METALSHOPAnmeldelser

4,5

Meget utilfreds. Bestilte d.04.06 og har stadig ikke modtaget min vare. Årsag er at i har oprettet 2 forsendelser på min pakke, så enten mangler der en, eller også skal der slettes en... Se mere

Update: Nu er pengene gået ind på min konto og der har været kommunikation omkring forløbet fra Metal-shops side. Derfor ændrer jeg mine stjerner, men vil stadig opfordre Metal-shop til, at få e... Se mere

Hurtig betjening til trods for det ligger i Ungarn. Returnering tager lang tid pga forsendelse, men man får altid pengene retur. Kan dog tage op til 6 uger. Men både fragt og returnering er omkostn... Se mere

Dette var min tredje og sidste forsøg at finde en læder-biker-jakke og denne gang gik alt godt og jeg er meget tilfreds. Jakken er af go kvalitet og passer mig fint. Og det to retur-jakker er også bl... Se mere

1. Musikbutik
  2. Tøjbutik
  3. Butik med modetilbehør
  4. Herretøjsbutik
  5. Dametøjsbutik

Vi har solgt musikbandtøj i over 15 år. Der er allerede tusindvis af jer, som vi klæder på - metalheads, rockere, punkere og andre, hård musik er også blevet din livsstil. Hver dag udvælger vi de mest interessante stykker til vores hylder og især til dine garderober. Vi forsøger ikke kun at sælge, men også at definere grænserne for metaltrends. Velkommen til METALSHOP.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

53 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fin kvalitet til prisen

Hurtig levering, meget fin kvalitet til prisen, målene på hjemmesiden passer.

30. januar 2023

Hej.

Vi er glade for at i har haft en dejlig oplevelse, og i er glade for vores produkter. Følg endelig med på vores hjemmeside, så du ikke går glip af vores nye tilbud.

Ønsker dig en dejlig weekend.

Mange hilsner, Metalshop

God service. Hurtig levering.

3. januar 2023

Hej,

Vi er glade for at høre at alt er gået som det skulle.
Vi håber at se dig inde på vores shop igen.

Lager i Tjekkiet/ Lang leveringstid

Firmaet har lager i Tjekkiet, hvilket sikrer at din levering er lang tid undervejs. Min gave til en 60 års fødselsdag, kan jeg godt vinke langt efter! Ej heller i miljøets favør. Kæmpe pil ned!

18. januar 2023

Hej.

Vi er ked af at du føler at leveringsperioden har været længere end først beregnet. Det er selvfølglig noget vi tager op, så vores kunder ikke skal vente længere tid end angivet.

Du er altid velkommen til at kontakte os via mail, så skal vi nok hjælpe dig med at spore din ordre mm.

Har bestilt to omgange

Har bestilt to omgange, og har så begge gange oplevet der mangler varer. Første gang manglede der en lysestage, anden gang to t-shirts. Ringede til kundeservice, de sagde de ville tjekke det og vende tilbage. Dette har de ikke gjort. Bestilte igen, hvor nu to varer ikke er med, og nu får jeg at vide jeg skal tage billeder af det hele… lidt sent med den første kasse🤷‍♀️til deres rettighed, skal jeg tilføje og t-shirts blev sendt efter. Men jeg skal stadig svare mange gange på den samme henvendelse omkring en vare der ikke var sendt med. det virker ret tungt at danse med deres kundeservice

17. januar 2023

Hej,

Vi beklager meget. Men som en del af vores politik er vi nødsaget til at have billeder i sådan nogle sager.

Men vi skal selvfølglig nok sørge for at du får de vare som du har bestilt, så hvis der er det mindste der ikke er som det skal være, bedes du skrive ind, så vil vi selvfølgelig tage os af din henvendelse ASAP.

Mange hilsner, Metal shop

Har aldrig oplevet så ringe og langsom…

Har aldrig oplevet så ringe og langsom en kundeservice.
Jeg kan se, at jeg desværre ikke er den eneste som har erfaret, at metalshop er mere end en uge om at svare på deres mails. Jeg har rykket 3 gange nu, henover en periode på +3 uger, for at få afklaret hvad der burde være en simpel reklamationssag/byt til ny vare. Jeg mangler stadig en returlabel. Ville ønske jeg havde læst anmeldelserne herinde, inden jeg købte mine julegaver her.

9. januar 2023

Hej,

Vi er virkelig ked af at du har været udsat for en langsom kundeservice. Vi sætter pris på din feedback, og vi beklager og anderkender vores fejl! Vi arbejder på højtryk på at blive bedre.

Hvis der stadigvæk skulle være den mindste fejl vedr ordren, må du meget gerne skrive ind, så vil vi se på det ASAP.

Mange hilsner, Metal shop

Meget dårlig kundeservice i chat

Meget dårlig kundeservice i chat. Ved bestilling blev jeg spurgt om hvornår jeg ville have leverance, men det blev ikke overholdt (meget øv, da jeg arbejdet hjemmefra den dag af den grund) Tager så kontakt på chat, og bliver mødt på engelsk og ikke dansk.
Man tror at det er en Dansk side, men nej. Fik besked om at jeg misforstået noget, men det tager jeg så ikke en hjemme arbejdsdag for, da jeg gik glip af dejlige æbleskiver på arbejde :D

8. december 2022

Hej Mia,

Beklager mange gange! - Vi gør vores bedste for at svare kunder så hurtig som muligt, af den grund mødes i til tider af engelsk kundeservice.

Med hensyn til levering er det desværre en 3. part der er inde over - men vi sætter pris på din feedback, og den er sendt til ledelsen så vi kan arbejde på at det ikke sker igen.

Ønsker dig en glædelig jul, forhåbentlig med en masse æbleskiver :-)

Mange hilsner, Metalshop

Jeg har endnu ikke modtaget en…

Jeg har endnu ikke modtaget en returlabel til trods for, at jeg bare skal have bytte min T-shirt til en anden. Jeg har skrevet mange gange til kundeservice, og i starten svarede de mig også efter et par dage, men nu hører jeg intet fra dem. Det bør ikke være så besværligt at bytte en T-shirt til en anden. Mega bøvlet og uigennemsigtig returnerings-politik og ringe kundeservice. Som det er nu, er jeg ved at give op og skal beholde en T-shirt, som jeg ikke er glad for, fordi ingen svarer fra Metal-shop. ØV!

30. november 2022

Hej Dorte,

Vi ligger os fladt, og beklager mange gange siturationen. Vi svare på mails hver dag. Vi gør alt hvad vi kan for at det hele skal køre som smurt, selvom vi ved levering har en tredjepart inden over, som kan gøre processen lidt langsommere.

Det skal dog ikke gå ud over din ordre. Hvis du skriver en mail til info@metal-shop.dk vil vi sørger for at der bliver taget vare på sagen med det samme, da du selvfølglig ikke skal beholde en vare du ikke er tilfreds med - og der er selvfølglig gratis retur mm.

Og tak for din feedback, vi arbejder på højtryk på at sørge for at alle kunder føler sig tilfredse og set, og sagen er sendt til ledelsen, så vi kan sørge for at dette ikke sker igen!

Igen, beklager vi mange gange. Og ønsker dig en vidunderlig dag.

Mange hilsner, Metalshop

Spar dig tid og hold dig væk

Jeg bestilte en ordre d 10 Okt og indså at tøjet ikke havde den kvalitet jeg betalte for.
Jeg beder om en returnering, som de sender personligt, som tager en uge for dem at sende (Besværligt!).
Da jeg har sendt pakken retur, skriver jeg til dem igen en måned efter, at jeg ikke har modtaget returnering.
Jeg får af vide at jeg ikke
får returneringen før, at de har modtaget pakken.
Metalshop tog ikke ansvar og efter beskeder frem og tilbage, tog de endelig teten og sendte mig pengene retur 1,5 måneder efter, da jeg holdte fast i at det var deres ansvar og ikke mit da det er dem der har kundenummer hos Bring.
Jeg kunne godt forestille mig at mange havde givet op, da det var virkelig besværligt (hele processen med retur label og mails frem og tilbage)
Jeg bestiller aldrig fra Metalshop igen.

29. november 2022

Hej,

Vi beklager siturationen, og da vi sidder og sørger for pakkerne manuelt, kan det godt trække lidt i processen hvilket selvfølglig ikke skal gå ud over dig! Vi tager fuld ansvar af siturationen, vi må dog erkende at vi stadigvæk lære.

Som det ser ud er politikken at vi enten skal have varen tilbage på vores lager, eller bede om et tracking nummer for at kunne gennemføre en tilbage betaling.

Vi har taget din sag op i ledelsen, så vi kan lære af det da vi på ingen måder ønsker at vores kunder sidder med den følelse, og det skal der selvfølglig gøres noget ved ASAP!

Ønsker dig en dejlig dag.

Mistet tillid

Nu kan man ikke give nul stjerner, men gid man kunne. Jeg har nu i 2 uger ventet på en returlabel, da jeg vil have mine penge retur. Købte en læder jakke der var alt for lille. Jeg har skrevet mange e-mails til firmaet, men kun hørt tilbage 1 gang, hvor jeg fik af vide at camilla at de har super travlt men hun vil sende en retur label idag eller imorgen-det er så 5 dage siden. Jeg spørger tit om vi ikke bare kan få denne sag afsluttet, men høre intet svar tilbage. Hvis jeg skulle give en meget ærlig og ligefrem mening om, om dette firma er der for kunderne og om det er et godt shoppe sted, så må jeg sige NEJ- hold jer væk. De misbruger din tillid, og holder på dine penge. OG der er nul kontakt mellem køber og sælger. Tænk dig om inden du fyrer en order afsted her.

28. oktober 2022

Hej Pia,

Du har vores fulde forståelse for din anmeldelse, vi må desværre erkende at din sag har taget for lang tid, og vi beklager selvfølgelig af hele hjertet, og vi gør alt for at det ikke kommer til at ske igen!

Jeg kan se at du skulle have modtaget en returlabel, og vi sørger selvfølgelig for en tilbagebetaling lige så snart den er tilbage på vores lager.

Ønsker dig det bedste, og undskylder igen for at din sag er blevet strukket mere end højst nødvendigt.

Købte en vare

Så de havde den vare jeg ønskede, købte den og fik den indenfor rimelig tid.

4. oktober 2022

Hej Hans-Erik,

Vi er glade for at du har modtaget din vare, og at alt er som det skal være.

Vi håber at se dig i shoppen igen.

Meget tilfreds

Meget tilfreds.
T’shirts i god kvalitet.

15. oktober 2022

Hej Heidi,

Vi er super glade for at høre at alt er som det skal være,

Vi håber selvfølgelig at se dig tilbage i shoppen igen.

Ønsker dig en dejlig dag,

Hilsen, Metalshop

14. september 2022

Hej Thomas,

Så er alt som det skal være - det er altid godt at høre.

Vi håber selvfølgelig at se dig tilbage i shoppen igen.

Ønsker dig en dejlig dag,

Hilsen, Metalshop

Venter stadig på ombytning, nu over 1 måned!!!

Købte en baby-dragt d. 23. Aug. 2022, da den endelig nåede frem efter et par uger, var den EKSTREM lille i str. Jeg valgte derfor at få den ombyttet til nr. større.

Det tog 5 dage og en masse Emails, før jeg modtog et returlabel (selvom de skriver at returlabel bliver sendt inden for 1-2 dage).

Varen blev returneret til ombytning d. 2. sep. 2022. og jeg venter stadig på at modtage den nye/ombyttet vare! (idag er det d. 5. oct. 2022!) Så indtil videre har det taget over 1 måned at få min vare ombyttet. Baby'en når da at vokse fra den, når det skal tage så længe :-(

23. august 2022

Hej Anna,

Beklager mange gange at du ikke kunne få varen hjem i anden runde efter som du ønskede en anden størrelse, hvilket trak sagen længere ud end forventet.

Vi har selvfølgelig tilbagebetalt beløbet da vi ser det fra din side, og beklager den uheldige oplevelse. Du er hjertelig velkommen til at kontakte os igen hvis der skulle opstå det mindste vi kan gøre for dig, hvis der skulle være spørgsmål mm med hensyn til sagen.

Mange hilsner, Metalshop

Godt bredt udvalg hurtig levering og en…

Godt bredt udvalg hurtig levering og en fungerende kundeservice..

1. september 2022

Hej,

Tak for din feedback, vi sætter stor pris på den!

Vi er glade for at du kunne lide vores sortiment, og service vi gør alt hvad vi kan for at tage enhver henvendelse seriøst.

Mange hilsner, Metalshop

Jeg elsker mine nye produkter

Jeg elsker mine nye produkter. Vil glædeligt anbefale dem og metalshop.

5. september 2022

Besvarelse fra METALSHOP

Det er godt at høre du kan lide dine produkter - det gør vi også.
Vi sætter stor pris på din anbefaling, mange tak.

Vi håber at se dig igen snart.

Mange hilsner, Metalshop

Super dejlig trøjer i en god kvalitet

Super dejlig trøjer i en god kvalitet, der var ingen problemer med min ordere.

25. august 2022

Hej Sigmer,

Tak for din feedback, vi sætter virkelig stor pris på den.

Dog er vi mest glade for at vores produkter falder i din smag, og at du værdsætter kvaliteten. Vi håber at se dig igen en anden gang.

Ønsker dig en vidunderlig dag,

God og hurtig service

14. august 2022

Hej Henrik,

Tak for din feedback, vi sætter virkelig stor pris på den.

Vi er glade for at vi kunne leve op til dine forventninger, vi stræber på at give alle vores kunder en unik oplevelse, både før og efter købet.

Mange hilsner, Metalshop.

Hej Max.

Tak for din feedback, vi sætter virkelig stor pris på den.

Og selvfølgelig får man, hvad man bestiller ved os.

Håber at se dig i vores butik igen en anden gang.

Mange hilsner, Metalshop.