METALSHOP Anmeldelser

4,5

Hurtig betjening til trods for det ligger i Ungarn. Returnering tager lang tid pga forsendelse, men man får altid pengene retur. Kan dog tage op til 6 uger. Men både fragt og returnering er omkostn... Se mere

Dette var min tredje og sidste forsøg at finde en læder-biker-jakke og denne gang gik alt godt og jeg er meget tilfreds. Jakken er af go kvalitet og passer mig fint. Og det to retur-jakker er også bl... Se mere

Update: Nu er pengene gået ind på min konto og der har været kommunikation omkring forløbet fra Metal-shops side. Derfor ændrer jeg mine stjerner, men vil stadig opfordre Metal-shop til, at få e... Se mere

Rigtig god førstegangs oplevelse!!! Havde de varer jeg søgte dog var der lidt problemer med betalingen som ikke ville gå igennem men efter hjælp fra Kundeservice kom varerne hurtigt \m/

1. Musikbutik
  2. Tøjbutik
  3. Butik med modetilbehør
  4. Herretøjsbutik
  5. Dametøjsbutik

Vi har solgt musikbandtøj i over 15 år. Der er allerede tusindvis af jer, som vi klæder på - metalheads, rockere, punkere og andre, hård musik er også blevet din livsstil. Hver dag udvælger vi de mest interessante stykker til vores hylder og især til dine garderober. Vi forsøger ikke kun at sælge, men også at definere grænserne for metaltrends. Velkommen til METALSHOP.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

Hej Max.

Tak for din feedback, vi sætter virkelig stor pris på den.

Og selvfølgelig får man, hvad man bestiller ved os.

Håber at se dig i vores butik igen en anden gang.

Ønsker dig det bedste,

Mange hilsner, Metalshop.

Fede ting som t shirts man Ikke kan…

Fede ting som t shirts man Ikke kan finde andre steder

13. juli 2022

Besvarelse fra METALSHOP

Hej Janus, Tak for din feedback - det betyder meget for os. Vi bestræber os på at have unikke vare og noget der skiller sig ud fra mængden så det glæder os at høre at du synes det er netop det vi har. Vi glæder os til at se dig tilbage på webshoppen snart igen.
Hav en fed sommer!

Hej Mads,
Tusind tak for din feedback - det betyder meget for os at høre at du har fået din ordre hurtigt, da vi virkelig bestræber os på at få leveret indenfor den lovede leveringstid. Vi håber at se dig tilbage på shoppen igen snart :)
Hav en god dag!

Besvarelse fra METALSHOP

Hej Mikkel, tak for din feedback - vi er glade for at høre at du fik din pakke hurtigt og at du er tilfreds med den. Vi glæder os til at se dig på webshoppen snart igen :)

4. juli 2022

Besvarelse fra METALSHOP

Hej Heidi, tak for din feedback - vi gør vores bedste for at få jeres ordre frem hurtigst muligt og det er dejligt at høre at du fik din hurtigt. Vi ser frem til at se dig tilbage på shoppen igen snart.

Er ærgerlig over hvor ...

Er ærgerlig over hvor besværligt det er at sende varer retur. Dog ændrer det ikke på at det er lækre produkter!

11. juni 2022

Besvarelse fra METALSHOP

Hej Sandra, Tak for din feedback :)
Vi er glade for at høre at du synes vi har nogle lækre produkter - det kan vi kun være helt enige med dig i.
Vi er godt klar over at processen med returnering er lidt op ad bakke og vi arbejder i dette øjeblik på en bedre løsning og forhåbentligt kan vi snart fortælle mere. Vi håber at se dig tilbage på shoppen.
Hav en god dag :)

Hurtig levering og stort sortiment

8. juni 2022

Hej Søren,
Tusind tak for din feedback - den er vi rigtig glade for og ser frem til at se dig på shoppen igen! Hav en god sommer.

Nemt og effektivt

5. juni 2022

Besvarelse fra METALSHOP

Hej Jens, tusind tak for din gode anmeldelse, den er vi rigtig glade for. Vi håber du er tilfreds med dine produkter og glæder os til at se dig på shoppen igen.

Se jer for!!!!

Købte en jakke, som desværre ikke passede. Der var hurtig fragt, og det var en ellers en rigtig fin jakke.
Da jeg skulle sende retur, kostede det 190 kroner, da returadressen er i Tjekkiet. Det synes jeg simpelthen ikke er i orden på en dansk hjemmeside!!! Jeg kan læse nedenfor, at flere har haft samme problem, og de får det svar, at man kan læse det under "OM OS" på hjemmesiden. Det er sgu bare ikke godt nok - det burde fremgå tydeligt, når man går til indkøbskurven, så man ved, at man bliver flået, hvis noget skal sendes retur!

2. juni 2022

Besvarelse fra METALSHOP

Hej Frederiksen, tak for din anmeldelse. Vi er rigtig kede af at din jakke ikke passer dig som ønsket. Vi arbejder på en bedre løsning end at pakken skal retur til os, men lige pt. er der desværre ikke en anden løsning med at finde et indleveringsted her i Danmark, men det er noget vi arbejder på hver dag, sådan at det ikke bliver et problem i fremtiden. Hvis der er andet jeg kan gøre for at løsne lidt op på problemet må du meget gerne kontakte os på mail. Du skal dog som sagt have tak for anmeldelsen, det er kun ved ærlige anmeldelser, vi som firma kan finde ud af, hvordan vi bedst forbedrer os.

Don't!

Forfaerdelig forretning.... langsom kundebetjening, daarlig 'forkert' size beskrivelse paa website og INGEN mulighed for at returnere varerne (uden at betale en formue). Find en anden butik...

10. maj 2022

Besvarelse fra METALSHOP

Kære Mette, tak for din anmeldelse. Vi er rigtigt kede af at du har haft en dårlig oplevelse. Vi gør vores bedste for at besvare alle indkommende henvendelser hurtigst muligt, og som vi har skrevet om på mail, var der desværre ikke en optimal løsning for at få sendt dine varer retur og sende nye, inden du skulle bruge dem. Du skal vide at vi arbejder på højtryk i forhold til at finde en løsning, hvor det blive både nemmere men ikke mindst billigere at returnerne ikke ønskede produkter tilbage til os.
Hvis du imod forventning skulle handle hos os igen, skal vi nok garantere at du får den bedst mulige service og du er velkommen til at kontakte os på mail, inden du ligger din bestilling, så vi kan følge med hele vejen!
Igen beklager vi meget din oplevelse og håber vi kan gøre den god igen!

Metal-shop.dk - Live long and Metal

Godt udvalg og ingen problemer med…

Godt udvalg og ingen problemer med bestilling og levering. 🤘

6. maj 2022

Besvarelse fra METALSHOP

Hej ChriZ, tak for din anmeldelse af Metalshop. Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse både med bestilling og levering af din ordre. Vi håber du er glad for dine modtagede produkter og håber at se dig på shoppen igen snart!

Super God service👍

5. maj 2022

Besvarelse fra METALSHOP

Hej! Tusind tak for din feedback af Metalshop. Vi er glade for at høre at du har fået en super service på vores site, da kundeservice er en af vores top prioriteter og vi ønsker at alle skal føle godt behandlet og serviceret når de handler hos os.

Tingene kom hurtigt.

Tingene kom hurtigt.
Troede dog at det var en dansk hjemmeside. Men det viste sig at det var i Slovakiet tingene blev sendt fra. Så endte med at opgive at få byttet det ene par bukser (for små) da jeg selv skulle betale fragt og det ville blive halvdelen af prisen for bukserne

24. april 2022

Kære Christian,
Det er rigtigt, at vi oprindeligt er fra Tjekkiet og har formået at udvide til 20 lande, herunder Danmark. Da vi er så gennemsigtige, som det bliver muligt, kan du altid læse afsnittet "Om os" og se, hvor vi kommer fra, og hvor vi sender fra. For det første, tak fordi du giver os feedback - vi elsker altid at vide, hvad vi kan gøre bedre! Vi er opmærksomme på den manglende returadresse i Danmark. Desværre er den adresse, vi har haft i København, ikke længere tilgængelig for os, og vi søger meget aktivt efter en ny, så forhåbentlig vil vi i en meget nær fremtid kunne tilbyde dansk returadresse, hvad der vil være, bestemt mere praktisk og også billigere.
Hvis du nogensinde har det samme - eller noget som helst problem - med nogen af ​​vores tjenester, er du velkommen til at kontakte vores support, og vi vil altid gøre vores bedste for at hjælpe dig og finde den bedst mulige måde at gøre dig glad og tilfreds med vores service.
Live Long and Metal! Metal-shop.dk

Go service

Hurtig ekspedition og go service
Ikke sidste gang jeg handler her

3. april 2022

Besvarelse fra METALSHOP

Hej Stanley! Tak for din positive feedback. Vi sætter virkelig pris på at du tager dig tiden til at skrive den. Vi er glade for at du er tilfreds med dit køb og vi håber på at se dig igen! Live long and Metal! Metal-shop.dk

Besvarelse fra METALSHOP

Hej GM! Tak for at du tog dig tid til at skrive denne feedback. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service. Live long and Metal! Metal-shop.dk

Pakker bestillinger godt

Pakker bestillinger godt, øreringe på hjemmesiden er lidt for tunge efter min mening, ellers er produkterne jeg har købt god kvalitet, jeg kan ikke give 5 stjerner, da man modtager maile inden man har bestilt og betalt, hvilket er meget forvirrende, da jeg aldrig har set andre virksomheder, sende mails ud om ordre man ikke har betalt for, men hvis man er ok med de mails, så er det super.

23. marts 2022

Besvarelse fra METALSHOP

Hej Nynne, tak fordi du tog dig tid til at skrive positiv anmeldelse og din feedback til vores service. Vi gør altid vores bedste for at sikre, at vores kunder får deres pakker uden problemer og godt pakket ind, så vi er glade, når det bliver værdsat. Med hensyn til e-mails - Metalshop forsøger altid at være så gennemsigtig og ligetil over for deres kunder, som det er muligt. I betragtning af at vi også har udvidet til lande, hvor e-handel ikke er så populær som den f.eks. i Danmark, holder vi gerne vores kunder informeret, så de føler sig trygge og i de bedste hænder. Første e-mail kommer før ordren betales udelukkende for at informere vores kunde om, at vi har modtaget deres ordre og deres varer er reserveret, så vi undgår at noget bliver udsolgt før kunden betaler. Anden e-mail er, når vi modtager betalingen for at bekræfte, at alt er okay, og kundernes ordre vil blive afsendt. Vi beklager ulejligheden, og jeg håber, at dette forklarer lidt, hvorfor det fungerer sådan. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os! Lev længe og metal!

Hurtig levering, god kvalitet

16. marts 2022

Besvarelse fra METALSHOP

Hej Dragana! Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at du var tilfreds med din ordre. Live long and metal! METALSHOP.dk

Jeg bestilte dyre læderbukser i…

Jeg bestilte dyre læderbukser i størrelse 32 som jeg normalt bruger, men de er kun 30 i livvidde! Handler ikke ved jer mere

14. februar 2022

Besvarelse fra METALSHOP

Når det kommer til læderbukser, kan det i nogle tilfælde ske at de har stræk i sig, sådan at de passer en størrelse 30. Desværre har Metal-shop.dk ikke kontrol over størrelserne, da mærkerne (størrelserne) på bukserne kommer direkte fra fabrikanten, sammen med størrelsesguiden. Men vi er selvfølgelig rigtigt kede af, at dette er tilfældet og som vi oplyser på hjemmesiden tilbyder vi 14 dages returret for alle kunder hvis de ikke er tilfredse med deres køb. Dog da vi ved at dette produkt var ret dyrt, så kontakt os meget gerne på info@metal-shop.dk så vi sammen kan finde en løsning, så du forhåbentligt føler at du har fået en god oplevelse :)

Live Long and Metal. Metal-shop.dk

Hurtig og effektiv

1. januar 2022

Besvarelse fra METALSHOP

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre at du er tilfreds med dit køb på vores shop og det vil glæde os, hvis du vælger os igen.
Live Long and Metal. Metal-shop.dk