METALSHOPAnmeldelser

4,5

Meget utilfreds. Bestilte d.04.06 og har stadig ikke modtaget min vare. Årsag er at i har oprettet 2 forsendelser på min pakke, så enten mangler der en, eller også skal der slettes en... Se mere

Update: Nu er pengene gået ind på min konto og der har været kommunikation omkring forløbet fra Metal-shops side. Derfor ændrer jeg mine stjerner, men vil stadig opfordre Metal-shop til, at få e... Se mere

Hurtig betjening til trods for det ligger i Ungarn. Returnering tager lang tid pga forsendelse, men man får altid pengene retur. Kan dog tage op til 6 uger. Men både fragt og returnering er omkostn... Se mere

Dette var min tredje og sidste forsøg at finde en læder-biker-jakke og denne gang gik alt godt og jeg er meget tilfreds. Jakken er af go kvalitet og passer mig fint. Og det to retur-jakker er også bl... Se mere

1. Musikbutik
  2. Tøjbutik
  3. Butik med modetilbehør
  4. Herretøjsbutik
  5. Dametøjsbutik

Vi har solgt musikbandtøj i over 15 år. Der er allerede tusindvis af jer, som vi klæder på - metalheads, rockere, punkere og andre, hård musik er også blevet din livsstil. Hver dag udvælger vi de mest interessante stykker til vores hylder og især til dine garderober. Vi forsøger ikke kun at sælge, men også at definere grænserne for metaltrends. Velkommen til METALSHOP.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

Hurtig og god levering

Hurtig og god levering, og varene var iorden

28. september 2023

Hej,

Mange tak for de 5 stjerner, dem sætter vi pris på!

Og hvor er vi glad for at du sætter pris på vores service, vi gør vores bedste for at levere i god tid mv.

Alt gik som det skulle

Alt gik som det skulle. Fint udvalg, god leveringstid og de ting jeg havde bestilt var som de skulle være.

26. september 2023

Hej,

Mange tak for de 5 stjerner, dem sætter vi pris på! Vi er glade for at alt gik som det skulle.

Og hvor er vi glad for at du sætter pris på vores service, vi gør vores bedste for at levere i god tid, samt er vi mega glade for at du kan lide vores udvalg - holde endelig øje med hjemmesiden, vi udvikler hele tiden.

Hej,

Mange tak for de 5 stjerner, dem sætter vi pris på!

Og hvor er vi glad for at du sætter pris på vores service, vi gør vores bedste for at leve op til alles forventninger.

Hej Peter,

Mange tak for dine 5 stjerner, vi er glad for at du har været glad for både vores sortement og hvad det ellers indebære. Vi håber at se dig igen snart på vores hjemmeside.

Ønsker dig en dejlig weekend.

Mange hilsner, Metal Shop

dårlig kundeservice

Jeg sendte en kjole retur for en måned siden.
Bring siger den er ude af deres hænder og burde være afleveret. Jeg har haft kontakt til shoppen, hvor det bliver påstået, at returen ikke er modtaget og derfor får jeg ikke refunderet min returnering.
Det er virkelig træls at skulle betale en ret dyr vare som man har returneret!

31. juli 2023

Hej,

tak for din feedback, selvom det desværre ikke har været en god oplevelse.

Vi har en politik vi bliver nød til at holde os til, men vi er altid klar på at finde en løsning, så du ikke ender med en oplevelse som dette.

Jeg har sendt sagen videre til de højre magter - så sagen lige bliver taget vare om på den rigtige måde.

Ønsker dig en dejlig weekend.

Mange hilsner, Metal shop

Flotte patch til en god pris

Flotte patch til en god pris, og fin service.
Pakken kom i løbet af fire dage, så det er også helt fint.

31. juli 2023

Besvarelse fra METALSHOP

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med vores produkter og service. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med de flotte patches, du har modtaget, og at du mener, de er prissat godt.

Vi stræber altid efter at levere produkter af høj kvalitet til overkommelige priser, og det er fantastisk at vide, at vores indsats afspejles i din tilfredshed. Vi er også glade for, at pakken nåede frem til dig inden for en rimelig tidsramme, og at du er tilfreds med leveringstiden.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi står klar til at assistere dig.

Endnu en gang, tak for din feedback, og vi håber at have muligheden for at betjene dig igen i fremtiden.

Anbefaler

Jeg bestilte en taske og jeg elsker den! God kvalitet (killstar) og den kom super hurtigt 😀

30. juli 2023

Besvarelse fra METALSHOP

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du er begejstret for den taske, du bestilte, og at du har fundet kvaliteten i top – Killstar laver virkelig fantastiske produkter!

Det glæder os også at vide, at vores leveringstid har levet op til dine forventninger. Vi gør vores bedste for at sikre, at vores kunder modtager deres varer så hurtigt som muligt, og det er dejligt at høre, at du fik din taske i en fart.

Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, eller hvis du har flere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden

mange hilsner, Metal shop

Besvarelse fra METALSHOP

Tak for din anmeldelse og for at dele din feedback med os. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den modtagne vare og at kvaliteten levede op til dine forventninger.

Vi beklager dog, at leveringstiden ikke var helt tilfredsstillende for dig. Vi forstår, hvor vigtigt det er at modtage dine varer hurtigt, og vi arbejder konstant på at forbedre vores leveringstider for at sikre, at vores kunder får deres produkter så hurtigt som muligt.

Din feedback er meget værdifuld for os, da den hjælper os med at identificere områder, hvor vi kan gøre det bedre. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse i forhold til dette.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi vil gerne sikre, at din næste oplevelse med os er endnu bedre.

Endnu engang, tak for din ærlige feedback, og vi håber at have muligheden for at tjene dig igen i fremtiden.

God oplevelse

Godt produkt og hurtig levering.

23. juli 2023

Heeej Mette

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores produkt og den hurtige levering. Det er vores mål at sikre, at vores kunder modtager et godt produkt, på kort tid. Så det er dejligt at vide, at vi har opfyldt dine forventninger.

Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi værdsætter din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Hurtig betjening

4. juli 2023

Hej

Mange tak for din feedback, vi sætter stor pris på den!

Vi er glade for at vores leverings politik falder i god smag.

Håber at se dig igen snart inde på vores hjemmeside :D

Med venlig hilsen, Metalshop

Hej,

Mange tak for din feedback, vi sætter stor pris på den.
Den er med til at gøre os bedre.

Vi håber at se dig igen snart på vores hjemmeside, og hvis der er det mindste spørgsmål, er du hjertelig velkommen til at skrive ind til os.

Ønsker dig en dejlig aften,

Alt spillede

Alt spillede. Prisen var god og alt gik nemt og hurtigt.

29. juni 2023

Hej,

mange tak for de 5 stjerner - de varmer!
Endnu bedre at du oplever at det var nemt og hurtigt, det er nogle værdier vi stræber efter i forvejen :D

Vi håber at se dig igen snart på hjemmesiden.

God aften,

Hurtig sending

Hurtig sending, med de varer jeg havde bestilt👌🤘😎

29. juni 2023

Hej,

Tak for din feedback, vi sætter stor pris på den.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, og at vi ser dig igen snart på vores hjemme side til flere gode tilbud.

Ønsker dig en vidunderlig aften,

Alt var super 👍

Det hele var perfekt 🙏👍🤘

26. juni 2023

Hej,

Taaak for din tilbage melding, den bliver værdsat! :D

Og dejligt at alt var perfekt - vi håber at vi ses inde på hjemme siden snart igen :D - og endelig ikke tøv med at skriv ind hvis der opstår et spørgsmål.

God aften til dig :D

Mange hilsner, Metal shop

Hurtig forsendelse og fede priser 🤘🏻

Gode priser og hurtig levering

25. juni 2023

Hej,

tak for din feedback og de fem stjerner.

Vi er taknemlig over at vores prioriteter bliver værdsat - fedt fedt!

Håber at se dig igen snart på hjemmesiden, og endelig skriv hvis der skulle være det mindste spørgsmål :D

Hej,

Mange tak for din feedback, og de fem stjerner - de varmer :D

Vi håber at se dig igen på vores hjemmeside, og endelig ikke tøv med at skrive ind hvis du har et spørgsmål eller vi kan være til anden hjælp.

Mange hilsner, Metal shop

Måtte anulere min ordre pga. For langsom kundeservice

Pga. Alt for lidt info og for langsom kundeservice endte jeg med at måtte anullere min ordre.

Det skulle tage deres kundeservice næsten en uge at finde ud af at jeg åbenbart valgt havde 1 ting som åbenbart var udsolgt.

Og da jeg skulle bruge varen her den efterfølgende uge kunne de self. Ikke nå at levere varen i tide.

Jeg kunne godt have brugt informationen om at varen ville være forsinket pga. Udsolgt vare eller muligheden for at ændre ordren lidt tidligere (evt. Allerede i checkout processen på hjemmesiden).

Det er ærgeligt da jeg ellers havde set frem til at pynte min battlevest med det ellers gode udvalg af Patches.

Oh well. Better luck next time :/

5. juni 2023

Hej,

Vi beklager en million gange! Vi er rigtig kede af at det endte ud i at være en længere process, end det burde være.

Ovenstående er selvfølglig ikke de værdier vi ønsker at fremstå som - og vi har derefter sendt sagen videre i hierarkiet, så det ikke sker igen.

Tak for din feedback, og endelig skriv til vores mail hvis der skulle opstå det mindste spørgsmål.

Med venlig hilsen, Metal shop

Fedt logo

Fedt logo. Tyndt stof. Jo større str jo bredere, bare ikke længden. Generelt discount problem.

1. juni 2023

Hej,

tak for din feedback, dog er vi kede af at vi ikke levede op til dine forventninger.

hvis du ikke føler at produktet er tilfredsstillende eller som beskrevet håber vi at du kontakter os, så vi kan sørge for at alle er tilfredse i denne handel.

Mange hilsner, Metal Shop

Hurtig levering og gode tracking…

Hurtig levering og gode tracking muligheder undervejs.

22. maj 2023

Hej,

Mange tak for de fem stjerner, vi sætter stor pris på dem.

Vi håber at se dig inde på hjemmesiden snart til endnu en god handel.

Mange hilsner, Metal shop

Gode produkter til en fornuftig pris

Som altid dejligt at købe hos troværdige butikker. Skønt at modtage sine gode varer indenfor kort tid. Alt i alt en god oplevelse

23. maj 2023

Hej,

Mange tak for din feedback, vi sætter stor pris på den.
- Hvor er vi glade for at høre at der bliver sat pris på vores arbejde.

Vi håber at se dig inde på vores hjemmeside igen snart, så du ikke går glip af vores gode tilbud.

Ønsker dig en dejlig dag.