Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is altijd n beetje spannend om ondergoed online te kopen, maar deze BH's zijn alles wat men beloofd. De pasvorm is fantastisch, de kleuren komen exact overeen met de weergave op de site. Ik ben d... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Makkelijk en snel geregeld online, retouretiket gedownload en naar de post gebracht. Gratis retour kunnen sturen vind ik ook altijd fijn. Direct een bevestiging van de retour in de mail en goed op de... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Deze week de 3 bestelde Daily Essential bh's ontvangen. De pasvorm is perfect en ze zijn stevig, maar toch lekker zacht. Heel mooi onder een tshirt. In het verleden droeg ik altijd beugelbeha's... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestelling gedaan en betaald, bleek niet leverbaar. Geen geld terug, maar andere kleuren uitzoeken. Welke kleuren wel leverbaar waren, werd er niet bijverteld… Uiteindelijk bh’s ontvangen (na lange... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Lingeributik

Skrevet af virksomheden

Bij Monavida geloven we dat elke vrouw zich zelfverzekerd en comfortabel moet voelen, elke dag opnieuw. Onze bh's zijn ontworpen met liefde en aandacht voor detail, zodat jij kunt stralen in je eigen huid. Van perfecte pasvormen tot zachte stoffen, wij zorgen ervoor dat je jezelf kunt omarmen met stijl en comfort. Omdat jij het verdient om jezelf te zijn, op je best. 💖 Dank je wel voor je vertrouwen in ons! We kijken ernaar uit om deel te zijn van jouw dagelijkse routine. 🤗

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 90 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtig materiaal,sluit heel mooi aan.

Prachtig materiaal,sluit heel mooi aan.
Ben er super blij mee.

3. april 2026

Beste Mevrouw,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Het is geweldig dat je het materiaal als prachtig ervaart en dat de BH zo mooi aansluit.

Dat je er super blij mee bent, betekent echt veel voor ons. Dat is precies het gevoel dat we onze klanten willen geven met onze producten.

Bedankt voor het delen van je review en we hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Monavida.

Monavida is top!

Superblij met mijn BH's.
Precies wat ik wil van een BH, ondersteunend zonder het vervelende, knellende gevoel van beugels en te smalle bandjes.

31. marts 2026

Beste Cornelia,

Wat geweldig om te lezen dat je zo blij bent met je BH’s. Het is fantastisch dat ze precies bieden wat je zoekt, goede ondersteuning zonder het knellende gevoel van beugels of smalle bandjes.

Dat comfort en die balans tussen ondersteuning en draaggemak is precies waar we naar streven, dus het doet ons echt goed om te horen dat dit voor jou zo goed werkt.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het wachten op de levering duurde wat…

Het wachten op de levering duurde wat lang maar het resultaat is erg fijn. Heerlijk dragende BH, voelt soepel en stevig tegelijk en eindelijk geen afzakkende bandjes!

28. marts 2026

Beste Mieke,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het resultaat. We begrijpen dat het wachten wat langer kan aanvoelen, dus het is geweldig om te horen dat de BH dat helemaal heeft goedgemaakt.

Het is fantastisch dat je het draagcomfort als soepel én stevig ervaart en dat je eindelijk geen last meer hebt van afzakkende bandjes. Dat is precies waar we naar streven.

35 mailtjes over en weer

35 mailtjes over en weer
Pasvorm super slecht en zelfs niet gelijk
Terug stuur beleid vreselijk inmiddels 89 € armer
En nog niet meer dan 20 % terugbetaling gehad de rest zou volgen als producten terug in China arriveerde volgens postnl
Ligt het bij douane en word er niks mee gedaan weet niet wat je met zo.n bedrijf aanmoet als je hun website leest lijkt het super maar werkelijkheid !!!!

27. marts 2026

Beste Hetty,

Wat vervelend dat dit zo is gelopen en dat er nog onduidelijkheid is over de retourzending. We begrijpen dat dit frustrerend is.

Omdat de retourzending zonder track en trace code is verzonden, kunnen wij de levering helaas niet bevestigen. Voor het verwerken van een terugbetaling is het noodzakelijk dat het pakket als geleverd bij ons geregistreerd staat. Zonder deze bevestiging hebben wij geen zicht op de locatie of ontvangst van het pakket.

Zodra de zending alsnog bij ons wordt afgeleverd en als geleverd wordt gemarkeerd, zullen wij dit direct verder oppakken en de resterende terugbetaling verwerken.

Mocht je nog aanvullende informatie ontvangen van de vervoerder, dan mag je die uiteraard met ons delen. We blijven dit graag met je opvolgen.

Bh voelt zacht aan

Bh voelt zacht aan , heeft een mooie pasvorm rond de borsten. Perfect voor mij.

20. marts 2026

Beste Chris,

Wat fijn om te lezen dat de BH zo goed bevalt. Het is geweldig dat je de stof als zacht ervaart en dat de pasvorm mooi aansluit rond de borsten.

Het doet ons plezier om te horen dat het voor jou de perfecte keuze is. Dat is precies waar we naar streven met onze producten.

Comfortabel

Ik heb vorig jaar een borst sparende ingreep gehad. Daardoor kan ik geen beugel bh's meer verdragen. Deze zitten echt comfortabel.

23. marts 2026

Beste Kristien,

Wat bijzonder om te lezen dat onze BH’s voor jou zo comfortabel zijn na je ingreep. We kunnen ons goed voorstellen hoe belangrijk het is om iets te vinden dat zacht aanvoelt en geen ongemak veroorzaakt.

Het betekent veel voor ons dat je aangeeft dat je onze BH’s prettig kunt dragen zonder beugels en dat ze echt comfort bieden. Dat is precies waar we naar streven.

Dank je wel voor het delen van je ervaring. We hopen dat je er langdurig plezier van hebt en we staan altijd voor je klaar als je nog vragen hebt.

Prima service

Als iets niet leverbaar is neemt men contact met je op. Goede bh', prima pasvorm, knelt nuet

22. marts 2026

Beste Mevr Zantingh,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over zowel de communicatie als het product. Het is goed om te horen dat je netjes op de hoogte werd gehouden toen iets niet leverbaar was.

Daarnaast is het geweldig dat de BH een prima pasvorm heeft en comfortabel zit zonder te knellen. Dat is precies waar we naar streven.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helaas kan ik niet voor 0 sterren…

Helaas kan ik niet voor 0 sterren gaan...
Wat een afzetterij... Ze verkopen je eerst een aantal BH's - ik heb de maattabel perfect gevolgd en de BH was totààl niet passend, ze zouden véél beter ook de cupmaat meegeven maar dat doen ze natuurlijk niét. Het lijkt wel of ze er een sport van maken, je in de val te lokken. Toen ik vroeg de BH's te retourneren, wilden ze me eerst nog 37,5 eur extra ontfrutselen, "om een maatje kleiner te sturen", en dan mocht ik de oude gewoon houden. Zegt al veel over het soort bedrijf, als ze hun retours liefst gewoon bij hun klanten dumpen en gewoon extra willen incasseren - zónder garantie natuurlijk dat die dan wél past!
En als je dan toch wil retourneren, denk je 'ah, het gaat om een Nederlands bedrijf, dat zal toch wel gewoon naar NL zijn?'... Nee hoor, helemaal naar China! Kosten van 50-70 eur voor een pakketje van 'n goeie 80 eur te retourneren, en o wee als je één dingetje zou vergeten zijn op het retourformulier, dan staat gewoon op de site dat ze je retour niét behandelen.
Mijn conclusie is duidelijk: pure afzetterij, ik heb dik spijt dat ik de reviews van anderen niet heb nagekeken eerst want de score van trustpilot is overduidelijk: 7/10 mensen hebben GROTE problemen met Monavida. En @Monavida: probeer nu niet zo'n belachelijk antwoord te posten over 'hoe het absoluut niet de bedoeling is' en het jullie het spijtig vinden dit te lezen... DOE ER IETS AAN!

18. marts 2026

Beste An,

Wat ontzettend vervelend om te lezen hoe dit voor je is verlopen. We begrijpen heel goed hoe frustrerend en teleurstellend het is wanneer de maat totaal niet blijkt te passen, terwijl je de maattabel zorgvuldig hebt gevolgd. Zeker bij BH’s is een goede pasvorm essentieel, en het is begrijpelijk dat dit voor jou niet aan de verwachtingen heeft voldaan.

Ook de ervaring rondom het voorstel voor vervanging en de retourkosten heeft duidelijk voor veel ergernis gezorgd. Dat is absoluut niet de bedoeling. Ons doel is juist om samen tot een oplossing te komen die eerlijk en werkbaar is, zonder dat je met onredelijke kosten blijft zitten.

We willen dit niet afdoen met alleen woorden, maar het ook echt voor je oplossen. Zou je ons je ordernummer willen sturen? Dan kijken we dit persoonlijk en zorgvuldig voor je na en zorgen we voor een concrete oplossing die recht doet aan jouw situatie. Denk hierbij aan een passende terugbetaling of een alternatief dat wél voor je werkt, zonder dat je onnodige stappen hoeft te nemen.

We nemen je ervaring serieus en willen dit graag op een correcte manier met je afronden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Deze heeft me echt verbaasd ik dacht…

Deze heeft me echt verbaasd ik dacht dat het nooit stevig genoeg zou zijn.
Maar dat is dus wel..zitten fantastische
Nu nog ervaren hoe lang ze meegaan

18. marts 2026

Beste Monique,

Wat leuk om te lezen dat de BH je positief heeft verrast. We begrijpen heel goed dat je vooraf twijfels kunt hebben over de stevigheid, dus het is geweldig om te horen dat deze toch fantastisch zit en voldoende ondersteuning biedt.

We hopen natuurlijk dat je er ook op de lange termijn veel plezier van zult hebben. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben over het gebruik of de kwaliteit, dan helpen we je graag verder.

Bedankt dat je je review met ons hebt gedeeld en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Monavida.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eindelijk een bh die goed zit

Eindelijk een bh die goed zit. Ik heb al zoveel geprobeerd en meestal heb ik pijn aan m’n lijf aan het einde van de dag door de bh en kan ik niet wachten om hem uit te doen. Bij deze bh van Mona vida is dat heel anders. Hij zat gelijk goed met een mooi profiel vanaf de voorkant en vanaf de zijkant ik ben er echt heel blij mee.

14. marts 2026

Beste Illustaartje,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je eindelijk een BH hebt gevonden die echt goed zit. We begrijpen heel goed hoe vervelend het kan zijn wanneer BH’s gedurende de dag ongemak of pijn veroorzaken. Daarom is het geweldig om te horen dat dit bij jouw Monavida BH juist anders is.

Het doet ons veel plezier dat de BH meteen goed zat en dat je tevreden bent met zowel het profiel aan de voorkant als aan de zijkant. Comfort en een mooie pasvorm zijn precies waar we naar streven.

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je review te delen. We zijn heel blij dat je zo tevreden bent en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Monavida.

Frauduleus bedrijf

Ik heb 3 BH’s besteld die veel te klein bleek te zijn. Op mijn verzoek voor retour bieden ze een schijntje aan van het bedrag. Uiteindelijk kreeg ik een adres in China waarmee de verzendkosten voor mijn rekening zijn. Vervolgens wordt het pakket niet afgehaald en geeft ~”Elise” aan dat dat niet aan hen ligt. Ik ben er vanaf eind januari al mee bezig om mijn geld retour te krijgen!

De 30 dagen gratis omruil of retourgarantie geldt dus niet! TRAP ER NIET IN! Helaas voor mij is de waarschuwing te laat maar zegt het voort!

Reactie: ik heb meer dan 10 emails met je uitgewisseld dus alle gegevens heb je van mij. Nu alleen het bedrag teruggestorten!

5. marts 2026

Beste Ellen,

Het spijt ons om te lezen dat u al zo lang met deze situatie bezig bent en dat het retourproces voor u zo moeizaam verloopt. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is wanneer een product niet goed past en het vervolgens veel tijd en moeite kost om dit opgelost te krijgen.

Ook begrijpen we dat het bijzonder vervelend is wanneer een retourzending niet wordt afgehaald en u daardoor het gevoel krijgt vast te zitten zonder duidelijke oplossing. Dat is uiteraard niet de ervaring die u mag verwachten.

We willen dit dossier graag opnieuw laten bekijken zodat duidelijk wordt wat er met de retourzending is gebeurd en welke vervolgstap mogelijk is. Wilt u ons alstublieft uw ordernummer sturen met een verwijzing naar deze review, zodat dit gericht kan worden opgepakt?

Super tevreden!!!

Vandaag mijn bestelling ontvangen, duurde best lang maar gelukkig vandaag de bh’s uitgepakt en gepast. Ze zitten geweldig! Passen perfect. De stof voelt super aan. Heel zacht. Ze knellen nergens! Ik ben 100% tevreden en ga dit zeker aan mijn kennissen aanbevelen!!
I will be back for more!!! 😃

10. marts 2026

Beste Iris,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je bestelling. We begrijpen dat het wachten soms wat langer kan duren, dus het is geweldig om te horen dat de BH’s uiteindelijk perfect passen en zo comfortabel aanvoelen.

Het is fantastisch dat je de zachte stof en het draagcomfort zo waardeert en dat ze nergens knellen. Dat is precies waar we met onze producten naar streven.

We waarderen het enorm dat je ons wilt aanbevelen aan je kennissen. Dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Monavida.

Heel slechte ervaring

Heel slechte ervaring. Ik miste de broek van de bestelde bikini en wilde het terug sturen. Maar je moet de transport kosten voor de retourzending naar China zelf betalen.

8. marts 2026

Beste Klant,

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend het is wanneer een bestelling niet compleet wordt geleverd, zeker wanneer je de bikini graag als set had willen ontvangen.

Het spijt ons dat de ontbrekende broek en het retourproces voor frustratie hebben gezorgd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. In situaties zoals deze kijken we juist graag samen naar een oplossing, bijvoorbeeld een nalevering van het ontbrekende item of een passende terugbetaling voor het ontbrekende onderdeel.

We willen dit graag voor je oplossen. Zou je ons je ordernummer willen sturen zodat we direct kunnen controleren wat er met de ontbrekende bikini broek is gebeurd? Dan kunnen we dit zo snel mogelijk netjes voor je afronden.

We waarderen dat je dit hebt gedeeld en staan klaar om je verder te helpen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik heb een tijdje moeten wachten ,maar…

Ik heb een tijdje moeten wachten ,maar was aangenaam verrast.
Zowel de vorm als de ondersteuning was perfect .
Geen beugels of cup die niet volledig ondersteunde.
Ik ben fan

7. marts 2026

Beste Ingrid,

Wat fijn om te lezen dat je uiteindelijk zo aangenaam verrast bent. We begrijpen dat wachten soms lastig kan zijn, dus het is geweldig om te horen dat de BH daarna zo goed beviel.

Het is mooi dat zowel de vorm als de ondersteuning perfect voor je werken en dat je het comfort zonder beugels zo waardeert. Dat is precies waar we met onze ontwerpen naar streven.

We waarderen je review enorm en vinden het geweldig dat je fan bent geworden. We hopen je natuurlijk in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Monavida.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Misleiding, trap er niet in!

Ik heb een BH besteld die veel te klein bleek te zijn. Zij hanteren de franse maatvoering in plaats van de europese. Wanneer je het artikel terug wilt sturen moet je het naar China sturen wat meer kost dan de BH die ik besteld heb. Je kunt ook kiezen voor geld terug maar dan krijg je slechts 15% van het aankoopbedrag vergoed. Ze maken nochthans reclame met 'Garantie; Biedt 30dagen pasvormgarantie, waarmee je gratis kunt ruilen of retourneren'. Ik heb al een hele emailwisseling gevoerd met 'Elise" maar volgens mij zijn dit gewoon AI antwoorden waar je niets mee opschiet. Het pakje dat ik ontvangen heb kwam uit Willebroek dus ik heb aangeboden om het daarnaar toe terug te sturen maar nog steeds geen goed antwoord. Je wordt aan het lijntje gehouden en ondertussen krijg ik allemaal mails met aanbiedingen van zoveel BH's ontvangen en er maar zoveel betalen. Pure marketing, trap er niet in!

7. marts 2026

Beste Bernadette,

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is wanneer de maat niet goed blijkt te passen en het retourproces vervolgens verwarrend of teleurstellend aanvoelt. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we voor onze klanten willen.

Het spijt ons ook dat de communicatie voor jou niet duidelijk of behulpzaam genoeg voelde. Ons doel is altijd om klanten zo goed mogelijk te helpen en tot een redelijke oplossing te komen.

We kijken dit graag opnieuw zorgvuldig voor je na. Zou je ons je ordernummer nogmaals willen sturen zodat we je dossier kunnen controleren? Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing, bijvoorbeeld een vervanging in de juiste maat of een andere passende regeling.

Het is absoluut niet onze bedoeling dat iemand zich aan het lijntje gehouden voelt. We nemen je opmerkingen serieus en helpen je graag om dit netjes af te ronden.

Slechte ervaring

Slechte ervaring, maat advies van hun is super slecht, heke slechte pasvorm absoluut niet een bh voor een grote buste. Belachelijk retour beleid. In mijn optiek oplichting .

18. februar 2026

Beste Geke,

Wat jammer om te lezen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend het is wanneer het maatadvies niet goed blijkt te passen en de BH daardoor niet de ondersteuning biedt die je verwacht, zeker bij een grotere buste. Dat kan erg frustrerend zijn.

Het spijt ons ook dat ons retourbeleid voor jou zo heeft aangevoeld. Ons doel is nooit om het klanten moeilijk te maken, maar juist om samen naar een oplossing te zoeken zonder dat je met hoge retourkosten blijft zitten. Daarom bieden we vaak alternatieven aan, zoals een vervanging in een andere maat of een gedeeltelijke terugbetaling, afhankelijk van de situatie.

We kijken dit graag persoonlijk voor je na. Zou je ons je ordernummer willen sturen en eventueel kort kunnen aangeven welke maat je hebt ontvangen en welke maat je normaal draagt? Dan kunnen we dit zorgvuldig bekijken en samen naar een passende oplossing zoeken.

We vinden het oprecht vervelend dat dit je ervaring is geweest en helpen je graag verder om dit netjes op te lossen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wel betaald, maar de helft maar ontvangen

Ik heb een BH en een slip besteld bij Monavida. Het duurde ongeveer 2 weken voordat ik een pakketje ontving. Dus inderdaad spijt dat ik niet gecontroleerd heb, waar het bedrijf zit. Na 2 weken heb ik de BH ontvangen. Deze zit prima en zou er zo nog een paar willen bestellen. Echter de slip zat er niet bij en op mijn vragen hierover, ontvang ik wel altijd een antwoord dat ze het aan het uitzoeken zijn, maar er gebeurd ondertussen niets. Dit gaat nu al een maand zo. Dus ik heb 1,5 maand geleden besteld en betaald, maar maar een gedeelte ontvangen

21. januar 2026

Beste Liesbeth,

Wat vervelend om te lezen dat je bestelling niet volledig is geleverd en dat je hier al zo lang op wacht. Dat is absoluut niet hoe het hoort te verlopen, zeker niet wanneer je al anderhalve maand geleden hebt besteld en betaald. Dat begrijpen we heel goed.

Fijn om te horen dat de BH wel goed zit en bevalt. Dat maakt het extra jammer dat de slip nog ontbreekt. Als je al meerdere keren contact hebt gehad en het blijft bij “we zoeken het uit”, dan kan dat natuurlijk erg frustrerend voelen.

We willen dit nu graag concreet voor je oplossen. Zou je ons je ordernummer willen sturen? Dan controleren we direct wat er met de slip is gebeurd en zorgen we voor een duidelijke vervolgstap. Dit kan bijvoorbeeld een directe nalevering of een terugbetaling van de ontbrekende slip zijn, afhankelijk van jouw voorkeur.

Je hoort niet zo lang in onzekerheid te zitten. We gaan dit netjes en spoedig met je afronden.

Dropshifter

Dropshifter! Na 3 weken krijg ik beticht dat de door mij gekozen kleur niet beschikbaar is. Of ik maar een andere kleur wil bestellen.
Wil ik niet, ik wil m'n geld terug.
Weer bericht dat als ik wil wachten tot de kleur (gewoon zwart) weer beschikbaar is, ik 20%korting krijg op m'n volgende bestelling.
Wil ik niet, ik wil m'n geld terug.
Hoelang moet ik daarop wachten?

Update: Na bericht dat ik m'n geld terug zou krijgen en dat dit binnen 10 werkdagen zou geschieden, stond het dezelfde dag nog op m'n rekening. Dat was fijn.

1. februar 2026

Beste Gerda,

Het spijt ons om te lezen hoe dit is verlopen. Drie weken wachten om vervolgens te horen dat de gekozen kleur niet beschikbaar is, is uiteraard erg teleurstellend. We begrijpen heel goed dat u in deze situatie geen alternatief of korting wilt, maar gewoon uw geld terug.

Wanneer een artikel niet leverbaar blijkt te zijn, hoort een terugbetaling duidelijk en zonder omwegen geregeld te worden als dat uw keuze is. We willen dit graag gericht voor u laten nakijken zodat duidelijk wordt wat de status van uw terugbetaling is en binnen welke termijn dit wordt afgerond.

Wilt u ons alstublieft uw ordernummer sturen onder vermelding van deze review, zodat dit direct en specifiek kan worden opgepakt?

zo goed is het niet.slechter pasvorm

zo goed is het niet.slechter pasvorm
geen lekkere stof
en retour kost veel geld mer dan €80.-
niet aan beginnen!
geen nederlands bedrijf maar China

24. februar 2026

Beste Wendy,

Wat jammer om te lezen dat je zo teleurgesteld bent. We begrijpen heel goed dat een slechte pasvorm en een stof die niet prettig aanvoelt ontzettend tegenvallen. Zeker als je er andere verwachtingen bij had.

Ook de retourkosten die je noemt klinken erg hoog en dat kan begrijpelijk veel frustratie oproepen. Ons doel is juist om samen naar een oplossing te kijken die voor jou redelijk en passend is, zonder dat je met onnodig hoge kosten blijft zitten. Daarom bieden wij vaak alternatieven aan zoals een vervanging of een gedeeltelijke terugbetaling, zodat een dure retourzending niet nodig is.

We werken met internationale magazijnen, maar dat betekent uiteraard niet dat we onze verantwoordelijkheid niet nemen. We willen dit graag netjes met je bekijken. Zou je ons je ordernummer willen sturen en kort aangeven wat er precies mis is met de pasvorm? Dan kunnen we persoonlijk met je meekijken naar een passende oplossing.

We vinden het oprecht vervelend dat je deze ervaring hebt gehad en staan klaar om dit zorgvuldig met je af te handelen.

Goed draagcomfort.

Goed draagcomfort.

23. februar 2026

Beste MT,

Wat fijn om te lezen dat je het draagcomfort als goed ervaart. Dat is voor ons één van de belangrijkste punten bij het ontwikkelen van onze BH’s.

Het is mooi om te horen dat je comfortabel bent in je aankoop. Dat betekent veel voor ons.

We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Monavida.

Elise | Monavida

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.