Ny købemand 6823, Skovlund. Hjertelig velkommen til Min Købmand Mads i Skovlund. Vi vil gerne sige tak, fordi du har valgt at blive en del af vores lille lokalsamfund. Som Skovlund-borge... Se mere
Denne kæde er virkelig dårlig på tilbudssiden. Det er langt fra alle butikker, der køber de varer hjem, som tilbudsavisen annoncerer. Enkelte butikker siger endda, at de ikke er en del af kædens t... Se mere
Vores købmand i vores lille by, gør det super godt. Og har man brug for hjælp ved kundeservice så kan jeg også kun give den 5 stjerner. Det eneste jeg kunne savne var lidt mere lækkert inde i app’en
Forfærdelig pakkeshop. Deres medarbejdere stjæler pakkerne. Især den der ligger i Snekkersten. Der er flere folk som ikke får deres pakker i købmanden i Snekkersten og det er altid den samme lille sur... Se mere
Svarer typisk inden for 1 uge
I skal informere jeres filialer omkring lovgivningen.
For når man er fritaget for mundbind så skal jeg vel ikke nægtes at handle. I kan bortvise mig hvis det er sådan et problem.

Besvarelse fra Minkøbmand
Jeg er fortørnet over hovedkontoret af Min Købmand, de sender en tilbuds avis ud😏Og sørger ikke for at varerne er i butikkerne, har været flere steder i sidste uge efter Merrild koffinlet, men ingen af butikkerne havde det😡Da jeg havde ulejliget mig meget, sagde jeg om de ikke kunne sende fire poser til mig, det ville vedkommende undersøge, men hørte ikke noget fra hende. Ringede igen, men da var vedkommende ikke på arbejdet😏Den nye person jeg talte med, sagde hun også ville undersøge det👍🏻Men tvivler jeg får svar tilbage😡Der var forresten og flere butikker der nævnte at når de havde den vare, måtte tit smide det ud😜
Det kan i godt glemme skulle jeg virkelig ulejlige mig med at sende en mail til jer😏I har fået navnene på alle de butikker der ikke havde varen og i gav mig selv tlf numrene til 2 af dem😏 Og så var det ikke en butik der ville undersøge om de kunne sende 4 poser til mig🤪Men jeres kundeservice og navnene på de 2 jeg talte med er Chili og Sara👍🏻😛 Og for resten har i også fået min mail adresse.🤨

Besvarelse fra Minkøbmand
Kære frederiksborgvej 155 Min købmand d 19/09-22. Jeg handler ind søndag eftermiddag med gode humør, men uheldigt taber jeg creme fraiche og den går i stykker, da jeg skulle til at tage chips. Det sker for alle ik? Jeg tager en ny creme fraiche og køber de 3 ting, der ser jeg at jeg også har betalt den, der er gået i stykker uden de har givet mig beskeden om at jeg også skal betale for den. De medarbejder vil aldrig betale de produkter de har tabt ved en fejl. Jeg regner med alle supermarkeder har BDA i deres butik. Jeg håber en chef vil kontakte mig så vi kan få den clearet!

Besvarelse fra Minkøbmand
Jeg bor tæt på Min Købmand i Snekkersten og handlede der ofte i starten. Nu er jeg holdt op, da jeg aldrig nogensinde er blevet hilst på, smilet til eller på nogen måde har følt mig velkommen. De er altid enormt travlt optaget af at fylde varer op og snakke meget højt internt, så jeg føler at jeg forstyrrer og nærmest skal undskylde fordi jeg gerne vil passere i de meget smalle gange i butikken, hvor der som sagt altid bliver fyldt varer op på livet løs. Efter gentagende gange at have forladt butikken med en følelse af ikke at være velkommen og nærmest til besvær fordi jeg forstyrrede dem i deres travle dag, har jeg nu valgt aldrig at sætte mine ben i butikken igen. Og jeg ved at mange i Snekkersten har det på samme måde som mig.

Besvarelse fra Minkøbmand
Min købmand Stige giver en ubehagelig behandling efter jeg ikke havde fået rabat på to af varerne.
Forstår ikke han vil efterlade kunderne med en dårlig oplevelse.

Besvarelse fra Minkøbmand
Jeg har boet i Klovborg i 8md, og har gennemsnitligt købt for 2500 kr pr md hos Minkøbmand. I dag spørger jeg om jeg kan få kredit i 7 dage. NEJ, da de har haft store problemer med at få pengene hjem før, når de har givet kredit kan det ikke lade sig gøre. Jeg må ligne en som løber fra regningen, da andre sagtens kan få på regning. Jeg sætter aldrig mine ben i den forretning igen. Minkøbmand, mere lokalt bliver det ikke.

Besvarelse fra Minkøbmand
Bedste købmand gennem årtier!
Godt og bredt udvalg af dagligvarer til fornuftige priser og en service som andre i detailhandlen kunne lære meget af.
Glade og venlige medarbejdere.

Besvarelse fra Minkøbmand
Min Købmand, Mørkhøjvej - 2860 Søborg..
Virkelig dårlig opførsel, står og pakker en pakke op som jeg lige har modtaget, og ligger det i en taske og ved at give min kæreste hunden så hun kan holde den så jeg kan pakke pappen samme og tage med, så kommer butiks ejeren ud og brokker sig til mig og siger man stiller ikke affaldet der. jeg var ikke engang ved at gå, da jeg var ved at ryde op efter mig, det er godt nok uforskammet måde at opføre sig på over for en kunde, og utroligt dårlig opførsel af ham. At tro jeg bare smider mit affald og går ikke noget med en undskyldning eller noget om han vil tage mit pap og smide det ud for mig, næ en skideballe for man, selv om jeg var ved at ryde op, han er da slet ikke opdraget ordenligt eller har ingen pli eller ved da slet ikke hvordan man opfører sig.

Besvarelse fra Minkøbmand
Min købmand i nim det er så dejligt at kommer i den butik altid en god tone fra personalet og butikken står altid indbydende og lækker 🤗🤗

Besvarelse fra Minkøbmand
Skidt oplevelse gang på gang.
Jeg har gennem flere år, været kunde i forretningen (Minkøbmand Rågeleje), og har på intet tidspunkt følt mig værdsat eller velkommen. Det drejer sig særligt om en enkelt ansat som skaber denne oplevelse. Når man stiller spørgsmål svarer den ansatte ubehøvlet, og viser intet tegn på god kundeservice.
Dette er alt sammen i klar kontrast til suveræn service i SuperBrugsen i Blistrup!!! Der er mange andre supermarkeder tæt på... VÆLG DEM!

Besvarelse fra Minkøbmand
Altid virkelig god og venlig service, specielt i pakke/postafdelingen. Som jo ellers godt kan blive lidt ensformigt.

Besvarelse fra Minkøbmand
På baggrund af jeres svar kan jeg se, at pointen ikke helt kom frem i min anmeldelse. En ting er ventetid på udlevering af pakker. Det kan der være mange årsager til. Og det kan selvfølgelig ske. Min dårlige anmeldelse af min købmand i Hvidovre handler om service og ordentlighed. Min klare oplevelse var, at blive nægtet betjening ud fra en magtdemonstration og intenderet ligegyldighed. Den lange ventetid og uden hensyn til den svære situation at opretholde coronarestiktioner med et lille barn på armen fordi den ansatte synes det vigtigere at samle hvert enkelt stykke frugt og grønt op før han på nogen måde ville beskæftige sig eller besvare mig. Som kunde oplevede jeg ikke at det var en rimelig og proportionel grund til lang ventetid. Selvfølgelig kunne han samle det værste op så ham bedre kunne komme til. Men den måde han valgte at udføre arbejdet på var en anden. Og det en måde jeg håber vi kan være enige om i hvertfald ikke udtrykker serviceminded behandling.
Mht. den totale afvisning af min ventetid: Det udtrykker ordentlighed i jeres interne behandling når du på den måde blankt kan afvise min oplevelse. Altså, at i tror mere på jeres ansatte end en fremmed, der anmelder et virtuelt sted med plads til mangt og meget. Jeg ville håbe og ønske at den ordentlighed også kom til udtryk i jeres forretninger.
Tidligere anmeldelse: Min købmand Hvidovre er den dårligste service jeg endnu har oplevet til udlevering af pakker. Den måde de ansatte behandler kunder på er under lavpunktet. De mener ikke at ville nedlade sig til at udlevere pakker før end alle andre ting i butikken er ordnet og jeg stod således og ventede i 20min med en ulykkelig toårig på armen fordi den ansatte nægtede at betjene mig før han havde samlet tre kasser frugt og grønt op som var faldet ned på deres lager.

Besvarelse fra Minkøbmand
Ang. Min købmand mørkhøjvej 105, 2860 søborg.. jeg har nu flere gang oplevet chkane fra ejer og personalet over jeg kun går efter deres tilbuds vare, og at jeg påtaler at deres vare der er gået over dato, de fortælker at det er derfor de sælge dem til nedsat pris.. og det sker også de vare som er i tilbudsavisen går ind til en anden pris.. Igår brokkede jeg mig igen det samme og at der stod en mand og leder efter en pakke(pakkepost) der blev kaldt på ejeren, men nu stod de 2 og lede efter pakken, jeg stod med alle mine vare og der var en kampe kø.. citat: altså kan en af jeg ikke eksperter de kunde med vare... jeg fik den besked at jeg bare kunne handle et andet sted.. og der var flere andre kunder der gav mig ret... jeg ved at jeg ikke står alene med mine anklarer... mvh Lisbeth Nielsen

Besvarelse fra Minkøbmand
Min købmand i virring, er den værste butik jeg har været i!
1. Idag var jeg derinde og der var ikke rengjort i kølerne! Alt for klamt!
2. Gang på gang på gang, kan de ikke finde pakkerne og der er ingen høflighed eller noget som helst, værste butik! Nu kører jeg helt klart noget længere end for at handle i den skod butik!
SKAM JER!

Besvarelse fra Minkøbmand
Der er en ret fjollet reklame på TV i øjeblikket om god service hos Min Købmand.
Vi ville køre til Min Købmand i Håstrup forleden efter et godt tilbud. Desværre var der vejarbejde og omkørsel på vejen og vi kørte forkert, og da vi endelig ankom til Min Købmand var det 10 minutter efter lukketid. Vi var parat til at vende hjem igen med uforrettet sag, men bankede alligevel på vinduet - og det lykkedes. Jeg blev lukket ind, fik min vare og blev betjent med et smil. Jo, de har god service.

Besvarelse fra Minkøbmand
Fantastisk service i butikken i Sønderborg. De gør ALT hvad de kan for at man får en super oplevelse, og er slet ikke bange for at gå det ekstra skridt for at løse et problem. Fyren der står bag kassen er guld værd.

Besvarelse fra Minkøbmand
De sælger snus og hash i de fleste min købmænd

Besvarelse fra Minkøbmand
Hvis du vil opleve en butik, hvor du som kunde opleves som lidt irriterende, forstyrrende og i vejen, så skal du smutte forbi Min Købmand i Snekkersten.
Og det er desværre ikke kun en gang, at jeg har oplevet det. Nu henter jeg kun pakker hos dem, men her kan de også "hjælpe" med dårlig service.