Virksomheden har svaret
Deze week de 3 bestelde Daily Essential bh's ontvangen. De pasvorm is perfect en ze zijn stevig, maar toch lekker zacht. Heel mooi onder een tshirt. In het verleden droeg ik altijd beugelbeha's... Se mere
Virksomheden har svaret
Bestelling gedaan en betaald, bleek niet leverbaar. Geen geld terug, maar andere kleuren uitzoeken. Welke kleuren wel leverbaar waren, werd er niet bijverteld… Uiteindelijk bh’s ontvangen (na lange... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij Monavida geloven we dat elke vrouw zich zelfverzekerd en comfortabel moet voelen, elke dag opnieuw. Onze bh's zijn ontworpen met liefde en aandacht voor detail, zodat jij kunt stralen in je eigen huid. Van perfecte pasvormen tot zachte stoffen, wij zorgen ervoor dat je jezelf kunt omarmen met stijl en comfort. Omdat jij het verdient om jezelf te zijn, op je best. 💖 Dank je wel voor je vertrouwen in ons! We kijken ernaar uit om deel te zijn van jouw dagelijkse routine. 🤗
Grote Voort 293 A, 8041BL, Holland
Har besvaret 90 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Met 75E/F is het erg moeilijk fijne bh's te vinden. Met de komst van de maat M+ heb ik bij Monadiva DE bh's gevonden. Alles past er goed in, niets knelt en een geweldige ondersteuning. Ondertussen bijna alle kleuren besteld

Besvarelse fra Monavida
Bezorging goed, heerlijk materiaal. Het model support is voor mij de beste keus, de dailey essentieel zakken de bandjes steeds af.

Besvarelse fra Monavida
Makkelijk en snel geregeld online, retouretiket gedownload en naar de post gebracht. Gratis retour kunnen sturen vind ik ook altijd fijn. Direct een bevestiging van de retour in de mail en goed op de hoogte gehouden van de verdere afhandeling.

Besvarelse fra Monavida
Deze week de 3 bestelde Daily Essential bh's ontvangen.
De pasvorm is perfect en ze zijn stevig, maar toch lekker zacht.
Heel mooi onder een tshirt.
In het verleden droeg ik altijd beugelbeha's maar dit is een vele malen betere optie.
Mijn leeftijd is 68 jaar, veel ervaring dus op bh gebied.
Ik ben er superblij mee...
Echt een aanrader!

Besvarelse fra Monavida
Na contact te hebben gehad komt alles nog goed. Bedankt voor het meedenken.

Besvarelse fra Monavida
Het is altijd n beetje spannend om ondergoed online te kopen, maar deze BH's zijn alles wat men beloofd. De pasvorm is fantastisch, de kleuren komen exact overeen met de weergave op de site. Ik ben dan ook positief verrast over de producten en zal in de toekomst zeker nog een bestelling plaatsen.

Besvarelse fra Monavida
Ik heb altijd Bh's gedragen die je vaak goed moet trekken en niet goed stevig waren , snel kapot ook. Sindskort kwam ik achter monavida, ik heb om te proberen 1 besteld. Wat zit die fijn & het lijkt net alsof je geen bh aanhebt. Stevig & comfortabel dit is voor ze staan en het is echt zo! Echt een aanrader!!!

Zeer fijne bh,
Alles zit op zijn in plaats,zonder scherpe beugels.
Ziet er mooi uit onder kleding,zelfs met grote maat.

Besvarelse fra Monavida
Ondanks mijn vrees, is alles vlot verlopen, zowel terugzenden als terugstorten van het betaalde bedrag

Besvarelse fra Monavida
Duidelijke communicatie met de klantendienst prijs kwaliteit goed

Besvarelse fra Monavida
Vandaag de BH ontvangen in het zwart is op 4 mei besteld, 11 mei ontvangen.
Hij zit werkelijk waanzinnig mooi. Er zitten zelfs reserve haakjes bij om de omtrek te verbreden. Als je de maattabel goed naleeft past hij perfect. Mooie vorm bh over de voorkant van je borsten ik ga nu nog een witte bestellen, erg tevreden

Besvarelse fra Monavida
Ik had 3 bh's besteld, bleek niet helemaal de goede maat want ze sloten niet helemaal mooi aan aan de zijkant. Jammer genoeg was ik zo stom geweest om alle kaartjes te verwijderen en kon ik ze niet meer ruilen. Na contact met de klantenservice kwamen ze met de fantastische oplossing dat ik alleen verzendkosten hoefde te betalen voor het zenden van een kleinere maat van alle drie de bh's. Top service!

Besvarelse fra Monavida
Uiteindelijk bh’s ontvangen (na lange levertijd), maar zitten niet goed. Retourproces in gang gezet en geld terug gevraagd (was gewoon een optie die ik aangevinkt had). Werd niet geaccepteerd, ik moest kiezen voor vervangen of omruilen. Zonder advies wat ik dan moest nemen, gezien mijn feedback over wat er niet goed zat. Uiteindelijk na veel heen en weer mailen toch retourneren geaccepteerd (verzenden op mijn kosten natuurlijk). Nu zijn we bijna een maand verder en heb ik eindelijk bericht gekregen dat mijn retour verwerkt is. Nu nog de terugbetaling afwachten…
Dat de pasvorm niet past bij mijn figuur/borsten kan natuurlijk. Maar de service is echt superslecht!!

Besvarelse fra Monavida
Goede klantcommunicatie: snelle, persoonlijke reactie op mail en whatsapp. Helaas was de pasvorm voor mij niet goed, maar geen probleem met retourneren.

Besvarelse fra Monavida
Duidelijke en helder info over de bh’s, met filmpjes en uitleg over het product. Ik heb de reviews gelezen en was overtuigd om het toch te proberen.
Ze zijn helder over de maten en kleuren. Snelle levering, super dat er standaard een verlengstuk voor de sluiting bij zit! En goed verpakt per stuk. De BH zit heel comfortabel en zacht. Prachtige pasvorm en onzichtbaar onder kleding. Ik adviseer deze aan mijn vriendinnen.

Besvarelse fra Monavida
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De BH zit erg comfortabel. Aan te raden. Geen irritatie meer van beugels. Bijna geen idee dat je een BH draagt en toch zit de kleding netjes.

Besvarelse fra Monavida
Ik werd goed geholpen. Monavida denkt heel goed mee met welke keus je kan maken. Ik had de verkeerde keuze gemaakt en daar hadden ze zeer veel coulance mee.

Besvarelse fra Monavida
Je moet lang wachten voordat je bestelling geleverd wordt. Ik heb volgens het maatschema een BH besteld. De BH zat veel te ruim en bood geen ondersteuning. Vervolgens is het retour sturen op eigen kosten en moest ik wekenlang op mijn retourbetaling wachten. Ik zou hier nooit meer bestellen. Ik heb 25 maart besteld en krijg pas 7. mei mijn geld retour.

Besvarelse fra Monavida
Via Facebook bestellen vind ik altijd spannend. Wel eens wat miskopen gedaan omdat kwaliteit dan toch tegen viel. Nu niet, ik wist ook dat ik het terug kon sturen als het niet bevalt. De bh zit lekker goed stevig om je middel, met tussenstuk vind ik het niet lekker zitten, net alsof de verhouding dan niet meer klopt. Ik kan er zelfs mee sporten.

Besvarelse fra Monavida
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.