Jeg må bare tilslutte mig de øvrige anmeldelser: Priserne på en stor salat er steget med 13% samtidig med, at der helt klart er givet instruks om at spare på fyldet. F.eks. kommer der efterhånden meg... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Tidligere var det Danmarks bedste salater, men det skal jeg love for de har fået lavet om på. Salaten jeg fik med kylling og bacon forleden var grænsende til ulækker. De syltede æbler, de bagte tomater, baconen, urterne og den lækre hyldeblomstdressing er efter min mening de eneste ingredienser der gør salaten god. Der er alt for lidt af alle 5 ting i. Salaten består mest af tør kylling. Det burde derfor være en smal sag at lave noget meget lækrere selv som ikke koster 85 kr pr portion!!! Deres aioli er virkelig lækker, men de har sat prisen op til 10 kr for deres små bøtter som der nok er cirka en kvart deciliter i. Fuldstændig vanvittigt. Chilimayoen har de åbenbart helt afskaffet.
Ikke pengene værd.! Vi har fået to sandwiches fra afdelingen i Højbjerg. Begge sandwiches var utrolig små og stort set uden fyld.
De er ekstremt nærige med deres fyld, og man får stort set intet i salaten. Især ude i Højbjerg er de meget langsomme og reserveret. Pigerne putter næsten ingenting i salaterne, selvom de er meget dyre, så efter min mening er det slet ikke pengene værd.
Jeg har for 1.5 måned siden, ligesom så mange andre, haft kontaktet mr.mums, hvortil de ikke har haft været vendt tilbage. Jeg retter derfor henvendelse igen, hvortil jeg modtager et halvt flabet svar ift. mit spørgsmål på, hvordan prisøgningerne og de mindre produkter kunne hænge sammen..
Jeg bliver blot bekræftet i, at en alm. sandwich åbenbart er korrekt skåret ved en længde på 8-9cm, hvilket virker fuldkommen grotesk sammenlignet med mr.mums tidligere størrelser, og samtlige andre restaurantører, som udbyder sandwich.
(Nu) et alt for dyrt produkt ift. prisen, dårlig kundeservice og en kunde mindre.
Kom tilbage til virkeligheden, Mr.Mums.

Besvarelse fra Mr Mums
Jeg bestilte 2 sandwich hvor den med laks indeholdte et hår. Det var første bid, så det røg ud med det samme.
Kan ikke anbefales

Lækker lækker mad!!
Siden jeg smagte mad fra Mr. Mums første gang, er der ingen tvivl om, at jeg elsker deres mad – uanset om det er salater eller sandwiches.
Alt smager superlækkert, og portionerne er helt perfekte – man får en god mængde salat og virkelig store sandwiches. Jeg er især vild med deres krabbeshaler med hyldeblomstdressing – den kombination er simpelthen fantastisk.
Jeg kan varmt anbefale det til alle, der vil forkæle sig selv med noget friskt og virkelig lækkert 🤩🤩

Besvarelse fra Mr Mums
Bedste salat i Aarhus, altid frisk og godt fyldt op🤩

Besvarelse fra Mr Mums
Mr Mums’ byg-selv burger er SÅ lækkert og virkelig value for money!!
For kun 100 kr. får man en stor burger med den lækreste durum bolle, hjemmelavet sylt, friske grøntsager og en RIGTIG hakkebøf med bacon, ost og bløde løg. Derudover får man også ovnbagte kartofler og mayo.
Synes det er en af de bedste burgere man kan få i Århus til prisen. Kan varmt anbefales!!

Besvarelse fra Mr Mums
Har igennem årene fået rigtig mange af deres lækre salater, men senest prøvede jeg deres burger menu, hvilket var super lækkert!!! Kan varmt anbefales 👍

Besvarelse fra Mr Mums
Fantastisk service og lækker mad!

Besvarelse fra Mr Mums
I får en stjerne herinde da i ikke forholder jer til en reklamation jeg sendte til jer.
Den blev sendt for 14 dage siden og den er sendt 2 gange.

Hej Mr.mums
Vi har længe fået jeres salater og sandwich, derfor har vi også langt mærke til jeres prisstigninger, som nu er blevet helt absurde. 200kr. For to salater en to endeskiver. Og selv med to "store" salater er igen af os mætte.
Og lige som ekstra lå der også et par hår i vores salater.. kvaliteten er virkelige gået ned af bakkem og i dag har vi truffet beslutningen om det var den sidste gang.
Øv! Håber i får rettet op på den sti i er på vej ned af..

Besvarelse fra Mr Mums
Jeg har fået mad fra jer i årevis og elsker det sunde alternativ til takeaway som i tilbyder. Jeg har derfor også oplevet de gradvise prisstigninger i har måtte foretage. Men nu synes jeg at i har ramt et uacceptabelt niveau. Ikke nok med, at en stor salat med brød og en mayo nu koster 100 kr, så er portionen næsten halveret. Før kunne jeg næsten ikke spise en stor salat, som var fyldt med lækker kylling, pasta og alt det grønt man ville. Nu er selve bøtten blevet væsentlig mindre plus,at den langt fra er fyldt op. Det er altså bare hammer ærgerligt. Ingen nerherhjemme bliver nu mætte. En ting er, at råvarerne er steget, men de her portioner sammenholdt med prisen kan altså ikke passe. Det er jo trods alt "bare" en salat. Oveni skal man betale rigtig meget for det som nu er blevet tilvalg, men som før var standard. Jeg håber virkelig i tager min anmeldelse (og alle de andre som siger det samme) til efterretning og får justeret de portioner op igen til som de var før.

Besvarelse fra Mr Mums
Vi har boet på Frederiksbjerg i 2 år nu og Mr Mums på Jægergårdsgade er blevet vores favorit sted til en nem og lækker frokost eller aftensmad! Altid venligt og imødekommende personale, samt lækre råvarer og et stort udvalg. Vi kommer altid gerne igen!

Besvarelse fra Mr Mums
et sted, der virkelig forstår at kombinere god mad med god stemning! Servicen var smilende og imødekommende fra det øjeblik, vi trådte ind. Maden var frisk, smagfuld og til en virkelig fair pris.
Jeg kan varmt anbefale Mr. Mums hvis man sætter pris på god mad og god service!☀️

Besvarelse fra Mr Mums
Som så ofte før hentede jeg fredag den 11.7.2025 en stor bakke salat med kylling og bacon. Skålen blev stort set fyldt med salat, som vi p.t. har rigeligt af i haven. Kylling var lidt til stede, hvorimod bacon stort set var fraværende. Ekspedienten spurgte, om jeg ville have ekstra bacon og tomater, hvilket jeg sagde ja til. Hvor hun gjorde af det er en gåde. Trist at kvaliteten er forsvundet og prisen forøget. Øv

Besvarelse fra Mr Mums
Hvis man tænker man skal have sig en lækker burger, ja så skal man i hvert fald ikke bestille den her! Fik den mest tørre burger med total gennembanket bøf uden smag!
Kan på ingen måde anbefale dette sted!
Den største skuffelse længe

Besvarelse fra Mr Mums
Vi bestiller sandwich hos Mr. Mums flere gange om måneden, og det har vi været meget glade for – indtil de sidste to gange, hvor der vitterligt er sparet særdeles meget på fyldet. I dag, da jeg bestilte, gjorde jeg opmærksom på dette, men alligevel modtog vi igen to sandwiches, der mest af alt smager af brød. Det er ærgerligt. Fordi vi ved I kan gøre det bedre!!

Besvarelse fra Mr Mums
Vores bestilling af mad til 12 personer var blevet cancelled i Mr. Mums system. Bestilt i Højbjerg.
Så vi fik den bedste service fra kokken der på bare 30 minutter fik tryllet en menu frem til 12 personer. Han fortjener en medalje :-) - så mange tak til ham.