustScore 4 ud af 5

4,1

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onlangs kasten gekocht en thuisbezorgd. Er bleken op allebei de kasten beschadiging te zitten. Wij hebben toen contact gezocht met Must haves en je wordt gewoon voor leugenaar uitgemaakt. We hebben... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tv kast Juju van Dutchbone voor een zeer scherpe prijs hier gekocht. Veel onduidelijkheid omtrent de levering. Weinig info en terwijl deze voorradig stond pas na twee weken geleverd. Na contact wel n... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Product had vertraging aan de leveranciers kant maar de zigzagkruk ( scherp geprijsd!) in prima staat ontvangen. Was wel even zoet met enorme verpakking in de papierbak gooien:-). Klantenservice heel... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zwarte wandkast besteld en zeer netjes afgehandeld door Musthaves. Ik werd gebeld en er werd doorgegeven rond hoe laat de kast afgeleverd zou worden. Op de dag van afleveren werd er eerst een sms'je... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Beschadigingen kasten .

Onlangs kasten gekocht en thuisbezorgd.
Er bleken op allebei de kasten beschadiging te zitten. Wij hebben toen contact gezocht met Must haves en je wordt gewoon voor leugenaar uitgemaakt. We hebben foto’s gemaakt en doorgestuurd, overduidelijk beschadigd.Het waren volgens hen geen beschadigingen maar het was het hout.
Ze weigeren iedere vorm van toegeven en naar een eerlijke oplossing zoeken .

16. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte service en geen garantie!

Slechte service en geen garantie!

Ik raad Musthaves.nl absoluut niet aan! Toen mijn product kapotging binnen de garantieperiode, weigerden ze het te repareren of te vervangen. Ondanks dat het duidelijk onder de garantie viel, gaven ze niet thuis en deden ze alsof het mijn probleem was.

Daarnaast is de klantenservice ontzettend asociaal. Ze reageren kortaf, onbeleefd en totaal niet behulpzaam. Het lijkt erop dat ze alleen interesse hebben in verkopen, maar zodra je een probleem hebt, laten ze je volledig in de steek.

Koop hier niet als je waarde hecht aan een betrouwbare service en garantie! Er zijn genoeg andere winkels die wél achter hun producten en klanten staan.

1. november 2024

Besvarelse fra musthaves.nl

Beste Mohamed Berkane, vervelend dat u maar reviews onder andere namen blijft indienen. U heeft geen garantie op schade welke zelf is toegebracht. Daar kunt u zich voor verzekeren in Nederland. Dit moet u niet bij ons neerleggen. Wellicht valt het kwartje een keer....

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb een travertine eettafel gekocht…

Ik heb een travertine eettafel gekocht die na slechts een paar dagen al een barst vertoonde. Toen ik hierover contact opnam met het bedrijf, was de reactie ronduit teleurstellend. De eigenaar weigerde iedere vorm van hulp of verantwoordelijkheid. In plaats van de wettelijke garantie na te komen, werd ik afgescheept met het advies om mijn inboedelverzekering maar in te schakelen. Dit is schandalig en absoluut niet hoe je met klanten omgaat.

Zolang je bij Musthaves.nl iets koopt en alles goed gaat, lijkt het misschien een prima winkel, maar zodra je een probleem hebt, ben je overgeleverd aan een eigenaar die niets voor je wil doen. De eigenaar lijkt er alles aan te doen om zijn verantwoordelijkheden te ontlopen. Dit voelt als pure oplichting.

Ik raad iedereen aan om ver weg te blijven van deze webwinkel! Pas op voordat je hier iets koopt!

2. december 2024

Besvarelse fra musthaves.nl

U kwam na een maand met een scheurtje. De tafel is met u bij ontvangst gecontroleerd en in orde bevonden. Er kan ik de tussentijd van alles mee zijn gebeurd wat we ook vermoeden. U verhaal klopt niet! We hadden u aangeraden bij uw inboedelverzekering aan te kloppen daar het door eigen toedoen is ontstaan. U had geen inboedelverzekering volgens eigen zeggen. U probeert nu ons verantwoordelijk te stellen wat u zelf heeft veroorzaakt. En u spreekt over oplichting? Jammer...

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

We hebben 4 stoelen besteld bij…

We hebben 4 stoelen besteld bij musthaves maar 2 van deze zijn BESCHADIGD geleverd. Musthaves zegt dat dit al in de fabriek was beschadigd. Maar ze willen geen omwisseling of reparatie aanbieden. Als ze al af-fabriek beschadigd zijn dan betekent dat ze met kennis ervan beschadigde producten verkopen. We hebben geregeld emails gestuurd maar ze willen niets oplossen. Vermijd deze klantonvriendelijke zaak. Nooit (meer) bij bestellen! Bestelling van 29-11. Bestelnummer MH100158296. Als ze hiermee aan de slag gaan zou ik blij zijn.

29. november 2024

Beste,

We hebben aangegeven dat het geen beschadiging is. De onderkant van de stoeldopjes zijn stoffig en hebben krasjes van de vloer af fabriek. Dit is normaal en kan gebeuren in de fabriek waar de stoelen op de grond staan. Het is dan ook geen beschadiging en geen reden voor omruiling. Hopende op uw begrip.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Binnen 4 jaar na aankoop breekt een…

Binnen 4 jaar na aankoop breekt een stoelpoot gewoon af (bij normaal gebruik). Volgens mij hoort een keukenstoel langer mee te gaan dan 4 jaar. Volgens Musthaves kun je dit niet verwachten van een stoel van €100,-

Edit: Ik zie je reactie. Je zegt nu dus gewoon dat je rommel verkoopt. Misschien moet je dan net iets duurdere spullen inkopen, zodat deze wat langer meegaan. Of een waarschuwing op je site dat je rommel verkoopt en dat als je duurzame spullen wilt, deze beter ergens anders kunt kopen.

Edit2:

Wat ben jij een trieste gast door je eigen reactie nu weer weg te halen en mijn bedrijf hierin te betrekken wat er helemaal niks mee te maken heeft

17. december 2024

Beste Freek Prüst,

Als interieurontwerper bij Studio-Prust, zou je dit moeten weten. Voor €100,- koop je een stoel van een bepaalde kwaliteit. Dat zijn niet de stoelen die je na 4 jaar naar een reparateur brengt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Al meerdere producten hier gekocht

Al meerdere producten hier gekocht. Zeer tevreden over de kwaliteit en snelle levering! En mocht er iets veranderen, wordt er goed meegedacht. Kortom een fijn bedrijf met mooie spullen.

29. november 2024

Helemaal top

Echt geweldige service. Wat een topbedrijf. Denken met je mee, hebben kennis van zaken en zijn mega vriendelijk. Ik zou dit bedrijf absoluut aanraden! Heel blij met de prachtige stoelen voor mijn lunchroom!

25. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer zeer slechte service, beschadigd bed, gemiste onderdelen en geen reactie op meerdere mails

We hadden een bed gekocht voor onze dochter. Op 6 plaatsen een beschadiging en een paar planken miste we waardoor we de lades niet konden maken. Dit kan gebeuren en is niet erg. Maar de levering van de nieuwe onderdelen duurde een maand! Toen is er iets mis gegaan met de levering waardoor wij zelf ook nog eens 39,95 moesten bij betalen!! Ze beloofde een compensatie waar ze zich niet aan gehouden hebben. Ook reageerde ze niet op meerdere mails die ik stuurde. Ik werd compleet genegeerd en dat na:
1. Een beschadigd bed met gemiste onderdelen
2. Een levering van een maand
3. €39,95 nog extra moeten betalen voor de levering
4. Beloftes die hij niet na komt
5. Geen reactie meer op meerdere mails die ik stuurde

Kortom, een zeer zeer slecht bedrijf!! Ik zou er niks bestellen!

27. september 2024
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Lichtsnoer gekocht op 2-09

Lichtsnoer gekocht op 2-09. Geen berichten, ook niet van verzending tot 09-09, maar was wel op voorraad? Bezorgd op 11-09. Ik had wat info over dit tijdsverloop fijn gevonden. Niet erg als het een week duurt, maar informeer klanten alstublieft.

9. september 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

De maximale levertijd werd met meerdere…

De maximale levertijd werd met meerdere weken overschreden; daar was geen communicatie over. Toen ik daarover contact opnam zou ik daags erna teruggebeld worden. Dat gebeurde niet en toen heb ik na twee dagen zélf weer contact opgenomen. Nu is het artikel geleverd ruim 4 weken na de opgegeven datum.

29. august 2024

Besvarelse fra musthaves.nl

Beste Annie, excuses voor de vertraging. Door de vakantiesluiting van de leverancier heeft het inderdaad iets langer geduurd dan normaal. We wensen u toch heel veel plezier van uw aankoop.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Na een week gemaild

Na een week gemaild, geen reactie, nog een keer gemaild en toen werd ik gebeld, helaas niet in de mogelijkheid om op te nemen, bel ik later terug, na 15 minuten wachten, overgaan van de telefoon maar niet opgenomen worden maat opgehangen. Maandags weer gebeld, meteen nr 1 in de wachtrij maar alsnog 45 minuten moeten wachten voordat je iemand aan de lijn krijgt. Toen meteen een afspraak kunnen inplannen wanneer het bezorgd werd. Jammer dat er de eerste week niks is gebeurd qua verzenden/afspreken en pas nadat ik er zelf achteraan ben gegaan.

6. august 2024

Besvarelse fra musthaves.nl

Beste, excuses dat het iets langer geduurd heeft dan normaal. Het is een drukke periode en ook druk aan de telefoon. We zitten met minder mensen tijdens de vakantie periode. Hopende op uw begrip en veel plezier met uw aankoop.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.