musthaves.nlAnmeldelser

4,1

Onlangs kasten gekocht en thuisbezorgd. Er bleken op allebei de kasten beschadiging te zitten. Wij hebben toen contact gezocht met Must haves en je wordt gewoon voor leugenaar uitgemaakt. We hebben... Se mere

Tv kast Juju van Dutchbone voor een zeer scherpe prijs hier gekocht. Veel onduidelijkheid omtrent de levering. Weinig info en terwijl deze voorradig stond pas na twee weken geleverd. Na contact wel n... Se mere

Product had vertraging aan de leveranciers kant maar de zigzagkruk ( scherp geprijsd!) in prima staat ontvangen. Was wel even zoet met enorme verpakking in de papierbak gooien:-). Klantenservice heel... Se mere

Zwarte wandkast besteld en zeer netjes afgehandeld door Musthaves. Ik werd gebeld en er werd doorgegeven rond hoe laat de kast afgeleverd zou worden. Op de dag van afleveren werd er eerst een sms'je... Se mere

God

4,1

Heel erg jammer dat bij perfect…

Heel erg jammer dat bij perfect onderhoud en zuinig opbergen van de donkergroene tuinkussens, deze alsnog verkleuren. Bij het aangeven hiervan werd ik afgescheept met geen garantie op verkleuren, dus pech. Dat na twee jaar… lijkt mooi, maar de kwaliteit is dus zwaar onder de maat. Jammer dat ik niet verder werd geholpen om samen een oplossing te zoeken.

15. april 2024
musthaves.nl-logo

Besvarelse fra musthaves.nl

Beste, vervelend dat u het zo ervaren heeft. Lanterfant stond bekend om zijn felle kleuren van de kussens, helaas heeft dit ook effect op het sneller verkleuren in de zon.

Levering tuinstoelen

Er werd goed meegedacht over mijn keus van het product. Vragen via de email werden snel beantwoord.
De levertijd viel wat tegen. De afgeleverde producten waren prima in orde.

2. april 2024

DPD zet het gewoon voor de deur zonder…

DPD zet het gewoon voor de deur zonder toestemming staat de hele dag daar

29. marts 2024
musthaves.nl-logo

Besvarelse fra musthaves.nl

Beste Mark,

Super vervelend dat the last mile niet is gelopen zoals u mag verwachten. Wij zullen het opnemen met DPD, dit mag niet gebeuren. Hopende dat de ervaring met ons positiever is en dat deze review eigenlijk op de DPD pagina thuis hoort. :-)

Goed product, vertraagde levering

Het product is goed. De levertijd was echter verwacht en aangegeven tussen 1 en 3 weken. Na 2 weken ontvingen we netjes een indicatie, die klopte uiteindelijk niet waarbij we na 3.5 week zelf om een verwachting moesten vragen. Uiteindelijk heeft het 4.5 week geduurd voordat het product geleverd was. Deze was wel naar verwachting en met een duidelijke beschrijving.

20. marts 2024

Goede service

De levertijd van het kastje was langer dan aangegeven. Telefonisch en per mail zijn ze goed bereikbaar. Er is netjes een afspraak gemaakt om het kastje langs te brengen. Na het melden van een kapot onderdeel is er snel daarna een nieuw onderdeel toegezonden. Goede service.

Tip: informatie over de levertijd kan beter. Laat even weten aan de klant dat het wat langer gaat duren.

11. marts 2024

Goede service!

Mijn bestelde artikelen waren niet in voorraad op moment van bestelling, maar ik werd steeds goed op de hoogte gehouden hoe ver ze hiermee stonden.

20. marts 2024