MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bokningen fungerade smidigt och samma dag som de skulle komma ringde de och frågade om det var okej att komma tidigare. Väldigt bra service och det passade oss perfekt. Jobbet blev riktigt bra och... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag bokade sofftvätt och är väldigt nöjd med resultatet! MöbelRent har trevlig och professionell personal som kom hem till mig och gjorde en noggrann rengöring av min soffa. Alla fläckar försvann oc... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Var försiktig med priser, små bokstäver och dolda kostnader, oavsett vad du räknar med att lägga till runt 1000 kr mer. Oärligt och opportunistiskt. Jag skulle aldrig anlita den här tjänsten igen.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Två jättetrevliga killar kom hem till mig och tvättade min matta. Jag har tre barn, så mattan var väldigt smutsig med massor av fläckar. Jag blev verkligen överraskad över resultatet – mattan blev som... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Møbelrensning
  2. også i
  3. Renseri
  4. Tæpperenseri
  5. Vaskeri
  6. Vaskeservice

Skrevet af virksomheden

Alla arbeter utförs på plats i ditt hem. Mattvätt, möbeltvätt, sofftvätt, madrasstvätt och sängrengöring. Vi utför detta direkt i ert hem för bästa möjliga service-upplevelse. Välkomna in på vår hemsida eller ring oss direkt! Mattvätt, sofftvätt, möbeltvätt och madrasstvätt i hela Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Kungälv, Lerum och Varberg. Du hittar alla priser på mattvätt, sofftvätt och möbeltvätt på vår hemsida. https://www.mobelrent.se/

Kontaktoplysninger

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

44 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Det gick som i en dröm!

Det gick som i en dröm!
På kvällen kom jag åt det företaget och ville veta mer om den. Dagen efter blev jag kontaktat och bokade tid, och den tredje dagen fick jag arbetet utfört av en av de trevligaste killarna som kan finnas! Allt gick som sagt som i en dröm!
Professionellt arbete och bra bemötande!

Jag rekommenderar verkligen detta företag och tänker anlita det i framtiden.

15. december 2017

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tackar. Det är viktigt för oss att våra kunder får snabb och bra service! välkommen åter vid behov

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

trevligt bemötande .Svårt att ge högsta …

trevligt bemötande .Svårt att ge högsta omdöme.Vet inte riktigt hur det blir när mattan är helt torr. Men så långt jag kunde se verkade det bli perfekt.

14. december 2017

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tack för ditt omdöme! Välkommen åter.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Superbra service och bra utfört arbete

Superbra service och bra utfört arbete! Mattorna blev som nya! Galet äckligt att få se filtret och vad som gömde sig i mattorna!

14. december 2017

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tack för ditt omdöme! Roligt att få fint innan julen! Välkommen åter.

Supernöjd

Supernöjd! Nu får soffan hänga med något år till!😊

Härligt! Välkommen åter

Proffsig möbelvård

Ett jättebra sätt att få möblerna att hålla längre. Vår tio år gamla soffa blev som ny. Tack!

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Bra för både plånbok och miljö att inte köpa nytt i onödan. Välkommen åter

Proffsigt utfört jobb

Proffsigt utfört jobb, pedagogiskt förklarat och bara gott intryck! Det var andra gången vi fick hjälp av samma person och intrycket är odelat positivt!

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Roligt att höra att vi levt upp till dina förväntningar. Välkommen åter.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Våra mattor har aldrig varit renare

Våra mattor har aldrig varit renare! Mycket proffsigt och smidigt, allt från bokning till betalning. Kan verkligen rekommendera detta företag.

12. december 2017

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Härligt att höra! Tack för ditt omdöme. Välkommen åter.

Snabbt och effektivt.

Snabbt och effektivt.
Äntligen rena hallmattor
Rekommenderas!

8. december 2017

Underbart att få julfint. Tack för ditt omdöme. Välkommen åter

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt som tidigare.

7. december 2017

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Skönt, det är ju så vi vill att det skall vara! Välkommen åter

Excellent work

Excellent work. My sofa and rug are like new!

5. december 2017

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Noggrant och bra utfört jobb

Noggrant och bra utfört jobb.
Våra två ullmattor blev som nya.

4. december 2017

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Roligt att höra att vi levt upp till dina förväntningar. Välkommen åter!

Mycket nöjd kund

Inte nog med att jag fick en snabb tid, jobbet utfördes mycket noggrant och min matta blev som ny igen. Trevligt bemötande och bra priser! Skall varmt rekommendera er vidare!

3. december 2017

Underbart! Välkommen åter!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag njuter av mina nu rena o fina …

Jag njuter av mina nu rena o fina mattor Kan varmt rekommendera MöbelRent . Poffsig genomgång o väl utfört arbete

3. december 2017

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tack för ditt omdöme. Skönt att få julfint, välkommen åter!

Mycket bra

Mycket bra, finns absolut ingenting att anmärka på. Vi är väldigt nöjda och kommer att använda av oss av företagets tjänster igen.

2. december 2017

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jättenöjd!Supertrevlig o duktig kille o …

Jättenöjd!Supertrevlig o duktig kille o resultatet blev SÅ bra!Kommer definitivt använda mig av möbelrent igen.Lätt att boka tid online.

1. december 2017

Besvarelse fra MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tusen tack för ditt omdöme. Välkommen åter

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra och trevligt omhändertagande

Bra och trevligt omhändertagande. Det blev lite strul med bokningen annars fungerade allt perfekt.

1. december 2017

Tack för ditt omdöme! välkommen åter vid behov

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.