Købt ny telefon motorila g15Power, meget besvær med opsætning af mitid (det hænger), ringer til support, det kommer til at virke efter 15 min, "nå men så laver vi ikke en fejlretning" - gud bedre det... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Hul i sikkerheden fundet af min kone og jeg ved Mitid
Det er meget beklageligt at vi har oplevet at en anden bruger end ejeren kan give sig selv adgangs-rettigheder igennem noget der hedder SIGNATUR BROKER til bl.a. forsikringer.
Tilliden til hele dette system har generelt været lav fra min side, men oplevelsen i dag er den værste og mest utrygsskabende jeg har prøvet hidtil.
Er den værste gang L..t nogen har…
Er den værste gang L..t nogen har lavet. App har nu ikke virket i over et år på min telefon og i kan ikke finde ud af hvorfor. Nu har i også spæret min kodeviser, det er virkeligt flot. I ER EN FLOK AMMATØRE og jo det skal være med stort. Håber snart i bliver fyret hele bundtet. Kunne man give 0 stjerner havde jeg gjort det.
Offentlig IT når det er værst
Offentlig IT når det er værst. Meget lidt brugervenligt og tidskrævende. 1 stjerne for at appen gider åbne.
Fejlmeddelselse på fejlmeddelselse under forsøg på flytte mitID til ny tablet
Bare verdens dårligste løsning
Bare verdens dårligste løsning. Bruger oceaner af tid på at køre tur/retur for min gamle mor, når hun endnu engang er fortvivlet pga mitid 80 kilometer. Og jeg kan heller ikke hjælpe.... Support er noget helt andet, hvor man i dén grad bliver talt ned til som var man en komplet idiot. Jeg kontakter ALDRIG mitid igen nogensinde. Fy for søren
Virker, virker ikke!
mitID er fint, når det virker. Det gør det bare alt for tit ikke, og så får man ubrugelige fejlmeddelelser som "Der er sket en fejl. Prøv igen." Med den afhængighed, hele befolkningen har af mitID, SKAL DET VIRKE HELE TIDEN, HVER GANG OG IKKE KOMME MED DUMME OG UBRUGELIGE UNDSKYLDNINGER.
Mit id fejler hele tiden
Mit id fejler hele tiden, det er åbenbart så sikkert at selv jeg kan ikke bruge mit ejet mit id flot 🤬😡
Uforskammet dårlig
Uforskammet dårlig, det virker slet ikke. Nogen loort.
Er så træt 😵💫
Og det virker så stadigvæk ikke, altid når man skal bruge det så er der problemer. Og man er låst til dette l... se nu at f et system som virker
En stjerne er en for meget
verdens dårlig supporter
verdens dårlig supporter
man kunne høre han ikke gad og hjælpe fordi deres app igen ikke virker.
tak for ingenting.
mitid skulle LUKKES
fuldstændig latterligt program
fuldstændig latterligt program, ubrugeligt når pisset ikke virker.. Hvilket det ret ofte ikke gør
MitId skal omgående fjernes fra…
MitId skal omgående fjernes fra verdenen. HURTIGST MULIGT. Eller jeg tager kontakt til politiet. Det er TOTAL SMADRET.
Min gamle mobil blev væk. Og har fået skaffet en ny. Så installere man MitId. Og man er tvunget til at skal scanne 1000 vis af sager som det VÆRSTE bøvl jeg nogensinde har oplevet. Vinkel og bevægelse osv skal gøres MERE end 100% perfekt før den registrerer det. Også selv om man har givet tilladelse med kamera appen. Og når man endelig får scannet det første, går den i gang med at smide alverdens popupbras med fejl op i ens eget rådneAnsigt, og derved gået op for en at MitId er TOTAL ØDELAGT uanset hvad. Jeg kommer ALDRIG til at kunne købe noget mere.
Den største chance for at få det til at virke, er man skal give appen tilladelse til ens kamera app, for at scanningen evt ikke kommer med fejl. Men man skal åbenbart holde telefon ansigt osv 100% perfekt. Den mindste rystelse, eller man flytter mobilen en lille millimeter forkert, så godkender den det aldrig. Omtrent lige så svært som at vinde et kæmpe beløb på et skrabelod. Der skal MEGET held til.
Hvordan kunne det bliver bedre når…
Hvordan kunne det bliver bedre når offentlige ansatte har stået for det hvis ikke man var tvunget til at bruge det her elendige system så blev det
slettet
Forfærdelig
Det kan ikke være rigtigt at hele ens liv skal bestemmes af en app. Er ved at være træt af den.
Hver anden gang man skal bruge det…
Hver anden gang man skal bruge det skidt over mobilen så virker det ikke siger mit id er brugt et andet sted samtidig selv om det ikke er fiks det skidt
totalt uduelige kunde hjælp
totalt uduelige kunde hjælp, de ved ikke hvad man bruger nemid til. og virker 100% lige glade med en
Hvis jeg kunne give mitid 0 stjerner så…
Hvis jeg kunne give mitid 0 stjerner så fik den det. Skide dårlig app som altid melder uventet fejl. Tilbage med nemid tak!
Få nu fixet den app
Få nu fixet den app! 90% af gangene man skal bruge jeres uduelige app skriver den uventet fejl. Det er en app man er fuldstændig afhængig af og så virker 💩 ikke 😡🤬
Jeres app virker ikke!
Jeres app virker ikke!! Jeg har ringet ind til support før og alligevel må jeg konstatere mange andre har samme problem! Hvor meget tid jeg ikke spilder flere gange ugentligt med at prøve at logge på uden at det virker. Sgu ikke iorden!
Ude af drift på de mest irreterende…
Ude af drift på de mest irreterende tidspunkter.🤮🤮