Banner for Miss Mary of Sweden

Miss Mary of Sweden Anmeldelser

37.344

4,3

Netop modtaget bh med front lukning, fantastisk pasform og løft, trods der ingen bøjle er i. Yderst behagelig comfort, har netop bestilt en mere❤️ Ikke første gang jeg handler hos jer, man ved på fo... Se mere

Som jeg skrev tidligere har jeg ikke haft noget ar beklage over virksomheden, blot sidste gang var jeg ikke tilfreds, men jeg har nu fået de sidste penge retur. Og vil da forsøge at handle hos dem ige... Se mere

Meget lang leveringstid, men god kundeservice undervejs fra Hanna. Jeg kom uheldigvis til at bestille en forkert størrelse. Men det lykkes at få størrelsen ændret. Er endda blevet lovet kompensation... Se mere

Jeg har flere gange handlet hos Miss Mary. Trusser og BH lever fint op til mine forventninger og bestiller gerne igen. Når man handler, skal man bare være indstillet på meget lang ekspederingstid... Se mere

1. Lingeributik
  2. Lingeriproducent
  3. Badetøjsbutik
  4. Undertøjsbutik

Miss Mary is a Swedish brand with over 60 years of experience creating comfortable, well-fitting underwear. It’s not about fast trends, but about fit, quality, and making you feel comfortable every day. Our garments are created with care, with a focus on design, function, and materials that last over time. The products are developed for real bodies in all sizes. Many women find their first bra that truly fits and provides the support they need with us. As an e-commerce company, we meet our customers every day and understand how important a smooth experience is from order to delivery. It’s simple: good underwear should feel as good as it looks and work in your everyday life.

Shop with Confidence at Miss Mary

We Care About Our Customers – 100-Day Return Policy!
Shop with peace of mind! We offer a 100-day return policy and dedicated customer service to ensure you're completely satisfied.

100 Washings Warranty

Your bra should last

Your bra should last
Our 100-wash guarantee sets us apart – your bra should last, and if it doesn’t, we’ll send you a new one!

37 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(37.344)

9.818 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Bestilte hos Miss Mary of Sweden den…

Bestilte hos Miss Mary of Sweden den 24/5 og har haft en virkelig dårlig oplevelse.

Efter over 14 dage modtog jeg pludselig besked om, at den ene BH i min ordre var annulleret, fordi den var udsolgt – efter betalingen selvfølgelig var trukket. Det virker helt uprofessionelt, at det skal tage så lang tid at opdage, at en vare ikke er på lager.

Samtidig er leveringstiden absurd lang. Det er svært at forstå, hvordan et firma, der markedsfører sig som svensk, kan have leveringstider på 3-4 uger. Hele oplevelsen giver ærligt talt mere følelsen af dropshipping eller varer sendt direkte fra Kina end et seriøst skandinavisk firma.

I dag har jeg så fået besked om, at den anden BH er “plukket” og klar til afsendelse – men efter flere ugers ventetid er min tillid til virksomheden væk.

Dårlig kommunikation, manglende lagerstyring og urimelig leveringstid. Det bliver sidste gang, jeg handler her.
Ordrenummer:9753304

5. juni 2026

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback.

Det gør os virkelig kede af at høre om din oplevelse. Vi forstår godt din frustration over at få besked om en annulleret vare efter så lang ventetid, især når betalingen allerede er blevet gennemført. Vi forstår også, at den lange leveringstid og den manglende kommunikation har været skuffende og har påvirket din tillid til os.

Vi tager dine kommentarer meget alvorligt, da vi altid ønsker at give vores kunder en god oplevelse fra bestilling til levering. Din feedback om lagerstyring, kommunikation og leveringstider er vigtig for os og hjælper os med at identificere områder, hvor vi kan blive bedre.

Hvis du ønsker det, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice igen, så vi kan se nærmere på din ordre og hjælpe dig bedst muligt.

Miss Mary ❤️

Fine produkter og leveringstid passede fint. Jeg havde problem med en syning der var gået i en helt ny bh, og fra jeg skrev første besked til kundeservice gik der under 10 minutter før en medarbejder havde igangsat en refundering af hele beløbet. God service. Vil helt sikkert handle der igen.

26. maj 2026

Har returnerat varan

Har returnerat varan, hoppas ni har fått den?

22. maj 2026

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Tack för att du tog dig tid att ge feedback.

Vi förstår att du vill vara säker på att din retur har kommit fram. Kontakta gärna vår kundservice, så hjälper de dig att kontrollera statusen på din retur och återbetalning.

Vi uppskattar att du hör av dig och hjälper gärna till vidare.

Vänliga hälsningar,

Ikke modtaget noget

Ikke modtaget noget

Ordre nr. 9689892
Jeg bestilte en BH til min mor i fødselsdagsgave d.10/5.
Har ikke modtaget sporingslink eller noget som helst, den står stadig kun som “Ordre pakket”. Vi har d.26/5 nu.

Kan ikke befale denne hjemmeside.
Er spændt på om den overhovedet dukke op.

10. maj 2026

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi beklager, at du endnu ikke har modtaget din bestilling, og vi forstår godt din frustration, især når BH'en var tænkt som en fødselsdagsgave til din mor. Det er skuffende ikke at modtage opdateringer om forsendelsen, når der er gået så lang tid siden bestillingen.

Dette er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi vil meget gerne hjælpe med at undersøge, hvad der er sket med din ordre. Kontakt venligst vores kundeservice, så de kan se nærmere på sagen og hjælpe dig videre.

Miss Mary ❤️

Jeg har d.d ikke modtaget min ordre nr…

Jeg har d.d ikke modtaget min ordre nr 9690386.
Kan jeg forvente at modtage min varer ??? Eller var det bare pengene som I var interesseret i, da de er trukket for længe siden.
Vil aldrig anbefale jer til nogen.

10. maj 2026

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback.

Det gør os virkelig kede af at høre, at du endnu ikke har modtaget din ordre, og vi forstår godt din frustration. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager din henvendelse meget alvorligt. Da du skriver, at du allerede har kontaktet os, håber vi, at vores kundeservice er i gang med at undersøge sagen og hjælpe dig med en løsning hurtigst muligt. Hvis du endnu ikke har fået svar, er du meget velkommen til at kontakte os igen, så vi kan følge op på din ordre og finde ud af, hvad der er sket.

Vi sætter stor pris på, at du gjorde os opmærksomme på problemet, da din feedback hjælper os med at forbedre kundeoplevelsen.

Jeg bestilte BH 8 maj nu er den 24

Jeg bestilte BH 8 maj nu er det den 24. Maj er mine BH'er stadig ikke kommet. De har siden den 19. Maj været på et pakkecenter i Frankrig. Undre mig over hvorfor de skal den vej fra Sverige til Danmark. Har før bestilt og været ret godt tilfreds med deres BH'er, men er ikke sikker på jeg bestiller hos dem igen...

24. maj 2026

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi beklager, at du endnu ikke har modtaget dine BH'er, og vi forstår godt din frustration over den lange leveringstid. Det er især skuffende, når du tidligere har haft gode oplevelser med os og derfor havde forventet en smidig levering.

Forsendelsesruter kan nogle gange variere afhængigt af transportørens logistik, men vi forstår, at det virker mærkeligt, når en pakke til Danmark går via Frankrig. Kontakt gerne vores kundeservice, hvis du ikke allerede har gjort det, så de kan undersøge forsendelsens status nærmere og hjælpe dig videre.

Vi sætter pris på, at du har handlet hos os tidligere, og håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse fremover.

Miss Mary ❤️

Utrolig l a n g leveringstid

Det kan godt være, at varen er god. Jeg aner det ikke. Der står at levering til Danmark tager mellem tre og ni dage. Kører nu på dag 12 og sporingen viser stadig, at kun label er udskrevet.
Uanset kvalitet gider jeg simpelthen ikke vente så længe på en vare. Selv fire nye sommerdæk fra Tyskland er kommet hurtigere frem. Måske skulle man overveje, at lade nogle af virksomhedens soMe ansatte udskifte den massive markedsføring med et job på lageret, så bestillingerne kan komme afsted Har i mellemtiden bestilt to pakker fra Zalando, der begge er kommet frem uden problemer. Altså bestilt senere og modtaget før, mens pakken fra Miss Mary stadig hænger i tolden

21. maj 2026

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi beklager, at din bestilling endnu ikke er kommet frem, og vi forstår godt din frustration over den lange ventetid. Især når den forventede leveringstid er overskredet, og sporingen ikke viser nogen fremgang.

Vi kan også godt forstå, at det påvirker din samlede oplevelse, når andre bestillinger er nået frem hurtigere. Forsinkelser hos fragtfirmaer og i toldbehandlingen kan desværre forekomme, men vi er enige i, at ventetiden ikke lever op til forventningerne.

Kontakt gerne vores kundeservice, hvis du ikke allerede har været i kontakt med dem, så de kan undersøge status på din forsendelse nærmere og hjælpe dig videre.

Ordrenummer 9670768

Ordrenummer 9670768
Meget lang leveringstid i forhold til andre firmaer.
Da jeg modtog min pakke, var den ene bh allerede i stykker (bøjlen stak ud). Jeg forsøgte at få via hjemmesiden og blev lovet, at jeg blev kontaktet inden for 24 timer. Det har de så ikke gjort. Så jeg har ventet 13 dage på en vare, der er i stykker.
Det er ærgerligt, for umiddelbart kunne jeg godt blive glad for deres bh'er, men det er godt nok en udfordring for tålmodigheden at handle med dem 😒

19. maj 2026

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi beklager, at du oplevede en lang leveringstid, og at den ene BH allerede var beskadiget ved modtagelsen. Vi forstår godt, hvor skuffende det må være at vente på en ordre, for derefter at modtage en vare med en bøjle, der stikker ud.

Det er også beklageligt, at du ikke har modtaget den opfølgning fra vores kundeservice, som du var blevet lovet. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Kontakt gerne vores kundeservice igen, så vi kan undersøge sagen nærmere og hjælpe dig videre. Vi sætter pris på din feedback og er glade for at høre, at du ellers ser potentiale i vores BH'er.

Levering udbliver…

Bestilte 28/4 og i dag 18/5 har jeg fortsat intet modtaget. Kontakten til ‘support’ har ikke hjulpet.

18. maj 2026

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Mange tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det gør os meget kede af at høre, at du stadig ikke har modtaget din ordre, og at kontakten med support ikke har hjulpet dig som forventet. Vi forstår godt, hvor frustrerende dette må være.

Desværre har vi ikke modtaget dine kontaktoplysninger og kan derfor ikke kontakte dig direkte. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan undersøge sagen nærmere og hjælpe dig videre.

Venlig hilsen, Miss Mary ❤️

Pænt nervøs

Efter 12 dage havde jeg endnu ikke modtaget min bestilling. Tilgengæld blev jeg, siden min bestilling, tæppebombet med fake DAO gruppebeskeder om manglende opdatering af "what ever" de lige finder på at skrive.
Det gjorde mig nervøs om det er en fake side af Mis Mary jeg har været inde på.
Men heldigvis i dag modtog jeg pakken, og fik af vide at den havde gemt sig i pakkebilen. Pyh. - og fin bh👍

12. maj 2026

Virkelig dejligt undertøj

Virkelig dejligt undertøj. Det var ventetiden værd. Lidt bøvlet levering i to pakker, hvoraf den ene aldrig dukkede op. Den kunne ikke spores, og jeg fik først besked om var den kunne afhentes, da jeg skrev til dem. Men det er sikkert noget leveringsteknisk, og jeg er indtil videre glad for undertøjet.

3. maj 2026

Matcher overhovedet ikke billederne

Matcher overhovedet ikke billederne . Størrelsen passer slet ikke. Jeg bruger str 42 i indershorts. Dem jeg har fået hjem er nærmere str 38. Hvis ikke jeg skulle vente 3 uger på min varer ville jeg sende det retur. 1500 kr spildt

7. maj 2026

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er meget beklageligt at høre, at produkterne slet ikke levede op til forventningerne, hverken i forhold til billederne eller størrelsen. Vi forstår fuldt ud din frustration, især når du har ventet så længe på din ordre, og pasformen stadig er helt forkert.

Det lyder selvfølgelig meget skuffende, at størrelsen føles væsentligt mindre end forventet, selvom du bestilte din normale størrelse. Vi tager din feedback meget alvorligt og anbefaler gerne, at du kontakter kundeservice, hvis du ønsker hjælp videre med sagen.

Bestilte en ordre den 25

Bestilte en ordre den 25. April - på lørdag er det 14 dage siden jeg bestilte. Utrolig ringe levering.
Jeg vil ikke handle her igen og min ordre bliver også sendt retur igen - hvis jeg overhovedet nogensinde får den.

25. april 2026

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er meget beklageligt at høre, at din ordre stadig ikke er kommet frem efter så lang ventetid. Vi forstår fuldt ud din frustration, især når leveringen har taget væsentligt længere tid end forventet.

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi anbefaler, at du kontakter vores kundeservice, så de kan hjælpe med at undersøge status på din ordre og finde den bedst mulige løsning for dig.

Godt produkt lidt lang leveringstid

Godt produkt lidt lang leveringstid

25. april 2026

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden

Mange tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med produktet, selv om leveringstiden var lidt længere end forventet.

Venlig hilsen, Miss Mary ❤️