Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 29 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunder udtrykker stor utilfredshed med prisstigningerne, som de ikke mener afspejler produktets værdi, da mængden af fyld i salater og sandwiches er reduceret betydeligt. Mange oplever, at produkterne er blevet for små og mangler indhold, hvilket gør dem for dyre i forhold til kvaliteten. Nogle forbrugere har oplevet langsom service og personalets tilbageholdenhed, især i Højbjerg. Derudover er der rapporteret om fejl i ordrer, såsom manglende ingredienser eller forkerte tilvalg, og i enkelte tilfælde hår i maden. Omvendt nævner et mindretal, at maden er lækker, og at de har fået god service, med særlig ros til burgere og salater med krebsehaler.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produktet. Nogle kunder roser maden og nævner lækre salater,... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kvaliteten. Nogle kunder roser maden som "lækker" og "fantastisk",... Se mere

Price

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med prisen. Mange forbrugere finder priserne absurde og for... Se mere

Service

Forbrugere finder service tvetydig. Nogle anmeldere roser den fantastiske service, der var smilende og... Se mere

Staff

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med personalet. Nogle kunder roser personalet for at være venligt,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg må bare tilslutte mig de øvrige anmeldelser: Priserne på en stor salat er steget med 13% samtidig med, at der helt klart er givet instruks om at spare på fyldet. F.eks. kommer der efterhånden meg... Se mere

Vi bestiller sandwich hos Mr. Mums flere gange om måneden, og det har vi været meget glade for – indtil de sidste to gange, hvor der vitterligt er sparet særdeles meget på fyldet. I dag, da jeg bestil... Se mere

Ikke pengene værd.! Vi har fået to sandwiches fra afdelingen i Højbjerg. Begge sandwiches var utrolig små og stort set uden fyld.

Jeg har for 1.5 måned siden, ligesom så mange andre, haft kontaktet mr.mums, hvortil de ikke har haft været vendt tilbage. Jeg retter derfor henvendelse igen, hvortil jeg modtager et halvt flabe... Se mere

2,3

Under middel

Svarer typisk inden for 1 måned

Vi har bestilt mad til 50 og…

Vi har bestilt mad til 50 og specificeret meget detaljeret, hvad vi ønsker! Vi fik det vi forventede og ønskede. Høns i asparges til forret, mega lækker, masser af kød….Lækreste mørbrad i flødesovs, endnu lækre oksesteg i sovs med 2 fantastiske salater/ 1 voksen og 1 børnesalat/ 2 slags kartofler! Kokken Benjamin stod på tærer for at yde den bedste service, og selv da min ovn svigtede, sagde han, “det er din fest, snup en ekstra tale og spis forretten så fikser jeg det” og kørte tilbage til firmaet og varmede maden der! Og ingen bemærkede at det tog 45 min før vi fik hovedret. Tak Benjamin!🙏 Vi fik rigeligt med mad og det smagte himmelsk. Har booket ham til adskillige arrangementer og kan ikke sætte finger på noget! Altid i top!
Tak Mr.Mums 🤗

Mvh Fam Hardenskou

30. april 2023

Hej Sylwia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Mr. Mums

Kommer på mr mums ca 4-5 gange om ugen…

Kommer på mr mums ca 4-5 gange om ugen for at købe sandwich , en stor til 70 kr jeg får altid det samme i de 3 std hvor jeg fravælger radiser og så kylling bacon og så må man vælge 3 ting fra salat baren der har jeg altid valgt syltede æbler peanuts og feta så kommer jeg idag som jeg plejer og skal nu betale 5 kr ekstra hvis jeg Vil have æble i , der et et eller andet galt med mr mums . De er blevet så nærige , og man kan ikke engang lave et opslag på deres Facebook side mere , 10 år hvor jeg er kommet der fast og maden er super god men servicen Blir bare dårligere og dårligere . Ellers ærgeligt et sted som mr mums er gået hen og blevet et sippet sted hvor det i gamle dage var den bedste service . Maden har altid været perfekt

24. april 2023

Hej Pierre,

Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker at fremstå, og vi tager din feedback alvorligt. Skriv meget gerne til os på mail@mrmums.dk, så vi kan følge op og forsøge at rette op på det til en anden gang.

Kæmpe anbefaling

Forleden købte jeg deres aftenret med kylling i romesco og kartofler. Det var simpelthen så nemt og lækkert. Kyllingen var perfekt tilberedt og alle smagene gik op i en højere enhed. Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber mad hos Mr. Mums og jeg glæder mig allerede til at prøve deres andre retter. Desuden var service i top.

14. april 2023

Hej Amalie,

Mr. Mums

Vildt lækkert sted med rigtig god…

Vildt lækkert sted med rigtig god service! Købte deres oksesteg med rødvinssauce og kartofler, og det var bare helt i top!
Vil klart anbefale :)

12. april 2023

Hej Laura,

Mr. Mums

Mr mums's skindstegte kylling kan klart…

Mr mums's skindstegte kylling kan klart anbefales efter en lang træning

16. april 2023

Hej Emil,

Mr. Mums

Oksemørbraden var var bare mums

17. april 2023

Hej Kurt,

God mad og god kvalitet

17. april 2023

Hej Mikkel,

Maden er fin og enkel

Maden er fin og enkel
Forvent ikke en gourmet oplevelse, når du bestiller nytårs menu

27. marts 2023

Hej Mikkel,

Tak fordi du tog dig tid til at give os feedback. Vi er glade for det, der fungerede – og vi vil tage det andet med videre, så vi kan blive bedre. Vi håber, du vil besøge os igen og opleve forbedringer næste gang!

Mr. Mums

Havde de ledeste tømmermænd known to…

Havde de ledeste tømmermænd known to man her I weekenden, og havde brug for noget mere lækkert end bare en klam burger. Bestilte derfor Mr Mums marineret svineskank, og det var den bedste beslutning jeg længe har taget.
Kan klart anbefales til alle der har brug for noget godt til dagen derpå.
Kæmpe makkere derude

25. marts 2023

Hej Oliver,

Fantastisk hyggelig lille cafe

Fantastisk hyggelig lille cafe. Sødt personale som er meget servicemindet og giver en én god oplevelse. Maden var helt i top, vi fik frisk salat og møg lækker sandwich derfra.
Kan klart anbefales at tage forbi og få stillet sulten

21. marts 2023

Hej Kaya,

Sindssygt gode sandwiches!

23. marts 2023

Hej Maria,

Virkelig lækker tapas manu

Virkelig lækker tapas manu, kan varmt anbefales 😊

18. marts 2023

Hej Thomas,

Mr. Mums

Jeg kan klar anbefale mr mums til alle…

Jeg kan klar anbefale mr mums til alle der ønsker lidt ekstra lækkert på bordet! i weekenden bestilt min mand og jeg deres weekend ret, og det er bestemt IKKE sidste gang vi gøre det.

18. marts 2023

Hej Randi,

Mr. Mums

Maden er simplthen fantastisk!

Maden er simplthen fantastisk, jeg ville indrømme jeg er begyndt at blive små afhængig af deres salater.

Mange ville sige 75kr for en salat er for meget, men så har de simpthen ikke prøvet mr. mums!

Klart anbefalelsesværdigt!

27. februar 2023

Hej Alexander,

Mr. Mums

Hår i maden - derudover god mad

Maden var super lækker - men vi fandt hår i maden i begge vores salatboks, hvilket ikke kunne have været fra os selv, da det lå nede blandet sammen med maden. Ikke kun i min salatboks men også min venindes - super ulækkert:(
ellers smager det super godt

1. marts 2023

Hej Emilie,

Super mad

Vi bestilte menu 1, og det hele var lækkert. Og der var rigeligt til at alle blev mætte. Veltillavet mad. Kan varmt anbefales-

23. januar 2023

Hej Anne,

Mr. Mums

Misvisende skilt og elendig service

Misvisende skilt (der stod ikke noget om “ny” ændring fra maj måned vel at mærke!!) og flabede piger bag disken. Vi er kommet i flere år, besøget slutter her.

11. januar 2023

Hej Maya,

Mr. Mums

Købte uspiselig takeaway i form af…

Købte uspiselig takeaway i form af oksemørbrad (weekendmenu) for 600 kr.
Vi ringede samme aften og tilbød at komme retur med maden så I kunne få syn for sagen, men fik besked på vi kunne skrive en mail. Seks dage senere får vi besked på I beklager og er dybt undrende og giver så et gavekort på 200 kr. Håbløs mad og i den grad håbløs service.

29. december 2022

Hej Larsen,

Ærgerlige ændringer

Er helt vild med jeres råvarer og udvalg i salatbaren, men det er virkelig ærgerligt, at der er kommet rigide restriktioner på, hvad man må vælge i sin bland-selv-salat. Eksempel: Man har tre tilvalg af toppings, men man kan ikke vælge at få dobbelt op på én ting. Det sender et virkelig dårligt og nærigt signal til kunderne.. Dét sammenholdt med, at man ret ofte ikke får fyldt sin salatbeholder op, og at man også ofte får et meget smalt stykke brød med, som man betaler 10 kr. ekstra for.. Der skal så lidt til for, at folk (i hvert fald jeg) føler, de har fået noget ekstra med hjem. Det ovenstående er desværre ikke vejen frem.

28. november 2022

Hej Rikke,

Mr. Mums

Nærmest uspiselige og temmelig…

Nærmest uspiselige og temmelig uappetitlige sandwiches fra butikken i Jægergårdsgade i Aarhus. Købte to - forsøgte et par bidder og smed resten ud.

13. september 2022

Hej Ane,