Eind januari heb ik een eettafel besteld met een levertijd van 6 tot 8 weken. Op basis daarvan heb ik de bestelling geplaatst. Uiteindelijk heb ik de tafel pas eind mei ontvangen, bijna vier m... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Habe einen Tisch mit Lieferzeit: "ungefähr 2 Wochen" bestellt. Nach 3 Wochen per Email den Stand erfragt. Einen Tag später Antwort bekommen und einen Liefertermin eine Woche darauf. Netter Kontakt u... Se mere
Es war ein schöner Tag in Enschede. Mokana besucht und positiv überrascht gewesen von der Auswahl und der Abwicklung des Möbelkaufes sehr aufmerksames und kompetentes Personal, Garantie und Lieferun... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Mokana Meubelen Enschede is het adres voor exclusieve bankstellen, vintage meubels en overige zitmeubelen van hoge kwaliteit en Nederlands fabrikaat.
Kontaktoplysninger
Hogelandsingel 49, 7512 GB, Enschede, Holland
- mokana.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vorig jaar november kast besteld
Vorig jaar november kast besteld. Inmiddels de 3e kast gekregen aangezien de andere 2 beschadigd binnen zijn gekomen. Maar ook kast nummer 3 is beschadigd. Op mail word slecht gereageerd. Denk dat ik mijn verlies maar moet nemen. Maar hier bestellen doe ik niet weer.
Bestellen en betalen ging eenvoudig
Bestellen en betalen ging eenvoudig. Prijzen zijn relatief laag.
Bestelling ging eerste keer retour ivm afmeting. Na prettig mail contact is de bestelling alsnog geleverd. Een aanrader!
Snelle levering, goede service en erg behulpzaam
Zeer tevreden over dit bedrijf en blij met mijn mooie tafel!
Geen gehoor
Ook na een slechte Trustpilot review taal noch teken. Bevestiging dat het bij Mokana echt alleen om geld gaat en niet om enige vorm van service.
Via mijn werkgever Benitech Kozijnen…
Via mijn werkgever Benitech Kozijnen terecht gekomen bij Mokana.
Vandaag een eetkamertafel uitgekozen en direct besteld! Een kleine 4 uur later werd ik gebeld met de vraag of ze al donderdag mochten bezorgen.
Wat fijn en wat snel! Dank je wel.
Vreselijke winkel
Vreselijke winkel. Als de brandweer langs zou komen werd de winkel direct gesloten. Je bent er niet veilig als er brand uit breekt. Wat vol en wat een bende. Zo kan je toch niet rustig meubels kijken! Ik was alleen maar bezig hoe ik zo snel mogelijk weg kon komen. En belachelijke prijzen.
Waow wat een mooie winkel!
Wat een mooie winkel en zoveel keuze.
Heel vriendelijk personeel wij zijn heel goed geholpen en heel erg blij met onze nieuwe bank! Je kunt hier zeker slagen en ook voor een klein budget!
Goed advies en service !
Bedreigt door medewerker aan de telefoon!!
Verschrikkelijkste winkel ooit!!! Telefonische dreigementen!!
op 3 november 2021 een eettafel besteld die geleverd is in januari. Bij levering bleek dat de winkel de bestelling verkeerd had overgenomen en hierdoor de tafel in de verkeerde kleur geleverd was. Vervolgens zou de tafel omgeruild worden voor de juiste tafel.
2 maal toe een afspraak gemaakt waarbij de bezorgers niet kwamen opdagen. Wanneer deze wel kwamen hebben zij mijn net door de schilder geschilderde muur beschadigd. Hiervan nooit een vergoeding oid ontvangen. Ook was de tafel beschadigd op meerdere plekken. Dit was allemaal zo begin februari. Vervolgens werd mij beloofd dat ik weer een nieuwe tafel zou krijgen.
Vervolgens heb ik eind maart maar weer is contact opgenomen omdat ik niks vernam van de winkel. Hierbij werd ik zeer onvriendelijk te woord gestaan. De eigenaar dhr Hammami sprak op een zeer dreigende toon en was niet bereid mij te helpen. Uiteindelijk heeft hij een email gestuurd en daarin bevestigd dat ik binnen een paar weken een nieuwe tafel zou krijgen.
Hierna heb ik meermaals gebeld om een update te vragen. Zelf hebben zij nooit contact met mij opgenomen. Telkens was het antwoord dat het niet op voorraad was. Zo heb ik dat ook vandaag weer gedaan. Bijna 7 maanden na het mailtje dat het enkele weken zou duren. Ook vandaag kreeg ik weer te horen dat de tafel er niet was. 5 min later was er toch ineens weer wel.
Enfin ik werd gebeld door de planning voor het plannen van de levering. Met wie ik heb gesproken is een raadsel omdat niemand zijn of haar naam zegt bij het opnemen van de telefoon. Toen ik vroeg of het normaal is dat je zo lang moet wachten op een tafel waar je al bijna een jaar geleden voor betaald hebt. Kon hij mij geen antwoord geven. Wel kon hij dreigen dat hij anders te tafel niet kwam omruilen. Dat ze toch al een keer waren geweest om, om te ruilen. En dat het mijn fout was dat zij de bestelling niet goed hadden opgenomen. Meneer was onwijs agressief en dreigend. Vervolgens verbrak hij ineens de verbinding.
Ik blijf dus achter met een kapotte tafel maar mijn geld is wel naar deze schimmige zaak gegaan. Ik zou dan ook iedereen adviseren koop hier niks blijf hier vooral ver vandaan.
Als er iets is wordt er geen enkele moeite gedaan je te helpen. Sterker nog je wordt gewoon bedreigt dat als je een kritische vraag stelt je je product niet krijgt.
Bedankt !!
Dacht dat het nu wel tijd werd voor een "sterrenupdate" !!
Meer dan 2 jaar geleden bij Mokana Meubelen Mangohout kasten type Ventura gekocht.
Eind vorig jaar hebben we houtworm in de kasten vastgestelt.
Omdat de garantie verstreken was, wou de leverancier van Mokana Meubelen er niets over horen.
Ik vol gehouden, Mokana vol gehouden, want de houtworm zat er al in het hout toen de meubelen geleverd werden. Uiteindelijk heeft de leverancier de kasten nu vervangen.
Bij deze wou ik Mokana Meubelen voor de service en de inzet bedanken.
Dankjullie wel !!
Mokana topservice!
Op zaterdag een eet en salontafel van mango hout gekocht. Verkopers totaal niet opdringerig, wel vriendelijk, duidelijke uitleg en een goede prijs voor werkelijk prachtige tafels. Terwijl het magazijn op zaterdag eigenlijk gesloten is, mochten we toch de tafels direct ophalen. Hele vriendelijke behulpzame jongen van het magazijn. De tafel paste niet goed in de auto, dus bracht hij het zelf wel even langs. Nam de dozen ook nog mee, dus geen rommel thuis. Kregen daarnaast van de verkoopster ook nog een gratis flesje olie mee. Top service van Mokana!!
Slechte ervaring.
Slechte ervaring.
Ook ik krijg een beschadigd artikel.
Een ronde tafel waarbij er een deuk inde stalen poot zit.
Wat opzich nog niet heel erg uitmaakt.
Het gaat me om de communicatie hierna.
Op de mail krijg ik totaal geen antwoord terug.
Ook niet om de tafel terug te zenden, komt totaal niks vanuit de kant van Mokana terug.
Ik moet er echt achteraan gaan met 10mails en belletjes.
Zeer ontevreden klant!!
Top bedrijf en top bezorger!
Top bedrijf en top bezorger!
Medewerkers in de winkel waren heel vriendelijk, en de bezorger ook!
Wij waren laat om de krabpaal aan te nemen, de bezorger heeft 15min op ons gewacht en heeft zelfs geholpen met het tillen naar onze tweede etage woning! Heel vriendelijk en flexibel ondanks onze verwarring met de lever datum. Het is gewoon gelukt.
Deze bedrijf is echt aan te raden!
Ik ben heel erg bij, wat een mooie aankoop en top service!
Bedankt Mokana!
De levering was ontzettend slecht…
De levering was ontzettend slecht aangezien een groot deel niet aanwezig was. Volle dag voor vrij moeten nemen en ze komen op een nader te bepalen moment terug. Bij benadering via mail nooit antwoord gekregen en bellen kwam niet uit vanwege drukte op dat moment dus ‘ik bel u zo terug’ wat ook niet gebeurd is. Ik heb betaling teruggevraagd inmiddels dus even afwachten hoe men hier mee om zal gaan.
Online bestellen hier is dus geen aanrader, leveringen door heel NL geen probleem. Tot nu toe alleen maar problemen ervaren
Beschadiging hoekbank
Heb vorig jaar een hoekbank gekocht bij Molana. Helaas kwam ik er al snel achter dat er een kleine beschadiging in de zitkussen zat. Na dit met Molana te hebben doorgenomen was het mijn wens om een nieuwe bank te ontvangen. Mokana stuurde echter een bedrijf om te kijken of reparatie/herstel mogelijk was. Alhoewel ik hier niet blij mee was is het herstel vakkundig gedaan en vrijwel niet te zien. Achteraf gezien dus adequaat en goed geholpen door Mokana.
Top zaak!
Begin januari een zwarte ronde kruispoot eettafel besteld bij Mokana meubelen. Netjes binnen de 6 weken is hij bezorgd bij ons thuis.
Helaas zaten er enkele beschadiging op, ik heb direct een mail gestuurd naar Mokana meubelen hierop kreeg ik erg snel een reactie.
Zonder problemen hebben ze de eettafel geruild en in elkaar gezet.
De jongens waren erg vriendelijk en behulpzaam!
Ze beloofden ons een herstel stift na te sturen, deze is vervolgens ook netjes opgestuurd!
Bedankt Mokana meubelen voor de goede service en afhandeling!
Het liefst geen sterren gegeven
Het liefst geen sterren gegeven. Vorige week dinsdag set van 2 salontafels willen kopen. Deze waren echter beschadigd en de korting die gegeven kon worden was zo weinig dat de medewerker ook zei : u kunt beter een nieuw set bestellen. Zo gezegd zo gedaan. Vandaag gebeld of ze binnen waren gekomen en wat blijkt, de baas zelf kwam mij wel even op een zeer klantonvriendelijke toon vertellen dat er dinsdag een fout is gemaakt met de prijs op de tafel. Ik had moeten weten dat de prijs niet kon kloppen en ik de beschadigde maar mee had moeten nemen want de bestelde tafels kon ik anders gewoon ophalen voor de originele prijs(ongv 200euro meer).ik bem er klaar mee wat een asocialen daar
Boomstamtafel
Nadat ik vorig jaar een mooie boomstamtafel had gekocht liet na een x aantal maanden de beschermlaag los. Ik heb Mokana een mail gestuurd met foto's en ik werd eigenlijk direct gebeld en tot mijn verbazlng werd mij verteld dat ze het blad om kwamen ruilen, terwijl ik daar niet eens opuit was. Echt een super mooi blad er voor terug, ben er heel erg blij mee. Dank je wel Mokana 👍🏼👍🏼
Mijn complimenten voor deze winkel en zijn personeel
Ronde tafel
Wij hebben sinds kort een tafel van mokana, na korte tijd is de tafel vaal geworden. Dit is een heel lelijk aanzicht. Nu 3 weken verder na de mail die is verstuurd en tot op heden geen antwoord. In de mail heb ik alle foto’s bijgevoegd en gevraagd voor een passende oplossing..
Læs mere om andre typer anmeldelser.