Het is altijd n beetje spannend om ondergoed online te kopen, maar deze BH's zijn alles wat men beloofd. De pasvorm is fantastisch, de kleuren komen exact overeen met de weergave op de site. Ik ben d... Se mere
Virksomheden har svaret
Makkelijk en snel geregeld online, retouretiket gedownload en naar de post gebracht. Gratis retour kunnen sturen vind ik ook altijd fijn. Direct een bevestiging van de retour in de mail en goed op de... Se mere
Virksomheden har svaret
Deze week de 3 bestelde Daily Essential bh's ontvangen. De pasvorm is perfect en ze zijn stevig, maar toch lekker zacht. Heel mooi onder een tshirt. In het verleden droeg ik altijd beugelbeha's... Se mere
Virksomheden har svaret
Bestelling gedaan en betaald, bleek niet leverbaar. Geen geld terug, maar andere kleuren uitzoeken. Welke kleuren wel leverbaar waren, werd er niet bijverteld… Uiteindelijk bh’s ontvangen (na lange... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij Monavida geloven we dat elke vrouw zich zelfverzekerd en comfortabel moet voelen, elke dag opnieuw. Onze bh's zijn ontworpen met liefde en aandacht voor detail, zodat jij kunt stralen in je eigen huid. Van perfecte pasvormen tot zachte stoffen, wij zorgen ervoor dat je jezelf kunt omarmen met stijl en comfort. Omdat jij het verdient om jezelf te zijn, op je best. 💖 Dank je wel voor je vertrouwen in ons! We kijken ernaar uit om deel te zijn van jouw dagelijkse routine. 🤗
Grote Voort 293 A, 8041BL, Holland
Har besvaret 90 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bestel niet!!!
Mooie reclames maar na levering van een absoluut niet zittende bh
Al vier keer gemaild naar de klantenservice maar 0 reactie en je hebt voordat je de bh kan retourneren eerst contact hebben.... dus lekker winstgevend voor bedrijf

Besvarelse fra Monavida
Het duurt al behoorlijk lang voordat je bestelling er is en dan blijkt de bh niet te passen.
Ik stuur een mail waarin ik dit laat weten en hoe ik mijn geld kan terug krijgen. Ik krijg de optie de bh terug te zenden (ze laten alleen niet weten hoe) en een andere maat te bestellen, maar er is ook de optie de bh te houden en dan sturen hun kosteloos een andere maat. Dat kosteloos blijkt alleen 11,39 te zijn. Maar als ik dan vraag of ik dan wel mijn geld terug krijg als die 2de ook niet past krijg je als antwoord dat je daar dan niet voor hebt betaald??? Beetje vreemd want ik heb de eerste betaald waar ik niks aan heb en voor die 2de moet ik verzendkosten betalen die aanzienlijk zijn. Dus beste mensen koop hier niks de maatvoering klopt niet en je geld krijg je niet terug.

Besvarelse fra Monavida
Bestellig goed aangekomen bh haf ik een maatje kleiner moeten hebbeb maar de stof voelt heel goed aan ik kon makkelijk omruilen en kreeg gratis een nieuwe maat opgestuurd dat noem ik nou goede service daarvoor mijn complimenten mogen andere een voorbeeld aan nemen.

Besvarelse fra Monavida
Een zeer goed zittende bh voor de wat slappere boezem (50+) 45 kg afgevallen maar dankzij deze bh mooie hogere volle boezem onder een TShirt onzichtbare bh.

Besvarelse fra Monavida
Ik had deze bh's eerder moeten kopen.
Ze zitten geweldig.

Besvarelse fra Monavida
Mensen bestel hier aub niets!!! Ze zijn de grootste oplichters! De BH's zijn bagger! En als je deze netjes terug stuurt, dan krijg je je geeld niet meer terug omdat ze zeggen dat de zending niet ontvangen is maar dat is een leugen! Het is een oplichtersbedrijf! Ik hoop dat dit bedrijf snel wordt opgeruimd door de instanties.
Ik heb al genoeg moeite genomen om per mail met monavida op te lossen maar helaas, dit is echt een oplichting mensen, trap aub niet in. Ze denken dat ze me hebben opgelicht en met 209 euro rijker zijn geworden, zo zielig!

Besvarelse fra Monavida
Super vriendelijk! Me bh was te groot en ik kreeg gewoon gratis een kleinere maat tegen alleen de verzendkosten. Dat vind ik en fijne service! De bh zit super lekker ik ben er echt heel blij mee🥰

Dropshipping vanuit China!
Bestelling werd na 2 weken geleverd.

Besvarelse fra Monavida
Ik ben heel goed geholpen en het is goed gekomen

Besvarelse fra Monavida
Dat antwoord van naar jullie te mailen voor verdere instructies?? Tiens, alle mails die ik naar jullie stuurde kregen hetzelfde antwoord.. ofwel bijbetalen voor opruiming ofwel betalen en niet zeker zijn van geld terug als je alles naar China stuurt! Jullie antwoord op mijn vorige review is weeral gezever om zo lang te treuzelen dat mensen het opgeven!

Besvarelse fra Monavida
Enorm slechte ervaring met dit bedrijf.
Bh's gekocht, komt in de verste verte niet overeen met de europese bh maten.
Moest zelf naar China retour sturen.
Dit gedaan, maar bij het adres kon niet worden afgeleverd. 8 weken later komt pakket terug.
Bedrijf blijft netjes in beantwoorden mails, maar het antwoord is iedere keer een excuus, dat zij er niets aan kunnen doen.
Ik ben mijn geld kwijt voor aanschaf, heb BH's waar ik niets mee kan.
En ik ben mijn geld voor retour ook nog eens kwijt.
Bedrijf bied mij korting aan op volgende bestelling, alsof ik opnieuw ga bestellen.
Ik raad het niemand aan en mocht je het wel willen proberen, je mag die van mij gratis proberen!

Besvarelse fra Monavida
Hele fijne service mogen andere bedrijven zich een voorbeeld aannemen! Bh besteld in de verkeerde maat kon fijn retourneren naar een nederlands adres wat je niet vaak ziet alles netjes afgehandeld heel tevreden

Besvarelse fra Monavida
Slecht ervaring de maat was helemaal niet goed. Veel te groot van geen kanten,
Boden aan 3 nieuwe te sturen dan moest ik de verzendkosten daarvan betalen dit afgewezen moest retour naar China sturen is geen optie veel te duur
. Heb 15% weergekregen en 60,00 euro verlies.
Wees gewaarschuwd dit is geen fijn bedrijf je kan de zelfde bh krijgen op Ali ik vind het oplichting
23-4-2026 Ik heb de bh’s mogen terug sturen naar een adres naar NL. daar ben ik blij mee de verzendkosten zijn voor eigen rekening maar dat kan ik begrijpen gelukkig toch nog een goede oplossing

Besvarelse fra Monavida
Behaas zitten goed en kwaliteit zoals op de fotos heel tevreden

Besvarelse fra Monavida
Het product ziet er goed uit. Net zo als de pasvorm. Prijs kwaliteit prima.

Besvarelse fra Monavida
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.