Købt ny telefon motorila g15Power, meget besvær med opsætning af mitid (det hænger), ringer til support, det kommer til at virke efter 15 min, "nå men så laver vi ikke en fejlretning" - gud bedre det... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Så vil jeg ind og slette min iPhone 16…
Så vil jeg ind og slette min iPhone 16 så vælger jeg den fordi man kan åbenbart ikke sige man skal jeg sige spær og så lukker den hele l ned fedt og har de åbnet normal tid næ vi sover længe det er søndag
Har store udfordringer med at bruge…
Har store udfordringer med at bruge mitid. For konstante fejlmeddelelser det virker måske 1 ud af 10 gange. ;/. Frustrerende at der er monopol på man som borger skal bruge det.
Det fungerer aldrig hvorfor skal vi…
Det fungerer aldrig hvorfor skal vi blive ved at have det kæmpe problem
Det virker ganske simpelt ikke
Det virker ganske simpelt ikke, når man skal oprette sig. Helt håbløst!
fuldstændigt skrækkeligt system
MitId levede ikke op til mine…
MitId levede ikke op til mine forventninger der er stadig fej på den få det fikset eller jeg klager til jeres direktør
UBRUGLIGT
UBRUGLIGT
Virker igen ikke så jeg kan ikke logge på "min forsikring" eller e-Boks. Der skal ikke komme en besked med "Bruger-ID eksisterer ikke"
Der skal komme en besked om at systemet er nede og hvornår det forventes at vikre igen
Det er noget fis
Det er noget fis, man har en ældre telefon, så bliver der lavet en opdatering så kan appen lige pludselig ikke virke. latterligt vi er tvunget til at bruge sådan noget skrammel og ovenikøbet skal købe ny telefon for at det virker. ja ja alt godt for miljøet med alt det smidud kultur selv om tingene virker..... føj for den....
Nu er jeg godt træt af mitid
Nu er jeg godt træt af mitid, nu virker det ikke og det kan ikke være rigtigt at kan ikke kan betale sin regning hvem har opfundet mitid, de er ikke særlig kloge og det er det værste vi nogensinde har haft det var 100000 gange bedre med nøglekort end det vi har nu, la os får nøglekort tilbage😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Elendig helt igennem
Elendig helt igennem . Skulle bekræfte min ælder. Først gang fejler den appen . Så prøver man igen og sten sikkert som altid med MIT SKOD ID så påstår den i andet forsøg jeg er igang med at logge på to steder . Og det den samme ting hver gang få det nu fixet 🥴
Jeg forsøger at aktivere en kodeviser men løber ind i helt Kafkaske problemer.
Jeg forsøger at aktivere en kodeviser ved at
1. scanne passet og app viser et blåt check tegn men så låser den.
Jeg er nødt til at genstarte mobilen, før jeg igen kan få adgang til app'en
2. Så forsøger jeg manuel indtastning men her skal man indtaste fødselsdatoen på en kalender hvor man skal trykke een måned bagud ad gangen, man kan ikke skrive den direkte, det er jo fuldstændigt vanvittigt. Det samme for udløbsdatoen!
Som svar på den indsendte fejlmeddelelse får jeg at vide at jeg har de maksimale 3 id'er installeret. App'en melder IKKE dette og jeg kan kun se 2. Jeg spærrer den ene men supporteren siger jeg stadigvæk har 3, fordi systemet ikke fjerner de gamle.
Supporteren fjernede så de gamle men samme fejl.
Desuden hidsede hun sig op fordi hun ikke fattede forløbet og blandede de to scenarier sammen.
Løsningen er så at jeg skal fysisk bestille tid og troppe op på borgerservice, uden egentligt at vide om de kan løse problemet som jo ligger i systemet.
Så virker MitID ikke igen
Er der en voksen til stede.. blandt de beslutningstagende??
1. Fjern STJERNEN!!!
Kort historie, lang!
2.1 Min tlf. fik, uden varsel, blokeret adgang til MitId (pga. manglende opdatering) ..
2.1.1 Det krævede 3 mdr. med gentagne opkald - og skrivelser - at nå frem til insigt om årsagen.
3. Fint nok, men MELD DOG UD, for fan - smid ikke bare folk af vognen!
Note: Har foruden tlf.... en tablet, og pc - pc kræver dog enten NETOP tlf., eller tablet, ik?
4. Udmeldingen fra MitId var imidlertid; der kommer snart en en løsning iht. tlf., og tilbød en kodeviser, som erstatning i 3 måneder - men så skulle "problemet" også været løst forinden!
Der gik så 3 måneder.. og mere til, og der skete INTET! ABSOLUT INTET!!!
Kodeviseren var dog stadigvæk aktiv, efter de 3 måneder!??
5. De efterfølgende "trælse" måneder med kodeviseren afspejlede sig også, da vigtige beskeder mm. blev først læst/skrevet/besvaret hjemme; via tablet, og kodeviseren "døde hen"..
Hvem kan nu undre sig, da MitId igen fik et opkald på opfølgning af deres udmelding...
Måske mere over deres svar.. 🤒
DE HAVDE HENLAGT SAGEN!
Ingen information, ingen udmeldinger, ingen tilbagemeldinger.... og tilmed intet at finde på nettet derom - ABSOLUT ARROGANT!!
6. Sagen skulle GENÅBNES, ved henvendelse med sagsnummer og bla bla bla!
HVOR ER VI HENNE, i verden????🤒🤒🤒🤒🤒
7. Tabletten virkede dog stadigvæk indtil forleden.. så udløb dens understøttede version. Fair nok!
Men telefonen; android, version 12 - købt i DK, og under danske vilkår!
8. MitId tager nu ikke deres ansvar alvorligt..
9. Minus 5, herfra!
10. Det korte, af det lange, er dog;
Inkompetence hos MitId gør at jeg pt. har måtte købe en NY telefon, for at "leve op til" samfundskrav..
10.1 Er det VORES opgave at betale, for MitId's inkompetence /arrogance??
10.2 Jeg spørger bare.. 🤔
Det virker ikke ! Men borgerservice hjælp!
Jeg har lige skrevet til mit-id at deres hjælpetelefon på deres support, 4533980010 virker ikke. Desuden: Mit-id appen fungerer ikke til min bank på android og heller ikke mitid aparatatet, som skulle være back-op, når mit-id app ikke fungerer. !!! Hvad skal man så gøre? Mit mobile er et NYT (2025) Nokia Android G42. mitID fungererer heller ikke på Google Chrome på mit linux PC.
Opdatering 27.8.25, mit ID kontaktet mig med nogle mitID app indstillinger de sagde jeg skulle søger for. Men som jeg skrev tilbage "De indstillinger i anbefaler er allerede virksomme. De skal ikke ændres så. Det lykkedes med Borgerservicehjælp at få mit mitID til at fungerer igen. Men kun med kodelæseren. Det er en uløste problem her som jeg tror I skal arbejde videre med. Det burde ikke være sådan at en Nokia G42 android 15.0 ikke fungerer med mit ID og QR . For 2 uger siden fungeret det fint, så jeg forstår ikke hvad I har gjort med mitid system for at ødelægge det?
Jeg er dårligere stillet med denne…
Jeg er dårligere stillet med denne tjeneste end de fysiske nøglekort.
Der kommer evigt og altid fejlmeddelelser om at MitId er i brug flere steder samtidig, og jeg er digitalt låst ude af alle tjenester jeg har brug for adgang til.
Jammerligt ringe.
Virker 1 ud af 10 gange ca.
Virker 1 ud af 10 gange ca.
Får alle tænkelige fejlmeddelelser alt afhængig af dagen, browser, app osv.
Har nyere smartphone og alt opdateret.
Jeg bliver henvist til QR koder på…
Jeg bliver henvist til QR koder på trods af at jeg altid bruger engangskoder ! hvad pokker sker der ??? 😠😠😠 jeg har kun min telefon jeg kan bruge så jeg kan ikke bruge QR koder til noget som helst !!! Se nu for pokker at få det fixet !!! 😠😠😠 + når jeg prøver at ringe til jer jeres support så er ventetiden en evighed ! 😠😠😠 Hvad pokker har i gang i seriøst ??? og jeg kan se at jeg ikke et den eneste med samme problem da Trustpilot taler sit tydelige sprog med en score på 1.2 ud 5 er under al kritik !!! det er simpelthen for amatøragtigt !!! 😠😠😠
Man bliver automatisk logget ud i…
Man bliver automatisk logget ud i utide, og der opstår fantastiske fejl, som jeg aldrig har oplevet med nogle andre systemer. Det sker på alle sider, som bruger MitID som login-metode, fordi MitID er i stykker.
Eksempelvis kan der opstå fejl, alene fordi man bruger Brave som browser, eller åbner et incognito vindue.
Samtidig er stort set alle offentlige hjemmesider fejlfyldte, da man ikke kan trykke på browserens tilbage-knap, som ellers er et universelt standard, OG der er ofte ikke alternative knapper.
En grundlæggende regel indenfor web design og UX, er, at man ikke må ændre eller ødelægge browserens standard-funktionalitet. Det forstår de ikke i det offentlige, og derfor kan man ofte ikke trykke tilbage i sin browser, uden at der opstår groteske fejl med MitID sessionen.
Skal man flytte sit MitID til en ny app/telefon, så opstår der ligeledes fuldstændig uacceptable fejl, og man kan nemt risikere at skulle på borgerservice, hvis man ikke har et pas. Funktionen med at scanne QR koden på den gamle telefon virker ikke — man risikerer blandt andet fejl som:
- Forbindelsen til MitID er dårlig
- QR-koden er udløbet
- 1 times tvungen ventetid, som muligvis skaber illusioner om "ekstra sikkerhed" hos MitID — men i virkeligheden er det en respektløs provokation, og total mangel på balance i forholdet mellem sikkerhed og brugervenlighed.
MitID bør desuden decentraliseres, så vi ikke er afhængige af centrale servere. Det er helt ufatteligt, at man ikke har alternative login-løsninger, eksempelvis med GPG-nøgler eller tilsvarende.
Jøsses
Jøsses, scan qr kode,, hvor??? når man bruger mobil,, det håbløst med jer, i burde fængsles for at drive folk til vanvid...