Jeg må bare tilslutte mig de øvrige anmeldelser: Priserne på en stor salat er steget med 13% samtidig med, at der helt klart er givet instruks om at spare på fyldet. F.eks. kommer der efterhånden meg... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Købte tapas i højbjerg
Mega lækkert og nok af det, der manglede lige lidt på anretningen for at få 5 stjerner men køber gerne igen.

Besvarelse fra Mr Mums
Skuffet over ændringerne på mr. Mums. Over en kortere periode er:
Man kan ikke vælge mere end tre ekstra ting i salaten (man plejer at kunne vælge lige hvad man ville)
Og man risikerer at få en halvfuldt salat
Og samtidig med dette er priserne blevet sat op? Passer ikke helt sammen synes jeg og det er derfor super skuffende! Mr. Mums plejer ellers altid at være mit go-to-sted når jeg ville have en salat.

Besvarelse fra Mr Mums
Mega skuffet over hvor svingende størrelsen på salaterne er alt efter hvilken dag man lige vælger at købe!
Købte til aften en salat hvor skålen faktisk kun var halvt fyldt op.. der var 5 salatblade i alt! Og ingen tomater eller æbler.. det er simpelthen for ringe til de priser!
Og havde endda bestilt ekstra kød, det kunne ikke ses!

Besvarelse fra Mr Mums
Holdte større fest den 14 maj hvor mister mums randers kom pg laved ehelsteg pattegris med super lækkert tilbehør samt to okse stege og alt sad lige i skabet og smagte sindsygt godt plus thomas “kokken” vsr en top hyggelig fætter 😁👍👍kan kun annefale mister mums i randers 10 stjerner her fra

Besvarelse fra Mr Mums
Hver anden gang jeg køber en salat hos mr.mums er den overraskende lille. Jeg køber en stor salat hver gang, men mængden er godt nok varierende.. jeg plejer at blive mæt, når jeg får en stor salat, men de sidste par gange har der nærmest ingen ting været i..

Besvarelse fra Mr Mums
Bestilte 8xtapas med lidt ekstra godt til ganen. Det var virkelig lækkert, flot anrettet på skifferplader og var klar præcis til aftalte tid. Kan varmt anbefales hvis du skal have gæster og ønsker at forkæle dig selv og dine gæster🙂

Besvarelse fra Mr Mums
Elendig juletapas, dyrt og dårlig kvalitet, sjusket anrettet. Plastbægere med kirsebærsovs var sat direkte ned i ris a’la manden. Aldrig mere mad fra Mums i Vorup

Mega dårligt oplevelse
Vi købte mad for næsten 400kr og så sagde vi til sidst at vi gerne ville have en sandwich med, så sagde hun at det skal man sige med det samme så hun ikke skal bruge så meget tid… der var ingen i kø. Salater var næsten ikke fyldt. Så sagde vi det til hende - at vi blev skuffet over servicen. Så sagde hun bare vi vi stod og løg. Vi var to voksne. Så skuffet.

Besvarelse fra Mr Mums
Mega lækker sandwich BUM!!! Prisen værd.

Besvarelse fra Mr Mums
I går købte jeg Mortens aften menu hos MR Mums.
Det var første gang, og bliver formentlig også den sidste.
For 170 kr. Forventer jeg virkelig mere end at kartofler, sovs, rødkål og kød, er hældt i én pærevælling, i en foliebakke.
Kødet, et lår, var så Overdone, at jeg til sidst opgav at spise det.
Kartoflerne var kogt for længe. Sej skræl udenpå, og helt smattede indeni.
Jeg føler mig virkelig taget ved næsen.
Det var ikke engang godt nok, til at være dagens ret i et supermarked, til 49 kr.
Trist at der går så meget pengemaskine
i det.
Desserten var dog helt ok.

Besvarelse fra Mr Mums
Super lækker mad! Deres aftenret oksemørbrad er helt vildt lækker. Salaterne er til god pris med masser lækker fyld, og jeg var meget tilfreds med min. Kan klart anbefales! :)

Besvarelse fra Mr Mums
Jeg er virkelig skuffet.. Elsker jeres store salat med krabsehaler og æg, men hvad er nu det... Jeg betaler gerne for en stor Salat, men at den ikke bliver fyldt op, svare jo til at jeg får en lille salat men betaler for en stor.. Og så koster et stykke brød pludselig 10,-
I må da ha' tabt sutten..
Jeg kommer ikke hos jer længere og bruger i stedet Streetfood.

Besvarelse fra Mr Mums
Utroligt ringe portion størrelser for salaten. Ville knap nok kunne brødføde en 6-årige. Desuden var mængden af "kødfyld" ikke eksisterende, og hvad der var, svømmede i deres dressing. Det er dælme en ommer!

Besvarelse fra Mr Mums
Jeg har bestilt takeaway bestående af salater og sandwich fra Mr. Mums en del gange efterhånden. Har kun handlet i Højbjerg butikken, hvilket har været en fornøjelse hver gang. Lækkert, frisk brød, masser af fyld i både salater og sandwich - de er bestemt rundhåndede med fyldet, og så har de bare de lækreste bagte tomater og sødt personale.

Besvarelse fra Mr Mums
Må tilslutte mig tidligere kommentar. Der kommer mindre og mindre fyld på salaten, og de små mozerellaer triller gerne af, og ned på gulvet. Resultat 2 mozerellakugler.
Generelt er det meget sparsomt, og tænker godt man kunne få mere for 70,-. Desuden smager jeres hvidløgstomater ikke så godt når de står i koldt smør/olievand.
Synes generelt det er ærgerligt, at i ikke reagere på de anmeldelser i får, og handler lidt på det, da jeres koncept er godt, men I vil på sigt få alt for dårlig omtale, og kundekredsen reduceres .

Besvarelse fra Mr Mums
Ventede i 15 min på min forudbestilling, hvor personalet derefter tager personen bag mig, som lige var kommet ind af døren... derudover var der intet salat i salaterne og de var halvt fyldt...

Besvarelse fra Mr Mums
Hentede 4 x tapasmenu og tilkøbt krebsehaler fra Mr. Mums i Højbjerg i går og det var vanvittig lækkert! Dejlig friske produkter, super lækkert brød og der var nok af det. Jeg er kræsen vedr. ost, men de 3 oste smagte virkelig godt og prikken over i’et med den lille pipette, MUMS!
Har jævnligt, siden åbningen, købt både jeres salater og sandwich og er aldrig blevet skuffet. Altid super frisk og dejlig mættende.
Håber der er flere end en Mr. Mums, for jeg kan slet ikke genkende de negative kommentarer.
Vi ses helt sikkert igen i Højbjerg