Købte skolebilleder gennem dem, billederne var ret pæne og efter nogle måneder ville jeg bestille pasfoto. jeg sendte en mail til dem hvorefter jeg har nu kontaktet dem 5 gange på en uge og hver gang... Se mere

Virkelig skuffet. Både over kvaliteten, størrelsen på billederne samt måden børnene skal sidde på. Hvem har sine hænder oppe i ansigtet til et portræt foto? Skaber ikke just naturlige billeder. En... Se mere

Man kan jo desværre ikke selv vælge hvilket firma skolen vælger til skolefoto, men Mesterskud er ikke Mester i kategorien. Først teknisk fejl på deres hjemmeside, så teknisk fejl ved bestillingen,... Se mere

Billederne var i fin kvalitet og til en rimelig pris. Men der går over 2 måneder fra billederne er taget til de bliver leveret er under alt kritik. Faktisk var hele processen fra bilederne blevet tage... Se mere

1. Fotograf

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Mesterskud leverer digitale portrætter i høj kvalitet indenfor skolefoto og sportsfotografering. Vi tilstæber at portrætterne lever op til det der idag forventes af professionelle portrætter. Hos Mesterskud har du mulighed for at se flere portrætter og for at vælge imellem, både farve og sort/hvid. Portrætterne kan selvfølgeligt også bestilles på print, i et format efter eget valg. Portrætterne præsenteres på en moderned webshop, hvor bestilling og køb nemt kan foretages. Mesterskud sender ikke fotopakker ud, der ikke er bestilt. De digitale portrætter leveres umiddelbart efter betaling gennem JoinMyBox platformen i høj opløsning. Du får ved køb overdraget alle rettigheder til portrætterne. Dine børn er lig med dine billeder. Team Mesterskud.

1,9

Under middel

Størrelse på billeder

Hej

Jeg har et ønske om at bestille et enkelt billede i størrelse 13X18 cm, men jeg kan ikke finde denne størrelse. Kan det mon laves, så jeg kan få billederne i de eksisterende rammer?
Hilsen Diana

Tak for det hurtige svar. Billederne er bestilt. Så venter bare på at se resultatet.
Hilsen Diana

21. oktober 2015

Kære Diana,

Ja, hvis du bestiller dine billeder på vores standardiserede A4 ark med to portrætter, så er begge portrætter 13x18 cm. Du får to til samme pris, da et A4 ark, (og det mindre ark med kun et 18x13 cm billede) koster det samme at producere - så hvorfor ikke give 2 til samme pris?

med venlig hilsen
Mesterskud

Uacceptabelt

Det er nu 4 uger side de hævede beløbet for købet på min konto, og jeg har ikke se noget til mine billeder.
Når man ringer til selskaber siger de bare 2 ting:
1) Billederne er lidt forsinkede
2) At de ikke har hævet pengene på min konto, men kun reserveret pengene. NEJ de er trukket på min konto og IKKE reserveret.

Jeg handler ugentligt på nettet, og det er år siden at jeg har oplevet noget som dette.
-----
Kommentar til svar fra Mesterskud.dk:
1) Hvad jeg beskriver under punkt 1 og 2, er hvad I selv siger når man ringer til jer !!
2) Det er IKKE korrekt at man får adgang til online fotos samtidig med at man bestiller (betaler), der er gået 18 dage fra jeg bestiller til jeg får en mail omkring adgang til de digitale fotos !!

Ovennævnte bekræfter bare min antagelse om, at der ikke er styr på tingene og at jeg ikke finder det i orden.

14. oktober 2015

Kære Bøje,
Tak for svar. Vi vil sørge for at få orienteret vores front-line folk om at benytte de rette termer ved kundehenvendelser omkring betalingsflowet. Det er standard, at link til billederne fremsendes, når betaling er gennemført. Det skal dog retfærdigvis siges, at du ikke er den eneste, der øjensynligt ikke har fået link fremsendt lige efter betaling, men hvor vi manuelt har måttet genaktivere link-fremsendelse, da du rettede henvendelse til kundeservice. Vi beklager.

Kære Bøje,

Tak for din henvendelse og redegørelse.
Ved bestilling hæver vi pengene - vi reserverer dem ikke, da du får adgang til at downloade det/de digitale portræt (eller flere) med det samme og har fulde rettigheder til at dele billedet med andre, og vi igangsætter en kundespecificeret produktion af billederne på fotoark, som du har gennemført (valg af billede(r) og konfiguration af fotoark).
Du har altså fået en del leveret med det samme - og dels har du igangsat en "special" bestilling. Begge dele udløser som standard betaling - også hos andre leverandører - netbaserede eller ej.
Hvad angår din ordre, så afventer vi stadig en endelig godkendelse på klasse-årbogen for Lind Skole, som er en del af den pakke, du har bestilt. Der er bestilt fælles levering til Lind Skole, så alle forældre sparer porto og kan opnå en fordelagtigt pakkepris.

Herunder er indsat de generelle leveringsbetingelser for bestilling af skolefoto:
Når du bestiller skoleportrætter på fotopapir på hos Mesterskud, får du umiddelbart efter betaling on-line adgang til den/de store digitale portrætfil(er), som ligger til grund for de bestilte portrætark. Ophavsrettighedsmæssigt får du af fotograferne med det samme mulighed for at dele disse filer med andre uden begrænsning og også på sociale medier. Fællesbilleder såsom klassebilleder leveres ikke som digitale filer, da disse ikke nødvendigvis kan tillades at offentliggøres uden de involveredes samtykke.
Da portrætfilerne med det samme kan downloades til egen computer uden begrænsninger, og de fysiske foto-ark sættes i produktion som en kundespecificeret ordre med personspecifikke portrætter, så trækkes det fulde ordre-beløb, når betaling er clearet on-line. Leveringstid på de fysiske elementer som f.eks. foto-ark og årbøger kan fra bestillings- og betalingstidspunkt grundet de samlede gratis fællesleveringer på skolerne være ca. 1 måned.

Elendig kundeservice og nærmest umulige at komme i kontakt med

Jeg fik leveret et forkert holdbillede fra min søns fodboldskole.
Efterfølgende har jeg skrevet flere emails til mesterskud, men har flere gange fået det samme autogenererede svar tilbage med en rabatkode der ikke virker. Svartiden når jeg har skrevet en mail er ca 4 dage, så tiden går hurtigt når problemet ikke bliver løst. Jeg har også prøvet at ringe 3 dage i træk men fik hver gang at vide at jeg ville bliver ringet op så snart som muligt af en der kunne hjælpe mig. Omsider lykkedes det mig at komme til at tale med en fra mesterskud og vi aftale at jeg skulle bestille+betale for et nyt holdbillede på hjemmeisden og at han så ville sørge for at pengene ikke blev hævet fra min konto.

Det er nu 3 måneder siden min søn var på fodboldskole og jeg har endnu IKKE fået noget holdbillede!!!!!!!!

24. september 2015

Besvarelse fra Mesterskud

Kære Jeppe, dit rigitige holdbillede, som du har genbestilt er nu fremsendt til dig med post. Beløb for billede og forsendelse er blevet refunderet med hhv. rabatkode og tilbageførsel. Ja, det har taget alt, alt for længe, det beklager vi.

DBU fodboldskole billeder

Jeg fik bestilt og leveret elektroniske billeder, men havde misforstået og troet at holdbilledet var med.
Efter en tlf samtale med Mesterskud blev der dog rettet op på dette, med en fin rabat aftale - meget tilfreds med servicen

14. september 2015

Ikke imponerende seriøst - men reddet på stregen

Købte fotos fra DBU's fodboldskole i august (sidste uge i skoleferien). Det skortede ikke på opfordringer på at købe fotos, men for mere end en måned siden blev beløbet trukket på min konto - og jeg har til dags dato ikke set skyggen af et billede. Undskyldninger om rod i spillelister og lignende har der været rigeligt af. men faktum er at jeg efter gentagne henvendelser til deres support er lige dårligt stillet - der er ganske enkelt ingen reaktion.
Digitale billeder der er lagt op på JoinMyBox kan man heller ikke få at se fordi der ikke leveres et link der virker. JoinMyBox svarer heller ikke på forspørgsler. Det virker fuldkommen som om de er gået helt i sort…
Snart træt af at vente - og spilde min tid.
***UPDATE***
Kom endelig igennem til support, der faktisk var både imødekommende og hjælpsom. Har fået billederne (men det tog sin tid) og nu er der også adgang til JoinMyBox.
Hvis de får lidt styr på logistikken omkring DBU-billederne, så kan det nok komme til at fungere.

13. september 2015

Kære Lars Jakobsen,

Tak for din henvendelse. Du burde have modtaget din bestilling, da pakken er afsendt den 11. september - ordre 100003483. Har du stadig ikke modtaget denne?
Hvad angår link, der ikke har fungeret, har vi d.d. genfremsendt link til din gmail adresse. Se eventuelt i dit spam-filter, hvis du ikke har modtager mailen.
Der kan eventuelt være browser problemer bl.a. Explorer 9 med firmaindstillinger - prøv eventuelt Chrome eller Firefox eller nyere Explorer.

Handler aldrig her igen

Bestilte den 7. august 2015 to køleskabsmagneter. Den 10. august 2015 blev beløbet hævet på min konto. Jeg har endnu - den 11. september 2015 IKKE modtaget noget som helst. Har skrevet adskillige gange og får hver gang et svar om at de sendes i indeværende uge.....
Så vidt jeg ved er det ikke lovligt at hæve pengene før afsendelse af varen!!!!!
Er yderst utilfreds - og kundeservice....den afdeling kan I vist godt nedlægge, for service findes ikke.

11. september 2015

Kære Dorthe Kirsing Olsen,

Tak for din henvendelse. Vi kan bekræfte, at din forsendelse nr. BDU_10003213 bliver afsendt i dag, fredag den 11. september.
Der har desværre været forsinkelse på leverancerne af gimmics såsom specialfremstillede køleskabsmagneter. Det beklager vi dybt.

med venlig hilsen

"kunstige billeder"

Beskæring og retouchering af billederne for unuanceret og skarp - ligner et billigt, fortravlet udført job lavet i Asien. Kunstig alt for hvid baggrund. Synd fordi det oprindelige foto sikkert var mere naturligt...

1. februar 2015

Super flotte skolefotos

De har taget nogle super billeder af min datter. Og flere forskellige at vælge imellem. Det er nemt og smart at bestille og ikke mindst billigt. Kan virkelig anbefales.
Charlotte

1. februar 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (117 anmeldelser)