Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 29 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunder udtrykker stor utilfredshed med prisstigningerne, som de ikke mener afspejler produktets værdi, da mængden af fyld i salater og sandwiches er reduceret betydeligt. Mange oplever, at produkterne er blevet for små og mangler indhold, hvilket gør dem for dyre i forhold til kvaliteten. Nogle forbrugere har oplevet langsom service og personalets tilbageholdenhed, især i Højbjerg. Derudover er der rapporteret om fejl i ordrer, såsom manglende ingredienser eller forkerte tilvalg, og i enkelte tilfælde hår i maden. Omvendt nævner et mindretal, at maden er lækker, og at de har fået god service, med særlig ros til burgere og salater med krebsehaler.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produktet. Nogle kunder roser maden og nævner lækre salater,... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kvaliteten. Nogle kunder roser maden som "lækker" og "fantastisk",... Se mere

Price

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med prisen. Mange forbrugere finder priserne absurde og for... Se mere

Service

Forbrugere finder service tvetydig. Nogle anmeldere roser den fantastiske service, der var smilende og... Se mere

Staff

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med personalet. Nogle kunder roser personalet for at være venligt,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg må bare tilslutte mig de øvrige anmeldelser: Priserne på en stor salat er steget med 13% samtidig med, at der helt klart er givet instruks om at spare på fyldet. F.eks. kommer der efterhånden meg... Se mere

Vi bestiller sandwich hos Mr. Mums flere gange om måneden, og det har vi været meget glade for – indtil de sidste to gange, hvor der vitterligt er sparet særdeles meget på fyldet. I dag, da jeg bestil... Se mere

Ikke pengene værd.! Vi har fået to sandwiches fra afdelingen i Højbjerg. Begge sandwiches var utrolig små og stort set uden fyld.

Jeg har for 1.5 måned siden, ligesom så mange andre, haft kontaktet mr.mums, hvortil de ikke har haft været vendt tilbage. Jeg retter derfor henvendelse igen, hvortil jeg modtager et halvt flabe... Se mere

2,3

Under middel

Svarer typisk inden for 1 måned

Super ærgerlig hygiejne.

Super ærgerlig hygiejne.. vi fandt desværre op til flere hår nede i vores salat... super ulækkert

15. januar 2021

Hej Mikkel,

Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker at fremstå, og vi tager din feedback alvorligt. Skriv meget gerne til os på mail@mrmums.dk, så vi kan følge op og forsøge at rette op på det til en anden gang.

Mr. Mums

Vi bestilte vores nytårsmenu 2020 fra…

Vi bestilte vores nytårsmenu 2020 fra Mr. Mums - og det var virkelig supergodt. Simpelthen så lækker noget mad. det var så nemt at gå til med den medsendte guide, der hurtigt fortalte hvordan maden skulle anrettes. Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller festmad herfra.
Det var også totalt styr på afhentning i forhold til Corona og antal personer i butikken.

2. januar 2021

Hej Kristian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Pastasalat

Får altid en pastasalat, dog er det meget forskelligt fra personalet, hvor meget de ligger i af diverse “ting” sommetider fylder de den helt, og andre gange næsten ingenting i, syntes i burde få nogle retningslinjer til jeres personale om hvor meget af hver ting der skal i.

Men i skal have ros for jeres lækre madvarer! Smager fantastisk!

12. november 2020

Hej Kamilla,

Tak fordi du tog dig tid til at give os feedback. Vi er glade for det, der fungerede – og vi vil tage det andet med videre, så vi kan blive bedre. Vi håber, du vil besøge os igen og opleve forbedringer næste gang!

Bedste hilsner
Mr. Mums

Jævn kedelig Mortensaften menu og så manglede en desert

Bestilte 3 gange Mortens aften menuen fra Mr Mums i Højbjerg. Hovedretten med and var ikke noget særligt, jævnt kedelig, men deserten var god. Dog var der kun 2 deserter med, så en af gæsterne kunne ikke få noget desert. Hovedretten for sig selv er til 3 stjerner, og deserten til 4 stjerner, men det er simpelthen ikke godt nok at de ikke kan tælle til 3 personer, så ender på kun 2 stjerner.

12. november 2020

Hej Jan,

Bedste hilsner

Super sandwich 👍👍👍

30. oktober 2020

Hej Søren,

Konfirmationsbuffet

Tilbage i august måned 2020, har vi fået leveret en fantastisk buffet til vores barns konfirmation.

Buffeten var inspirerende at gå til og meget velsmagende og blev rost af vores gæster.

Så tak til Mums for at være medvirkende til en fantastisk dag.

Mvh. Pia og Johnny

24. oktober 2020

Hej Pia og Johnny,

Kolde burgere

Kolde burgere. Bestilte 2 varme burgere, men modtog dem kolde - ikke engang lunkne. Ved telefonbestillingen bestilte jeg også kartofler, men det var ikke kommet med. Ringede og talte med Bjarne, som oplyste, at bollen varmes 20 min før udlevering og at jeg i øvrigt ikke havde ret i, at de var kolde, ligesom jeg på en pæn måde fik at vide at jeg var vanskelig!!!! Vi har været kunder siden åbningen og det er desværre gået støt ned af bakke. Ærgerligt og vi finder et andet sted at købe take away

30. september 2020

Hej Anette,

Æggeskaller og ufærdige kartofler

Har bestilt herfra mange gange efterhånden og i dag var ikke så god som normalt, da jeg fandt æggeskaller i min salat og de kartofler der var med til burgeren var hårde indeni! Øv, når det plejer at være så godt!

20. september 2020

Hej med dig,

´Mr. Mums

Dårligt kød!

Købte 24.07 to aftenmenuer med oksekød.
Kødet var langt fra frisk - nærmest harsk.
Smagte surt og talg-agtigt og røg direkte i skraldespanden:-(
Jeg vil gøre opmærksom på, at jeg spiste sammen med en kok - der ved noget om fødevarer!
Kan absolut ikke anbefales!!!!!

25. juli 2020

Hej Bent,

Skuffende.

Rimelig elendig oplevelse d. 26/6. Ventede i tre kvarter på at modtage en salat uden bestik på trods af at have bedt om at få det med ved betaling.
Ineffektivt personale og håbløs kommunikation.

26. juni 2020

Hej Mads,

Mr. Mums

Middelmådig mad og helt absurd lang…

Middelmådig mad og helt absurd lang ventetid på mad, der var bestilt i forvejen. Ventede 40 min. på at kunne hente forudbestilt mad, og børnene var blevet nødt til at spise sig mætte i rugbrød længe inden, jeg kom hjem med de kedelige sandwiches.
Det er muligt at Corona giver nogle særlige udfordringer mht. udlevering af maden, men så må man jo tage højde for det og afvise flere bestillinger, når man ikke kan følge med.

26. juni 2020

Hej Malene,

Ikke pengene værd

SÅ kedelig en salat
Tingene var dårlig nok hakkede og mindede mest om en færdigkøbt blanding fra fakta.
Ingen protein i vegetarsalaten
Meget lille og ikke mættende til trods for jeg bestilte en stor. Kan maks gå som en forret.
75 kr for den omgang er tæt på grotesk.

Hurtig og sød betjening er det eneste positive jeg har at sige.

23. juni 2020

Hej Natasha,

Mr. Mums

Jeg har sjældent været mere skuffet…

Jeg har sjældent været mere skuffet over størrelsen af min salat, en stor salat var ikke i nærheden af at gøre mig mæt. Men prisen var okay stor.

23. juni 2020

Hej Asbjørn,

Byens bedste sandwich 👌🏼

15. juni 2020

Hej Trine,

Mr. Mums

Du får en portion gulerødder og færdig-hakket salatblade

Du får en portion hakket gulerødder, syltet rødløg, salat og en smule dressing og et støtte fisk på 3 gram.

Tiderne har sandelig ændret sig. Mr. Mums er blevet en særdeles nærig mand.

Update: fik svar 5 år efter anmeldelsen - det er selvfølgelig dejligt med svar, men måske en kende sent.. Ikke desto mindre er salaterne blevet bedre / mere fyldige igen. Dog varierer det utrolig meget fra personale til personale. Nogen gange heldig (særdeles god!), andre gange mindre heldig.

Har af den grund ændret rating fra 1 til 3

30. maj 2020

Hej Mads,

Mr. Mums

Jeg har haft mange gode oplevelser hos…

Jeg har haft mange gode oplevelser hos Mr. Mums på Jægergårdsgade men i dag var ikke en af dem. Jeg fik en meget sur ekspedient som overhovedet ikke var kunde-mindet. Jeg bestilte 2 store salater og der var knap nok fyld nok i dem, til at det var en mellem salat. Man fik måske 3 oliven og 3 mini mozeralla kugler. Dårlig stil når man i forvejen kun skal have 6 ting i sin salat. Dårlig og ikke rar oplevelse.

19. december 2019

Hej Nanna,

Mr. Mums

Øv for en kedelig oplevelse i Højbjerg

Øv for en kedelig oplevelse i Højbjerg.
Jeg har ofte købt salater hos jer. Jeg valgte i dag en stor salat, så jeg kunne gemme noget af den til senere, men sikke en skuffelse. Der var ikke mere i end den almindelige salat og den var ikke i nærheden af at være fyldt. Æv!
Synes i skal overveje mængden i forhold til prisen!

3. december 2019

Hej Natascha,

Jeres salater skrumper

Jeg har været rigtig glad for at købe salater hos Mr. Mums i en lang periode, og synes det er lækkert. De seneste par gange er jeg dog blevet bekræftet i at jeg ikke vil komme der mere, da indholdet i salaterne synes at blive mindre og mindre.
Tidligere når jeg købte en stor salat, kunne jeg næsten ikke spise det hele, og nu er jeg nærmest stadig sulten når jeg har spist en stor salat! Not cool!

1. december 2019

Hej Pernille,

Mr. Mums

Dårlig oplevelse stor forskel på salatens indhold

Dårlig oplevelse - stor forskel på salatens indhold

30. november 2019

Hej Sidsel,

Mr. Mums

Lækre salater med delikat fyld til…

Lækre salater med delikat fyld til uimodståelige lave priser!

14. oktober 2019

Hej Nikolaj,