Desværre kan man ikke give 0 stjerner, men det burde man kunne. Priserne for deres såkaldte "kontrolafgifter" er simpelthen alt for dyre. Det er ren og skær grådighed og til at brække sig over.... Se mere
De meget små sko man går i som pvagt ved metrolink, må alligevel gnave en del. Elgiganten, thansen, XL byg, Petworld.. så længe deres samarbejdspartner er metropark kommer jeg der ikke igen. 4 m... Se mere
Skam jer, har i dag fået to P-afgifter ved thansen, ved Rosengårdscenteret. Gik ind kl 15:00, var uden kl 15:09, 2 x 10 sprinklervæske samlet pris 150 kr oven i det 2 x P afgift a 910 kr. Der stod... Se mere
Andre kiggede også på
Det mest arrogante selskab jeg længe…
Det mest arrogante selskab jeg længe har mødt!!.
Holdt foran elgiganten i Odense var væk i 5 minutter! De har observeret i 4 minutter! Så på 5 minutter har de både observeret, lagt en bøde og var over alle bjerge igen!
I er simpelthenså magtliderlige og nogle krejlere der ligger på lur så snart folk har slukket moteren på deres bil. Parkerings vagt bliver man kun fordi man ikke har evner nok til at komme ind til politiet. Men det er da godt der er nogen der kan være med til at spæde til så i kan få en fantastisk julefrokost.
Ville ønske jeg kunne give 0 stjerner for i fortjener intet!!
Ufattelig dårlig skiltning!!!!!!!!!
Ufattelig dårlig skiltning!!!!!!!!!
- nå ja, det er nok, at der er skilt ved indkørsel ---- hallo, selvfølgelig skal det ikke være oplyst flere steder, for så kunne det være, at bilisterne kom til. at læse parkeringsreglerne
Hvad blev der af medmenneskeligheden?
Jeg var til træning ved min fysioterapeut, hvilket jeg er hver mandag og onsdag grundet alvorlig sygdom. I dag kostede det mig desværre dyrt, da jeg 2 minutter efter parkering af bilen fik en bøde, fordi jeg ikke havde registreret mig på standeren indenfor, men kun sat p-skiven. Jeg er normalt på cykel, men desværre ikke i dag. Jeg sendte ved hjemkomst en undskyldende indsigelse mod klagen, og jeg er klar over mit ansvar, men at man ikke engang kan få annulleret bøden, som er udstedt inden for den halve time, jeg trænede, fordi jeg kun havde stillet p-skiven og ikke registreret mig - ja, det synes jeg godt nok er mangel på forståelse og understreger for alvor, hvor stor en pengemaskine metropark er. Alle virksomheder skal tjene penge, men vi kan alle lave fejl, og at man ikke kan parkere ved sin fysioterapeut én gang i bil og glemme en registrering på trods af gyldig p-skive, det begriber jeg ikke. En p-vagt må observere i 3 minutter, før vedkommende udsteder en bøde. I dette tilfælde 4 minutter, så det bliver jo stort set ikke mere krakilsk - især når det drejer sig om maks 5-10 pladser, der kan okkuperes i området.
Metropark lever op til alle fordomme om parkeringsselskaber - desværre.
Tyndbenet bøde foran Elgiganten i Odense
Jeg får holder på en handicap plads med mit godkendte skilt har automatisk p Skive i bilen parkere kl 16.20 - vagten kommer og obs i 4 min fra 16.30-16.34
Forseelsen består åbenbart i at jeg har en gammel manuel Skive til at ligge i vinduet og vagten kan så angiveligt ikke selv regne ud at det nok er den automatiske p Skive han kan regne med eftersom den registrer hvornår jeg parkere og kører igen - den manuelle Skive stod på kl 8 så enten skulle jeg ha parkeret foran Elgiganten kl 20 søndag aften - hmm der var jeg på vej hjem fra Nibe festivalen i Nordjylland
Eller så skulle jeg ha parkeret mandag morgen kl 8 - det her stinker langt væk af kvoter som vagterne skal opnå
Men opdager de først mig nu og de siger jeg har parkeret i optil 20 timer hmm så passer de jo ikke deres job jeg nægter at tro på at de vagter kun tjekker den plads en gang i døgnet
Handicap pladser har et Max på 2 timer så han ved jo hvornår jeg er ankommet men ligeglad men de får ikke en krone af mig svindel firma
Parkering ved Elgiganten igen, igen
Endnu en af de talrige historier om, hvordan man bliver flået af Metropark udenfor Elgiganten i Odense.
Glemt at sætte p-skive, var i butikken i 10 minutter og kommer ud til en p-bøde. Der er masser af tomme pladser i øvrigt 😡.
Jeg er fuldstændig overbevist om, at vagterne står på lur og venter på deres bytte 🤮. Jeg kom ud og så p-vagten, han var klædt meget diskret for at falde i et med andre mennesker.
Jeg har oplevet p-vagter i Odens City gå rundt med gule veste og minde
folk om, at her må de ikke parkere, se det er ordentlighed og fairness 🙂
Metropark er et lusket firma, der kun er ude på at vride penge ud af folk. Gad vide om butikkerne ikke også er trætte at dem?
875 kr at betale ud af en folkepension, det er ca. 1/10 af en månedsløn. Føj for et 💩firma
Har aldrig nogensinde oplevet noget værre fra sådan nogle små nærige svin
Skulle ind til Odense for og købe et skrivebord i Ikea, og en musemåtte i Elgiganten. Jeg parkere ved Elgiganten ved 16 tiden og er så derinde i ca. 20-30 min fordi jeg ikke kunne finde den bestemte musemåtte jeg gerne ville have.
Kommer så ud og ser at jeg har fået en p-bøde for og holde der i ca. 20-30 min hvorefter jeg så opdager at jeg ikke har indstillet min p-Skive (skal lige siges jeg kommer fra landet hvor vi aldrig bruger det fordi der ikke er nogen små nærige svin af et klamt firma herude som river penge ud af folk) da den stod på 13:30 som i øvrigt sikkert har stået sådan i flere månedsvis' og har endda kvittering på køb fra Ikea der viser at jeg købte varen 15:28 og kvittering fra Elgiganten hvor jeg købte musemåtten 16:21.
Det burde Forhelvede kun være vigtigt at man holder der i mindre end 2 timer end at ens skide p-Skive ikke er indstillet korrekt og at man så kan få annulleret bøden når der bliver vist beviser for at man har holdt der i mindre end 2 timer.
Og altså med deres logik så kan man jo teknisk set ankomme ved 12 tiden, sæt skiven til kl 12 og så gå derfra og komme tilbage ved 14 tiden. Sæt skiven til kl 14 og komme tilbage ved 16 tiden. Så har du jo holdt der i 4 timer men teknisk set kun 2 timer fordi det er i og åh så vigtigt med den fkn forpulet p-i-s Skive, men det får man vel også en bøde for af de nærige svin.
Reglen er at man ikke må holde der i mere end 2 timer. P-Skive burde være en anbefaling og ikke noget man kan udstede bøder for, og så skide på hvor lang tid man egentlig har holdt der, bare fordi den ikke blevet indstillet til ankomsttidspunkt. Det går ligesom ud på og gøre plads til flere kunder at man ikke må holde der i mere end 2 timer, ikke skræmme dem væk med dårlig behandling som denne.
Føj et uselt firma uden empati for folk, og håber kraft-ed-me i går konkurs og aldrig nogensinde ser dagslys igen.
Jeg har ikke i denne omgang fået en…
Jeg har ikke i denne omgang fået en bøde, men det er tyveri ved højlys dag at I tager 15 kr. for 6 minutters parkering i Odense Centrum, Klaregade. Jeg parkerede med EasyPark og de smider 4 kr. oveni i servicetillæg og det er vel fair, men 15 kr. for 6 minutter er en timepris på 150 kr. Svineri.
I får nul stjerner fra mig.
I får nul stjerner fra mig.
Tænkt sig at i er parkeringsoperatør og sætter skilte op med EasyPark som i ikke engang har samarbejde med og koden er en adresse i Holland.
Skam jer at komme på Mors dag hvor i har tænkt der er penge at tjene, men i har ikke tjekket om jeres skiltning fungerer.
På avlsgårdsvænget
Hej alle har billeder af der står to…
Hej alle har billeder af der står to timer med store bogstaver to timer og skiltet er heller ikke skift så det er to timer og ikke en nr ders term of services mmmmh 120 minutter øøøøh som er klistret på hmmmm maget mystik og så er der ikke noget med aften nat eller noget af det som er ikke korrekt. Hvis der står store bogstaver på øverste skil 2 timer er det to og ikke en da det er misvisende og en stor løgn med skiltet man må ikke sige to timer og for neden skive 60 minutter som giver dem rat til at skrive bøder ud som er i strid med reglerne. Når ja sagen fra 2023 04.04 kan jeg fortælle at de har sendt den til rki baaaad Choice og heller ikke fra mailen af to bøden bad jeg om at få tilsendt wel wel wel 60 minuter deres udtalelse istid med reglerne eller p-skive ikke korrekt stilet mystisk mit er på batteri så den passer ikke og strid mod reglerne to timer ikke en sorry nu tager parkerings klagenævnet sig af det og så til advokat for alt den stres og psykiske og fysisk nedkørsel skal sådan et selvskab ikke slippe for at køre folk ned lyve og ikke engang bøde for det og jag xlbyg er gratis at parkere spørge først om man kan få en tilladelse i ruden. Det er irriterende ikke at vide med p-pladserne hvem ejer hvad for
Føj for S… 875kr
Føj for S…. en led parkeringsvagt i Rosengårdscenteret. De ligger jo på lur, 5min efter jeg var gået fra bilen, var bøde skrevet.
Altså jeg håber dine arme er for korte, og din R.. klør af H…… til.
Man kan godt mærke det kun handler om penge og intet andet. Jamen tillykke så fik i da betalt jeres julefrokost.
875kr er i fuldstændig vandvittig i låget?
Bøde for 5 min i Elgiganten Odense
Bøde for 5 min i Elgiganten. Skal derind en Lørdag morgen hurtigt at smide en computer af. Kan se bøden er skrevet 4 min efter jeg er ankommet og min bil er iagtaget i 4 min. Flot arbejde! hav dog lidt samvittighed og sig at jeg glemte den latterlige parkeringsskive. Jeg køre hermed ikke ud til de forretninger længere, hvis man synes det er ok at have sådan en gang talentløse tyveknægte rendende, til at varetage parkeringsmulighederne ved dem på rn halvtom plads. Parkeringsvagter som denne person, har mindre samfunds nytte end heroin pushere på bistand.
parkerede ved Elgiganten i Odense har…
parkerede ved Elgiganten i Odense har en ParkOne automatisk p skive , tjekker den hver eneste gang jeg forlader bilen , den er ok , kommer ud og der er ingen bøde, men så kommer der efter en tid en Rykker 2 med yderligere renter 17,5, rykkergebyr 100 kr samt et ulovligt Forsinkelsesgebyr, kontakter dem , de svarer i princippet at man bare kan betale , hvilket er en smule svært når man ikke har fået en regning usympatisk firma der påstår hvad der passer dem
ELGIGANTEN hvis man vælger sådanne partnere så mister man faste kunder !!!!!
Samme P plads med forskellig tids begrænsning
Jeg ville gerne give 0 stjerner hvis jeg kunne. Røg idag i P fælden mellem Rosengårds centerets Føtex indgang og Asia restaurant. Her før parkeret p rækken længst mod centeret hvor der er 2 timer, men erfarer idag at der i rækkerne før kun er 1 time. Det skete efter mørkets frembrud og Metroparks skilte er ikke oplyst. Det burde være tydeligere skiltet når der er tids forskel på samme P anlæg, med få meters afstand. Sund fornuft og rimelighed er tydeligvis ikke noget Metropark og Rosengårdscenteret beskæftiger sig med, utroligt at sidsnævnte vil ligge navn til disse tilstande. Desuden burde Metropark skilte være oplyst efter mørkets frembrud. Helt utrolig frækt.
Latterlig bøde
Som andre anmeldere, har jeg fået en bøde på 875 for at parkere ved Thansen og XL mm. Min automatiske p-skive var gået istykker og viste ikke tiden. På trods af, at jeg kunne dokumentere, at jeg havde holdt der under 2 timers-grænsen fastholder de bøden, da p-skiven ikke var indstillet korrekt ? Derudover er bødens størrelse latterlig. Kommer selvsagt ikke der mere.
Fik pengemaskineen bøde på 875 ,parkerede ved…
Fik en bøde på 875 ,parkerede ved thansen ved rosengård center i 10 minutter ,var kommet fra flensborg,havde derfor kun en tysk parkering skive , var stillet korekt, spurgte parkeringsvagten hvorfor han have givet mig en bøde ,han sage tysk skiver ikke var lovlig,så det drejer sig ikke om hvor lang tid du har parkeret ,men kun om penge ,så der kommer jeg ikke mere , ved de butikker der ligger der.En stor penge maskine
Jeg parkerede ved Elgiganten
Jeg parkerede ved Elgiganten, opdagede min elektroniske p-Skive ikke virkede, så lagde jeg en manuel p-skive i forruden. Fik en dummebøde på 875kr det er bare at gå i små sko 🤬
Parkeringsbøde ved Elgiganten
Parkeringsbøde ved Elgiganten, Odense. Så ikke skilt vedr. parkeringsskive (ellers gratis parkering i 120 min.)
Det koster så 875 kr. Det er jo ikke Metroparks skyld, nærmere Elgigantens og de øvrige butikker på pladsen (gratis parkering i Rosengårdscentret!).
Bil observereret umiddelbart efter parkering.
Havde jeg været parkeringsvagt havde jeg henvendt mig til bilejeren, og gjort ham opmærksom på at p-skive skal indstilles.
Er folkepensionist og bor 25 km fra Odense. Er forundret over parkeringsbetingelserne, parkeringsafgiftens størrelse og parkeringsvagtens conduite
De meget små sko man går i som pvagt…
De meget små sko man går i som pvagt ved metrolink, må alligevel gnave en del.
4 minutter efter bilen er parkeret, 2 minutter efter jeg er gået fra den og vel sagtens inden jeg er nået over parkeringspladsen, vupti, en smålig parkeringsvagt uden form for morale, dukker frem fra sit mørke hul ...
Rocker firma der uddeler dumme bøder
Rocker firma der uddeler dumme bøder! Var i XL Byg i 17 minutter og kom ud til en bøde i forruden for ikke at have stilt p-skiven. Havde ikke set skiltningen, har dokumention på hvad tid jeg er kommet og hvad tid jeg er kørt, da bilen er udstyret med gps og de fastholder bøden på grund af en forglemmelse. Dvs de udskriver dumme bøder til folk! Aldrig hold ude ved XL, THansen og Petworld, de står og gemmer sig ude på området, hold jer langt væk fra Metropark! At det kan få lov til at fortsætte er ufatteligt! #MAFIAMETODER
Rosengårdcentret elgiganten
Rosengårdcentret - elgiganten. Kan læse ud fra mange andres anmeldelser, at det ikke kun er mig der har fået den oplevelse at de ikke er andet end en pengemaskine. Når man kan konstatere de stort set har smidt "afgiften" i ruden i samme sekund man har trådt ind i butikken. Hvilket vil sige vedkommende stort set har stået og gloet på man kørte ind på p pladsen og bare ventede på det kom et fjols forbi der skulle lave en fejl på en næsten tom parkeringsplads en sen torsdag eftermiddag. Jeg var derinde i 30 min. Og kørte naturligvis ikke i min egen bil med automatisk p skive. Så fik da lige en pæn hilsen for at minde mig om ikke og komme og handle i nærheden af Rosengårdcentret igen 😂