Banner for Miss Mary of Sweden

Miss Mary of Sweden Anmeldelser

37.344

4,3

Netop modtaget bh med front lukning, fantastisk pasform og løft, trods der ingen bøjle er i. Yderst behagelig comfort, har netop bestilt en mere❤️ Ikke første gang jeg handler hos jer, man ved på fo... Se mere

Som jeg skrev tidligere har jeg ikke haft noget ar beklage over virksomheden, blot sidste gang var jeg ikke tilfreds, men jeg har nu fået de sidste penge retur. Og vil da forsøge at handle hos dem ige... Se mere

Meget lang leveringstid, men god kundeservice undervejs fra Hanna. Jeg kom uheldigvis til at bestille en forkert størrelse. Men det lykkes at få størrelsen ændret. Er endda blevet lovet kompensation... Se mere

Jeg har flere gange handlet hos Miss Mary. Trusser og BH lever fint op til mine forventninger og bestiller gerne igen. Når man handler, skal man bare være indstillet på meget lang ekspederingstid... Se mere

1. Lingeributik
  2. Lingeriproducent
  3. Badetøjsbutik
  4. Undertøjsbutik

Miss Mary is a Swedish brand with over 60 years of experience creating comfortable, well-fitting underwear. It’s not about fast trends, but about fit, quality, and making you feel comfortable every day. Our garments are created with care, with a focus on design, function, and materials that last over time. The products are developed for real bodies in all sizes. Many women find their first bra that truly fits and provides the support they need with us. As an e-commerce company, we meet our customers every day and understand how important a smooth experience is from order to delivery. It’s simple: good underwear should feel as good as it looks and work in your everyday life.

Shop with Confidence at Miss Mary

We Care About Our Customers – 100-Day Return Policy!
Shop with peace of mind! We offer a 100-day return policy and dedicated customer service to ensure you're completely satisfied.

100 Washings Warranty

Your bra should last

Your bra should last
Our 100-wash guarantee sets us apart – your bra should last, and if it doesn’t, we’ll send you a new one!

37 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(37.344)

9.818 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Bestilte varer den 23/2 og har ikke…

Bestilte varer den 23/2 og har ikke modtaget varerne endnu 🙈
Ikke den bedste service.
Og kan ikke finde deres mailadresse, så har kun snakket med en robot.

23. februar 2026

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er virkelig beklageligt at høre, at du stadig ikke har modtaget dine varer efter så lang tid, og vi forstår godt din frustration.

Vi er også kede af at høre, at du har haft svært ved at komme i kontakt med os og kun har kunnet tale med chatbotten. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice igen, så vi kan hjælpe med at undersøge din ordre nærmere.

Tak for din ærlige feedback, den hjælper os med at forbedre vores service.

Ordre ikke leveret

Ordre ikke leveret. Penge trukket på min konto. Firma svarer ikke på mine talrige hanvendelser.

Ordrenummer: 9232744
Bestillingsdato: 2026-02-08 10:19:07

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Tak fordi du har taget dig tid til at give feedback. Det er vi meget kede af at høre, især når du ikke har modtaget din ordre og ikke har fået svar.

Vi har sendt dig en mail for at hjælpe dig videre og finde en løsning så hurtigt som muligt. Tjek gerne din indbakke og spamfilter, og du er meget velkommen til at svare direkte på mailen.

Ingen service.

Bestilte, efter lang tids overvejelser, en BH. Jeg er genhuset pga renovering, al post burde sendes til ny adresse, desværre mener Miss Mary at pakken ikke kunne leveres, jeg har prøvet at skrive, samme dag som jeg bestilte, Miss Mary svarede 3 dage senere, at nu var pakken plukket så nu kunne de ikke ændre på noget, pakken kunne ikke spores den dag de skrev at de havde sendt pakken.

12. marts 2026

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er ærgerligt at høre om problemerne med levering og kommunikationen, og vi forstår godt din frustration.

Jeg har sendt dig en mail for at kunne hjælpe dig videre og se nærmere på din sag, så vi forhåbentlig kan finde en god løsning sammen.

Venlig hilsen, Miss Mary ❤️

Dårlig og urealistisk forsendelse Indtil videre er jeg ikke super…

Indtil videre er jeg ikke super tilfreds
Bestilte mine vare den 21.3 - den 21.3 annulerede de noget af min ordre
Den 25.3 trak de pengene - og jeg fik en mail om at spore min pakke
Men den kan ikke spores til andet end at den plukket og pakket
Så ikke helt gode anmeldelser herfra

30. marts 2026

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er ærgerligt at høre, at forløbet ikke har levet op til dine forventninger, og vi forstår din frustration.

Vi har desværre ikke modtaget oplysninger fra dig, som gør det muligt for os at kontakte dig direkte. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre og se nærmere på din ordre.

Dårlig oplevelse

Jeg havde i lang tid overvejet at bestille og gjorde det efter at have vendt kundeservice for rådgivning om størrelse.
Jeg bestilte 3. marts, beløbet blev hævet 10. marts, men varerne blev først leveret 22. marts. Til gengæld passede BH’erne ikke. Jeg skal selv betale for returforsendelse og vente flere uger på at få mine penge retur.
Produktet er muligvis i orden, hvis man får den rigtige størrelse, men servicen er simpelthen for ringe.

26. marts 2026

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Tak fordi du har taget dig tid til at give feedback. Det er vi kede af at høre om din oplevelse, især både med leveringstiden og pasformen.

Vi forstår, at det er frustrerende, når størrelsen ikke passer, og at returprocessen føles besværlig. Vi vil meget gerne hjælpe dig videre og har sendt en mail, så vi sammen kan finde en bedre løsning og den rette størrelse til dig.

Venlig hilsen, Miss Mary ❤️

Der blev hævet 668 fra min konto den…

Der blev hævet 668 fra min konto den 6.marts, men jeg har endnu ikke modtaget noget

6. marts 2026

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Mange tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse! Det gør os meget kede af at høre, at du endnu ikke har modtaget din ordre.

Vi har desværre ikke modtaget dine kontaktoplysninger, og kan derfor ikke komme i kontakt med dig for at hjælpe. Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi hurtigst muligt kan se nærmere på din sag.

Miss Mary ❤️

Ikke muligt at bytte til anden…

Ikke muligt at bytte til anden størrelse uden retur gebyr, som er udover gebyr ved bestilling 1.gang og ny bestilling. Det fordyrer BH

9. marts 2026

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Vi forstår, at gebyrer ved ombytning kan være frustrerende. Vi har sendt en mail for at hjælpe dig videre og finde den bedste løsning.

Helt forfærdeligt

Helt forfærdeligt, jeg har bestilt igen bikini og skal rejse , den 11/3 har jeg stadigvæk intet modtaget men pengene har de taget, de siger bare at min vare er på vej, men der sker intet, hold jer jer langt væk fra denne butik

11. marts 2026

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback.

Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår, at situationen er frustrerende, især når du skal ud at rejse. Jeg kan se, at min kollega allerede arbejder på din sag og hjælper med at undersøge din ordre.

Dårlig kvalitet

CN Kun Tong

Er det Tyskland?

3. marts 2026

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Thank you for taking the time to provide feedback.

We are sorry to hear that you are not satisfied with the quality. We would like to clarify that all our products are shipped from our warehouse in Germany. If you would like help with your order, our customer service will of course be happy to assist you.

alt er ok dejlig pasform

alt er ok dejlig pasform
De vi

15. februar 2026

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Mange tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at alt er i orden, og at pasformen er dejlig. Det betyder meget for os at vide, at du er tilfreds. Vi ser frem til at betjene dig igen.

Miss Mary ❤️

De bedste BH'er jeg endnu har prøvet.

Jeg modtog i går min to første BH 'er og nogle trusser fra Miss Mary of Sweden og jeg må bare sige WOW. Jeg er så glad for især mine to BH'er som sidder helt perfekt. Jeg er spændt på at bruge dem over tid og se om de bevarer den fine facon og den dejlige blødhed som jeg mærker nu.
Leveringstiden er okay i forhold til at det kommer fra Sverige og skal til Danmark 🙂

17. februar 2026

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Thank you very much for taking the time to leave a review.

We truly appreciate that you have shared your experience with us.

Varen er helt i top

Varen er helt i top, men jeres levering tager for lang tid.

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Mange tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er meget tilfreds med varen. Vi beklager samtidig, at leveringen tog længere tid end forventet, og vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Miss Mary ❤️

Kun ros til denne forretning.

Nemt at finde ud af hvilken størrelse man skal have.
Nemt at bestille.
Hurtig levering.
Og de bestilte varer passer perfekt.

6. februar 2026

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Thank you very much for taking the time to leave a review.

We truly appreciate that you have shared your experience with us.

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi tilbakemelding.

Vi er lei for å høre at passformen på din BH ikke var som forventet. Det er viktig for oss at du får både god komfort og riktig støtte.

Vi har sendt deg en e post for å kunne hjelpe deg videre og finne en modell eller størrelse som passer bedre.

Vennlig hilsen,

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Thank you for taking the time to provide feedback.

Det er vi virkelig kede af at høre. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have. Vi har sendt dig en mail for at hjælpe dig videre og finde en løsning så hurtigt som muligt.

Miss Mary ❤️

Super service og hurtig levering og et…

Super service og hurtig levering og et fantastisk produkt som altid

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung abzugeben.

Wir schätzen es sehr, dass Sie Ihre Erfahrung mit uns teilen.

Mit freundlichen Grüßen,