Ingen sodavand bestilt hjem iflg personalet Igen i dag en skuffelse over Min Købmand i Korsør. Der var nemlig ingen af de sodavands rammer 20 stk til 79 kr i butikken og den unge fyr som var på arbej... Se mere

NYTÅRS MENU 2023 En katastrofe!!! Desværre kan jeg ikke dele fotos af reklame og virkelighed for nytårs menuen her🫣 Havde smagen så bare siddet lige i skabet - alt smagte af fabriks fremstillet... Se mere

2,4

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Ingen sodavand bestilt hjem iflg…

Ingen sodavand bestilt hjem iflg personalet
Igen i dag en skuffelse over Min Købmand i Korsør. Der var nemlig ingen af de sodavands rammer 20 stk til 79 kr i butikken og den unge fyr som var på arbejde fortalte at butikken ikke havde bestilt nogen hjem, hvilket er elendig serivce, desværre virker butikken ligeglade og så kan man jo kun gå andre steder hen.

2. maj 2026

Hej Pia

Tak for din ærlige anmeldelse 🙏

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med tilbuddet på sodavand i butikken.

Da vores butikker drives af selvstændige købmænd har jeg haft din anmeldelse forbi dem, for at få deres besyv.

De oplyser, at det er korrekt, at de desværre fik bestilt varerne for sent , hvorfor de ikke var i butikken. De er dog på plads igen fra på mandag, og tilbuddet kører hele måneden ud 😊

Jeg ønsker dig en god dag!

Min købmand i mørkhøj

Vi kom ind i Min købmand i mørkhøj, og så stod mig og min ven og kiggede på hvad vi skulle have efter 2 minutter bliver vi mødt af næsten et råb der lød: “Skal i have noget vis i ikke skal så gå ud” så kigger vi i 1 min mere hvor vi beslutter at gå ud fordi vi syntes det var mærkeligt man ikke måtte kigge uden at købe og så hvor vi går ud får vi at vide vi IKKE måtte komme igen! Kan ik anbefales!

21. april 2026

Hej Kalle

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse – det er bestemt ikke sådan, man skal blive mødt i vores butikker 😞️

Det skal naturligvis være en god og tryg oplevelse at handle hos os, også når man blot kigger rundt. Derfor tager vi din feedback alvorligt.

Vi har sendt din anmeldelse videre til købmanden i Mørkhøj, så vedkommende er opmærksom på oplevelsen og kan tage det med i det videre arbejde.

Simone

Er næsten 2 timer om at levere bare…

Er næsten 2 timer om at levere bare fordi de ikke lige gider

21. april 2026

Hej Rene

Jeg er rigtig ked af at høre, at du sidder tilbage med en oplevelse af at butikken ikke gider at levere og er meget længe om det.

For at vi kan undersøge det, har vi dog brug for at vide, hvilken butik det drejer sig om. Du er derfor meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@minkobmand.dk med en kopi af din anmeldelse.

Catharina, Min Købmand

Jeg betalte 28 kroner for et produkt…

Jeg betalte 28 kroner for et produkt som stod til 13, elendig kundeservice (køber aldrig produktet igen)

12. april 2026

Hej Jeppe

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse 😔

Det lyder som en rigtig ærgerlig situation med prisforskellen, og vi forstår godt din frustration. Vi håber, at du i forbindelse med fejlen har haft mulighed for at tage fat i personalet i butikken, så de kan hjælpe med at få det rettet for dig 🙏

Vores butikker er ejet selvstændige købmænd, og det er derfor den enkelte butik, der står for den daglige drift, priser og kundeservice i butikken. Det betyder også, at det er butikken, der bedst kan hjælpe dig videre i en konkret sag som denne.

Vi er selvfølgelig kede af, at oplevelsen har givet anledning til utilfredshed, og vi håber, at det er blevet håndteret eller kan blive det hurtigt, hvis du kontakter butikken direkte.

Simone

Min Købmand Ådalen

Udvalg, priser og kvalitet er helt i orden. God service og venligt personale.
Og så har de et utroligt udvalg af "fast food", klar til at blive varmet derhjemme, lækre risk smurtesandwich. Brød og kager fra Auning bager. Og et godt udvalg af flotte decirationer og buketter af friske blomster

15. januar 2026

Hej Helle

Tusind tak for de 5 stjerner og din dejlige anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det skønt at høre, at du er glad for både udvalg, priser, kvalitet og vores service 🙌

Det betyder meget for os, at du også fremhæver vores “fast food”-løsninger, sandwiches, brød og kager fra Auning Bager 🥖🥐 samt vores dekorationer og friske blomster 💐

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen i Min Købmand Ådalen 😊🌸

Victoria, MENY kundeservice

Jeg var forbi Min Købmand i Avedøre…

Jeg var forbi Min Købmand i Avedøre trædrejerporten 4 kl 17:59 hvor jeg jeg skulle hente en pakke. Men blev afvist selvom de lukker 18. Total dårlig kundeservice.

12. januar 2026

Hej Jabar

Tak for din anmeldelse af Min Købmand Avedøre.

Det er vi rigtig kede af at høre – det er bestemt ikke den service, vi ønsker, at du skal have. Vi forstår godt, at det er frustrerende at blive afvist, når man oplever at komme inden lukketid.

Vi har været i dialog med købmanden, som oplyser, at butikken på tidspunktet var lukket ned, lyset var slukket, og personalet var ved at afslutte dagen, mens der blev ventet på den sidste medarbejder.

Når det er sagt, tager vi din oplevelse alvorligt og har givet den videre, så vi kan undgå lignende situationer fremover.

Super god nytårs menu…

Vi var super glad for den dejlige 3 rattet nytårs menu som vi hentet i stenderup 2025.

Hej Anja

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det dejligt at høre, at I var så glade for den 3-retters nytårsmenu – og skønt at alt spillede, da I hentede den i Stenderup 🥂✨

Tak fordi I valgte os til nytår 2025. Vi håber at få lov til at forkæle jer igen en anden gang 😊

Victoria, MENY kundeservice

Nytårsmenu

Havde for første gange bestilt jeres nytårsmenu som vi hentede i Lemvig.
Alt var som det skulle være. Smagsfuld og lækker forret. Endnu mere lækker hovedret. Mørt kød og en fantastisk sauce. Og skøn frisk dessert. Vi tilkøbte vinmenu og den passede også fantastisk til.

Hej Cathrine

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Hvor er vi glade for at høre, at du nød vores nytårsmenu, især kødet, saucen og at vinmenuen passede fantastisk til😊

Godt nytår ✨

Rasmus

Har lige siddet og spist deres nytårs…

Har lige siddet og spist deres nytårs menu
Utroligt dejligt 🥩kød
Kan anbefales

Hej Ulla

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🥩
Hvor er vi glade for at høre, at du nød vores nytårsmenu – især kødet 😊

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os. Det betyder virkelig meget for os, og vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen en anden gang 🙌

Godt nytår ✨

Anne

Købmand løvel

Købmand løvel. Sikke en dejlig oplevelse . Var tilfældigvis tilbage i min gamle by, men nu med ny købmand og ny placering , (havde næsten overset den da jeg ikke vidste placeringen var ny. Den flinkeste og smilene søde kassedame tog pænt imod mine spørgsmål til en desperat ung herre som
var blevet alt for sulten. Tak for en vidunderlig sandwich spildte ikke i bilen og gik derfra med større smil. 😀 det fortjener 5 stjerner den mad.

29. december 2025

Hej Thomas

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det gør os virkelig glade at høre, at både mad og service ramte plet, da du var forbi. Vi sender de varmeste smil videre til kassedamen og håber, du kigger forbi næste gang, du er i byen 🙏

Dejligt at høre, at sandwichen klarede bilturen – og at du gik derfra med et større smil 😊

Min Købmand Korsør.

Min Købmand Korsør.

Vil da lige give mit besyv med,især når jeg læser sådan en negativ kommentar. Vores købmand her i byen er der kun grund til at rose. Uanset hvad det kan være,er der hjælp og evt får man varen billigere, penge retur, der kan være flere grunde. Så flinkt et personale, og ret skal være ret, smil og venlighed altid. En rigtig Glædelig jul til personalet, fra en yderst tilfreds kunde.

8. december 2025

Hej Susanne 😊

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse af Min Købmand Korsør ⭐️

Vi er utrolig glade for de rosende ord – og jeg er helt sikker på, at både købmanden og personalet i butikken vil blive meget glade for at læse dem. Det betyder rigtig meget, når smil, venlighed og god service bliver bemærket 🙏

Jeg sørger for at sende din anmeldelse videre til butikken, så de også kan få glæde af den 💚

Rigtig glædelig jul til dig 🎄✨
Og endnu en gang tak for din fine tilbagemelding.

Victoria, Min Købmand

Min købmand i avedøre er den mest…

Min købmand i avedøre er den mest elendige sted man kan bestille sin pakke til . De er skide elendige og uhøflige med at give god service , når man skal hente pakker så venter man i 100 år den mest oldnordisk måde med en klokke der minder dem om der er kunder .
Og jeg har flere gange bestilt hos dem . Det bliv min sidste gang , jeg ventede og ventede og til sidst kommer de og siger det er ikke deres problem at jeg venter i såmlang tid på dem. Nåh Hvis problem er det så … elendige butik
Ja de skal selvfølgelig sige at de er de bedste til at servicere , hvorfor skal de sige de har gjort noget forkert . Tilbagemelding kan jeg ikke bruge til noget.
De er og bliver den mest elendig butik i hele Avedøre … Dårlig service elendig måde og tale på . FØJ
Jeg skal ikke der ind igen ALDRIG ….

13. december 2025

Hej

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi oprigtigt kede af at læse. Ingen kunder skal føle sig dårligt behandlet eller opleve en ubehagelig stemning, når de henter deres pakker – det er bestemt ikke den service, vi ønsker at stå for 😔

Som du selv nævner, har vi været i dialog med dig efterfølgende og haft en god og grundig korrespondance om hændelsen. Her har vi også indhentet butikkens beskrivelse af forløbet, som desværre adskiller sig fra din oplevelse. Det ændrer dog ikke ved, at vi tager din feedback seriøst og beklager, at du er gået derfra med en dårlig følelse.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Anne

Min Købmand Korsør

Min Købmand Korsør
Var i dag gået over for at handle i Min Købmand, en butik jeg har benyttet altid, da jeg bor tæt på. Vi taler siden 1978. Der har været flere butikker og flere ejere men servicen derovre bliver ringere og ringere. Dårligste til dato. Havde to store net med med pant i men flaskeautomaten stod på “tømmer automat” men intet skete. Jeg kontaktede den unge mand, som intet vidste. Han ekspederede videre indtil han så jeg stadig stod og ventede. Ung pige kom til og sagde det ved jeg intet om, den er så lukket resten af dagen. Fint, jeg handlede mine varer og gik til kassen, den unge fyr havde problemer med kort kontra kontanter og fik tastet en del forkert og måtte kalde på den unge pige fra tidligere igen. Jeg købte en pose til mine varer trods jeg havde to net med til formålet. Ingen sagde noget. Da jeg går forbi pantautomaten virker den og jeg stopper op og kommer min pant i og mine varer over i mine egne net. Går tilbage for at få mine 64 kr udbetalt og møder igen begge unge medarbejdere. Siger til den unge pige “ nå nu virkede automaten da, det kunne du godt have sagt for små to minutter siden, da jeg købte pose til mine varer” hun kiggede på mig som om jeg var faldet ned fra månen. Jeg vil gerne aflevere posen og have de 6 kr oveni min pant, som nu er afleveret. Har du bon på posen, tja ja har jo lige stået i køen for split sekund siden og handlet med jer begge. De kiggede totalt uforstående på mig. Så sagde hun ja har lige ringet til min chef og spurgt om pant automaten. Men gide informere mig og andre ( vi var under 5 i butikken) om at det igen virkede, jeg havde ovenikøbet spurgt begge men nej nej det forstår man sig ikke på….spurgte hvor gamle de var, den unge fyr 15 og den unge pige 16 og sagde at der måske burde være en voksen til stede når nu det virkede nødvendigt og de ikke kunne klare udfordringerne selv og den unge pige næsvist sagde at hun da var voksen. Hm…. Hun udleverede 2 pakker cigaretter til den mandlige kunde før mig og det må hun jf loven slet ikke før end hun er 18 år gammel. Så der mangler klart personale over 18 år i forretningen og måske også en form for kundeservice i stedet for den næsvise og ligeglade attitude. Dårlig stil….

23. november 2025

Hej Heidi

Det er bestemt ikke den oplevelse, du skal have hos Min Købmand, og vi er virkelig kede af at høre om det forløb, du beskriver.

Vores butikker drives af selvstændige købmænd, og din oplevelse er allerede sendt videre til købmanden i Korsør, så han kan følge op, og episoder som denne ikke gentager sig.

Hvis der nogensinde er noget, vi kan hjælpe med, må du endelig kontakte os.

Min købmand på Rosenbakken i Skive

Min købmand på Rosenbakken i Skive. Er gang på gang en skuffende oplevelse.
Det er ofte man kan komme der op efter de burde have åbnet til en låst dør. I dag er det mere end en time efter åbning der stadig var lukket!
Det er sjældent de annoncerede varer er på hylden når der er tilbud. Og stiller man spørgsmål om det kan de aldrig svare på hvornår det kommer hjem.
Det er en regel hos os at man tjekker datoen på alle fødevarer vi køber hos dem, da vi ofte er kommet hjem med dato varer!
Butikken er overfyldt og beskidt, og det føles som om dens overlevese kun skyldes skolebørne som handler der. Vi kommer der mere af nød og nemhed end af lyst!

26. oktober 2025

Hej Henriette

Tak for din anmeldelse af Min Købmand på Rosenbakken i Skive.

Vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft en skuffende oplevelse med butikken. Det er bestemt ikke den følelse, vi ønsker, at nogen kunder skal stå tilbage med

Da vores butikker drives af selvstændige købmænd, har vi vendt dette med købmanden for den pågældende butik, som har undersøgt sagen grundigt. Ifølge overvågningen blev butikken åbnet allerede kl. 7.50 – altså 10 minutter før den officielle åbningstid. Det kan derfor tyde på, at der har været forvirring omkring vintertid.

Med hensyn til de nævnte kampagnevarer, har købmanden tjekket op og fortæller, at der kun har været en enkelt gang, hvor Skyr desværre blev udsolgt i nogle dage. Ellers har der ikke været generelle problemer med varetilgængeligheden.

Købmanden fortæller også, at butikken løbende arbejder på at skabe mere plads, samtidig med at der bliver gjort rent af et professionelt rengøringsfirma. De tager naturligvis til sig, at de skal være ekstra opmærksomme på datovarer.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@minkobmand.dk.

Ønsker dig en god dag 😊

16. oktober 2025

Hej Bente

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! ☺️

Det betyder meget for os at høre, du har haft en god oplevelse hos os.

Håber du får en skøn søndag!

Min Købmand i Avedøre

Min Købmand i Avedøre kan bestemt slutte sig til størstedelen af den samling, som er omtalt her på Trustpilot.
Hans behandling af kunderne kan være meget ubehagelig.
Han har meget sjældent de tilbudsvarer hjemme, som ugeavisen annoncerer, og lyver overfor hovedkontoret, når de vil følge op på det.
Han giver kunden skylden, når de har udleveret pakker til forkerte modtagere, og ikke spurgt om navn. I de tilfælde er der heller ingen hjælp at hente på hovedkontoret.
Forfærdeligt at kæden nu betyder så lidt på landsplan, det var en gang en rigtig god butik.

10. oktober 2025

Hej

Vi er kede af at høre om dine oplevelser i Min Købmand i Avedøre. Det lyder ikke som oplevelser, vi ønsker, vores kunder skal opleve. Vi tager det alvorligt, når tilbudsvarerne ikke er i butikken, og vi ønsker, at vores kunder får en god service ☺️

Derfor går vi videre med dine oplevelser til butikken i Avedøre, som vil tage et nærmere kig på dem.

Ønsker dig en dejlig dag.

Emil

Pas på parkeringen

Har handlet der et par gange, sortiment var hvad man kunne forvente. Men parkerede en aften efter åbningstid, da min mand er dårlig gående og vi skulle på restauranten lige over for.Vi parkerede 1:45, det kostede os 454 kr. Henvende mig dagen efter til købmanden som bare rystede på hovedet som om det var mig der var væk.

27. august 2025

Hej Pia

Jeg er ked af at høre om din oplevelse. Det vil jeg naturligvis meget gerne gå videre med til rette vedkommende, så det kan blive undersøgt.

For at vi kan undersøge det, har vi dog brug for at vide, hvilken butik det drejer sig om. Du er derfor meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@minkobmand.dk med en kopi af din anmeldelse og butikken.

Du ønskes en rigtig god dag!

Chili

Jeg kom ind i minkøbmand og jeg skulle…

Jeg kom ind i minkøbmand og jeg skulle have noget frugt til min mor jeg går hen til kassen hvor jeg ser kasse arbejderen ryger c cigaretter jeg er lige glad i starten ind til hun røre ved mit frugt 0 stjerne her

15. august 2025

Hej Alfred

Vi er utrolig kede af at høre om denne oplevelse!

For at vi kan undersøge sagen nærmere, vil vi bede dig sende en mail til kundeservice@minkobmand.dk. Vedhæft gerne en kopi af din anmeldelse og oplys, hvilken butik det drejer sig om.

Vi håber at høre fra dig – og ønsker dig en rigtig god dag 😊

Ann-Sofie, Min Købmand Kundeservice

Jeg gik ind i minkøbmand og så skulle…

Jeg gik ind i minkøbmand og så skulle jeg kig på slik men så var det dyrt og så gik jeg hen til kassen hvor jeg ser hende ved kassen sidder og ryger en cigaret

15. august 2025

Hej Laura

Det lyder bestemt ikke som en situation, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi vil meget gerne få tjekket op på denne sag, hvorfor du er velkommen til at sende os en mail på kundeservie@minkobmand.dk med en kopi af denne anmeldelse samt information om, hvilken butik det drejer sig om.