Desværre kan man ikke give 0 stjerner, men det burde man kunne. Priserne for deres såkaldte "kontrolafgifter" er simpelthen alt for dyre. Det er ren og skær grådighed og til at brække sig over.... Se mere
De meget små sko man går i som pvagt ved metrolink, må alligevel gnave en del. Elgiganten, thansen, XL byg, Petworld.. så længe deres samarbejdspartner er metropark kommer jeg der ikke igen. 4 m... Se mere
Skam jer, har i dag fået to P-afgifter ved thansen, ved Rosengårdscenteret. Gik ind kl 15:00, var uden kl 15:09, 2 x 10 sprinklervæske samlet pris 150 kr oven i det 2 x P afgift a 910 kr. Der stod... Se mere
Jeg ville gerne give 0 stjerner hvis jeg kunne. Røg idag i P fælden mellem Rosengårds centerets Føtex indgang og Asia restaurant. Her før parkeret p rækken længst mod centeret hvor der er 2 timer, men... Se mere
Andre kiggede også på
Desværre kan man ikke give 0 stjerner
Desværre kan man ikke give 0 stjerner, men det burde man kunne.
910 kr. Føj
Slut med at handle i området Gørtlervej 11-13
Slut med at handle i elgiganten, Thansen, dyrehandlen m.m. i området Gørtlervej 11-13.
10 min. parkering kostede lige 910 kr. fordi batteriet i p-skiven var løbet tør. Iflg. Metroparks p-vagt var iagttagelsestiden 4. min. Godt arbejde til tjenestenr. 5
910,- for ikke at have stillet p-skive…
910,- for ikke at have stillet p-skive i 10 min. Vitterligt kriminelt. Håber at chefen for metropol oplever en Luigi
Dårlig service fra P-vagten (80671209)
Dårlig service fra P-vagten . . .
Odense ved elgiganten
Jeg ANKOM til P-pladsen kl. 13:30
Kl 13:33 starter P-vagten tiden
Kl 13:37 Stopper P-vagten tiden.
---
Mit postulat er at P-vagten har set mig ankomme til p-pladsen.
Kunne han ikke have givet en mundtlig reminder i stedet for, for så havde jeg husket at stille skiven.
---
Placeringen af skiltene er forbeholdt køretøjer OVER 3m da de hænger så langt oppe man ikke kan se dem uden at bruge en kikkert (Ironi kan forekomme, men de hænger højt)
---
For en med minimumskravet til synet for kørekortet ville ikke kunne læse skiltet.
Penge sluger
At man ikke en gang kan tage ind og handle uden at få en p bøde fra jer er godt nok dumt. Kan godt være at man kan glemme at stille p-skiven men det er sku godt nok umenskligt at være så magt glad bare at skønne sig at give p bøder så hurtigt som muligt.
Parkering thansen ved Rosengårdscenteret
Skam jer, har i dag fået to P-afgifter ved thansen, ved Rosengårdscenteret.
Der stod ikke noget skilt lige i nærheden om P reglerne hvor vi satte bilerne, ej heller en påmindelse om “husk at sætte din p-Skive”
Aldrig, aldrig mere handle hos thansen
P-bøde ved Elgiganten i Odense i dag
P-bøde ved Elgiganten i Odense i dag. Troede at det var Elgigantens p-pladser. Sådan er det ikke ved Elgiganten i Svendborg. Området omkring Rosengårdscenteret burde ikke kræve at man sætter p-skive. Man mister ligesom lysten til at komme og handle i det område igen.
Øv!
Ingen tager telefonen på deres…
Ingen tager telefonen på deres åbningstider, og ingen svare på mails. Hvad laver de????
Vi betaler allerede for en…
Vi betaler allerede for en parkeringsplads der, hvor vi bor – og alligevel får vi en bøde?! Det er fuldstændig uacceptabelt. Vi har en gyldig parkeringsaftale med det oprindelige selskab, og pludselig har Metropark åbenbart overtaget tre pladser uden nogen form for varsling. De ændrede skiltningen, mens vores bil holdt parkeret lovligt på pladsen, og vi var ikke engang hjemme, så vi havde ingen chance for at reagere eller flytte bilen.
Det er fuldstændig urimeligt at udstede bøder på baggrund af en ændring, som vi hverken er blevet informeret om eller haft mulighed for at forholde os til. Det virker som en decideret fælde – og det lugter langt væk af, at man bevidst forsøger at hive penge ud af folk, der allerede har betalt for retten til at parkere. Det her er ikke i orden.
Vi har samt snakket med andre naboer i området og de vidste heller ikke noget omkring det og har fået en bøde
Hvis jeg kunne give 0 stjerner ville…
Hvis jeg kunne give 0 stjerner ville jeg gøre det. Har netop fået en afgift på 910 kr fordi mit ene baghjul var et par cm over den hvide streg. Det var ved Maxi Zoo ved Rosengårdcentret og det betyder jo bare at jeg ikke vil komme i butikken mere. Det var jo ikke sådan at jeg generede andre da der var mindst 100 ledige pladser. Man må godt nok sige at de går i små sko og bare er en pengemaskine
Kan man give 0 stjerner gjorde jeg det
Kan man give 0 stjerner gjorde jeg det.
Var i maxi zoo i Odense ved rosengårdcentret og vi holdt 4 biler på en 200 p plads så hold da op der var brug for kontrol. Og alligevel fik jeg bøde for at holde 7 min mens Jeg købte hundemad. Hold nu op hvor jeg osse optog plads for andre. Desværre gør det bare at jeg ikke kommer i den skønne maxi zoo mere da de har det grådige selskab til og skabe ro og orden
Fik i dag en p bøde ved elgiganten…
Fik i fag en p bøde ved elgiganten rosengårds centeret odense.
P vagten var flink ikke at vække mine 2 sovende børn i de 5 min jeg var i elgiganten. Disse p-vagter er som ninjaer. De kan overvåge en bil i 5 min, og tiden starter i det øjeblik man lukket bildøren. Men så snart p-afgiften et skrevet så forsvinder p-vagten som dug for solen.
Jeg kommer ikke i butikker der samarbejder med dette firma igen. Thansen, elgiganten, xl, petworld osv..
Helt grotesk
Vi var d. 2. januar 2025, i Odense for at bytte julegaver i Fætter BR med vores børn. Vi holdt i halvanden time ved Fætter BR i skygge og fik INGEN p-bøde.
Bagefter, tog vi i MaxiZoo for at se om de solgte kæledyr til vores datter, her holdt vi i den meget skarpe vintersol.
På de ca. syv minutter vi var inde i butikken, var vi så uheldige at få en kontrolafgift. Det opdagede vi først da vi parkerede ved IKEA ved siden af, klokken ca. 11.55.
Der står som begrundelse: ”P-Skive kan ikke aflæses og/eller er ikke korrekt-visende”.
Det undrede os meget, da vi lige netop havde skiftet batterier i juleferien og indstillet tiden i vores ParkOne OG vi kontrollerede den tilmed inden afgang hjemmefra.
Og da vi tjekkede p-skiven ved IKEA, var det både tydeligt og korrektvisende. Solen skinnede voldsomt skarpt den dag og i sollyset kan det i visse positioner være vanskeligt at se stregen, men bestemt ikke umuligt, hvis man prøver! Vi tog billeder som netop beviser dette, man kan se på billedernes metadata, at de er taget ovre ved IKEA og p-skiven viser kl. 12.00, som var der vi parkerede ved IKEA. På nogle af billederne er stregen usynlig, pga. sollys og vinkel og på andre af billederne er den meget tydelig, fordi vi rykkede os, så stregen kunne ses.
Vi tog over til p-pladsen ved MaxiZoo igen efter IKEA-turen og mødte tilfældigvis en venlig p-vagt; han oplyste at hans p-nr. er “5”. Han så på p-skiven og medgav at den var både tydelig og retvisende. Han gav os også ret i, at det formentlig var den skarpe sol i dag, der gjorde det svært for ham at se.
Han vejledte til at klage via formularen ved Metroparks hjemmeside, hvilket vi gjorde samme dag. Det var IKKE muligt at vedhæfte billeddokumentation, for vi kunne ligeså vel som han havde kunnet, tage billede hvor stregen var usynlig i sollyset. Vi kunne dog også fra mange andre vinkler tage billeder, hvor stregen på vores p-skive var enormt tydelig.
Først søndag d. 12. januar fik vi svar om at de fastholdt afgiften. Der var vedhæftet billeder, som ganske rigtigt viser en p-skive uden "streg", i solen - det havde vi snakket med p-vagten om allerede, for vi stod jo sammen med ham og "eksperimenterede" med solen: med "nu er stregen tydelig, nu er den fuldkommen usynlig" i solen og de forskellige vinkler.
Vi kan ikke tro på, at det er os der skal stilles til regnskab for solens skarphed og p-vagtens evner. At man ikke evner at flytte sig, så man kan se andre vinkler på p-skiven, synes vi virker som et bevidst forsøg på at snyde og inkassere penge. Det er ikke ordentligt og jeg er mildest talt rystet over den ufine måde at arbejde på.
Vi talte jo med ham "P-nr. 5" (som i øvrigt er det nr. der fremgår af afgiften) og han gav os jo ret i at man sagtens kunne se stregen når man lige bevægede sig, så jeg synes det er så frækt at I fastholder afgiften.
Vi har d.d. besvaret mailen fra jer og vedhæftet billederne vi tog fra dagen. Vi forventer fortsat at I annullere afgiften, da vores p-skive virker helt og aldeles upåklageligt og det er helt grotesk at det ender med at blive vores problem, at I ikke kan se jer ordentligt for (eller helt bevidst har søgt en vinkel hvor stregen var usynlig)?!
METROPARK ER NØGEN PENGESTØSUGER IDAG…
METROPARK ER NØGEN PENGESTØSUGER IDAG DEN 11/1-2025 FIKK ET BØDE PÅ 875KR FORDI MIN HALV BAGDÆK RAMTE DEN HVID STREG I BØSEN DET ER NOGEN VIRKER SVINDERI I SKAL VIRKELIG SKAMME JER RØVEHULLER OG I SKAL IKKE REGNE MED AT FÅ NOGEN PENGE AF MIG DET KAN JEG LOVE JER FOR I IKKE GØRE
Chikanere folk i juleferien med…
Chikanere folk i juleferien med afgifter hvor alle andre p selskaber holder lukket og giver fri parkering. 900 for at være væk i 15 min på en plads som var nærmest tom. ??.
Så for man en bøde for der ligger en…
Så for man en bøde for der ligger en tysk p skive i bilen. Som ikke er gældende i Danmark. I en dansk bil. Og der sidder en elektronisk p skive. som står som den skal. Kan se det stortset er ved elgiganten odense alle for bøder konstant sidder lille gunnar. fast på sin stol derude og venter på folk. Selv efter butikker har lukket. Forbandet svineri. Må jeres anus klø og jeres arme være forkorte. I ønskes en ulykkelig jul og et nytår med en masse uheld. Håber alle jeres medarbejder for tyndskid.
Bøde for opladning
Fik bøde for at være væk fra bilen i max 10 minutter, for at hente ladekabel. Desuden ingen bøde i forruden, kom senere i eboks, da de sikkert så mig komme med kabel. Sidste gang jeg bruger de ladestandere (Norlys).
Rigtig dårlig skiltning ved Rosengårdcentret i Odense, indgang H. Metropark er en pengemaskine.…
Rigtig dårlig / misvisende skiltning ved Rosengårdcentret i Odense, indgang H ved Føtex. Skiltningen ved indkørslen viser 2 timer, men der er forskellige tidsintervaller for parkering alt efter hvilken række, man parkerer i. Det er slet ikke tydeligt af skiltning, at der er forskellige regler for forskellige parkeringsbåse. Nogle har kun en times parkering, mens andre har to. Det betød 875 kr. i bøde, da jeg åbenbart kun måtte parkere i 60 min. Det er meget tydeligt, at Metropark har lavet dette som en bødefælde. Det er næsten umuligt for bilisten at se dette.
Rigtig dårlig stil! Det er første og sidste gang, jeg parkerer i dette område. Metropark skam jer!
provisions jæger!!!!!
provisions jæger!!!!!
Skal aldrig nogensinde parkere under jeres bevogtning. Totalt hykleri
Har lige betalt P bøde 875.00 kr…
Har lige betalt P bøde 875.00 kr 04-10-2024 kl. 20.28 ved el giganten gørtlervej 10+13. For urigtig indstillet P Skive .Hvor er det skønt , at der er parkeringsvagter på dette tidspunkt . Hvor butikkerne på pladsen er lukkede . Det er godt vi har et selskab som Metropark.dk med dygtige parkeringsvagter, som sørger for lov og orden på de pladser som de bestyrer rundt omkring i Odense by. Så derfor 4 store stjerner herfra . Havde kontrol gebyret været væsentlig højere havde det udløst den 5 stjerne..