Desværre kan man ikke give 0 stjerner, men det burde man kunne. Priserne for deres såkaldte "kontrolafgifter" er simpelthen alt for dyre. Det er ren og skær grådighed og til at brække sig over.... Se mere
De meget små sko man går i som pvagt ved metrolink, må alligevel gnave en del. Elgiganten, thansen, XL byg, Petworld.. så længe deres samarbejdspartner er metropark kommer jeg der ikke igen. 4 m... Se mere
Skam jer, har i dag fået to P-afgifter ved thansen, ved Rosengårdscenteret. Gik ind kl 15:00, var uden kl 15:09, 2 x 10 sprinklervæske samlet pris 150 kr oven i det 2 x P afgift a 910 kr. Der stod... Se mere
Jeg ville gerne give 0 stjerner hvis jeg kunne. Røg idag i P fælden mellem Rosengårds centerets Føtex indgang og Asia restaurant. Her før parkeret p rækken længst mod centeret hvor der er 2 timer, men... Se mere
Andre kiggede også på
PARKERING VED ELGIGANTEN VED…
PARKERING VED ELGIGANTEN VED ROSENGÅRDCENTERET.
Jeg var kørende i en bil uden monteret elektronisk p skive.
Var kun i Elgiganten i 5 minutter og det kostede mig 875 kr. i p-afgift, og som jeg selvfølgelig har godkendt.
Men det videre forløb i sagen efter at p-afgiften var betalt, kan jeg på ingen måde acceptere.
Jeg betalte regningen pålydende 875 kr. Og troede at det var det , men nej anden rykker kom dateret d.21-08-23 og modtaget her d.30-08-23.
( første rykker har jeg ikke set)
Det vil sige 9 dage for at sende et brev fra Odense og frem til modtager ca.10 km syd for Odense???.
Og her er det min helt klarer overbevisning at man sidder og manipulere med datorene for at opnå rykker-gebyr.
Jeg svarede ikke på anden rykker, så kom 3 rykker med renter og nyt rykker gebyr, så var festen slut herfra .
Sådan en flok uduelige fjolser.
Der bliver ikke mere handel i Elgiganten og andre forretninger på dette område fra vores side, før Metropark har forladt området.
Parkering ved Elgiganten Odense :-(
Fik i søndags en parkeringsbøde ved Elgiganten/Thansen/Petworlds parkeringsplads ved Rosengårdscenteret i Odense. Var desværre overbevist om parkeringsforholdene var som ved Rosengårdscenteret som tidligere og så var jeg desværre kørende i en anden bil uden aut. p-skive, det er selvfølgelig også dumt. :-( Men på en nærmest tom parkeringsplads og 2-3 min efter vi er ankommet og gået fra bilen har p-vagten allerede været ved bilen og udstedet en bøde og vi kommer retur 3 min efter den er udstedet dvs. vi samlet har været omkring 10 min. i elgiganten, det er usmageligt og noget af en klam pengemaskine føj. Tænker der går noget tid inden jeg tager i elgiganten eller en af de andre butikker igen. Kan simpelthen ikke se det er et problem og en nødvendighed med alle de p-pladser der er derude at det nu skal være tidsbegrænset og åndsvagt, hvis man alligevel skal i Rosengårdscenteret man også er nødsaget til at flytte bilen de få meter. Må man sige tak for en dårlig oplevelse i skal nok få skramt folk væk.
Magen til fjols
Magen til fjols!
Idag kl 13.19 parkere jeg ved Middelfartvej 123, hvor der kan betales med easy Park. Jeg sætter min tid til 13.45 for skulle bare ind i Mango og handle.
Da jeg kommer ud faktisk kl 13.43 dvs 3 min før min tid udløber har jeg allerede fået en bøde.
På bøden står observations dato og tid. Og ved tid står der 13.22-13.26 dvs jeg får en bøde i den tid jeg egentlig har sat min easy Park på. Det giver ingen mening!
Scremshot er taget og klage indsendt.
Bøde for at ville fikse sin P-skive
Øv en oplevelse.
Jeg opdager idag, da jeg er ude og handle at min P-skive er gået ud (en elektronisk parkOne), og kører derfor i Thansen i Odense, for at købe et nyt batteri til P-skiven. På parkeringspladsen er P-skive påbudt, og der er ikke parkering i umiddelbar nærhed som er undtaget for denne regel.
Jeg skynder mig derfor ind i Thansen for at købe dette batteri. I de 4 minutter jeg er derinde når jeg at få en parkeringafgift. Det føles nærmest som om det er timet, med mit fravær, da jeg kun er væk i den tid. Så mine gode intentioner om at få fikset min P-skive kostede mig så omkring 900 kr.
Jeg har klaget, da jeg finder bøden uberettiget, men mon dog det bærer noget med sig.
Uanstændig håndhævelse af parkeringsregler
Jeg parkerede min bil en almindelig torsdag formiddag ved 10-tiden ud for Rosengårdscenteret i Odense. Jeg var lidt skødesløs og holdt hen over den hvidstribede markering - ingen diskussion om det.
Hvad der tænder mig af er, at der var et stort antal ledige båse på parkeringspladsen, hvorfor overtrædelsen af reglerne reelt ikke kunne genere mine medtrafikanter.
Metropark fremtræder som en pengemaskine med en ualmindelig nidkær parkeringsvagt - en rigtig, rigtig dårlig kombination.
Kør gerne langt for at undgå dem!
Vi søgte på netttet om…
Vi søgte på nettet.om parkeringsbetingelser.fandt intet.kører ind og holder på nærmeste plads ved døren.så ingen skilte eller betingelser andet end.privat kun for kunder i petworld elgiganten,thansen mv..kom ud til 810kr bøde..metro p.selskab gør det med vilje så vi ikke ved det IKKE ER FRI P PLADS SOM ELLERS..OG SØRGER FOR VI IKKE SER ET SKILT DER GØR OPMÆRKSOM HERPÅ.mit råd til alle.gå til rådmand og ombudsmanden.og fremover..find et andet sted at handle eller parker på gørtlervej da der ikke er parkering forbudt og ikke tilhører metro mafia.OG MIT BESØG I ELGIGANTEN TOG CA 2.5 TIME OG P SKIVE VAR SAT
Metropark uddeler bøder på…
Metropark uddeler bøder på parkeringspladser de har ansvaret for uden at have oprettet et sted for brugerne at registrere sin parkering
GRÅDIGHED ud over alle grænser
Søndag den 19. Februar var vi taget til årets første fodboldkamp på Odense Stadion mellem OB og Randers.
Vi fandt en parkeringsplads nede ved Føtex, hvor vi så at det var en privat parkering. Vi købte en parkeringsbillet, og var dermed i god tro. MEN, da vi returnerede til bilen kunne vi erfarer, at vi samt stort set alle de øvrige biler havde fået en kontrolafgift fordi DE ikke lige havde parkeret indenfor båsen. Det er ret svært når den første bil allerede holdt skævt. Jeg synes at selskabet opførsel er totalt utilstedelig/ grådig /emsig, idet folk jo var taget til fodbold for at få en god oplevelse. MEN METROPARK vælger at opfører sig som et dumt svin, der bare skal have nogle penge i kassen. Der vil aldrig nogen sinde holde så mange biler på den pågældende parkeringsplads på en ganske almindelig søndag, hvis det ikke var fordi der blev spillet fodbold. Det er en skændsel, og det selskab burde udvise forståelse for at folk var kommet for at glæde sig, og de burde ikke udnytte dette for ussel mammon.
Verdens dyreste p-skive...
Ville i T-Hansen for at købe en p-skive, så jeg kunne undgå p-bøder... Kommer bagefter ud og har så fået en p-bøde... Der har helt sikkert siddet en klar på lur - det blev så 850kr (830kr p-bøde) for under 10 minutters parkering og for (hvad der viste sig at være) den dyreste skodplastik-p-skive nogensinde...
Bare ikke i orden at det skal være så dyrt...
Ren pengemaskine, ingen konduite
Nej, hellere ikke herfra kommer nogen opmuntrende beskrivelse. Det er tydeligvis en pengemaskine, der udnytter at folk ikke ser at man i coronatiden har ændret skiltningen til 2 timers parkering ved Elgiganten i Odense, hvorfor en manglende indstilling af parkeringsskiven straks giver en kæmpeafgift!
Ud fra andres beskrivelser står p-vagten på lur og slår straks til; det er simpelthen for groft!
Ingen konduite, ingen forståelse. Det er bare at hoste op med pengene. Jeg benytter aldrig områdets parkering igen.
Hvis man ikke kan få et rigtigt job
Hvis man ikke kan få et rigtigt job, kan man altid blive ansat hos Metropark. Du behøver ikke at have nogle kvalifikationer, ud over du skal være lynende hurtig, god til at gemme dig og være fuldstændig samvittighedsløs.
Metropark AD!
Ja same, ved El-Giganten. Hvor er det kvalmt Odense kommune!! At I tillader på en stor, gratis parkeringsplads, at det udstedes bøder på 800 kr! Jeg er glad for at være i DK efter flere års ophold i Norge. Hvor jeg ikke, en eneste gang har fået bøder for parkering eller fart. Jeg forsøger altid at være lovlydig, men i Odense er der bare ikke plads til at lave fejl uden grådige firmaer står parat til at suge penge ud af dig. At der findes grådige sørgelige mennesker er ikke nyt, men at Odense tillader, at borgerne i den grad overvåges er simpelthen så ucharmerende. Og EL-Giganten, blev sidste gang jeg gik derind. Samme dag passerede jeg 2 gange en vogn stå og knipse billister i Odense. Hvorfor har Odense sådan et overvågningssamfund? Kan ikke huske andre kommuner, hvor jeg har modtaget bøder for de mindste fejltrin. Hvor kan man spørge om, hvorfor Odense lader så klamme firmaer ha kontrol over vores allesammens gader og stræder? Er det en fætter til en odenseansk politiker der ejer metropark?
Samfundsaffald
Boycott enhver virksomhed der samarbejder med Metropark.
Manglende styr på betalinger
9. august. Parkering på den berømte elgigantplads. Glemte at sætte skiven. 795 kr i afgift, som jeg betalte med det samme og som blev trukket på kontoen d. 10 august. Her d. 31 august modtager jeg en rykker, på trods af at jeg med god og gennemtjekket samvittighed kan sige, at pengene er gået ind på den rigtige FI konto og med den rigtige betalingskode. Jeg glæder mig til at møde Metropark i retten, og håber jeg kan mobilisere pressen. Måske man skulle få styr på sit kreditorregnskab.
4 dage efter uvennævnte skrivelse, har Metropark fået styr på sit kreditorregnskab.
Metropark ???
Metropark ???
Har desværre kommet til at overtræde en parkering ved Elgiganten i Odense, da jeg handlede der.
Der får jeg lige en bøde på 795 kr ????
Det er ok med en bøde? men dette er bare så frækt og usmagelig dårligt, simpelhen så højt et beløb som er mange gange hvad en timeløn er.
Havde da været bedre som man gør på en parkeringsplads i Svendborg, der er en automat til parkering man registrerer sig og holder gratis i 2 timer, derefter betaler man et meget lille beløb ca 20kr for en time
Det er da rimeligt
At få en bøde på 795kr er bare simpel juridisk svindel som jeg ser det
Er Pensionist det gør det jo heller ikke bedre
Metropark og dem der står bag må skamme sig føj siger jeg bare 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Jeg parkede foran algigant og gik en…
Jeg parkede foran algigant og gik en HM. Efter 2-3 second, har jeg husket, at jeg har ikke sat p-skiven. Jeg kom løbende, så er der en mand, det snakker men 2 andre og skulle tage billede af min bil til parkeningpøde. Jeg sagde, det er min bil og jeg er kommet tilbage efter 4-6 minutter. Jeg sagde, du kan tjekke, hvis der er kamera et land sted. Han grinede af mig på en nedgøring måde og sagde, hvad regner du med. Jeg er ked af ikke bare at jeg fik bøde, men den måde personen nyde, når det er forkert, det han gør. Det er magtmisbrug . Jeg ringede til kontor. Håber svar
Parkerede ved Føtex
Parkerede ved Føtex, Rosengårdscentret.
14.14 parkeret
14.18 bøde udstedt - 14.22 forladt bil
14.27 jeg afhenter bil
Mit (automatiske) parkerings ur må være løbet tør for strøm da det står på 6:45. Da der går 4 minutter fra jeg parkerer til bøden udstedes må jeg konkluderer firmaets praksis er at overvåge pladsen og "håbe" på disse fejl. (se desuden de andre anmeldelser).
Jeg har kontaktet Rosengårdscentret og gjort dem bekendt med firmaets åbenlyse praksis og rådet dem til skift af selskab da det refelkterer dårligt på Centret.
Det er desuden påfaldende at jeg er den 2. i tråden der har haft en "fejl" på mit automatiske parkerings ur på denne plads.
Halv tom parkeringsplads ved baby Sam…
Halv tom parkeringsplads ved baby Sam ved rosengårdcenteret, p-skive kan ikke helt aflæses 795kr. Da er 20 andre p-pladser!! Og alligevel mener de man skal skal have en afgift. Kunne man så ikke bare noteret en seddel at p skive er løbet tør så kunne det være der var en chance for man synes p vagten var rar i stedet for man har lyst til at kører tilbage og brække arme og ben på vedkommende. Forstår godt metropark aldrig har tilfredse betalende kunder og burde baby Sam sku dække for deres kunder eller finde en aftale med metropark.dk for det her er da en kæmpe grund til ikke at komme tilbage og i stedet bare støtte op om nethandel.
Vi har en automatisk stillet p skive i…
Vi har en automatisk stillet p skive i bilen, som altid har virket. Jeg tjekkede derfor ikke, da jeg faktisk skulle skynde mig så meget ind for at købe noget i Føtex, Rosengårdscenteret. Jeg var der højst i 15 minutter . Jeg ved det, for jeg vidste hvad jeg skulle købe, så det var bare ind og ud. Jeg er fuldstændigt rystet over de 795kr. Jeg forestiller mig, at p vagten har været der, da jeg kom og stadig var der, da jeg tog afsted igen. Så kort tid gik der. Der burde have været en dialog, en chance. Men nu er det således, at jeg nærmest kan forestille mig, at en p vagt har grint af mig.
Observationen var fra 15.30 til 15.34, mandag d.28.02.2022
800kr for noget, jeg føler mig fuldstændig uden skyld i.
Et meget lille kvarter kostede 800kr, fordi vores p skive ikke virkede? Jeg er rystet.
Jeg syntes det er skamløst at folk der…
Jeg syntes det er skamløst at folk der skal ind og handle skal betale bøder hvis de har glemt at stille P skrive … så gør noget ud af skiltning så det står med farver der gør man lægger mærke til dem samt i en højde så de bliver opdaget … det er en ren penge maskine og det er usmageligt.. P vagter står og venter på folk glemmer det … og 750 kr … 🤬De firmaer skulle stoppes for at rippe folk for penge. Det er noget svineri!