Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 29 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunder udtrykker stor utilfredshed med prisstigningerne, som de ikke mener afspejler produktets værdi, da mængden af fyld i salater og sandwiches er reduceret betydeligt. Mange oplever, at produkterne er blevet for små og mangler indhold, hvilket gør dem for dyre i forhold til kvaliteten. Nogle forbrugere har oplevet langsom service og personalets tilbageholdenhed, især i Højbjerg. Derudover er der rapporteret om fejl i ordrer, såsom manglende ingredienser eller forkerte tilvalg, og i enkelte tilfælde hår i maden. Omvendt nævner et mindretal, at maden er lækker, og at de har fået god service, med særlig ros til burgere og salater med krebsehaler.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produktet. Nogle kunder roser maden og nævner lækre salater,... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kvaliteten. Nogle kunder roser maden som "lækker" og "fantastisk",... Se mere

Price

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med prisen. Mange forbrugere finder priserne absurde og for... Se mere

Service

Forbrugere finder service tvetydig. Nogle anmeldere roser den fantastiske service, der var smilende og... Se mere

Staff

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med personalet. Nogle kunder roser personalet for at være venligt,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg må bare tilslutte mig de øvrige anmeldelser: Priserne på en stor salat er steget med 13% samtidig med, at der helt klart er givet instruks om at spare på fyldet. F.eks. kommer der efterhånden meg... Se mere

Vi bestiller sandwich hos Mr. Mums flere gange om måneden, og det har vi været meget glade for – indtil de sidste to gange, hvor der vitterligt er sparet særdeles meget på fyldet. I dag, da jeg bestil... Se mere

Ikke pengene værd.! Vi har fået to sandwiches fra afdelingen i Højbjerg. Begge sandwiches var utrolig små og stort set uden fyld.

Jeg har for 1.5 måned siden, ligesom så mange andre, haft kontaktet mr.mums, hvortil de ikke har haft været vendt tilbage. Jeg retter derfor henvendelse igen, hvortil jeg modtager et halvt flabe... Se mere

2,3

Under middel

Svarer typisk inden for 1 måned

Tlk MrMums med de 10 år

Tlk MrMums med de 10 år, var en af de heldige fik en lækker sandwich!! Dejligt i tilbød smagsprøver, flinkt venligt personale, der var god køkultur også i Jægergårdsgade!! Sikken god frokost denne søndag:-))

13. oktober 2019

Hej Britt,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Mr. Mums

Vildt lækker tapas og mad ud af huset

Vildt lækker tapas og mad ud af huset, har stadig tilgode at smage deres flotte sandwiches 😋

11. oktober 2019

Hej Pernille,

Lækker mad

Lækker mad, med råvare i høj kvalitet!

11. oktober 2019

Hej Kia,

Mr. Mums

Den bedste sandwich og for den sags…

Den bedste sandwich og for den sags skyld også salat i byen uden tvivl, du går bare aldrig skuffet her fra

10. oktober 2019

Hej Jesper,

Mums

Lækker ma, smager fantastisk

10. oktober 2019

Hej Sandra,

Altid lækker mad

Altid lækker mad og med gode friske råvarer. Kommer helt sikkert igen snart!

30. september 2019

Hej Amalie,

Brød som beton

Vi har lige været i Højbjerg og købt to sandwich. Da vi skulle til at spise, blev vi meget, meget skuffede. Brødet var som beton, og der var næsten ingen fyld. Det var alt i alt en RIGTIG dårlig oplevelse. Hvis det ikke var fordi vi bor i den anden af byen, ville vi være kørt tilbage med det samme og krævet vores penge tilbage.

29. september 2019

Hej Sarav,

Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker at fremstå, og vi tager din feedback alvorligt. Skriv meget gerne til os på mail@mrmums.dk, så vi kan følge op og forsøge at rette op på det til en anden gang.

Har aldrig oplevet lign

Har aldrig oplevet lign!
Totalt til grin, køber en stor sandwich i jeres Højbjerg afd (den er på størrelse med en alm ved sandwichen på Viby torv til 42kr) med kylling og bacon. Da jeg skal til at spise ser jeg KUN brød, åbner den og ser der hverken er bacon, salat eller dressing for den skyld! Hvis i ønsker at se et billede af jeres skuffende levering siger i bare til. Vil sørge for at fraråde alle at handle hos jer! Hold kæft hvor er det ringe til 70kr!!! Tag jer sammen fjolser og leverer noget ordenligt mad der passer til jeres priser!

7. august 2019

Hej Rikke,

Bestilling blevet væk.

Jeg har flere gange oplevet at en bestilling er blevet væk. vi taler min. 5 gange. og hver gang for de/i det til at lyde som om at det er min fejl.
I min optik så har kunden altid ret uanset hvad.
Kvaliteten på maden er også meget forskelligt, her tænker jeg mængde af enten kød/fisk eller salat i salaten, det nærmest en nyt salat eller sandwich hver gang. og til de priser er det ikke fair.

11. juli 2019

Hej Julie,

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse
Vi havde forudbestilt og betalt 2 aftenretter med kylling til kl 19.30. Kl 19.25 bliver vi ringet op at der ikke er mere kylling, men at vi kan vælge en anden aftenret. Men denne er dyrere, så vi skal betale differencen når vi kommer og afhenter maden.
Vi tager hjem og varmer maden op, efter vejledningen. Men oksemørbraden, som vi så kunne få, smager fersk og er sej, og er slet ikke lækkert.
Ikke noget vi vil anbefale andre.

15. maj 2019

Hej Ann,

Mega skuffende

Mega skuffende. Min veninde og jeg hentede salater kort tid efter hinanden og der var virkelig stor forskel på mængden af mad. Så dyrt og virkelig skuffende.

27. marts 2019

Hej Pernille,

Mr. Mums

Varierende fra gang til gang

Har hidtil kommet det ofte, da de laver dejligt mad.
Men kommer hjem med MEGET varierende mængde af mad. Det virker enormt nærigt. Øv og der går lang tid før vi gider den skuffende oplevelse igen

27. marts 2019

Hej Sanne,

Omhandlende Mr. Mums Højberg

Omhandlende Mr. Mums i Højberg.
Maden var som sådan okay, den var hurtigt lavet og smagte også fint.
Jeg er dog svært utilfreds med deres kundeservice. Jeg er forståelig for at de ikke kan låne deres toilet til alle og enhver, men at de afviser én, som er højgravid, har jeg svært ved at accepterer! Jeg blev i stedet henvist til at gå hen på tankstationen overfor for at låne deres toilet, mens pigerne på Mr. Mums lavede min sandwich, men tanken havde desværre lukket. Dette gjorde jeg dem bekendt med, da jeg kom tilbage, men jeg kunne stadig ikke få lov til at låne deres toilet. Dårlig stil!

12. september 2018

Hej Nina,

Selskab med 40 Pers

Selskab med 40 Pers. Maden smagte dejligt, det jeg nu kunne få af det, for der var slet ikke nok. En meget dårlig oplevelse at skulle sige til gæsterne at man måtte starte med at tage et stykke kød og så se hvad der var tilbage😒😒
Håber da de har fået nogen af pengene tilbage
En af gæsterne

12. september 2018

Hej Anette,

Tak fordi du tog dig tid til at give os feedback. Vi er glade for det, der fungerede – og vi vil tage det andet med videre, så vi kan blive bedre. Vi håber, du vil besøge os igen og opleve forbedringer næste gang!

Bedste hilsner

Øv...

Øv.... Min lille salatperle i hjertet af Aarhus er taget fra mig! Hvad jeg ikke har lagt af besøg forbi Mr Mums for at få verdens bedste salat til 60 kr. MED friske, hjemmelavede råvarer, lækkert brød og hjemmelavet pesto. Jeg har anbefalet stedet til utallige veninde og det var altid go-to stedet på en tøsetur. Selv kæresten elskede en lækker sandwich!
Men øv... For nu er prisen skruet urimeligt op og så tages der endda ekstra for brød og dyppelse.. Salaten er blevet kedelig og bliver overhovedet ikke fyldt op som før! Træls oplevelse når man henter en lækker salat for at fejre “feriestart” og bliver slemt skuffet, fordi den ikke mere smager af eller ligner noget særligt. Ærgerligt.. nu aner jeg ikke, hvor jeg skal finde min yndlingssalat🤦🏼‍♀️☹️

13. august 2018

Hej Nanna,

Mr. Mums

Mr. Mums ikke længere min foretrukne salatbar

Jeg har som flere andre skriver altid tidligere været loyal og tilfreds kunde hos Mr. Mums, men jeg blev meget negativt overrasket under mit seneste besøg.
Salaterne er lækre, men at jeg nu skulle betale 10 kr. ekstra for at få brød og mayo med, udover at salaterne er steget i pris, er allerede en skuffelse.

Den største skuffelse var dog, at de havde glemte at lægge brød og mayo i posen, så jeg betalte svimlende 70 kr. for en lille salat!
- desuden ikke første gang, de har glemt at vedlægge brød, komme bacon/tomater på toppen som efterspurgt mv.

29. juli 2018

Hej Michelle,

Bedste hilsner
Mr. Mums

En prisstigning på 40% er simpelthen…

En prisstigning på 40% er simpelthen for meget!

6. juli 2018

Hej Emma,

Prisstigning på 40% og dårligt brød

Har været god og tilfreds kunde hos Mr Mums siden de åbnede, men måtte i dag gå noget overrasket derfra. En lille blandet salat med et stykke brød og aioli som normalt koster 50 kr. er pludselig steget til 70 kr.
Det er en prisstigning på 40%.
Men så er brøddet til gengæld udskiftet med det samme som man får i IKEA.

7. juni 2018

Hej Lasse,

Mr. Mums

Jeg har været glad kunde hos Mr

Jeg har været glad kunde hos Mr. Mums igennem flere år, men måtte idag gå måbende derfra.

Et af jeres kerne-produkter, blandede salater, har I hævet prisen på betragteligt. Før kostede en stor salat med brød og dressing 60 kr. Samme koster nu 80 kr. 33% prisstigning - come on....

Det er for mig ude af proportioner, men hey, sådan kan man vel også få bugt med de lange køer og ventetid ;-)

7. juni 2018

Hej Peter,

Mr. Mums

Hvis du er klar på og stå i kø i en…

Hvis du er klar på og stå i kø i en halv time, så kan det varmt anbefales

Tilføjelse:
Min anmeldelse er 7 år gammel, så igen er i for sent på den, med jeres svar her i 2025.

6. juni 2018

Hej Andreas,