Har haft kontakt pr tlf hvor de lovede at slette mit abonnement- men de fortsætter med at hæve for abonnement. Og nu kan jeg ikke få kontakt til dem mere. Andre haft samme problem?😡
Dårlig oplevelse - jeg havde oprettet en boligagent for et halvt år siden, derefter begynder den at trække 300 kr pr måned uden nogen påmindelser. Jeg har et halvt år efter betalt over 2000 kr. uden j... Se mere
Fandt flere fine lejligheder gennem Facebook, men skulle betale for at kunne få kontaktoplysningerne på udlejer. 9/10 gange, bliver man blot sendt ind på DBA, hvor man så derfra kan kontakte og skri... Se mere
Forfærdelig hjemmeside! Det virker rent ud sagt som en pengemaskine! Der bliver intet gjort for at vedligeholde hjemmeside eller lign. Når man søger på boliger i København kommer der lejligheder op... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
MinLejebolig.dk er din online vejviser til ledige lejeboliger og andelsboliger i hele Danmark, som ligger tilgængeligt på nettet.
Niels Brocks Gade 8, 8900, Randers C, Danmark
- 71992191 (Hverdage kl. 12 -14)
- kundeservice@minlejebolig.dk
- minlejebolig.dk
Gør dig selv en tjeneste og benyt et…
Gør dig selv en tjeneste og benyt et andet alternativ til MinLejeBolig. Det er ligemeget hvad du vælger, så længe du holder dig væk. Deres forretning er bygget op på bondefangeri, hvor de så vidt muligt forsøger at tage dine penge.
Men det spændende er, at deres kundeservice i 9/10 gange fortæller dig en løgn for at retfærddiggøre deres procedurer. Tydeligvis så kender de ikke til deres egne vilkår.
FØLER MIG SNYDT !!!!
FØLER MIG SNYDT !!!!!
Finder en bolig på siden og finder så ud af at den har være lejet ud i over 2 år og slet ikke ledig, har prøvet at finde ud af hvordan jeg afmelder det men det kan jeg ikke åbenbart, jeg nægter at betale for det her synd!!!! Og ringer til mig bank i morgen for at stoppe betaling da der allerede er reserveret 339kr og der vil jeg ikke betale for, og især når det hele er snyd og svindel
SÅ HOLD JEG VÆK FRA DENNE SIDE
Kæmpe scam
Kæmpe scam, kan slet ikke anbefales. Snyder boligsøgende mennesker
Boligsurf.dk og Minlejebolig.dk
Boligsurf.dk og Minlejebolig.dk
Hvorfor betaler folk penge for dette pjat?
Hjemmesiden "grabber" data fra andre sider, især DBA og Facebook marketplace, og især vedr. andelsboliger.
Latterligt at virksomheder som dette får lov til at køre rundt.
Hvis man melder sig til vis mobilpay…
Hvis man melder sig til vis mobilpay for 29 kr - afmelder abonnementet - vil de forsat forsøge at hæve 299 kr på mobilpay
Bondefangeri
Hurtig og hjælpende medarbejder
Hurtig og hjælpende medarbejder, som løste min henvendelse uden problemer
Kan i dem grad ikke anbefales
Kan i dem grad ikke anbefales!
Jeg er nu blevet trukket for abonnement 5 gange på trods af utallige mails til deres “kundeservice”. Jeg afmelder min bruger på hjemmesiden OG skriver mails til kundeservice. Jeg har forsøgt alt for at komme ud af den her aftale, men får ingen svar på mine mails og på trods af at mit abonnement er afmeldt for flere måneder siden bliver der troligt trykke kr 299 hver måned.
Opsigelse af abonnement er uigennemskueligt
Efter lang søgen på deres hjemmeside, har jeg ikke kunne finde frem til et sted hvor man kan afmelde sit abonnement..
Jeg valgte at betale de 29kr for 5 dages prøveperiode for at finde ud af den ene bolig jeg ville have kontakt med, var en annonce taget fra dba.dk
Derfor ser jeg ingen grund til længere at have abonnement hertil.
Jeg har efterfølgende kontaktet dem pr. Mail for at få mit abonnement opsagt
Håber at få svar fra dem inden min prøveperiode er ovre
KAN IKKE ANBEFALE
Spild af penge
Tilmeldte mig for så blot at opdage, at de tager penge for annoncer, som er gratis tilgængelige andre steder.
Derfor havde jeg afmeldt abonnement med det samme, fik alligevel en regning på 299, fordi afmeldingen ikke var gået gennem.
Det er vitterligt spild af penge.
God kundeservice:)
Jeg kunne ikke tilgå beskeder
Jeg kunne ikke tilgå beskeder.
Jeg havde meldt mig til en 5 dages prøveperiode for 29kr. Da jeg fik en besked kunne jeg ikke tilgå den - så er det lidt svært at komme i kontakt med udlejer. Jeg skrev til minlejebolig.dk, og fik hurtigt svar (fint nok), men svaret lød de ikke vidste hvornår problemet blev løst. Jeg vil ikke betale 299kr om måneden, når jeg ikke kan se mine beskeder, og derfor nok ikke vil finde en bolig via dem…..
Falske annoncer
Det vrimmler med falske annoncer på deres side. Hold jer langt væk fra de snydere!
Virker som svindel
MinLejebolig.dk ApS har rapporteret min tidligere anmeldelse og fået den fjernet, fordi de mener den er i strid med Trustpilots retningslinjer for brugere. Her kommer den så lige igen:
Sløjt udvalg selv når man ikke er logget ind. Når man så får oprettet sig og i værste tilfælde betalt, så er lejlighederne pludselig reserveret eller ikke tilgængelige længere.
Kan slet ikke anbefales
Ud over at være en klassisk scam side, hvor de prøver at få en til at betale et abonoment langt ude af propotioner for hvad man får, så er de også nærmest umulige at framelde sig fra. Alt hvad de gør er at viderestille en til andre sider(gratis). Da jeg så ville opsige mit abonnement var jeg nødt til at gøre det fra mobile pay, da afmæld funktionen var for godt gemt på siden til at jeg kunne finde den
tilbageført betaling
fik tilbageført min beløbet for min abbonement, selvom prøveperioden var overskredet. Vandvittig service, hatten af for det;)

Besvarelse fra MinLejebolig.dk ApS
Ville gerne opsige mit abonnement på…
Ville gerne opsige mit abonnement på 29kr. Min profil er åbenbart oprettet i en gammel mailadresse, jeg ikke var bekendt med. Søgte derfor hjælp. Utrolig svært at komme i kontakt med, særligt med henblik på kundeservice med åbningstider mellem 12.00-14.00. Formoder naturligvis at dette også gælder mail korrespondancer, da der ikke fremgår andet på jeres kontaktside. Får derfor kontakt med dem for sent, da pengene allerede bliver trukket kl. 02.00 om natten på den pågældende dag, hvor medlemskabet forlænges, og får trukket 299kr.
Elendigt sted at søge bolig
Elendigt sted at søge bolig, er lige blevet bonnet for 300 kroners medlemskab efter 1 år hvor jeg tidligere har afmeldt mig. Boligerne er fake og umuligt at komme i kontakt med kundeservice og dem der står til at udleje boligerne.
Fuldstændig ubrugelig hjemmeside der snyder jer for jeres penge.
Fuldstændig ubrugelig hjemmeside. Jeg betalte 29kr for at få muligheden af at se på deres boliger på hjemmesiden, men hver gang jeg klikkede på noget blev jeg omdirigeret til en annonce af ovennævnte bolig på DBA. Alle deres oplysninger kan altså findes på DBA, gratis, men de tager alligevel penge for at du kan bruge deres hjemmeside, selvom det i virkeligheden bare er en snyde-side fyldt med re-directs til DBA der tager dine penge for ingenting. Jeg fraråder ALLE fra at abonnere til hjemmesiden eller bruge den overhovedet, da det er et stort svindleri.
Sitet undlader bevidst vigtige…
Sitet undlader bevidst vigtige informationer omkring lejeperiode, vel vidende at alle andre informationer kommer med, og først når man har betalt, man man se lejeperioden på mindre end 6 måneder.
En bevidst udladelse af informationer, for at få dig til atkøbe produktet.
Det er ikke ok!!! Kan ikke anbefales.

Besvarelse fra MinLejebolig.dk ApS
Vi opgav...
Da annoncen skulle godkendes, måtte vi kontakte kundeservice tre gange for at prøve at få den godkendt. Anden gang fik vi at vide, at nu var den oppe, men efterfølgende var den ikke godkendt alligevel. Til sidst opgav vi, og fortsatte som vi plejer i de over ti år, vi har udlejet, nemlig med at annoncere på BoligPortal.