METALSHOPAnmeldelser

4,5

Meget utilfreds. Bestilte d.04.06 og har stadig ikke modtaget min vare. Årsag er at i har oprettet 2 forsendelser på min pakke, så enten mangler der en, eller også skal der slettes en... Se mere

Update: Nu er pengene gået ind på min konto og der har været kommunikation omkring forløbet fra Metal-shops side. Derfor ændrer jeg mine stjerner, men vil stadig opfordre Metal-shop til, at få e... Se mere

Hurtig betjening til trods for det ligger i Ungarn. Returnering tager lang tid pga forsendelse, men man får altid pengene retur. Kan dog tage op til 6 uger. Men både fragt og returnering er omkostn... Se mere

Dette var min tredje og sidste forsøg at finde en læder-biker-jakke og denne gang gik alt godt og jeg er meget tilfreds. Jakken er af go kvalitet og passer mig fint. Og det to retur-jakker er også bl... Se mere

1. Musikbutik
  2. Tøjbutik
  3. Butik med modetilbehør
  4. Herretøjsbutik
  5. Dametøjsbutik

Vi har solgt musikbandtøj i over 15 år. Der er allerede tusindvis af jer, som vi klæder på - metalheads, rockere, punkere og andre, hård musik er også blevet din livsstil. Hver dag udvælger vi de mest interessante stykker til vores hylder og især til dine garderober. Vi forsøger ikke kun at sælge, men også at definere grænserne for metaltrends. Velkommen til METALSHOP.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

4,5

Købte en Affliction den er fra den…

Købte en Affliction den er fra den officielle affliction webside. Og en mere bonus, Affliction T-Shirten var helt hende fra usa fordi skiltet som siger $ var på. 100% real clothing.

7. august 2024

Besvarelse fra METALSHOP

Tak fordi du valgte os! Vi er glade for, at du er tilfreds med din nye Affliction T-shirt. 🤘 Team Metalshop

🤟🏻👍🏻👌🏻🤟🏻

👍🏻😊

Fast shipping and good prices

26. juli 2024

Hi,

Thank you for your kind review! We're thrilled to hear that you appreciated our fast shipping and competitive prices. Your 5-star rating is greatly appreciated. We look forward to your next visit!

have a great day,

Best, Metalshop

Perfekt

Alt er som reklameret of beskrevet af butikken, hurtig levering og produkterne er som på billede.

1. juli 2024

Hej,

Mange tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både produkterne og vores leveringstid. Det betyder meget for os, at alt lever op til dine forventninger.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Og endelig hold øje med vores hjemme side, der vil løbende komme nye tilbud.

Køber gerne igen

Produktet var som beskrevet.
Eneste minus var leveringen ikke levede op til de forventede antal dage.

23. juni 2024

Hej Randi,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at produktet levede op til dine forventninger, og at du gerne vil handle hos os igen. Vi beklager, at leveringen ikke levede op til de forventede antal dage. Vi arbejder konstant på at forbedre vores leveringsservice, og din feedback er meget værdifuld for os.

22. juni 2024

Pænt goddag,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hurtige levering. Vi stræber altid efter at forbedre os, så hvis der er noget specifikt, du mener, vi kunne gøre bedre, vil vi meget gerne høre fra dig.

Mange hilsner, Metalshop

De hade hvad jeg søgte og til en ok…

De hade hvad jeg søgte og til en ok pris.

21. juni 2024

Hej Kristina,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! Vi er glade for at høre, at du fandt det, du søgte, og til en tilfredsstillende pris. Hvis der er noget, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse yderligere og få de sidste stjerner, er du meget velkommen til at dele det med os.

Kæmpe udvalg

Kæmpe udvalg. Tillid og tryghed , har handlet med jer nogen gange, og det er perfekt hvergang.

26. juni 2024

Hej Sten,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores udvalg og oplevelse af tillid og tryghed ved dine handler. Det betyder meget for os, at vi kan levere en perfekt oplevelse hver gang.Vi håber at se dig igen på vores hjemmeside snart.

- Hold endelig øje med vores tilbudskampanger :)

mange hilsner, Metal shop

Lækre varer

Bestilte et 5FDP flag og nogle fede armbånd Lækker kvalitet

27. juni 2024

Hej Claus,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte 5 stjerner! - Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af både 5FDP-flaget og armbåndene.

- Din feedback betyder alverden, og vi håber at betjene dig igen i fremtiden.

God mandag!

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

29. maj 2024

Hej,

Mange tak for de 5 stjerner - vi sætter stor pris på dem!
Fedt at du kan lide vores koncept. Vi håber at se dig igen inde på vores hjemmeside snart igen :D

God aften til dig,

Hurtig levering. Gode produkter 👍🏻

30. maj 2024

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering og vores produkter.

- Vi sætter stor pris på din feedback og støtte.

Vi ser frem til at betjene dig igen snart!

Hej,

Mange tak for din positive feedback! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores udvalg og hjemmeside. Vi arbejder hårdt for at sikre, at vores kunder får en god oplevelse, så din tilbagemelding betyder meget for os.

Tak fordi du valgte os, og vi håber at se dig igen snart!

Meget tilfreds med Metalshop

Meget tilfreds med Metalshop - min nye fortrukne online butik, når der skal købes rock merchandise. Gode priser og fede produkter.

26. maj 2024

Besvarelse fra METALSHOP

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med dine køb hos Metalshop. Det betyder meget for os, at du værdsætter vores priser og vores udvalg af rock merchandise. Vi arbejder hårdt for at give vores kunder den bedste oplevelse, så din feedback er virkelig værdsat.

Vi ser frem til at betjene dig igen en anden gang :D

Mange hilsner, Metal shop

Fup hjemmesiden som lader som om de er…

Fup hjemmesiden som lader som om de er en dansk hjemmeside. Levering tid kan man ikke regne med, og sporing virker sjovt nok ikke. Har ventet 10 dage og stadig intet modtaget. Det viser sig tøjet ikke kommer fra dk men fra Tjekkiet. Bestillinger fra Kina kommer hurtigere end her.

3. juni 2024

Hej Nadia,

Beklager den uheldige oplevelse du har haft! Virkelig! - 10 dage er for lang tid at vente på sit tøj - vi er helt enige og arbejder på høj tryk på at det ikke sker igen i fremtiden.

Vil du ikke love at du skriver til os hvis du endnu ikke har fået din ordre? - så skal vi nok finde en løsning derfra - igen, beklager virkelig mange gange!

Mange hilsner, Metal shop

Der er for lang leverings tid i forhold…

Der er for lang leverings tid i forhold til hvad i lover

28. april 2024

Hej,

Tak for din feedback, selvom det ikke er gået som det skulle efter forventnings afstemningen, hvilket vi selvfølglig beklager meget.

Det er bestemt ikke meningen man skal vente mere end højst nødvendigt for sine vare, hvilket vi selvfølglig beklager mange!

Vi kæmper for at sørge for en smooth og hurtig levering, så det er bestemt noget vi arbejder på.

igen, beklager mange gange.

Hej,

Mange tak for de 5 stjerner, vi sætter pris på dem.

Men endnu bedre at du kan lide vores produkter, og at alt gik smooth.
Vi håber at se dig igen snart! Vi holder hjemmesiden opdateret med vores nye produkter :-)

Mange hilsner, Metal shop

Købt en t-shirt i str xxl

Købt en t-shirt i str xxl. Men det er godt nok nogle meget små str xxl de har. Nok mere str L. Men ellers fin kvalitet og levering 👍

22. marts 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse og for at vælge vores t-shirt. Vi er glade for at høre, at du kunne lide kvaliteten af produktet og at leveringen var tilfredsstillende.

Vi beklager at høre, at størrelsen ikke levede op til dine forventninger. Vi anbefaler at bruge størrelsesguiden på vores hjemmeside for at sikre en mere præcis pasform i fremtiden.

Vi sætter pris på din feedback, og vi vil arbejde på at forbedre vores produktbeskrivelser for at sikre, at vores kunder får den mest nøjagtige information muligt.

Med venlig hilsen, Metal shop

Rigtig god service og forholdsvis…

Rigtig god service og forholdsvis hurtig levering kan klart anbefale dem

26. marts 2024

Hej,

Mange tak skal du have, for din venlige anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du værdsætter vores service og leveringstid. Det er altid vores mål at sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse, og det betyder meget for os at få bekræftelse på, at vi lever op til vores mål!

Vi sætter virkelig pris på din anbefaling og de 5 stjerner, og vi ser frem til forhåbentlig at se dig igen i fremtiden.

Elendig dansk kundeservice

stjerne nummer 2 er faktisk for metalshop er gode og hurtige til levere de lovede ting. det fungere upåklageligt. men når det kommer til returnere vare tager det usædvanlig lang tid. selvom der skrives julegaver kan returneres ind i januar og penge føres retur er det ikke tilfældet. så kommer der et svar om varen købt for lang tid før. og blev tilbudt en anden vare. det var faktisk det jeg ønskede mig fra starten af. det tager 4 uger at sende varen til tjekiet er mig en gåde. men at man så ikke får svar fra den danske afdeling i flere uger når man skriver til dem er sgu for ringe. først da jeg tog kontakt til deres facebook chat der kom gang i tingene og man fik sin sin bytte ting. 2 måneder tog det. så hvis man bare skal handle er det super fint men når der er reklamationer så glem det med den danske afdeling. ellers handlet meget her men det slutter så nu.

6. marts 2024

Besvarelse fra METALSHOP

Vi beklager dybt den ulejlighed, du har oplevet med vores returproces. Det er ikke vores intention at skuffe vores kunder, og vi tager din feedback alvorligt. Vi vil stræbe efter at forbedre vores kundeservice og returproces for at sikre en bedre oplevelse i fremtiden.

Lov endelig at kommunikere ud hvis det endnu ikke så løst.

Vi skal selvfølglig sørge for at du får din vare mv.

Venlig hilsen, Metal shop

Gode varer som jeg fik leveret virkelig…

Gode varer som jeg fik leveret virkelig hurtigt!

21. februar 2024

Hej,

Vi sætter virkelig pris på din positive tilbagemelding! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med de varer, du har modtaget, og at leveringen var hurtig.

Tak for de 5 stjerner, det betyder meget for os! Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Med venlig hilsen, Metal Shop