METALSHOPAnmeldelser

4,5

Meget utilfreds. Bestilte d.04.06 og har stadig ikke modtaget min vare. Årsag er at i har oprettet 2 forsendelser på min pakke, så enten mangler der en, eller også skal der slettes en... Se mere

Update: Nu er pengene gået ind på min konto og der har været kommunikation omkring forløbet fra Metal-shops side. Derfor ændrer jeg mine stjerner, men vil stadig opfordre Metal-shop til, at få e... Se mere

Hurtig betjening til trods for det ligger i Ungarn. Returnering tager lang tid pga forsendelse, men man får altid pengene retur. Kan dog tage op til 6 uger. Men både fragt og returnering er omkostn... Se mere

Dette var min tredje og sidste forsøg at finde en læder-biker-jakke og denne gang gik alt godt og jeg er meget tilfreds. Jakken er af go kvalitet og passer mig fint. Og det to retur-jakker er også bl... Se mere

1. Musikbutik
  2. Tøjbutik
  3. Butik med modetilbehør
  4. Herretøjsbutik
  5. Dametøjsbutik

Vi har solgt musikbandtøj i over 15 år. Der er allerede tusindvis af jer, som vi klæder på - metalheads, rockere, punkere og andre, hård musik er også blevet din livsstil. Hver dag udvælger vi de mest interessante stykker til vores hylder og især til dine garderober. Vi forsøger ikke kun at sælge, men også at definere grænserne for metaltrends. Velkommen til METALSHOP.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

53 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super fed shop og nemt at finde rundt i…

Super fed shop og nemt at finde rundt i jeres online shop

25. april 2023

Hej,

Mange tak for de fine ord, vi værdsætter din feedback.
Fedt at du kunne lide vores udvalg mv, vi udvikler kontakt, så vi håber at se dig på hjemmesiden igen snart.

Ønsker dig en god søndag!

Mange hilsner, Metal shop

Elsker det jeg har købt som er blevet…

Elsker det jeg har købt som er blevet leveret, men jeg vil sige at jeg ikke fik meget besked omkring selve leveringen og venter stadig på en bestilling fra d. 26/4.

25. april 2023

Hej Mathilde,

Tak for din feedback! - Vi sætter stor pris på den.

Dejligt at høre du allerede elsker hvad du modtog - hvis du endnu ikke har modtaget det sidste og du ikke kan følge pakken online, er du velkommen til at skrive til os, så giver vi gerne en update.

Håber at se dig snart igen på vores hjemmeside.

Ønsker dig en god weekend,

Mange hilsner, Metalshop.

Vil egentlig gerne give 5 stjerner for…

Vil egentlig gerne give 5 stjerner for selve købet, dvs. hjemmeside, udvalg, bestilling, levering og kvalitet MEN returprocessen er alt for langsom og kompliceret, desværre. Vil gerne handle der igen men returprocessen skal godt nok strammes op!

29. marts 2023

Tak for din feedback.

Det er helt klar noget at vi arbejder på højtryk på, da det selvfølglig skal gå mere smurt. Men da det er en 3. part, i denne situration postvæsnet, har vi haft nogle komplikationer.

Vi beklager mange gange, og arbejder på høj tryg på at få styr på det.

Dog håber vi at se dig igen snarest muligt, hvor vi forhåbentlig allerede har fundet en ny løsning.

Ønsker dig en dejlig dag!

Mange hilsner, Metal shop

Tager evigheder med reklamation.

Jeg bestilte et par new rocks d. 22 marts, og modtog dem en uge efter. Det forløb i og for sig fint, så ingen problemer med levering der.
Efter at have haft skoen i nogle dage, opdager jeg en egentlig ret markant fejl i skoen, lavet fra producentens side.
Oprettede en reklamation, men denne sag tager forevigt, og jeg bliver nervøs når jeg kan læse mig frem til herinde at det er normalen at vente i op til 3 uger, for så først at få tilbagemelding når man går ind og opretter en anmeldelse af dem.
Jeg synes det er for dårligt, når de har fået billeder som tydeligt viser fejlen, og skoen for længst er sendt tilbage til dem, at de ikke kan sende et nyt par/refundere.
Og så synes jeg ikke at det kan passe, at man imellem hver mail man sender til dem, skal vente 3 dage på svar. Når først de er gået igang med at tage din sag op, ville jeg forvente at korrespondancen kører, istedet for at man hele tiden skal sidde og vente i flere dage.
Det skal selvfølgelig siges at påsken også har lagt i midten af forløbet, hvilket jeg selvfølgelig godt er klar over.
Men de har stadigvæk haft rigeligt med hverdage til at vende tilbage med svar.

21. marts 2023

Hej,

Tak for din feedback, selvom du ikke har haft en god oplevelse.

Vi beklager mange gange siturationen. Jeg kan godt se at denne sag ikke har fået den assistance vores kunde skal have, hvilket jeg beklager mange gange.

Endelig skriv igen hvis du ikke har fået svar, så vi kan få styr på din sag, og få den afsluttet på ret vis.

Ønsker dig en dejlig uge.

Mange hilsner, Metal shop

Det er første og sidste gang jeg hander…

Det er første og sidste gang jeg hander hos Metal Shop.

Jeg købte to Blink 182 t-shirts - én i hvid én i sort. De sender den hvide også en sort The Doors t-shirt?
Jeg står selv midt i et flyttekaos og tænker slet ikke over at tjekke, om det er de rigtige t-shirts jeg har fået tilsendt. Jeg ser det derfor først da jeg skal til at pakke de to t-shirts ind til en gave, som jeg skal bruge nu på lørdag.

Jeg skynder mig at kontakte kundeservice, som beder mig om at sende et billede af den forkerte t-shirt. Jeg udtrykker min bekymring for, om jeg nu når at få den rigtige t-shirt til på lørdag. Intet svar. (Jeg skriver i øvrigt på dansk og de svarer mig på engelsk.)
Pludselig får jeg en mail på dansk, hvor jeg igen bliver bedt om at sende et billede af t-shirten, med lovning om, at vi finder en løsning. Jeg sender et billede.
Dagen efter omkring middag kontakter jeg igen kundeservice, da vi i dag har torsdag, og jeg begynder at blive rimelig presset over, at jeg ikke har gaven i hus.
Igen bliver der svaret på engelsk, at de er ved at kigge på min sag og at jeg skal væbne mig med tålmodighed. Derudover bliver jeg bedt om at genbestille t-shirten? Så jeg skal simpelthen betale fragt tre gange?
1. gang for den oprindelige ordre, 2. gang for at sende den forkerte t-shirt retur og 3. gang for at genbestille t-shirten.
Jeg skriver, at jeg nægter at genbestille t-shirten og at jeg vil have en returseddel. Jeg vil ikke have en masse penge ude og flyve pga. de har lavet en fejl. Men på trods af det fremsendte billede, skal Metalshop stadig lige vurdere, om det nu også ER den forkerte t-shirt. Hvis det er, så får jeg mine penge retur. Ja, I kan glemme det.

Metalshop: "I ask you for your patience. We are solving it. Thank you."

Så nu sender jeg simpelthen hele min ordre retur og køber mine gaver et andet sted. Sindssygt dårlig service.

OPDATERING:
Metal Shop holder stadig fast i, at jeg skal udfylde en masse formularer, de sender ikke den lovede returlabel og de har STADIG ikke taget ansvar for, at de har sendt en forkert t-shirt.

13. april 2023

Hej,

Tak for din feedback, selvom du ikke har haft en god oplevelse.
Vi arbejder selvfølglig på højtryk for at give alle en lige god oplevelse, hvilket jeg godt kan se ikke har været tilfældet her.

Jeg tror desværre at der har været lidt misforståelser i korrespondancen, hvilket vi selvfølglig tager på vores skulder.

Hvis der er det mindste du føler at vi stadig kan være behjælpelig med, må du love at skrive igen så vi kan løse det bedst muligt.

Ønsker dig det bedste,

Mange hilsner, Metal shop.

Hurtig levering og god kvalitet

God kvalitet af varerne,anbefales herfra

19. marts 2023

Hej,

Mange tak for den fine anbefaling, og de fem stjerner.
Vi sætter stor pris på dem ✨

Vi håber at se dig i vores shop igen snart.

hurtigt og god levering

hurtigt og god levering. god kvalitet, og præcis som på billedet.

8. marts 2023

Hej,

Tusind tak for din feedback, vi værdsætter den!

Endnu mere håber vi at se dig i vores webshop igen snart.

God weekend :D

Tilfreds ☺

Det jeg bestiller kommer som lovet. Altid venlig personale. 😊

1. marts 2023

Hej,

Mange tak for din feedback - vi håber at se dig i webshoppen igen snart.

God aften til dig :)

Med venlig hilsen, Metalshop

T-shirts

Udvalg, hurtig tilsendt.

22. februar 2023

Hej,

Tak for din feedback, vi sætter pris på den.

Dejligt du kunne lide vores udvalg, og levering gik som smurt.

Håber at se dig igen i webshoppen snart :)

Mange hilsen, Metalshop

Kvalitet, hvor alle kan være med.

Fantastisk kvalitet i en prisklasse, hvor de fleste kan være med, uden at det sprænger budgettet samt hurtig levering. Jeg har købt hos METALSHOP 2 gange nu og det bliver absolut ikke sidste. Der er kun positivt at sige fra min side.

20. februar 2023

Hej,

Mange tak for din feedback, det er lige præcis nogle af de værdier vi selv går højt op i, så dejligt at høre!

- Vi håber at se dig i vores shop igen snart.

Venlig hilsen, Metalshop

Hej,

Tak for din feedback, vi sætter pris på den.

Og vi er glade for at alt gik som det skulle, og du er tilfreds med leveringen.

Endelig følg med inde på vores hjemmeside, så du ikke går glip at vores nye tilbud.

Elsker deres produkt

18. februar 2023

Hej,

Det er vi sååååå glade for at høre :-)

Vi håber at se dig igen i webshoppen snart.

Hej,

Mange tak for din feedback, vi sætter stor pris på den.
Endelig hold øje med vores hjemmeside hvor du kan følge med i alle vores tilbud mm.

Endelig skriv hvis der skulle opstå det mindste spørgsmål.

Hej,

Vi er glade for at høre at det fik problemfrit :-)

Du er altid velkommen til at besøge vores hjemmeside og tjekke vores nye tilbud ud, og endelig skriv ind hvis der skulle opstå det mindste spørgsmål.

Super biks

Super biks. Hurtig levering.

4. februar 2023

Hej,

Vi er glade for at høre at du synes vi er en super biks ;-) og at leveringen var efter forventningen.

Super

Bestilte en fed Iron Maiden t-shirt , den er i super kvalitet og perfekt størrelse, pakken var 7 dage undervejs da den kommer fra Tjekkiet, så det skal du lige være forberedt på, men alt i alt tip top glæder mig til handle mere hos dem

14. februar 2023

Hej,

Vi er glade for at høre at du er tilfreds med din bestilling, og alt var tip top ;-)

Du er altid velkommen til at besøge vores hjemmeside og tjekke vores nye tilbud ud, vi glæder os til at se dig igen.

Hej,

Vi er glade for at høre at du er tilfreds med din bestilling, og du vil altid være velkommen til at besøge vores hjemmeside og tjekke vores nye tilbud ud, og endelig skriv ind hvis der skulle opstå det mindste spørgsmål.

Vi glæder os til at se dig igen! - Ønsker dig en dejlig weekend.

Hurtig service

Dejligt at få nogle lækre skulls ting til hjemmet og hurtig service

20. januar 2023

Hej,

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, og at vores produkter falder i god jord. Vi udvider hele tiden, så følg endelig med på hjemmesiden.

Vi håber at se dig i webshoppen snart igen.