MinLejebolig.dk ApS Anmeldelser 434

1,9

Har haft kontakt pr tlf hvor de lovede at slette mit abonnement- men de fortsætter med at hæve for abonnement. Og nu kan jeg ikke få kontakt til dem mere. Andre haft samme problem?😡

Dårlig oplevelse - jeg havde oprettet en boligagent for et halvt år siden, derefter begynder den at trække 300 kr pr måned uden nogen påmindelser. Jeg har et halvt år efter betalt over 2000 kr. uden j... Se mere

Fandt flere fine lejligheder gennem Facebook, men skulle betale for at kunne få kontaktoplysningerne på udlejer. 9/10 gange, bliver man blot sendt ind på DBA, hvor man så derfra kan kontakte og skri... Se mere

Forfærdelig hjemmeside! Det virker rent ud sagt som en pengemaskine! Der bliver intet gjort for at vedligeholde hjemmeside eller lign. Når man søger på boliger i København kommer der lejligheder op... Se mere

1. Ejendomsudlejning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

MinLejebolig.dk er din online vejviser til ledige lejeboliger og andelsboliger i hele Danmark, som ligger tilgængeligt på nettet.

1,9

Under middel

Jeg forstår simpelhen ikke hvorfor I…

Jeg forstår simpelhen ikke hvorfor I lægger lejligheder op som ledige, som hører ind under div. boligforeninger, hvor man skal være medlem og i de fleste tilfælde er det boliger hvor man skal være skrevet op i 10/15 år el mere. Hvad får I ud af det.
Det minder i mistænkelig grad om snyd og bondefangeri.

Kære Julie MinLejeboli
Dit svar er ikke korrekt, godt nok er lejlighederne ledige i boligforeningen, og kan søges af medlemmer der står på venteliste til netop den bolig, men der bliver absolut ikke set bort fra den estimerede venteliste.
Jeg syntes I skulle kontakte omtalte boligforeninger inden I melder forkerte oplysninger ud.
Men selvfølgelig folk skal jo betale til jer, før de opdager at det er snyd.
Mvh

2. februar 2023

Hej Kisa.

De lejligheder der er synlige på vores hjemmeside, er alle boliger der er ledige hos boligforeningen og de kan ansøges af alle med et medlemskab.

Så her kan man se bort fra den estimerede venteliste.

Det er helt korrekt, at boligforeningen, har hundredevis af andre lejemål, hvor man kan blive skrevet op til venteliste og de kan være lange og tunge, især hvis man ingen annicienitet har.

Bedste hilsener,
Julie MinLejebolig

Rigtig god oplevelse!

Rigtig god oplevelse!

Jeg har lige læst et par af de anmeldelser her på siden og jeg forstår simpelthen ikke utilfredsheden. Jeg er super tilfreds, og jeg har takket været MinLejebolig lige underskrevet kontrakt med min nye roomie.

26. januar 2023

Hej Nico.

Det er vi glade for at høre - tak for din feedback.

Bedste hilsner herfra:)

Fin oplevelse

Talte med en meget hjælpsom dame fra kundeservice som fik guidet mig igennem mit problem med stor tålmodighed. Tak for det

23. januar 2023

Hej Helle.

Vi er glade for at kunne hjælpe dig godt igennem din boligsøgning.

Bedste hilsner herfra:)

Spild af tid

Man skriver på diverse opslag og der kommer bare ingen svar. Samme beskrivelse af samme boliger på samme adresser dukker op med forkellige billeder i annoncer på facebook. Så hvis du leder efter en bolig skal du ikke oprette dig her, det er spild af tid.

Svar til dig Julie:

Det er et problem fordi med samme beskrivelser af bolig, samme lokation men forskellige billeder bliver det oprettet som en ny "sag". Jeg skrev først på den ene "sag", som så startede en tråd - og da jeg dagen efter så endnu et post med samme bolig på facebook skrev jeg igen, hvor jeg kunne se den havde oprettet en ny tråd. Så der bliver bare postet amok med at der er boliger til leje, men ingen svar at hente.

At du ikke kan finde en "Camilla Vodstrup" i dit system ved jeg ikke hvorfor - det siger måske lidt om jeres system. Og jeg ved også godt at det ikke er dig der er ansvarlig, men når man kan se at mange andre har haft samme problem med jeres side som man selv har, så begynder man lidt at se der er noget om snakken.
Jeg ved godt du bare er endnu en medarbejder der arbejder for endnu en virksomhed og har fået til opgave at besvare henvendelser på Trustpilot hvilket du gør super fint, men det ændrer desværre ikke at jeg ikke vil anbefale Minlejebolig til andre.

God dag til dig Julie <3

8. januar 2023

Hej Camilla.

Tak for dit skriv.😊
Vi er rigtigt kede af den dårlige oplevelse du har haft på vores hjemmeside.

Jeg synes ikke at kunne finde en Camilla Vodstrup i vores system.
Jeg har derfor lidt svært ved, at søge dig frem og se nærmere på din henvendelse her på trustpilot.
Men jeg forsøger så godt jeg kan!

Det er helt korrekt, at en bolig med flere billeder kan skifte forside, det kan jeg ikke forstå, at du anser som et problem.
Det er jo stadigvæk den samme bolig 🧐

Jeg kan godt forstå din frustration over, at du ikke har fået noget svar på den bolig, du netop lige ønskede dig at bo i.

Jeg vil ønske dig held og lykke med boligsøgningen fremadrettet

Bedste hilsner
Julie/MinLejebolig

Pas på clikbait - falsk Markedsføring

I en annonce om lejlighed på Facebook. Ender med at betale for intro pakken. Det viser sig at billedet på annoncen slet ikke var den bolig. Når man trykker på knappen for kontakt, så bliver man sendt videre til en helt anden side.
Det virker på ingen måde seriøst eller professionelt! Ingen værdi at hente her!!

18. december 2022

Hej Matheuz.

Jeg har forsøgt, at finde dig i vores system, men uden held.
Jeg er lidt uforstående over for din anmeldelse.🤷‍♀️
Jeg tror du har misforstået hele vores koncept, som jo netop handler om at man betaler for at se kontakt oplysninger for udlejer.
Det står dig jo frit for at gå direkte til den enkelte udlejer.
Derudover står dette tydeligt på de annoncer hvor der ikke er billede

"Bemærk at billedet er fra Google Streetview, og kun er vejledende "

Super ærgerligt, at du ikke er tilfreds.

Jeg vil ønske dig held og lykke med boligsøgningen fremadrettet ☺️

Bedste hilsner
Julie/ MinLejebolig.dk

Fake billede og fusk!

Så en annonce om lejlighed på Facebook. Ender med at betale for intro pakken. Det viser sig at billedet på annoncen slet ikke var den bolig. Når man trykker på knappen for kontakt, så bliver man sendt videre til en helt anden side.

1. november 2022

Det er desværre svindel.

Det er desværre svindel.
Det indsamler annoncer fra andre gratis boligportaler, og så svindler de dig til at tro at de har "masser" af ledige boliger.
De vil selvfølgelig lige ha at du tegner et abonnement først, som du nærmest 100% ikke kan få igen, selvom du opsiger i prøveperioden.
99,9% af alle deres boliger er lejet ud for længst, og man kan ikke komme i kontakt med dem.
De 5 stjernede positive anmeldelser herinde er med garanti også svindel - det er medarbejderne eller deres familie der har lavet dem.
Hold dig væk.

15. august 2022

Super god kundeservice

Kundeservicen er helt i top. Jeg fik fat i en meget rar og kompetent medarbejder i Kundeservice ved navn Sofus, som svarede hurtigt og høfligt på mine mails, og gav mig lige den hjælp jeg skulle bruge. :)
For det siger jeg tusind tak og god dag. :)

10. august 2022

Utroværdig

Utroværdig, intet fungere, tager ikke telefonen, man kan ikke selv skrive til udlejere, men får udleveret en (fiktiv) e-mail adresse, de spørger ind til hvor man søger og vil udlevere password, som de så kender ... NO GO

2. august 2022

God venlig service

Efter at jeg fik trukket penge for fuld medlemskab, på trods af udmeldelse, tog jeg kontakt til kundeservice.
Den søde hjælper fik mig udmeldt og tilbageført alle pengene.
God, venlig service fra Julie.

3. juni 2022

SCAM

SCAM
De forsøger at hæve de fulde 299 selvom du afmelder i prøveperioden - jeg lukkede min mobilepay for at forhindre dette, som virkede heldigvis

20. maj 2022