Desværre kan man ikke give 0 stjerner, men det burde man kunne. Priserne for deres såkaldte "kontrolafgifter" er simpelthen alt for dyre. Det er ren og skær grådighed og til at brække sig over.... Se mere

De meget små sko man går i som pvagt ved metrolink, må alligevel gnave en del. Elgiganten, thansen, XL byg, Petworld.. så længe deres samarbejdspartner er metropark kommer jeg der ikke igen. 4 m... Se mere

Skam jer, har i dag fået to P-afgifter ved thansen, ved Rosengårdscenteret. Gik ind kl 15:00, var uden kl 15:09, 2 x 10 sprinklervæske samlet pris 150 kr oven i det 2 x P afgift a 910 kr. Der stod... Se mere

Jeg ville gerne give 0 stjerner hvis jeg kunne. Røg idag i P fælden mellem Rosengårds centerets Føtex indgang og Asia restaurant. Her før parkeret p rækken længst mod centeret hvor der er 2 timer, men... Se mere

1,2

Dårlig

Utilstrækkelige samarbejdsforhold for kunden!

Accepterer at jeg glemte at stille p-skiven, men at de ligefrem ikke kan læse på min p-skive og bonger mig for en tid som p-skiven ikke engang stod på! Håber fandm*e, hvem end som står bag dette firma, får ustoppelig diare fra buffeten på deres ferier som de har betalt med vores penge. Firmaer som dette burde ulovliggøres!

6. oktober 2021

Har lige modtaget en parkeringsafgift…

Har lige modtaget en parkeringsafgift fra metropark, men jeg ejer IKKE den bil der er blevet pålagt parkeringsafgift og har aldrig været på det sted hvor metropark har registreret at jeg skulle have parkeret.så glæder mig til at de sender mig til inkasso, så må de få røde øre . Har prøvet at ringe til dem ,men ingen tager den tlf ,der er nok bare en tlf svarer, har også sendt dem en mail ,men intet sker . Håber at de tager den i retten .

18. august 2021

Misvisende skiltning ved rosengård…

Misvisende skiltning ved rosengård centret i Odense. Indgang H ved Føtex. Skiltningen ved indkørslen viser 2 timer, men der er forskellige tidsinterval for parkering alt efter hvilken række man parkerer i. Det er slet ikke tydeligt af skiltning, at der er forskellige regler for forskellige parkeringsbåse. Nogle har kun en times parkering mens andre har to, de betød vi fik 795 kr i bøde. Det er meget tydeligt at metropark, har lavet dette som en bødefælde. Det er næsten umuligt for bilisten at se dette.

Vi havde overholdt tidsintervallet, hvis vi bare havde valgt en parkeringsbås 2 meter fra vores. Der gjaldt 2 timers reglen nemlig. Fup og fidus. Forfærdelig og usympatisk praksis.

23. juli 2021

Små svin

Værste og mest flabet p bumser jeg noglesinde har mødt fik en bøde for at komme i minut forset isforhold til hvad der stod på min p Skive og så kan man i øvrigt ik ringe til jer. Så beskidte svin gid jer rø*v må klø og jeres arme var forkorte svanser

7. juli 2021

Metropark. Sidste gang jeg har parkeret der

Sidste gang jeg har parkeret der. Andre parkeringssteder er der indgået aftaler så det er muligt at betale med en app så man kan forlænge parkeringstiden. Men ikke hos metropark. Hvorfor mon👎🏻👎🏻?
Nååå, fordi de tjener mere på at udstede parkeringsbøder(795kr) for 4 min over tiden. God stil. Neeej😡

3. juni 2021

I skriver på jeres hjemmeside

I skriver på jeres hjemmeside, at i har åbent på telefonen fra kl 10-13, men der kommer en telefonsvare, hvor i siger, at i har lukket?!
Det kommer sjovt nok ikke bag på mig, når i er en kapitalistisksvinsk virksomhed.

28. maj 2021

Perfid service!

Bilen stod parkeret i en 120min zone i ca. 10 minutter, og der sad en voksen på bagsædet. På parkeringsbøden (som vi kun ved et tilfælde så ligge i græsset foran bilen) var der anført et helt andet bil-fabrikat end bilen er! Hvordan skal jeg tro på at de har udført deres arbejde retfærdigt og korrekt, når de ikke engang kan se hvilken bil der er tale om. Når de overser personer, og envidere smider med bøderne så de er svære at finde.
Det er usselt og downright uforskammet!!

6. maj 2021

Ved Rosengårdcenteret i Odense.

Ved Rosengårdcenteret i Odense.
Skulle til tandlæge “Et godt smil” den 6/11 2020 klokken 14.00, holder på deres parkeringsplads og indstiller p-skiven, men da vi lige er skiftet til vintertid og jeg er uopmærksom, mit ur i bilen ikke er blevet ændret(min fejl), bliver p-skiver indstillet til klokken 15.00 i stedet for klokken 14.00. Klokken 14.00 har P vagten noteret bøden.
Vi er væk fra bilen i 30 minutter og man må holde der i 120 minutter.
Jeg har klaget over bøden, men har intet hørt fra Metropark efter 13 dage, jeg har nu betalt de 795 kr, for de lover bål og brand, hvis man ikke betaler rettidigt, også selvom de ikke besvarer klagen.
Jeg kan bevise, at vi havde 2 tandlægetider i det pågældende tidsrum vi har holdt der.

19. november 2020

Metropark bryder med loven §282

Metropark og Mads Myhre Petersen overholder ikke lovgivningen i forbindelse med deres drift af parkering.

§ 282. For åger straffes den, som udnytter en anden persons betydelige økonomiske eller personlige vanskeligheder, manglende indsigt, letsind eller et bestående afhængighedsforhold til i et aftaleforhold at opnå eller betinge en ydelse, der står i væsentligt misforhold til modydelsen, eller som der ikke skal ydes vederlag for.

22. september 2020

Sørgeligt firma, syg kultur

Som så mange andre har jeg fået en bøde for at holde ved Rosengårdscentret, hvor der har ståret en judas-kratlusker på lur.

Der var 1 times parkering og jeg var ude efter 53 minutter. Visen stod dog mellem to streger på P-skiven, hvilket naturligvis blev takseret som et kvarter før. Så selv selv efter at kontrolløren havde snydt med 15 minutter, endte jeg med en bøde efter at have hold under 8 minutter for meget.

Og ikke nok med en afgiften på usmagelige 795,- kroner, men mærkeligt nok så havde jeg i samme side som bøden og samme tidsrum som jeg havde parkeret, fået bilen ridset og vinduesviskeren bøjet. Tilfælde??? Næppe!!!

Så tak til et piv-ringe firma for ingenting. Ikke noget at sige til at I betragtes som jorden bærme og I har svært ved at sove om natten...

28. juli 2020

Føj siger vi bare!!

Samme oplevelse som forrige anmelder! Vi var inde og handle i Babysam ved Rosengårdcentret som højst tog 10 min.
Da vi kom ud var der en lille hilsen fra den vagt som sikkert har stået på lur. Vi har elektrisk p-skive i bilen som desværre af en eller anden grund ikke blev aktiveret. Men sådan noget er jo guf for en vagt uden menneskelige følelser og ét firma uden skrupler som kun er sat i verden for at "krasse" så mange penge ind som muligt!! FØJ SIGER VI BARE!!

9. juli 2020

Metropark

Min søn sidder i bilen mens jeg løber over og henter noget i Horze Ved Bilka Odense i dag den 13/6, da jeg kommer ud 5 minutter efter sidder der en fin seddel i runden med tidspunktet 13.39-13.42. Hvor min søn siger han sagde ikke noget!!! Seriøst, hvad pokker sker der for jer.
Hvad med at banke på ruden og sige til min dreng vil du sætte p skriven!!! Skiltningen, ja den er der ingen af. Plus i skal have 795 kr. I er fuldstændig ligeglade med folk. Jeg er sikker på jeres vagt har kigget og gemt sig, for der var ingen der gik rundt, da vi kom eller kørte.

13. juni 2020

Det virker lidt åndsvagt at anmelde et…

Det virker lidt åndsvagt at anmelde et firma som man ikke ønsker at handle med, og ingen kigger vel her for at opdatere sig om dette firma - men når det er usmageligt gør jeg det alligevel
Fik naturligvis en bøde ved bilka byen - ca. 5 biler stod parkeret ud af vel ca. 60 pladser

Bøden er på 795, - ganske usmagelig og høj pris - og da jeg ikke har hørt om firmaet før så checker jeg lige deres hjemmeside, her falder jeg over et par sjove tekster:

Metropark ApS tilbyder uforpligtigende parkeringskontrol
Metropark ApS lægger vægt på den personlige kontakt og stor fleksibilitet i den daglige drift
Metropark ApS arbejder for at kunne give bilister de bedste rammer for parkering

Og en uopnåelig påstand:
Den rigtige strategi er valgt, når parkeringsløsningen udmønter sig i tilfredse bilister

En af Metropark ApS grunde til at vælge dem som samarbejdspartner - de vil begrænse uvedkommende parkering
- det hænger fint sammen med at udstede bøder når der er ca. 50 ledige pladser

Og som en anden anmelder har skrevet - gemmer de sig i en busk ?
- jeg var måske væk i ca. 10 minutter.. den tid andre parkeringsvagter (fra andre firmaer) bruger til lige at holde øje med om bilisten kommer tilbage (for at give bilisten de bedste rammer!)
Men ikke her.. det føltes som om at jeg steg ud af bilen, vendte mig om og vupti.. der var en bøde.. så ikke vagten nogen steder, så han må ha' været i camoflagetøj, eller måske en t-shirt,
selvom det var koldt - fordi han sad på et kontor og kiggede ud af vinduet - for at se hvilke bilister der glemmer p-skiven.

Konklusion - jeg betaler naturligvis bøden - og håber ikke at opleve det samme som anmelder Tommy, men siger samtidig længe leve internettet, her kan jeg finde de samme ting. Og deres salgsargumenter på deres hjemmeside hænger vist ikke sammen med den
virkelige verden.

Jeg kommer ikke der mere af princip, af ren angst for at møde parkeringsvagten med de høje takster - og hvis der er noget der irriterer min familie, så er det mine principper..

Så hvem vinder.. ? ikke butikkerne.. det er udlejer sikkert også ligeglad med, men måske de skal overveje deres samarbejdspartner.

23. januar 2020

Har fået endnu en p bøde og betalt den

Har fået endnu en p bøde og betalt den. Alligevel rykker metropark, dette er også ok, men det er der imod ikke ok at de ikke ringer tilbage som de lover på deres telefonsvarer. Har ringet til dem 16 gange uden resultat.
Dette er 2 gang jeg oplever at de med største arrogance, ignorerer en når man henvender sig, både på skrift og i telefon, og tingene først bliver rettet når der er advokat ind over.
Sådan et amatør firma burde ikke have lov til at skrive bøder ud

28. juni 2019

Dårlig oplevelse den 7/3-2019 ved…

Dårlig oplevelse den 7/3-2019 ved Rosengårdscentret.
Vi så parkeringsvagten gå rundt og kikke på bilernes P-Skiver.
Vores P-Skive var ikke aktiveret - hvilket vi ikke var OBS på.
Gik fra bilen kl. 17.28 jf. vores App på telefonen der registrerer hvornå vi parkerer bilen. P vagten udskriver P-afgiften kl. 17:37 - 1740. Samme tid som vi kommer tilbage til bilen. Vi når at låse bilen op inden han sætter P-afgiften på bilen.
Selv med vores kommentarer - reagerer han ikke - mægler ikke et ord.
Faktisk ubehøvlet opførsel.

8. marts 2019

Det er da utroligt fej måde at drive…

Det er da utroligt fej måde at drive forretning på. Holdte foran Babysam(I p-bås) i 11 minutter med en gangbesværede som skulle ind i forretningen. Også har de ligget på lur! Der var stortset ikke en bil på parkeringspladsen.

14. februar 2019

Dårlige P-vagter

Dårlige P-vagter
Som så mange andre er jeg også røget i pengemaskinen foran Asia Restaurant og Babysam som er kilet ned blandt Rosengårdcentrets gratis P-pladser, så man tror de er gratis. Sikke et l-o-r-t-e-firma og 795 kr. er nok det dyreste firma :-(

10. februar 2019

Direkte ulækker måde at drive virksomhed på!

Som så mange andre er jeg også røget i pengemaskinen foran Asia Restaurant og Babysam som er kilet ned blandt Rosengårdcentrets gratis P-pladser, så man tror de er gratis. Skiltningen er meget diskret og kan ikke spottes hvis du kommer efter mørkets frembrud.
Jeg var inde i Rosengårdcentret i 15 minutter og bøden er givet 4 minutter efter jeg har parkeret den. P-vagten har ifølge sedlen observeret bilen i 3 minutter. FY FOR DEN en måde at tjene penge på Metropark!
#LateStageCapitalism

5. januar 2019