Har haft kontakt pr tlf hvor de lovede at slette mit abonnement- men de fortsætter med at hæve for abonnement. Og nu kan jeg ikke få kontakt til dem mere. Andre haft samme problem?😡
Dårlig oplevelse - jeg havde oprettet en boligagent for et halvt år siden, derefter begynder den at trække 300 kr pr måned uden nogen påmindelser. Jeg har et halvt år efter betalt over 2000 kr. uden j... Se mere
Forfærdelig hjemmeside! Det virker rent ud sagt som en pengemaskine! Der bliver intet gjort for at vedligeholde hjemmeside eller lign. Når man søger på boliger i København kommer der lejligheder op... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
MinLejebolig.dk er din online vejviser til ledige lejeboliger og andelsboliger i hele Danmark, som ligger tilgængeligt på nettet.
Niels Brocks Gade 8, 8900, Randers C, Danmark
- 71992191 (Hverdage kl. 12 -14)
- kundeservice@minlejebolig.dk
- minlejebolig.dk
Den 19 tilmeldte jeg mig min lejebolig…
Den 19 tilmeldte jeg mig min lejebolig og jeg havde troet at jeg meldte det fra igen og jeg fandt så ud af at det havde jeg ikke, jeg ringede ind og forklarede at jeg ikke havde lyst til at være tilmeldt og at nu havde jeg meldt mig fra, den søde dame fra telefonen sagde med det samme at hun gerne måtte tilbage betale mig.
STJÆLER MINE PENGE HVER MÅNED SELVOM…
STJÆLER MINE PENGE HVER MÅNED SELVOM JEG HAR OPSAGT FOR LÆNGST.
Hver måned trækker Minlejebolig.dk 299 kr. fra min konto, selvom jeg ikke har abonnement.
Jeg opsagde indenfor prøveperiodens udløb for flere måneder siden, så det skulle kun have kostet 29 kr.
Det fremgår tydeligt, når jeg logger ind med den profil jeg lavede i sin tid, at jeg IKKE har abonnement.
Jeg har pt fået stjålet 900 kr. fra november til nu.
Hold jer meget langt væk.
Vildledende info på deres FB sider
De slettede prompte mit udleje opslag på FB, nok fordi det ikke er lavet gennem deres egen boligportal.
Imens deres beskrivelse af gruppen entydigt opfordrer til at dele:
"Velkommen i gruppen!
Her kan du poste opslag hvis du udlejer, eller søger boliger til leje i København og omegn.
Du kan poste opslag vedrørende værelser, lejligheder, huse, andelsboliger og ejerlejligheder.
Vi opfordrer alle til at holde en pæn tone i gruppen.
Dette betyder, at vi ikke tolerer følgende adfærd:
- Stødende sprogbrug
- Anklagende sprogbrug
- Racistisk sprogbrug eller sprogbrug af anden diskriminerende natur.
- Ikke spamme med opslag
- Posting af falske boliger
Administratorerne i gruppen forbeholder sig retten til at fjerne eller nægte opslag som ikke overholder facebooks retningslinjer, eller som strider imod ovenstående adfærds-liste.
God boligjagt!"
Problematisk at lukke kontoen
Siden fungerer fint, men det kan være svært at få lov til at lukke kontoen igen.
Jeg har gentagne gange lukket min kontoen, dog uden held. På hjemmesiden siger den, hver gang jeg har forsøgt at lukke min konto, at jeg ikke vil blive opkrævet næste måned. På trods af dette er jeg alligevel blevet trukket to gange siden jeg første gang forsøgte at lukke kontoen.... Håber min indsats lykkedes denne gang.
Forgæves henvendelser til kundeservice
Jeg har skrevet 4 mails nu til jeres kundeservice uden af nogen respons. Min oplevelse er også at i bliver ved med at trække penge selvom abonnementet er opsagt. Jeg har dokumentation hvorpå der står mit abonnement ikke har været gyldigt…
Eftersom i ikke svare på mine mails, prøver jeg lykken her.
Håber at høre fra jer
Min lejebolig.dk fortsætter med at…
Min lejebolig.dk fortsætter med at trække abonnement

300 kr for en dag brug
Dansk er ikke mit modersmål. Har brugt den for 5 min, skulle give 29 kr for at prøve den 5 dag. Så prøver jeg at sluk kontoen. Skrevet til dem via mail. 4 dag senere så har de taget 300 kr. Tak for ingen ting. Brug noget andet
10/10 oplevelse
Havde først problemer med at logge på min konto, men fik lynhurtigt hjælp af support og fandt en lejlighed i løbet af få dage. Stort og godt udvalg og klart en positiv oplevelse. 🏠🏠🏠
Imødekommende
Imødekommende og hurtig svartid på mine spørgsmål 😊
Hurtig feedback og super professionelt…
Hurtig feedback og super professionelt hjælp
God service.
Nem og overskuelig hjemmeside.
Nem og overskuelig hjemmeside.. Fandt den dejligste bolig her igennem :) Kan varmt anbefale.
Ingen aktivitet
Ingen aktivitet. Ingen meddelelser eller henvendelser fra sitet.
Medlem i 4 måned - ingen værdi for 4x 299,- pr måned.
Alt i alt en super dårlig oplevelse
Super oplevelse
Super oplevelse! Alt spillede bare, platformen var hurtigt at bruge og vi kol hurtigt og nemt i kontakt med udlejer.
29 DKK for ingen værdi eller hjælp
Fandt flere fine lejligheder gennem Facebook, men skulle betale for at kunne få kontaktoplysningerne på udlejer. 9/10 gange, bliver man blot sendt ind på DBA, hvor man så derfra kan kontakte og skrive en mail. Basically ingen fidus i det her firma, løser intet problem eller hjælper andet end at sender dig videre til DBA hver gang. Held og lykke.
Øv herfra :)

Elendigt
Helt elendigt. Svarer ikke på henvendelser. Ingen kundeservice. Masser af svindel. Hold dig langt væk fra denne side.

Rigtig god samtale.
Fik ved en fejl oprettet et abonnement…
Fik ved en fejl oprettet et abonnement til 299,- hvor det kun skulle have været et kik på portalen til 29,-.
Jeg betalte de 29,- men blev alligevel trukket 299,-. Jeg skrev en mail til deres kundeservice, hvor jeg skrev at det måtte være en fejl at de havde trukket mig 299,- da jeg jo havde betalt 29,- for nogle få dage. Julie fra deres kundeservice kontaktede mig telefonisk, vi fik en god snak som endte med at Min leje bolig tilbage førte de 299,- til min konto. Tak til Julie for en mega god kundeoplevelse.
En fantastisk positiv oplevelse, jeg vil til en her tid benytte MinLejebolig igen hvis der bliver brug for at finde en lejlighed
Fantastisk hjælp vedr. opsigelse af abonnement
Sød medarbejdere der hjalp mig med at…
Sød medarbejdere der hjalp mig med at opsige mit abonnement:)