Netop modtaget bh med front lukning, fantastisk pasform og løft, trods der ingen bøjle er i. Yderst behagelig comfort, har netop bestilt en mere❤️ Ikke første gang jeg handler hos jer, man ved på fo... Se mere

Som jeg skrev tidligere har jeg ikke haft noget ar beklage over virksomheden, blot sidste gang var jeg ikke tilfreds, men jeg har nu fået de sidste penge retur. Og vil da forsøge at handle hos dem ige... Se mere
Meget lang leveringstid, men god kundeservice undervejs fra Hanna. Jeg kom uheldigvis til at bestille en forkert størrelse. Men det lykkes at få størrelsen ændret. Er endda blevet lovet kompensation... Se mere
Jeg har flere gange handlet hos Miss Mary. Trusser og BH lever fint op til mine forventninger og bestiller gerne igen. Når man handler, skal man bare være indstillet på meget lang ekspederingstid... Se mere
Miss Mary is a Swedish brand with over 60 years of experience creating comfortable, well-fitting underwear. It’s not about fast trends, but about fit, quality, and making you feel comfortable every day. Our garments are created with care, with a focus on design, function, and materials that last over time. The products are developed for real bodies in all sizes. Many women find their first bra that truly fits and provides the support they need with us. As an e-commerce company, we meet our customers every day and understand how important a smooth experience is from order to delivery. It’s simple: good underwear should feel as good as it looks and work in your everyday life.
Shop with Confidence at Miss Mary

- We Care About Our Customers – 100-Day Return Policy!
- Shop with peace of mind! We offer a 100-day return policy and dedicated customer service to ensure you're completely satisfied.
100 Washings Warranty
Your bra should last

Skaraborgsvägen 3, 506 30, Borås, Sverige
- contact@missmary.com
- missmary.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
God Bh og jeg er godt tilfreds :)
Har haft utrolig svært ved at finde bher som passer godt, I sær til en større barm. Og de her sider bare så fint. I hvert fald på mig. Der er ikke noget der falder ud, eller sider og buler ud i toppen eller under armene. Og jeg skal ikke gå og rette på min bh hele tiden.
Så jeg er super tilfreds :)
Det lever helt op til mine…
Det lever helt op til mine forventninger
Jeg har haft svært ved at finde noget uden bøjler. Så jeg vender tilbage
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Kvaliteten er dårlig og leveringstiden laaaang
Fup og fidus! +4 ugers leveringstid og den BH jeg havde bestilt var slet ikke af en kvalitet som berettiger prisen. Derudover kom den uden bøjler. Jeg har ingen idé om hvorfor de kalder sig #of Sweden. Måske fordi Sverige virker som et retskaffent land.. Men intet er længere fra sandheden. BELLSSHOP har adr. i England, telefon nr. Holland og min pakke blev ifølge track and trace sendt via Frankrig.. Det eneste land der på intet tidspunkt er i spil er Sverige. Hvordan firmaet kan have så høj rating forstår jeg på ingen måde.
6. Februar
Miss Mary besvarer herunder meget fint min anmeldelse. Desværre har jeg stadig svært ved at tro på de gode intentioner! Jeg har IKKE modtaget en mail, så jeg har meget svært ved at tro, at svaret er andet end varm luft.

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden
Fantastisk bh som sidder perfekt og…
Fantastisk bh som sidder perfekt og lever 100% op til beskrivelsen - yderst professionel kundeservice i verdensklasse!
Der er utrolig lang leveringstid mere…
Der er utrolig lang leveringstid mere end 3 uger.
Produkterne er slet ikke som på billederne. Har valgt en bh med blomster tryk, og må indrømme at jeg synes det ligner noget billigt / dårligt tryk fra Kina. BHerne sidder nogenlunde. Trusserne er meget små i størrelserne.
Nu venter jeg på min returnering. Lad os håbe det er hurtigere end leveringen.

Havde købt en Merinould bluse
Havde købt en Merinould bluse, den blev ikke leveret, men fik pengene retur hurtigt.
Hurtig levering og god kvalitet
Har købt desværre købt 2.…
Har købt desværre købt 2.Bh og har taget den ene i brug.Jeg er bestemt ikke tilfreds med dem.Brysterne hænger og den skraver under brysterne.Det eneste der fungerer er stroppen.Da de har valgt ikke at have returseddler er det dyrt at sende retur og jeg har jo brugt den ene bh.
Jeg har efterfølgende fået svar og de har løst problemet rigtigt godt og uden problemer
Pænt tak herfra

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden
God bytteservice ved fejlkøb i størrelse
Har fundet en BH til arbejdsbrug, som var fantastisk (Cotton Dots og købt igen og igen), indtil noget vægttab lavede ballade med størrelsen for mig. Har desværre måtte købe forskellige andre modeller/str for at finde en ny model der fungere for mig, men det er ikke lykkedes endnu, så har desværre måtte sende en masse køb retur og det er så her, jeg savner en fysisk butik og kunne prøve løs i, for det kan hurtigt løbe op med en masse penge, der skal retuneres. De har heldigvis en god en god bytteservice.
Langsom levering. “Usikker” kundeserviceside
Jeg bestilte to stk bh’er d.29.12.2025.
De blev leveret i min postkasse d. 13.1. Uden jeg fik besked om, at den var leveret.
Jeg kunne se på tracking at den blev sendt fra Asien, men ikke hvor den var leveret.
Hvis jeg går ind på hjemmesidens kundeservice, står der, at siden ikke er sikker??
Nu har jeg endelig modtaget produktet og er tilfreds med det.

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden
Jeg er virkelig rystet over
Jeg er virkelig rystet over, at det kan tage SÅ lang tid at sende en ordre.. Jeg bestilte for snart 14 dage siden og har intet hørt!

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden
Bestilte den 27.12, har fået besked om, at pakke label er udskrevet. Siden da.. intet. Tænker ikke min ordre dukker op. Bestiller aldrig mere der.
Modtog ordren i dag 20.1. Lang levering, men den er kommet.

Besvarelse fra Miss Mary of Sweden
Jeg er super tilfreds med min Stay…
Jeg er super tilfreds med min Stay Fresh BH med bøjle.
Dog kan der være forvirring når man bestiller EU str. Derfor fik jeg ved andet køb en forkert str, hvilket kundeservice var fin til at rette op på.
Jeg gad dog godt der var mere info omkring hvilke BH'er er bedst til stor barm, da min sidste BH ikke sidder godt på mig pga min str.
Leveringstiden er lang.
Perfekt og behagelig passform på BH (…
Perfekt og behagelig passform på BH ( lovly lave ) vil helt sikkert handle der igen. Også fin og hurtig levering
Udmærket undertøjsæt
Udmærket undertøjsæt, men trusserne kunne godt være lidt mere elastiske
Vare ej modtaget
Jeg har bestilt og betalt, jf ordre nr. 8711888, d. 26. November 2025, men endnu ikke modtaget varen.
Man kan ikke komme i kontakt med virksomheden på deres hjemmeside, hvilket er dybt frustrerende. Jeg tænker desværre at mine penge er tabt.
Så handel ALDRIG med MissMary. Ærgerligt at man er nødt til at give én stjerne, når de slet ingen skulle have.