Købte skolebilleder gennem dem, billederne var ret pæne og efter nogle måneder ville jeg bestille pasfoto. jeg sendte en mail til dem hvorefter jeg har nu kontaktet dem 5 gange på en uge og hver gang... Se mere
Virkelig skuffet. Både over kvaliteten, størrelsen på billederne samt måden børnene skal sidde på. Hvem har sine hænder oppe i ansigtet til et portræt foto? Skaber ikke just naturlige billeder. En... Se mere
Man kan jo desværre ikke selv vælge hvilket firma skolen vælger til skolefoto, men Mesterskud er ikke Mester i kategorien. Først teknisk fejl på deres hjemmeside, så teknisk fejl ved bestillingen,... Se mere
Billederne var i fin kvalitet og til en rimelig pris. Men der går over 2 måneder fra billederne er taget til de bliver leveret er under alt kritik. Faktisk var hele processen fra bilederne blevet tage... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Mesterskud leverer digitale portrætter i høj kvalitet indenfor skolefoto og sportsfotografering. Vi tilstæber at portrætterne lever op til det der idag forventes af professionelle portrætter. Hos Mesterskud har du mulighed for at se flere portrætter og for at vælge imellem, både farve og sort/hvid. Portrætterne kan selvfølgeligt også bestilles på print, i et format efter eget valg. Portrætterne præsenteres på en moderned webshop, hvor bestilling og køb nemt kan foretages. Mesterskud sender ikke fotopakker ud, der ikke er bestilt. De digitale portrætter leveres umiddelbart efter betaling gennem JoinMyBox platformen i høj opløsning. Du får ved køb overdraget alle rettigheder til portrætterne. Dine børn er lig med dine billeder. Team Mesterskud.
Århusgade 88, 3, 2100, København Ø, Danmark
- 4258 8100
- support@mesterskud.zendesk.com
- mesterskud.dk
Andre kiggede også på
4 eller 5 stjerner ;-)
Vores oplevelse af Mesterskud har gennemgående været positiv, synes derfor 4 stjerner, men vil godt understrege at der slet ikke har været nogen form for irritation, så I er nær 5 stjerner!
Tilfreds
Jeg er/var meget tilfreds med resultatet. Kan sagtens anbefale Mesterskud til andre.
Super fin service hele vejen igennem
Det var let, smidigt og hurtigt - sidst men ikke mindst rigtig god billede kvalitet :-)
Meget fine billeder af sønnike - forfriskende ny stil
Det var nogle meget fine billeder og især er vi glade for årbogen og de lidt nye måder at fotografere på.
Desværre var der temmelig lang leveringstid på billederne, men de nåede da at komme før jul, så julegaverne var sikret :)
ekstrem lang leveringstid på ekstra bestilling, samt manglende levering af årsbog ved første bestiling
...........
manglende levering / dårlig service
Jeg syntes at det tager for lang tid før man for sine billeder efter at I har hævet pengene, samt når man henvender sig til Jer skal man ikke ringe i 3 dage, før der bliver ringet tilbage, når man modtager billeder af et andet barn 21 dage før jul er svaret kan I ikke "nå" at lave nye.. Når man skriver til jer bliver der ikke svaret tilbage før flere uger efter, med en begrundelse på at der har været juleferie... Og så kan det jo være lige meget om der så er 2 familier som ingen billeder har. selvom at der er give besked om en fejl i levering allerede den dag de modtages..

Besvarelse fra Mesterskud
Jeg har fået hvad vi aftalte med hjælp fra mesterskud.
Jeg takker for hjælpen, men jeg har ikke tid til Trustpilot, facebook, twitter, youtube, linkedin etc.
+ Sjove klassebilleder - Dårlig lyssætning
Mesterskud laver et almindeligt klassebillede, hvor der ikke er det store at komme efter og derudover også et sødt og sjovt 'fjolle' klassebillede. Grunden til de tre stjerner er, at deres lyssætning på portrætbillederne er meget dårlig, med hårde skygger på den ene side af ansigtet (vi har to børn på skolen hvor Mesterskud blev brugt, og det var et problem på begge børns portrætfotografier).

Besvarelse fra Mesterskud
Ok .fik til sidst mine billeder
Det tog desværre meget lang tid at få billederne.
Men kan se resultatet er værd at vente på.
Super gode billeder👍
Det var nogle super gode billeder. Så vil klart anbefale jer til andre skoler😃
Gode billeder
Gode billeder. Synes de var for dyre om sommeren. Men til jul kom et rigtigt godt tilbud.
Fine billeder
Fine billeder - måske lidt lang leveringstid, men jeg vil gerne handle der igen.
Vi var desværre ikke fuldt ud tilfredse med nogen af de billeder vi fik af vores 3 børn :0/
Ikke tilfreds!
Jeg var ikke tilfreds med billedernes kvalitet - portrætterne jeg bestilte i sort/hvid var overbelyste og modsvarede ikke udgangspunktet jeg bestilte udfra. Kunne ikke bruges til julegaver. Jeg skrev til Mesterskud inden jul og fik standard svar tilbage at der ville gå 3 dage inden svar. Skrev igen i sidste uge med samme resultat og har stadig intet hørt. Det er ikke iorden. Klassebilledet var dog fint - derfor 2 stjerner.
Børne skolefoto
Vi har modtaget nogle meget fine og forskellige billeder af vores datter. Fin kvalitet til prisen og god service