Ik ben zeer tevreden over de luchthavenparking aan de Typolevlaan bij Schiphol. Ik had per ongeluk het verkeerde uur geboekt en stond daardoor voor een gesloten slagboom, maar ik werd heel vriendel... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ten eerste wij hebben geparkeerd in Den Haag Hoornwijck. Toen was het onduidelijk hoe we de tram tickets qrcode konden krijgen , is me s'avonds bij terugkomst pas gelukt, dus hebben eigenlijk zwart ge... Se mere
Virksomheden har svaret
Met de app kun je reserveren. Echter NIET via de site pagina. Waardeloos iedere keer wanneer je telefoonnummer probeert in te vullen knalt de pagina er bij het eerste cijfer eruit. Met de mobian app... Se mere
Virksomheden har svaret
28-03-2026 Parkeerplek P+R - Hoornwijck - Dagpas 28-03-2026 HTM tram ticket Hoornwijck - 3 Personen Impossible de scanner le code QR pour revenir dans le PArking. Heureusement, un autre voyageur a... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
MOBIAN biedt Park & Ride oplossingen bij luchthavens, in steden en bij evenementen. Bij luchthavens zijn deze mobiliteitshubs (MobiHubs) in combinatie met een shuttledienst, taxi of het openbaar vervoer. In de steden Amsterdam en Rotterdam kun je gratis parkeren op één van onze MobiHubs wanneer je een fiets direct bij je parkeerplek reserveert.
Kontaktoplysninger
Leidsevaartweg, 99, 2106 AS, Heemstede, Holland
- 0885700141
- support@mobian.global
- mobian.global
Har besvaret 92 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
P en R Hoornwijk is een ideale parkeerplek!
P en R Hoornwijk is een ideale parkeergarage voor een dagje Den Haag.
Je loopt zo naar de tram welke je midden in het centrum afzet en vice versa ‘‘s avonds terug.
Fijn idee dat je auto veilig geparkeerd staat. Zeker voor herhaling vatbaar!

Super
Kon zonder problemen in en uitrijden. Dichtbij de tram en goed betaalbaar

Makkelijk te boeken
Makkelijk te boeken, bij aankomst direct deur open op basis van opgegeven kenteken.

Besvarelse fra MOBIAN
Lekker handig alles in één App
Lekker handig alles in één App. Jammer was het wel dat ik mijn parkeerkaart niet in de app kon reserveren maar het via de website van Q-park moest. Ik kreeg steeds een foutmelding. Verder nadat ik gereserveerd had, perfecte beleving.

Avondje Paradiso
Avondje Paradiso en de auto om de hoek in de parkeergarage. Wat een luxe!

Parkeerplek goed bereikbaar
Parkeerplek goed bereikbaar, dicht bij snelweg. Halte tram op korte afstand.

Makkelijk en betaalbaar!
Ik bezocht een vriendin in Amsterdam (nog van onze studententijd) tijdens een bezoek aan Nederland (ik woon nu in de VS). We hebben een huurauto en natuurlijk is het midden in Amsterdam niet makkelijk om te parkeren! Mijn vriendin raadde aan om P+R te gebruiken, en ik reed naar de RAI. Maar die was die dag dicht voor P+R, dus ik reed eerst langs mijn vriendin om mijn man en zoon af te zetten, met de koffers). Daarna probeerde ik vlakbij te parkeren, maar alles was overvol en super druk. Dus reed ik naar de volgende P+R, bij het Olympisch Stadion. Alleen kon ik daar niet vinden hoe ik OV kaartjes kon kopen… en zonder de juiste OV kaartjes kost het daar 50€ per dag! Ik zocht online op hoe dit allemaal werkt, en vond zo MOBI Hub! Ik kon snel en makkelijk een kaartje kopen (online) en hoefde er alleen maar naar toe te rijden. Super makkelijk en betaalbaar! Na een avontuur van twee uur had ik eindelijk een goede parkeerplaats. Volgende keer zoek ik meteen naar MOBI Hub!

Besvarelse fra MOBIAN
Helaas, een foutje in de Mobiam reservering en je bent je geld kwijt.
Wij wilden voor ons bezoek aan de Melkweg parkeren in Q park Byzantium in Amsterdam. Op de website reserveer je met een vanaf tijd en is er een vast bedrag van €28,59 voor 24 uur parkeren. In de app blijkt bij het reserveren niet de vanaf tijd erin te staan, maar een tot tijd.
Ik heb netjes gereserveerd vanaf 18:30 (dacht ik) en betaald. Bij het bekijken van de reservering blijkt dat deze vanaf 16:15 tot 18:30 is. Ik heb direct de klantenservice gebeld. Daar ik de reservering om 15:58 heb gemaakt, kan deze niet meer worden aangepast, dus ook niet verlengd. Dat betekent dat wij het reguliere tarief van de parkeergarage vanaf 18:30 tot ca. 23:30 mogen betalen, wat neerkomt op 65 euro. Oplossing is een nieuwe reservering maken, dus weer €28,59 afrekenen.
Wij bedanken hiervoor, we parkeren wel bij het VUMC en nemen de tram of bus.

P&R Hoornwijck
P&R Hoornwijck goed bereikbaar en met openbaar vervoer in de buurt "snel" in het centrum van Den Haag.
Had bij het reserveren graag vernomen dat een tramhalte niet meer bestaat en dat het beter is om naar de Laan van 'sGravenmade te lopen.

Prima ervaring
Makkelijke boeking. Probleemloos in- en uitrijden van de garage Hoornwijck in Rijswijk. Goede prijskwaliteitverhouding.

Het werkte allemaal goed
Het werkte allemaal goed. Duidelijke uitleg. Had alleen volgens de papieren 2 kaartjes voor OV maar ik had maar 1 QR code en moest de tweede bijbetalen.

Besvarelse fra MOBIAN
Reservering en qr code werkten perfect
Reservering en qr code werkten perfect.
De tramhalte voor tram 15 is opgeheven, dus een stuk lopen naar vorige of volgende halte. De halte van tram 1 is niet te zien vanaf de weg, ligt lager. Dat was wat ongemakkelijk op de terugweg ‘s avonds laat. als je alleen bent, voelt het niet zo veilig. Ook de locatie van qpark ligt in kantorenwijk, dus erg stil zo laat op de avond.

Goed geregeld
Het werkte. Aankomen rijden en de garage gaat open. Dus geen acties meer nodig

Besvarelse fra MOBIAN
Alles werkte zoals zou moeten
Alles werkte zoals zou moeten. Ik had alleen graag de parkeertijd aan willen passen omdat we toch eerder naar huis gingen.

P+R HOORNWIJCK
Prima om te parkeren tegen een aantrekkelijk tarief in combi met tramkaartje bij hoornwijck p+r

slecht slecht slecht
We konden onze gereserveerde fietsen niet van het slot doen. Na telefonisch overleg met een medewerker van Modian geprobeerd ter plekke gereserveerde fietsen te ontsluiten. Lukte ook niet. Ze konden verder geen service leveren,
De oplossing was, op kosten van Mobian een taxi bestellen waarvan de rekening kunnen declareren bij Mobian. Dat gedaan. Het gevolg was wel dat we ons hele plan moesten omgooien omdat we geen fietsen hebben.
Nu 10 dagen geleden de declaratie ingediend. Maar geen reactie en geen restitutie. Telefonisch niet bereikbaar alleen vriendelijke medewerkers die niets kunnen/mogen doen. Waardeloze service, niet klantgericht als het even anders is. Ik zou hier niet weer fietsen reserveren.

Super gemakkelijk
Super gemakkelijk, vooraf reserveren, niet moeten aanschuiven aan de betaalautomaat

Misverstand
Parkeerplaats geboekt aan de Foppigadreef 312 Amsterdam.
Bij aankomst bleek de parkeergarage een grote bouwval.
Niemand meer te bereiken op zaterdagavond.

Besvarelse fra MOBIAN
Læs mere om andre typer anmeldelser.