Gisteren keuring gehad voor mijn rijbewijs .In Rotterdam dat zijn niet de leukste gesprekken en wist niet wat me te wachten stond . Maar eenmaal aangekomen op locatie kwam een vriendelijke dokter mij... Se mere
Mijn ervaring met dit centrum was uitstekend. Het personeel was zeer professioneel en vriendelijk, en ik werd met respect en aandacht behandeld. De arts legde alles duidelijk uit en beantwoordde al mi... Se mere
Onderzoek vond plaats in Regus kantoorpand. Rustige wachtruimte. (Ter zijde, een té ingewikkelde koffieautomaat, niet te bedienen ook niet met een bedieningshandleiding. Koffie niet gratis. Toch... Se mere
Voor het eerst van mijn leven gekeurd bij het CBR. Het verliep prettig , de procedure werd uitgelegd en binnen de interactie en contact straalde het vriendelijkheid en rust uit.
Met het Medisch KeuringsInstituut Nederland (MKiN) zijn wij dagelijks bezig om mensen zo goed mogelijk te ontzorgen in het proces van het bepalen van de rijgeschiktheid. Wij zorgen ervoor dat men deskundig en zonder hinder een oordeel ontvangt over hun gezondheidssituatie in het kader van de beoordeling van de rijgeschiktheid bij het CBR.
Postbus 17188, 1001 JD, Amsterdam, Holland
Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra Medisch Keuringsinstituut Nederland
Had een neuroloog besteld in Hoorn, veel duurder. Is afgezegd omdat het ook door een arts epilepsie gekeurd kon worden . Scheelt mij een hoop centjes. Ben dus door dit bedrijf uitstekend voorgelicht.

Besvarelse fra Medisch Keuringsinstituut Nederland
erg vriendelijk en professioneel.

Besvarelse fra Medisch Keuringsinstituut Nederland
Keurig netjes geholpen en te woord gestaan door een sympathieke keuringsarts in Nieuwegein .

Besvarelse fra Medisch Keuringsinstituut Nederland
Makkelijk om afspraak te maken
En duidelijke communicatie

Besvarelse fra Medisch Keuringsinstituut Nederland
De rijbewijskeuring was/is klantvriendelijk en client gericht. 75+ keuring degelijk en professioneel.
Neuroloog was/is uitermate geïnteresseerd en meedenkend. Bijzonder hartelijke neuroloog heel fijne sessie gehad.

Besvarelse fra Medisch Keuringsinstituut Nederland
goed bereikbaar, nette locatie en vriendelijke keuringsarts.

Besvarelse fra Medisch Keuringsinstituut Nederland
De organisatie dacht goed mee over mijn aanvraag. Had twee aparte afspraken gemaakt die konden samengevoegd. Het verwerken van de toegezegde terugbetaling van het teveel betaalde, na telefonisch contact, is tot op het moment van schrijven nog niet gelukt.

Besvarelse fra Medisch Keuringsinstituut Nederland
Duidelijke afspraken gemaakt in het voortraject.
De aan te leveren informatie door mij is goed gecommuniceerd.
De keuring begon op het afgesproken tijdstip.

Besvarelse fra Medisch Keuringsinstituut Nederland
Begon op tijd, was gemoedelijk, efficient en prettig

Besvarelse fra Medisch Keuringsinstituut Nederland
Nou voor mij was alles nieuw maar ik ben dus goed geholpen.

Besvarelse fra Medisch Keuringsinstituut Nederland
Goede en vriendelijke sfeer.
Arts die met je meedenkt.

Besvarelse fra Medisch Keuringsinstituut Nederland
De keuring was niet ingewikkeld, niet vervelend, duurde niet lang en de arts is deskundig en heeft de nodige ervaring op zijn gebied.

Besvarelse fra Medisch Keuringsinstituut Nederland
prima communicatie per telefoon / mail en komt afspraken na.
goede locatie in Eindhoven en fijne assistent en arts .
stellen je op gemak ....erg fijn.