Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Massiv skuffelse over det her påtvungne…
Massiv skuffelse over det her påtvungne idiot(t)i. App'en fungerer ikke, så enkelt kan det siges. Dybt frustrerende at være nødt til at bruge sådan noget lo!rt.
Mid ID er bare elendig
Mid ID er bare elendig. Den virker måske en gang ud af fem. Det er ikke godt nok.
Det her mitid
Det her mitid, er simpelthen det mest talentløse påtvunget dårligt program noglesinde,
Virker som var det en flok aber fra zoologiskhave der står bag det,
Og nu med den ekstra uduelighed at ens tlf er for gamle...
Goo Danmark.
Engang offentligt hø !
Engang offentligt hø !
Skulle ændre min e-mail, jo måtte vente 24 timer og da jeg logger på efter 24 timer så får jeg beskeden at jeg kun kan logge på et sted af gangen, nu spørger jeg nok fjollet hvor er det ene sted og eller det andet? Jo jeg elsker sikkerhed men det skal da virke for brugeren... Nu er jeg selv admin for et netværk og jeg får da også høvl når det driller eller ikke virker som det skal men intet om at vi er logget flere steder som vi ikke har gjort så derfor inge ros fra mig og det har altid virket men ikke ændring af personlige indstilliunger nej nej ...
Det er så dårlig at man ikke kan printe fra app
Der kan ikke udskrive fra app og den føles ikke som om den er færdig lavet men den er billig
Bedste hjælp i en digital hverdag!
MitId er en super hjælp i hverdagen til diverse transaktioner, log-ins, betalinger, nethandel, bolighandel, digitale underskrifter osv. Har meget sjældent oplevet problemer med det. Det fungerer normalt perfekt og lynhurtigt, hver eneste gang. Har også stor tiltro til sikkerheden indtil videre.
Folk der brokker sig over, at det er besværligt mm, har tydeligvis ikke prøvet at bo i udlandet! Danmark er SÅ langt foran. Tak for at gøre min digitale hverdag så nem👍🏼
Appen lyver over for mig og siger jeg…
Appen lyver over for mig og siger jeg er logget på to steder - selvom jeg er logget ud. Jeg kan så slet ikke logge på fordi jeg har prøvet at logge på flere gange uden at skrive min kode. Ja, fordi jeg ikke får lov!
Hvorfor fikser man ikke noget der konsekvent får 1 stjerne?
Ny telefon
Fuldstændig horribel proces, at skulle sætte det op på en ny telefon
Den virker ikke når man skal bruge den
Den virker ikke når man skal bruge den
Hvis jeg kunne give den et lave antal…
Hvis jeg kunne give den et lave antal stjerner gjorde jeg sku det.
Den mest uduelige app nogensinde, virker kun 1/10 gange.
Ny telefon + mitid
Købt ny telefon motorila g15Power, meget besvær med opsætning af mitid (det hænger), ringer til support, det kommer til at virke efter 15 min, "nå men så laver vi ikke en fejlretning" - gud bedre det at i skulle gøre oplevelsen bedre for andre kunder med samme helt nye type mobil!
Det er bare så ringe en indstilling at have! Omer! Flink supporter, ringe ringe firma!
Min gamle telefon døde med MitID med
Min gamle telefon døde med MitID med. Men prøv så at genoplive den i ny telefon!! Denne gang nåede til "aflæser chippen" på mit pas. Må indeholde masser af information, har "aflæst" snart i en time. Så undskylder Danmark, ingen connection herfra.
MitID.dk er utilgængelig i øjeblikket.
MitID.dk er utilgængelig i øjeblikket. Vi arbejder på en løsning.
Det står der. Det må være en ommer.
Ubrugelig app
Ubrugelig app, besværligt, amatøragtigt, slet ikke bruger venligt,
elendig support, kort sagt en pinlig og dyr offentlig investering as usual
Session afbrudt
Den skriver konstant session afbrudt, eller noget gik galt. !!
Og nej jeg logger ikke ind to steder på en gang, eller de 108 andre dårlige undskyldninger.
Få det nu fikset altså!
Igen et bevis på at bureaukratiet lever…
Igen et bevis på at bureaukratiet lever i bedste velgående. Måtte gen installere Mit Id på telefonen, da det fejlede. For at genaktivere Mit Id på telefonen, skal jeg i borgerservice for at få en kode, da jeg ikke har noget pas. Jeg har Mit Id og nummerviser, så det burde kunne klares ved at bruge nummerviser. Systemet gør det virkelig svært for borgerne, men beskæftiger mange.
Uanset hvad, kuk i koden (hvor er hjernen?)
Uanset hvad, så hæver både topdirektører og kodefolk deres løn. Ingen konsekvenser for systemets amatøragtige slapsvanser!
Har gennem årtier forsøgt at hjælpe med at få rettet op på fadæserne, der snor sig som en 'perlerække', der bare kan lokreres på...
Skidt med skatteydernes penge, der ender som et tag-selv-bord. Nogen burde skamme sig.
Som it-fagperson må man græmmes over den manglende kompetance og faglige dovenskab.
Go'daw-do!
Ps. De kan ikke engang kode så gængse browsere fungerer, hvilket man faktisk lærer fx på datamatiker-uddannelsen. Selv Crome tumles der med, men universelle kode-principper overholdes åbenlyst ikke, så mange andre ellers helt funktionelle browsere ikke kan virke, og det sker hver gang, og især efter simple opdateringer. Makværk.
Efter nyeste opdatering kan jeg kun…
Efter nyeste opdatering kan jeg kun sige at det er så heldig der ikke er nogen i nærheden når jeg forsøger at bruge mitid for så var de blevet skældt ud, hvem i h... rent ud der har præsteret at lave nyeste opdateringer burde da fyres omgående, nu funker det jo slet ikke. Fuldstændig håbløst ligeså sløvt som det danske system efterhånden er blevet åbner kun scanning nu ja scan hvad der er jo ikke noget at scanne. Nej mitid er komplet håbløst 0 stjerner
Problemer igen og igen.
Problemer igen og igen.
Nærmere beskrivelse kræves vel næppe, tror de fleste kender det.
Værste l... ever. altid når man skal have noget ordnet, så har vi problemet.
Synd man ikke kan give minus stjerner. :-(
Elendigt
Det er simpelthen det værste ragelse og mest brugerfjendtlige skrammel der findes.