Eind januari heb ik een eettafel besteld met een levertijd van 6 tot 8 weken. Op basis daarvan heb ik de bestelling geplaatst. Uiteindelijk heb ik de tafel pas eind mei ontvangen, bijna vier m... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Habe einen Tisch mit Lieferzeit: "ungefähr 2 Wochen" bestellt. Nach 3 Wochen per Email den Stand erfragt. Einen Tag später Antwort bekommen und einen Liefertermin eine Woche darauf. Netter Kontakt u... Se mere
Op zaterdag een eet en salontafel van mango hout gekocht. Verkopers totaal niet opdringerig, wel vriendelijk, duidelijke uitleg en een goede prijs voor werkelijk prachtige tafels. Terwijl het magazijn... Se mere
Es war ein schöner Tag in Enschede. Mokana besucht und positiv überrascht gewesen von der Auswahl und der Abwicklung des Möbelkaufes sehr aufmerksames und kompetentes Personal, Garantie und Lieferun... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Mokana Meubelen Enschede is het adres voor exclusieve bankstellen, vintage meubels en overige zitmeubelen van hoge kwaliteit en Nederlands fabrikaat.
Kontaktoplysninger
Hogelandsingel 49, 7512 GB, Enschede, Holland
- mokana.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mokana is een top meubelzaak!
Mokana is een top meubelzaak waar je gegarandeerd slaagt als je op zoek bent naar mooie meubels, kwaliteit en persoonlijke service. We hebben eerst online gekeken en hebben daarna de woonwinkel in Enschede bezocht. Levering verliep ook soepel en er is enorm veel keus. Wij zijn erg tevreden. Aanrader!
Gewoon een fijn bedrijf…
Meermaals mijn meubels bij Mokana gekocht en meer dan tevreden, altijd veel keuze, goede kwaliteit en goede service.
Gewoon een fijn ‘Twents’ bedrijf 👍
We werden erg fijn geholpen in de…
We werden erg fijn geholpen in de winkel, ze namen echt de tijd! Onze bank konden ze snel leveren. Echt een aanrader om daar heen te gaan!
Dikke aanrader
Dikke aanrader! Zaterdag een eet en salontafel besteld met de vraag wanneer dit geleverd kon worden, de eerst volgende woensdag meteen geleverd. Super snel! Ook waren onze tafel super netjes en goed verpakt en zijn ze door de jongens naar boven gebracht. Super blij mee.
Meer dan geweldige service!
Ich würde am liebsten gar keinen Stern…
Ich würde am liebsten gar keinen Stern vergeben. Das Geld wurde sofort abgebucht, die Ware kam nach Monaten nicht an. Auf E-Mails wird nicht reagiert. Absolute Frechheit und Betrug am Kunden. Würde dort nie wieder bestellen
Ontzettend fijn en mega snel geholpen
Ontzettend fijn en mega snel geholpen! Op woensdag om 18u een tafel besteld met eigenlijk 2 weken levertijd. Omdat de tafel op voorraad was en de chauffeur de dag erna bij ons in de provincie ging bezorgen had ik de tafel al op donderdag om 9.30 uur in huis. Ongelofelijke goede service, heel fijn dat dit zo snel is gegaan en de tafel is van MEGA TOP kwaliteit!! We hadden een Deense Mangohout tafel van 260cm lang. Ziet er super netjes en zeer stevig uit! Nogmaals ontzettend bedankt voor deze vliegensvlugge service!!!
Schöne Echtholzmöbel / Sehr guter Lieferservice
Wir sind von den gelieferten Schränken begeistert!
Schrecklich!
Ich habe über 2 Monate auf einen Tisch gewartet, welcher eine angebliche Lieferzeit von 1-2 Wochen hatte. Nach zahlreichen E-Mails wurde der Tisch dann versendet, kam jedoch aufgrund unzureichender Polsterung (Holztisch in zu großem Paket lediglich in Luftpolsterfolie verpackt) zerbrochen an! Nun habe ich bereits drei E-Mails mit der Bitte um Rücksendeetikett und Erstattung gesendet, jedoch ohne Antwort. Ich habe noch nie eine Bewertung abgegeben aber vor diesem Unternehmen muss gewarnt werden. Die schlechteste Erfahrung ever!
Plaats hier geen bestellingen!
Wat een slecht bedrijf! Ongeveer 3 maanden geleden heb ik een kast besteld waar 4-6 weken levertijd op zat. Na 6 weken nog steeds niks gehoord, dus contact opgenomen. Reactie gekregen dat de kast een week later op voorraad kwam en ze contact op zouden nemen. Na 3 weken nog steeds niks gehoord. Na een aantal onbeantwoorde mails toch maar gebeld. Blijkt dat de kast voorlopig (komende maanden) nog niet op voorraad is. Wat een slechte service! Echt geen aanrader!
Wat een drama
Wat een drama. Nooit iets bestellen daar. Komen ze na 20 weken eindelijk de tafel bezorgen, geven ze aan dat de tafel niet meer leverbaar is en hebben ze een compleet andere tafel bij zich. Waardeloos!!!!
Ich bin total begeistert
Ich bin total begeistert! Samstag Abend online in einen Beistelltisch verliebt,bestellt und Dienstag Vormittag geliefert worden! Die Qualität ist toll! Da kann sich so manches deutsche Möbelhaus ein Beispiel dran nehmen!
Anderhalf jaar geleden hoekbank met…
Anderhalf jaar geleden hoekbank met fauteuil en salontafel gekocht. Bank zakte door op de plek waar het meest gezeten wordt. Vandaag (dus anderhalf jaar na aankoop) reparateur er bij gehad en hij heeft het probleem naar tevredenheid opgelost. Top service van Mokana dus.
I request some information about an…
I request some information about an item by phone and email several times till today I did not receive no answer.
Bad customer service
Bestellter Artikel nicht wie abgebildet/ beschrieben
Bestellung 2 Deko-Kissen von Mars & More der Farbe Weiß mit Palmen. Bestellcode: dcfgfpw
Der Bestellvorgang mit Vorkasse und Lieferung mit GLS dauerte zwar etwas, lief ansonsten aber ganz gut.
Leider sind die gelieferten Kissen nicht wie in der Abbildung und der Artikelbeschreibung weiß, sondern beige/ mit einem Gelbton und leicht grünlich sogar. Sie heben sich von meiner restlichen weißen Raumgestaltung total ab und passen überhaupt gar nicht. Sehr enttäuschend.
Auf meine Reklamation erhielt ich von Mokana nur die Antwort:
„Leider können wir dies nicht ändern. Dies ist die weiße Farbe. Wenn dies nicht das Richtige für Sie ist, senden Sie das Paket bitte zurück.“
Das würde für mich dann nebst der Enttäuschung noch insgesamt 20€ Portokosten bedeuten.
Diese Bestellung war für mich leider keine Freude, lediglich ein Reinfall und Geldverschwendung. Ein weiteres Mal werde ich bei Mokana sicher nicht bestellen.
Außergewöhnliches Möbelhaus
Es war ein schöner Tag in Enschede.
Mokana besucht und positiv überrascht gewesen von der Auswahl und der Abwicklung des Möbelkaufes sehr aufmerksames und kompetentes Personal, Garantie und Lieferung hat alles bestens gepasst. Wir kommen wieder haben noch einige Wünsche offen. Gruß Danny
Grote klok besteld van 105,95 euro
Grote klok besteld van 105,95 euro , blijken de wijzers tegen elkaar aan te lopen ,diverse keren gemaild ,nooit een reactie gekregen ,
Absolut empfehlenswert
Absolut empfehlenswert. Nach Wochen der Suche in verschiedenen Möbelhäusern in Deutschland bin ich zufällig auf Mokana gestoßen. An einem Feiertag von Düsseldorf nach Enschede gefahren, Stunden in dem Laden verbracht und ein passendes Sofa zu einem guten Preis gekauft.
Atmosphäre und Beratung waren top. Verkäuferin total unaufdringlich, mega freundlich und entspannt. Lieferkosten erstaunlich gut. Lieferung erfolgte wie gewünscht an einem Samstag. Terminierung sowas von unkompliziert! Die beiden Jungs, die das Sofa geliefert und aufgebaut haben, waren ebenfalls super freundlich. Und das Sofa kam schneller als ursprünglich von Mokana angegeben.
Alles in allem ein tolles Geschäft mit einem riesigen Angebot toller Waren. Kann ich nur empfehlen.
Prachtig mangohouten tvmeubel geleverd…
Prachtig mangohouten tvmeubel geleverd gekregen.
Prima contact over en weer. Er werd netjes gebeld dat het meubel geleverd zou worden een week van te voren, en dat sneller dan ik dacht.
De bezorging ging vlot, aardige man.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.