METALSHOPAnmeldelser

4,5

Meget utilfreds. Bestilte d.04.06 og har stadig ikke modtaget min vare. Årsag er at i har oprettet 2 forsendelser på min pakke, så enten mangler der en, eller også skal der slettes en... Se mere

Update: Nu er pengene gået ind på min konto og der har været kommunikation omkring forløbet fra Metal-shops side. Derfor ændrer jeg mine stjerner, men vil stadig opfordre Metal-shop til, at få e... Se mere

Hurtig betjening til trods for det ligger i Ungarn. Returnering tager lang tid pga forsendelse, men man får altid pengene retur. Kan dog tage op til 6 uger. Men både fragt og returnering er omkostn... Se mere

Dette var min tredje og sidste forsøg at finde en læder-biker-jakke og denne gang gik alt godt og jeg er meget tilfreds. Jakken er af go kvalitet og passer mig fint. Og det to retur-jakker er også bl... Se mere

1. Musikbutik
  2. Tøjbutik
  3. Butik med modetilbehør
  4. Herretøjsbutik
  5. Dametøjsbutik

Vi har solgt musikbandtøj i over 15 år. Der er allerede tusindvis af jer, som vi klæder på - metalheads, rockere, punkere og andre, hård musik er også blevet din livsstil. Hver dag udvælger vi de mest interessante stykker til vores hylder og især til dine garderober. Vi forsøger ikke kun at sælge, men også at definere grænserne for metaltrends. Velkommen til METALSHOP.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

53 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg er super tilfreds. Hurtig ekspedition, og fair priser.

Jeg er meget tilfreds med det jeg har bestilt hos metalshop.dk, det er et fint produkt som lever op til mine forventninger. Varen var et par dage længere undervejs end jeg fik info om, men det har jeg det fint med. Fair priser, så det bliver ikke sidste gang jeg handler via metalshop.dk, dem kan jeg godt anbefale.

5. februar 2024

Hej,

Tusind tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med vores service.

Vi håber at se dig igen snart.

Produktionsfejl og ingen svar

Købte en ring fra dem, og den kom overraskende hurtigt hvilket jo kun er godt.
Men der var tydelige produktionsfejl på ringen, og på trods af at jeg prøvede at tage kontakt til dem så fik jeg intet svar.

2. februar 2024

Hej Nikolaj,

Æv! Vi beklager dybt de udfordringer, du har oplevet med din seneste bestilling hos os, og vi takker dig for at give os feedbacken.

Det er meget vigtigt for os at sikre, at alle vores produkter opfylder de højeste kvalitetsstandarder, og vi er skuffede over at høre om produktionsfejlen på din ring. Dette er ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi beklager også den manglende respons, du oplevede, da du forsøgte at kontakte os. Dette er ikke typisk for vores kundeservice, og vi vil undersøge, hvorfor du ikke modtog et svar, så vi kan forbedre vores kommunikation og service fremadrettet.

Vi vil meget gerne løse dette problem for dig og sørge for, at du får en tilfredsstillende løsning. Venligst kontakt os direkte med dine ordreoplysninger, så vi kan hjælpe dig med at returnere eller erstatte ringen og kompensere for din skuffelse.

Vi sætter pris på din tålmodighed og din ærlige feedback. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi vil gøre alt for at rette op på denne situation.

Mange beklaglige hilsner, Metal shop

Jeg var ikke klar over at varerne…

Jeg var ikke klar over at varerne skulle sendes fra Tjekkiet og syntes det tog lidt længere end forventet. Ellers er jeg meget tilfreds med købet.

31. januar 2024

Hej,

Tak for din tilbagemelding og for at dele dine tanker om din købsoplevelse med os. Vi sætter pris på din ærlighed og din tålmodighed.

Vi beklager for eventuelle uklarheder vedrørende leveringsstedet for dine varer. Vi stræber altid efter at give vores kunder klar og præcis information om vores produkter og leveringstider, og vi vil tage dine kommentarer til efterretning for at forbedre vores kommunikation.

Vi er glade for at høre, at du generelt er tilfreds med dit køb, og vi sætter pris på din støtte til vores virksomhed. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Kun 1 dag forsinket

29. januar 2024

Hej,

Tak for din tilbagemelding og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi beklager oprigtigt for forsinkelsen, du oplevede. Vi stræber altid efter at levere vores tjenester rettidigt og vil tage dine kommentarer til efterretning for at forbedre vores processer fremadrettet.

Vi sætter pris på din forståelse og din støtte til vores virksomhed. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Mange hilsner, Metal shop

Har været godt tilfreds alle gange

Har været godt tilfreds alle gange, hilsen en glad kunde

25. januar 2024

Hej Christian,

Mange tusind tak for de 5 stjerner - vi sætter stor pris på dem!

Endnu bedre at du kan lide vores sortiment, og at vi har haft glæden af dig flere gange.

Vi håber og glæder os til at se dig igen snart.

Mange hilsner, Metal shop

Intet negativt - alt som forventet

Prisen var god på officiel merch - kan sagtens anbefale til andre.

22. januar 2024

Hej,

Mange tak for alle de stjerner, vi sætter stor pris på dem alle.

Endnu bedre at du kunne lide vores sortiment - vi udvider hele tiden, så endelig hold øje på hjemmesiden så du ikke går glip af vores nye tilbud.

Vi håber at se dig igen snart!

Super duper

Alt er godt, jeg har ikke noget negativt at sige. 😊

29. december 2023

Hej,

Taaaak for de 5 stjerner - vi værdsætter dem alle sammen!

Hvor dejligt at høre at det bliver værdsat, vi håber at vi ser dig igen snart.

Hej,

Tak for den fine feedback, vi sætter stor pris på den!

Endnu bedre at du finder vores koncept nemt, da det selvfølgelig er noget vi går meget op i.

Ønsker dig en dejlig weekend,

Dejlig sted at handle

Dejlig sted at handle, hurtig levering, varerne lever op til det lovede.
God og nem hjemmeside.

29. november 2023

Tak for alle de 5 stjerner, det er en rar måde at starte det nye år på :-D

Men hvor er vi glade for at du kan lide vores sortiment, service mv - det betyder alverden for os!

Vi håber at se dig igen inde på vores hjemmeside snart.

Hej,

Mange tusinde tak for de 5 stjerner, vi sætter pris på hver enkelt af dem.

Endnu bedre at du mener alt er perfekt, vi arbejder hårdt på at sørge for at alt er til UG.
Så feeeedt at det kan ses.

Vi håber at vi ser dig igen snart på hjemmesiden til en ny handel.

God jul til dig og dine nærmeste,

Med venlig hilsen, Metal shop

Bare SÅ skøn service og prompte..

Bare SÅ skøn service og prompte..
Jeg vil bestemt handle hos jer igen og følge jer..

26. november 2023

Hej,

Vi sætter stor pris på de fem stjerner - vi er glade for at du kan lide vores koncept.

Endnu bedre at vi ses igen, det vil vi bestemt glæde os til.

Vi ses snart igen,

God og hurtig leverance

God og hurtig leverance
mange forskellige varer i sortimentet
Bytte garanti + points til næste køb (ingen af delene har jeg brugt endnu)

21. november 2023

Hej,

Mange tak for de fem stjerner, vi værdsætter dem!

Endnu bedre at du kan lide vores sortiment - vi er i konstant udvikling, så endelig hold øje på vores hjemmeside.

Vi håber at se dig igen snart.

Glædelig december,

Venlig hilsen, Metal shop

Let handel🌟

Let handel🌟
Nem bestilling
God kvalitet

30. oktober 2023

Mange tak for din feedback! Vi værdsætter hver eneste stjerne.

Dejligt, at du har nydt vores koncept - vi håber at se dig igen snart.

Mange hilsner, Metalshop

jeg fik frakken og den er rigtig god…

jeg fik frakken og den er rigtig god bedre end den gamle frakke METALSHOP kan man stole på og det er ikke sidste gang jeg handler hos jer . så i får fem stjerner af mig

3. november 2023

Hej,

Mange tak for din feedback! Vi værdsætter hver eneste stjerne :D

Dejligt, at du har nydt vores service - vi arbejder hårdt på at gøre biksen bedre, så dejligt at det bliver lagt mærke til.

Vi glæder os til at se dig igen,

Mange tak for din feedback! Vi værdsætter hver eneste stjerne.

Vi er glade for at du finder vores produkter gode - vi håber at se dig igen snart.

Varerne svarede til forventningen

Varerne svarede til forventningen og kom efter 3-4 dage. Alt helt i orden 😊.

30. oktober 2023

Mange tak for din feedback! Vi værdsætter hver eneste stjerne.

Dejligt, at varene svarede til forventningerne - vi håber at se dig igen snart.

Alt var helt i orden

27. oktober 2023

Mange tak for din feedback! Vi værdsætter hver eneste stjerne.

Dejligt, at du har nydt vores service og at alt var i orden - vi håber at se dig igen snart.

Seje ting i Metalshop

Seje ting i Metalshop. Pris og kvalitet passer sammen, hurtig afsendelse af varerne - jeg er tilfreds og vender gerne tilbage.

26. oktober 2023

Mange tak for din feedback! Vi værdsætter hver eneste stjerne.

Dejligt, at du har nydt vores produkter - og vi glæder os til at se dig igen.

Mange hilsner, Metalshop

Hurtig levering. Ikke sidste gang jeg køber der

25. oktober 2023

Hej,

Mange tak for din feedback, vi værdsætter den - og hver en stjerne.

Og endnu bedre at du kunne lide vores service - vi glæder os til at se dig igen!

Vi ses, Metal shop