Købt ny telefon motorila g15Power, meget besvær med opsætning af mitid (det hænger), ringer til support, det kommer til at virke efter 15 min, "nå men så laver vi ikke en fejlretning" - gud bedre det... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Lordet duer ikke
Virkelig æVirkelig ærgeligt at man ikke kan give -5 stjernerrgeligt at man ikke kan give…
Virkelig ærgeligt at man ikke kan give -5 stjerner.
Meddelelse duplikeret login
Får beskeden, at jeg allerede har brugt MitID et andet sted selvom alle vinduer er lukket ned. Dette oplever jeg ofte. Andre gange fryser appen og giver forskellige fejlmeddelelser. Der er enkelte systemer, der bare skal køre fejlfrit og der er sundhedssystemet og betalingssystemer højt på listen. Skal vi leve i en digitaliseret verden, skal det også bare fungere. Nu må jeg udskyde at betale en regning og bruge den næste jeg-ved-ikke-hvor-lang-tid på at afkode problemet. For vi har jo uendelig mængde tid til at researche os frem til alting i en presset hverdag. Må ordet "selvbetjening" pænt tage og pakke sammen, tak.
Dygtige IT-folk
Utroligt hvor gode de er til at lave en app, der IKKE virker ordentligt, godt gået
Prøver at logge ind
Prøver at logge ind, men giver en uforståelig fejlmeddelelse. Efter flere forsøg undersøger jeg om der er driftproblemer, hvor de siger alt er ok. De er lallende inkompetente.
Melder fejl næsten 9 ud af 10 gange.Man…
Melder fejl næsten 9 ud af 10 gange.Man kan ikke logge ind, så skal man prøve senere. Og så glemmer man at gøre det man egentligt var igang med. Mega irriterende
Aldrig i mit liv har jeg oplevet så…
Aldrig i mit liv har jeg oplevet så doven og provokerende medarbejder. Som sædvanlig er der problemer for Android mobiler. Bl.a,,, Årre den er nok for gamle!. Det er en Android 11!. Så er den da også gamle, vi er på 15 i dag.DET ER ANDROID 9 DER IKKE LÆNGERE KAN BRUGES. Fyr fjolset, eller i det mindste tjek om han ryger hash i arbejdstiden. Måtte, sig at jeg ikke havde brug for hans hjælp, ellers var jeg røget helt op i det røde felt. I har 1,3 her på Trustpilot, er det ikke på tide at smide håndklædet i ringen, og give, stafetten videre. Russerne behøver ikke hacke, Danmark, Mit id, klare det for dem. I lever højt på jeres monopol.
Fuldstændig uduelig app
Fuldstændig uduelig app. Melder fejl ved login, hvilket medfører man skal spilde sin tid på login igen og igen.
Pludselig påstår den man er logget på flere steder på én gang. Det medfører så man skal afvente og prøve IGEN efter lidt tid. Jeg HADER mitid.
Desværre virker produkter stadig…
Desværre virker produkter stadig ustabilt. Og desværre har staten godkendt at vi skal være afhængige af dette produkt.
Genialt ±++++++++++
MIT-id
Kontaktede Mit-id for hjælp, men blev ikke først udspurgt om mit problem:
Derimod om:personnummer,pasnummer, adresse, antal personer i husstanden, ægtefælles fornavn, stavemåde på ægtefælles fornavn, mors fødselsdag, fars fødselsdag, tidligere bopæl på kommunenavn: (sidstnævnte gav fejl på kommunenavn_ det var før kommunesammenlægning og det kunne systemet ikke verificere: Det var angiveligt mit problem og ikke deres /det blev mere og mere mærkeligt/jeg lagde på.
Kunne man ikke have startet med at spørge om hvad problemet handlede om, så var alle disse personlige spørgsmål måske overflødige.
Det var grænseoverskridende og særdeles ubehageligt. Tillid til systemet versus kontrol, frygt og ubehag. Jeg håber ikke, jeg får brug for at ringe en anden gang, så skidt med at jeg ikke kan logge ind på lovpligtige sider. Mit-id-systemet og dens medarbejdere skaber ikke tillid, men ubehag og tristhed.Man fristes til at tro at skrankepaverne er genopstået.
Senere har jeg forstået at firmaet ikke længere er på danske hænder,men åbenbart på fransk/italienske hænder. Det er utrygt.
Lor*** virker kun 50% af tiden efter…
Lor*** virker kun 50% af tiden efter flere forsøg og andre gange skal man scanne en QR kode selvom man bruger mobilen. Det værste er at man er bondefanget til at bruge og man kan meget få ting i dette samfund uden det er godkendt med mitid først. Frihed min bare *øv! Havde fået 0 stjerner hvis jeg kunne.
Igen igen kan jeg ikke brug Mitid
Igen igen kan jeg ikke brug Mitid, det mener at jeg bruger samme bruger to steder... Nogle mennesker går op i kvalitet og værdig, andre laver åbenbart det her skidt...
Hvordan/hvor skal jeg scanne QR kode
Hvordan/hvor skal jeg scanne QR kode ? Når jeg kun har min mobiltelefon. Det kan jo ikke lade sig gøre...🤮
Ikke til at aktivere
Ikke til at aktivere. Og når app endelig virker er den dinosaur gammel og går let ned. Hvilke mongoler har produceret denne app? Ikke meget man har brugt borgernes surt betalte skattepenge til? Så er der da nogle der skal aflives...
Fejler oftest 1-5 gange inden det…
Fejler oftest 1-3 gange inden det lykkes at logge ind på en side med mitid check. Tidligere virker det for det meste med de seneste måneder er det blevet tiltagende ringere.
Vildt at så essentiel en app får lov til at performe så elendigt 🤢
Har lige talt med dem igen i dag 23/9. Deres løsning er at jeg nu installerer samsung browser på min telefon og bruger den i stedet. En browser jeg ALDRIG har brugt tidligere. Tilfældigvis logger den så ind på mitid's hjemmeside med det samme. Og så er problemet jo løst...🥵.
På magisk vis fejler alle andre browsere og hjemmesider pludselig, og det er jo selvfølgelig ikke MitId's problem.
De påstår også at der ikke er flere klager og fejl end normalt - det kan jeg jo ikke vide om er korrekt, men jeg tvivler. Støder på flere og flere der brokker sig over hvor ringe app'enn er blevet.
Og vildt at man med så vigtig en app kan slippe afsted med IKKE at forholde sig til det hav af klager over der ligger her på Trustpilot.
Hvordan får man nogen til at tage ansvar?
Så dyrt at udvikle og så ringe kvalitet, at selv temu ikke ville sælge det.
Hvor skal man næsten starte. Session afbrudt, qr skal med min telefon på min telefon. Bliver redirected fra Microsoft, til mitid app for at logge ind, men mit id siger at jeg ikke kan logge to steder samtidig, så nu kan jeg ikke komme på min mail.
Problemer med at logge på netbank, da mitid hele tiden siger session afbrudt. MitID tror jeg sidder på min pc, så vil ikke logge mig ind via mobilen. Listen er lang og dette sker tit. Hver tredje gang man bruger denne app, opstår der et problem.
Hvis jeg kunne give appen minus 3 eller 03 havde jeg gjort det. Jeg kan ikke forstå, at et så dyrt stykke statsfinansieret program, som danske borgere har betalt for, uden at blive spurgt, og som de bagefter er tvunget til at bruge, ikke virker. Æv hvor er det et dårligt stykke arbejde.
Det er simpelthen det argeste l***
Det er simpelthen det argeste l***! 😡
Man kan sende mennesker ud i rummet, men at få en simpel app til at fungere? Næh, det kan man ikke.
Sessioner der udløber, ekstra koder der ikke er at finde nogle steder - tak for ekstra stress! 😡👎👎👎👎👎
Minus 1000 stjerner
Det er så dårligt en app at det giver mig mere stress at skulle bruge den og jeg har altså depression, ptsd og angst. Så tak mitid for at gøre processer som at online shoppe og betale regninger til en rædselsfuld og stressende oplevelse.
Tænk sig at jeres app 9 ud af 10 gange siger at noget gik galt når man skal bruge jeres uduelige app til at logge ind på et andet apperat.
Virkelig tarvelige det er hvad i er.