Banner for Miss Mary of Sweden

Miss Mary of Sweden Anmeldelser

37.351

4,3

Netop modtaget bh med front lukning, fantastisk pasform og løft, trods der ingen bøjle er i. Yderst behagelig comfort, har netop bestilt en mere❤️ Ikke første gang jeg handler hos jer, man ved på fo... Se mere

Som jeg skrev tidligere har jeg ikke haft noget ar beklage over virksomheden, blot sidste gang var jeg ikke tilfreds, men jeg har nu fået de sidste penge retur. Og vil da forsøge at handle hos dem ige... Se mere

Meget lang leveringstid, men god kundeservice undervejs fra Hanna. Jeg kom uheldigvis til at bestille en forkert størrelse. Men det lykkes at få størrelsen ændret. Er endda blevet lovet kompensation... Se mere

Jeg har flere gange handlet hos Miss Mary. Trusser og BH lever fint op til mine forventninger og bestiller gerne igen. Når man handler, skal man bare være indstillet på meget lang ekspederingstid... Se mere

1. Lingeributik
  2. Lingeriproducent
  3. Badetøjsbutik
  4. Undertøjsbutik

Miss Mary is a Swedish brand with over 60 years of experience creating comfortable, well-fitting underwear. It’s not about fast trends, but about fit, quality, and making you feel comfortable every day. Our garments are created with care, with a focus on design, function, and materials that last over time. The products are developed for real bodies in all sizes. Many women find their first bra that truly fits and provides the support they need with us. As an e-commerce company, we meet our customers every day and understand how important a smooth experience is from order to delivery. It’s simple: good underwear should feel as good as it looks and work in your everyday life.

Shop with Confidence at Miss Mary

We Care About Our Customers – 100-Day Return Policy!
Shop with peace of mind! We offer a 100-day return policy and dedicated customer service to ensure you're completely satisfied.

100 Washings Warranty

Your bra should last

Your bra should last
Our 100-wash guarantee sets us apart – your bra should last, and if it doesn’t, we’ll send you a new one!

37 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(37.351)

9.818 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Det er for svært at finde den rette…

Det er for svært at finde den rette størrelse. Fik hjælp fra kundeservice. Bestilte 95A. Men skålen var for smal.
Det er 2. Gang jeg må sende retur.

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Mange tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi har sendt dig en mail for at hjælpe dig videre og finde en model eller størrelse, der passer dig bedre.

Venlig hilsen,
Miss Mary ❤️

Gode produkter og hurtig forsendelse

Virkelig gode produkter og hurtig forsendelse.

God og behagelig

Virkelig god kvalitet

Virkelig god kvalitet
Jeg har handlet hos Miss Mary flere gange og er meget tilfreds.
Fragten fra Sverige til Danmark tager 10 - 14 dage, men det er ok når man ved det.

Miss Mary ❤️

Jeg er super glad for de ting jeg har…

Jeg er super glad for de ting jeg har bestilt hos jer og det passer mig bare så perfekt🥰🥰

God støtte

Har prøvet billige BH´er men de eneste der til enhver tid holder faconen, er fra Miss Mary.

Fantastisk service

Vildt imponeret over den gode service, ærgeligt at jeg ikke fikprøvet deres produkt.
Da min pakke aldrig ankom, sendte de pengene tilbage med det samme samt gav mig en rabatkode.
Pengene skal helt klart geninvisteres i et af deres produkter

6. februar 2026

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten.

Wij waarderen het enorm dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld.

Met vriendelijke groet,

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside. Jeg var lidt skeptisk omkring den anbefalede str da skål størrelsen var en del mindre end jeg plejer. Men bh'en sidder perfekt både i omkreds og skål. Jeg er især begejstret for de brede stropper der på ingen måde gnaver ned i skulderen. Det er ikke sidste gang jeg bestiller herfra.
Dog kunne jeg godt ønske mig et større udvalg af smarte og flotte bikini toppe.

2. februar 2026

Vild med deres produkter 😊

Vild med deres produkter 😊
God kvalitet og rimelige priser.
Måleskema passer perfekt.
Smukke og behagelige bh'er.
Har købt mine bh'er hos Miss Mary of Sweden gennem de sidste 5 år. Ingen andre firmaer eller butikker.
Klar anbefaling!