Eind januari heb ik een eettafel besteld met een levertijd van 6 tot 8 weken. Op basis daarvan heb ik de bestelling geplaatst. Uiteindelijk heb ik de tafel pas eind mei ontvangen, bijna vier m... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Habe einen Tisch mit Lieferzeit: "ungefähr 2 Wochen" bestellt. Nach 3 Wochen per Email den Stand erfragt. Einen Tag später Antwort bekommen und einen Liefertermin eine Woche darauf. Netter Kontakt u... Se mere
Op zaterdag een eet en salontafel van mango hout gekocht. Verkopers totaal niet opdringerig, wel vriendelijk, duidelijke uitleg en een goede prijs voor werkelijk prachtige tafels. Terwijl het magazijn... Se mere
Es war ein schöner Tag in Enschede. Mokana besucht und positiv überrascht gewesen von der Auswahl und der Abwicklung des Möbelkaufes sehr aufmerksames und kompetentes Personal, Garantie und Lieferun... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Mokana Meubelen Enschede is het adres voor exclusieve bankstellen, vintage meubels en overige zitmeubelen van hoge kwaliteit en Nederlands fabrikaat.
Kontaktoplysninger
Hogelandsingel 49, 7512 GB, Enschede, Holland
- mokana.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mokana banken enschede
Mokana banken enschede
Super service
Je wordt goed geholpen. Alle tijd.goed advies. Eerlijk advies.
Had een probleem met mijn bank. Werd geweldig opgelost. Echt uniek! Geweldige service.
Absolute AANRADER.
Veel keuze
Annelies
Uitermate tevreden, dikke 10.
Zeer mooie meubelen, personeel waar men zich nog klant is koning voelt. Bezorging perfect. Uitermate betaalbare meubelen. De zaak is inderdaad vol maar een groter pand kost meer en dat moeten de klanten dan toch mee betalen. Wij zijn dik tevreden. Bezorgkosten slechts €30 en wij wonen tweeenhalf uur rijden van Enschede af!
Zeer ontevreden!
Op het eerste oog mooie en degelijke meubels besteld (grote zwarte buffetkast en boomstamtafel). Levering buffetkast netjes, boomstamtafel niet. Hiervoor extra betaald maar moesten zelf helpen sjouwen en werd niet in elkaar gezet..
Buffetkast 1 werd beschadigd geleverd. Na contact is deze netjes en snel omgeruild voor een nieuw exemplaar. Buffetkast 2 zag er op het oog goed uit. Echter kwamen we er na grondig schoonmaken achter dat ook deze kast zwaar beschadigd is. Wij willen óf een nieuw exemplaar óf een vergoeding ontvangen. Zonder kast zitten is voor ons geen optie. Dit ook per email duidelijk gemaakt, maar krijg gewoon geen reactie meer. Schandalig!
Daarnaast vind ik de kwaliteit van de tafel ook niet al te best. Binnen de kortste keren zijn er al krassen te zien in de lak (ondanks zeer zorgvuldig te zijn) en de tafel heeft bobbels. Nu begrijp ik dat het een natuurproduct is, maar toch.
Voor de prijzen die je betaald mag je toch echt meer verwachten.
Voor ons nooit meer Mokana en zal iedereen die wij spreken afraden bij dit bedrijf te bestellen.
Ik heb een ronde tafel besteld via de…
Ik heb een ronde tafel besteld via de website. Ik werd netjes gebeld dat de tafel binnen 14 dagen afgeleverd zou worden. Zo gezegd,zo gedaan. Netjes bezorgd zoals afgesproken (datum en tijdstip). De bezorger was een vriendelijke jongeman die de tafel netjes binnen heeft geplaatst. Ik ben zeer zeker tevreden met mijn aankoop en service.
Gisteren onze vitrine kast bezorgd ziet…
Gisteren onze vitrine kast bezorgd ziet er 100 procent goed uit wij zijn zeer tevreden
En zeer vriendelijke bezorger top bedrijf wb Leidschendam
We hebben een boomstamtafel besteld bij…
We hebben een boomstamtafel besteld bij Mokana.
Levertijd 4 tot 6 weken.
Met 4 weken was hij binnen.
Werd netjes bezorgd en binnen gezet.
Eigenlijk moesten we hem zelf in elkaar zetten maar omdat we wilden controleren of het blad niet beschadigd was, hebben de bezorgers hem voor ons in elkaar gezet.
De dozen hebben ze zelfs weer meegenomen.
Echt keurig!
Goede en snelle service
Goede en snelle service. Weten waar ze het over hebben en erg vriendelijk.
Wandmeubel
Wij hebben begin December een wandmeubel besteld. 6-8 weken levertijd. In de huidige tijd hadden we wel wat verlenging verwacht. Bij week 9 hebben we zelf contact moeten zoeken. Mail snel beantwoord met het antwoord dat het wandmeubel toevallig net weer op voorraad zou zijn. Er zou snel iemand contact opnemen voor bezorging. Echter helaas week 10 weer contact gezocht in de vorm van bellen. Excuses gekregen door achterlopende planning. Binnen een half uur was een afspraak gemaakt. 2 dagen later hangt een heel mooi meubel tegen de muur.
Ik vind het belangrijkste dat ik mijn wandmeubel heb gekregen. Daar gaat het mij om. Huidige tijden maken het al moeilijk zat. Maar zorg wel voor een kort mailtje als iets uitloopt.
Al heel lang een drankkast van Mokana…
Al heel lang een drankkast van Mokana op het oog. 26-01-2021 heb ik de kast besteld. Op 5-1-2021 is de kast al geleverd. Deze was wel op voorraad waardoor de levering snel kon plaats vinden. Ik ben heel blij met de kast en deze voldoet zeker aan de verwachtingen. Tussendoor nog een mail gestuurd met een vraag waarvan ik in eerste instantie dacht dat deze niet beantwoordt werd maar de reactie is bij ongewenste post terechtgekomen.
Tafel beschadigd geleverd
Tafel beschadigd geleverd. Communicatie levertijden kloppen niet. In mail, offerte en telefoon krijg je 3 verschillende levertijden te horen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.