Har haft kontakt pr tlf hvor de lovede at slette mit abonnement- men de fortsætter med at hæve for abonnement. Og nu kan jeg ikke få kontakt til dem mere. Andre haft samme problem?😡
Fandt flere fine lejligheder gennem Facebook, men skulle betale for at kunne få kontaktoplysningerne på udlejer. 9/10 gange, bliver man blot sendt ind på DBA, hvor man så derfra kan kontakte og skri... Se mere
Forfærdelig hjemmeside! Det virker rent ud sagt som en pengemaskine! Der bliver intet gjort for at vedligeholde hjemmeside eller lign. Når man søger på boliger i København kommer der lejligheder op... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
MinLejebolig.dk er din online vejviser til ledige lejeboliger og andelsboliger i hele Danmark, som ligger tilgængeligt på nettet.
Niels Brocks Gade 8, 8900, Randers C, Danmark
- 71992191 (Hverdage kl. 12 -14)
- kundeservice@minlejebolig.dk
- minlejebolig.dk
Har haft kontakter tlf hvor de lovede…
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse - jeg havde oprettet en boligagent for et halvt år siden, derefter begynder den at trække 300 kr pr måned uden nogen påmindelser. Jeg har et halvt år efter betalt over 2000 kr. uden jeg viste det og ovenikøbet har jeg ikke fået et eneste boligtilbud. Hold jer langt væk fra denne virksomhed.
DOBBELMORALSKE
Total fake hjemmeside
Jeg har nu i flere dage forsøgt at opsige mit abonnement ASAP men uden held.
Deres telefon er lukket ned deres mail virker ikke !
Totalt svindel og humbug
PAS PÅ DE ER UNDER KONKURS
Totalt svindel og humbug
Ingen telf. der eksistere ingen mailadresse der virker
Tror overhoved ikke der KAN skabes kontakt til udlejer for det undre mig at udlejer aldrig svare tilbage. Har heldigvis fået slettet inden de 4 dage udløb så håber virkelig ikke der trækkes for så må mine kollegaer i medieverden få en sag de kan rode :( :(
Det er ren svindel!
Jeg har aldrig oplevet noget lignende.
Det er ren svindel!
Efter at have opsagt mit abonnementet er pengene efterfølgende blevet trukket to gange. Hverken deres e-mail til kundeservice eller deres telefonnummer virker!
Hold jer langt fra dem!
Hold jer langt fra dem!
Jeg vil ikke nødvendigvis gå så langt som at kalde dem svindlerer. MEN umiddelbart er deres mission, at få folk til at betale månedligt for deres service. De lokker med lejligheder på Facebook grupper, som de så også er admin på, men som ikke er ledige eller allerede udlejet når man prøver at ansøge.
Gamle lejeboliger som for længst er udlejet fremgår på siden - så man betaler for adgang til kontaktpersoner som ikke har noget ledig og ikke selv har lavet opslagene
Gammel data…
Har lige oprettet en infoprofil til kr
Har lige oprettet en infoprofil til kr. 29 for at få adgang til oplysninger, som blot fører til en anden hjemmeside, som er gratis. Man kan åbenbart først afmelde sit abonnement efter 24 timer når man er oprettet - måske i håb om, at man så glemmer det og kommer til at skulle betale meget mere!?
Trukket penge uden tilladelse
Jeg har ikke oprettet et abonnement hos minlejebolig.dk alligevel er jeg blevet trukket 299 kr. efter at have besøgt deres hjemmeside, som krævede at man loggede ind før man kunne se de forskellige boliger. Der er ingen steder på hjemmesiden, der henviser til opsigelsen af det uanmeldte og uønsket abonnement
Fantastisk kundeservice fra Julie
Fantastisk kundeservice fra Julie! Til trods for fejlen var af undetegnede, var der hjælp at hente hos minlejebolig.dk
Jeg har snart i et år fået trukket…
Jeg har snart i et år fået trukket 299kr fra min konto, selvom jeg gentagende gange har forsøgt at opsige mit abonnement, kontakte dem pr mail og telefon, men de fortsætter med at trække fra min konto og kan simpelhen ikke få det stoppet!
Kæmpe tyveri de laver her, super uprofessionelt og den forsætter bare med at trække. Ikke tilmeld jer!
Svindel svindel og svindel ikke tilmeld jer!!
De bliver ved med at trække 299kr fra min konto selvom jeg har været inde og afmelde mit abonnement kan ikke anbefales i skylder mig for 10+ måneders abonnement som jeg ikke har brugt
Det er ikke meget værd
Det er ikke meget værd. Mit opslag fra feb er stadig ikke godkendt.
De er ikke til at komme i kontakt med og
De er ikke til at komme i kontakt med og hele deres koncept virker som et stort scam.
Spild ikke din tid her, hvis du skal udleje.
MinLejebolig TAGER MIN PENGE
MinLejebolig TAGER MIN PENGE. Selv om jeg har opsagt mit abonnement. Det er for dårligt.
Og Det fremgår meget tydeligt, når jeg logger ind med den profil jeg lavede i sin tid, at jeg IKKE har abonnement.
Kan ikke anbefalde den side. Hold jer væk!
De har ikke de boliger de markedsfører…
Boliger der ikke findes bliver stadig…
Boliger der ikke findes bliver stadig reklameret på deres side, yderligere kan man ikke opsige abonnement samme dag som man tegner det.
Virkelig til grin
Virkelig til grin, ligger billige lejligheder op som er solgt for at få folk til at købe der abonnement
Vildledende
MinLejebolig er bevidst designet til at vildlede og hive penge ud af dig:
1. Det er bevidst udeladt inden du registrerer dig, at servicen kræver et abonnement. Dette finder du først ud af efter du har oprettet en bruger. Dvs. de lokker din mailadresse ud af dig, selvom du egentlig ikke havde tænkt dig at abonnere.
2. Et billigt abonnement tilbydes for at lokke dig ind, som automatisk fornyes til en langt højere pris efter få dage.
3. Pga. “tekniske årsager” skal der gå 24 timer før du kan afmelde dit abonnement i håbet om at du glemmer at afmelde det i tide.
4. Abonnement kaldes desuden for “Infopakke”, for at gøre det sværere for dig at finde rundt i.
Hvor gad jeg godt se et ærligt og transparent bud på en boligside, der først og fremmest eksisterer for brugerens skyld. Dette kan da umuligt være den eneste bæredygtige forretningsmodel. Det er de forkerte knapper I skruer på i min optik. Det er bare min holdning.