Jeg har en Mazda 3 fra 2011 - alle serviceeftersyn overholdt. Mazda'en gik efter 2½ år i stå tilfældigt med lange mellemrum, vi får det så checket - her skulle vi betale for det selvom det re... Se mere

Jeg må tilslutte mig de ret dårlige anmeldelser. Jeg modtager flotte reklame- og produkomtaler fra Mazda. De pirrer ens nysgerrighed, hvad vel også er meningen! Når man så prøver at ringe sker vider... Se mere

Skrev til Mazda Danmark vedr Lysenbiler. Mazda Danmark svarede aldrig på mine refleksioner. De giver mig en følelse af at bliver ignoreret. Min hustru og mig skriver et længere brev til Lysen Biler o... Se mere

1,7

Dårlig

VIGTIG OPLYSNING.

VIGTIG OPLYSNING.

Når du køber en MAZDA i Danmark, skal du være klar over, at f.eks. konstruktionsfejl ikke dækkes.
Derimod påtager MAZDA Tyskland deres garantiforpligtelser.
Mazda 2,2 diesel var udstyret med en defekt knastaksel, som medførte motorhavari.
MAZDA Danmarks, med direktøren i spidsen, fraskriver sig ansvaret.

I Tyskland bliver alle motorer med sådanne fabrikationsfejl repareret, uanset alder og kørte kilometer, uden udgifter for kunden.

Derfor, MAZDA Danmark, er en organisation man skal holde sig lang fra.

Mazda Husum i Tyskland kan anbefales

11. december 2020

Ekstrem dårligt produkt…

Jeg er den "heldige" ejer af en Mazda CX 5 fra 2018, hvor sæderne begyndte at knirke efter 1 år og 6 mdr. Jeg har ikke tal på hvor mange gange den har været forbi terminalen i Taastrup, som har forsøgt med at smøre sæderne, og endda lægge noget stof imellem sædet og rammen, uden det har virket mere end en uge. For nogle måneder siden , og efter jeg var ved at blive vanvittig, sendte de noget materiale (video) ind til jer, og har netop i dag fået svar på denne fra Terminalen. Man vil ikke erkende at sæderne er noget være møg og som de sagde hos Terminalen Taastrup, som jeg i øvrigt ikke kan anbefale, så er produktet bare sådan. Jeg har haft et utal af biler med lædersæder, MEN ALDRIG oplevet sådan et dårlig produkt som hos Mazda. Jeg vil på det kraftigste opfordre jer til en noget bedre kundeservice, og også erkende i står med et produkt der ganske enkelte ikke er det , som man betaler for

17. november 2020

Mazda 3 motor defekt

Mazda 3, 2,2 diesel motor nu defekt. 4 år og 1 mdr. 146.000 km. Alle service overholdt. Sidste to hos Skorstensgaard. En ejer og altid lange stræk. Jeg har været meget tilfreds med bilen til nu.
Enten elendigt produkt eller ringe service. Nordea finans så burde have garanti 7 år eller 150.000 km.
Afventer Mazda dk svar.

7. november 2020

Hold jer væk

Hold jer væk, de kan ikke lave biler mere
Har en CX-30 som fejler alt muligt.

-Sikkerhedssystemer slår fra i solskin, regn, tåge og når der er dug på ruden om morgen
-Cruse control er nogen gange slået til andre fra
-Hver gang man starter bilen er der stadig 1000km til næste service.
-Ruder kan ikke kører op og ned
-Der er vand inde i lygteglas
-Gummilister på bagdøre bliver ødelagt af for dørene
-Parkerings sensorer opdager periodisk intet omkring bilen
-Alarm går tilfældigt i gang når man åbner bil med fjernbetjening
-Det rasler fra flere steder i kabinen
-Vindues visker i passagersiden er fejl designet kan ikke fjerne noget fra ruden
-Men det værst er, de sjovt nok aldrig kan se fejlene når den er på værksted og dem som ikke kan skjules må de ikke gøre noget ved før at Mazda har godkendt at der bliver skiftet noget på garantien.

26. oktober 2020

Den nye mazda 3 har fejl i sidespejle…

Den nye mazda 3 har fejl i sidespejle og software.. min er fra april 2019. Og den har været på værksted 12 gange.. mazda kan ikke løse problemet.. mit værksted gør alt hvad de kan.. men mazda motor Danmark gør ikke noget.. så nu er bilen over 1 år.. og den har stadig fejl.. så hold jer væk fra den nye mazda 3

18. august 2020

Historien starter den 18.07.2018 med en…

Historien starter den 18.07.2018 med en slutseddel på en Mazda 3 2.2 Skyactive-D. Jeg får samtidig en fast pris på min Opel, som jeg så, som sælgeren siger "Nu kan du køre gratis i den Opel indtil du får din nye Mazda".

Efter noget tid ringer forhandleren til mig og siger at den ikke kan leveres lige p.t. men der kommer en ny model.

I dag får jeg så en mail fra forhandleren at den nye model er noget dyrere og de ikke vil betale prisen der er aftalt for min bil der skal med i købet.......

Det er ikke lige en service, som man ville byde sine kunder i Japan. Men det lader til at her i Danmark kan man fint gøre.

Nu bliver det så bare et andet bilmærke jeg skal på jagt efter.

20. februar 2019

Mazda CX 5 fra 2015

Har en Mazda CX 5 fra 2015. Efter 70000 km går koblingen itu. Den er kun slidt på den ene side, men stort set ikke på den anden side, hvilket ingen eksperter - herunder FDM - betegner som naturligt. Problemet opstod få dage før garantiudløb, men pga ferie kunne jeg først indlevere den efter garantiudløb hvor den stod helt af. Uden anden forklaring end at det er slitage afviser Mazda DK at dække på kulance. Forhandleren har givet nogen rabat. Desværre kan sagen ikke føres juridisk da bilen blev indleveret nogle dage efter garantiens udløb. Hertil kommer en kæde af andre problemer såsom fastrustede bremsekalibre, defekt forhjulsleje og et par andre ting. Bilen er ikke i orden og forhandleren står ikke bag sit produkt til trods for at alle service eftersyn er afholdt til tiden hos Mazda. Mazda afviser iøvrigt at medvirke til identifikation af årsagen til problemet og er ikke særlig hjælpsom.

15. november 2018

For dårligt! - update

For dårligt!! bil for 400.000 og efter 55.000 km(4 år) begge bagerste bremsecalipre skal skiftes. pris 2200 pr. stk. Iflg Mazda er det normalt derf or ingen kulance ell. delkulance. vel at mærke bilen er altid serviceret på autoriseret værksted....55.000 km???? Det er sidste gang jeg har købt MAzda og vil ikke anbefale nogen!

Update: efterfølgende har MAzda erstattet beløbet så god service alliegvel :-)

11. juli 2017

Navigation regner forkert

Kære potentielle Mazda kunder.

Jeg købte en Mazda hos Mogens Elmer. Selve bilen kører rigtig godt, og der var rigtig god service fra sælgerens side, og fra mekanikeren der har forsøgt at udbedre fejlen.

Jeg har de sidste par måneder haft problemer med navigationen i bilen. Det er ikke selve kortdata der er forkert, det er en grundlæggende fejl i beregningen af ruterne, der betyder, at jeg manuelt lige skal tjekke hele ruten inden jeg kører, da den "hurtigeste rute" ofte er langsommere (2 timer og 12 min. vs. 1 time 31 min.) end nogle af de andre varianter som "korteste", "økonomiske" osv.!!?? Jeg har to gange fået opdateret softwaren uden at det hjalp. Nu har jeg fået det sidste svar fra Mazda der siger at der kommer endnu en opdatering om en måned, der sikkert løser problemet. Det er nu tredje gang de vil opdatere bilen, og det har ikke hjulet endnu, så min tålmodighed er brugt op! Da jeg første gang kontaktede Mogens Elmer, fik jeg at vide af (en lettere arrogant) værkfører, at jeg skulle reklamere til hovedkontoret, for det var deres produkt!! Jeg måtte pænt fortælle, at jeg ikke har købt bilen på hovedkontoret, men hos dem selv på Englandsvej! Der har nu været et par måneders tovtrækkeri, og sidste svar er kommet fra deres hovedkontor og ledelsen hos Mogens Elmer der heller ikke ønsker at hjælpe. Man skulle tro, at når man købte en bil til nogle hundrede tusinder + plus det løse, så ville der være en lille smule service! På baggrund af ovenstående, kan jeg ikke anbefale nogen at købe navigation til deres Mazda før de er helt sikre på at problemet er løst. Havde jeg vidst at der var ovenstående fejl, så havde jeg selvfølgelig ikke købt navigationen. Navigation koster 14.000 (listepris) og jeg gav 6.000 kr. ved eftermontering i stedet for.

Ærgerlige penge for noget der faktisk ikke virker, medmindre jeg lige bruger 5 min. selv på at tjekke at bilen har regnet rigtigt...

Jeg har lavet samme anmeldelse af Mogens Elmer, da det både er forhandleren og hovedkontoret der ikke ønsker at yde en bedre kundeservice.

19. oktober 2016

Ingen navigation

Hvis du køber en ny Mazda så undlad at bestille navigation til mange tusind kroner. Du kan nemlig ikke opdaterer dette. Mazda er godt klar over problemet men kan ikke gøre noget lidt klam og dårlig forklaring som absolut ikke løser problemet.
Kom nu ind i kampen og få gjord noget ved problemet. Dem der har betalt for en vare vil også gerne have noget der virker

Mogens

28. september 2016

Fabriksfejl

Jeg har en Mazda 3 fra 2011 - alle serviceeftersyn overholdt.

Mazda'en gik efter 2½ år i stå tilfældigt med lange mellemrum, vi får det så checket - her skulle vi betale for det selvom det reelt set burde være under garanti?

Efter ca. 4 år ryger der en dyse som bliver skiftet, hvorefter motoren begynder at skralde. Motoren har efter mekanikerens eget udsagn ovale cylindere, som gør at motoren skal skiftes. Dette koster så 45.000kr.

Ingen hjælp at hente fra Mazda, fuldstændigt ligeglade og grådige.

Kan ikke anbefales.

28. juli 2016

Utroligt

Nu har jeg haft Mazda siden jeg fik kørekort. altså 8 år.
Startede med en Mazda 626, få reparationer på 2 år. vinduesviskeren røg en vinter også skulle der skiftes lejer ved hjulene og nye dæk.

Nr. 2 var en Mazda 323 til 8000,- fra 97. kørte i 6 år. mere en 150.000!
Fik skiftet bremser og dæk. blev dog påkørt 2 gange men det er ikke bilens skyld :) den har kørt 277.000 Og den køre stadig!

Enden er jeg utrolig heldig eller så er deres biler utroligt pålidelige!
Aldrig har jeg oplevet at min bil ikke ville starte.. selv i 20 minus grader startede den med det samme.

Nu har jeg købt den nye Mazda 2 skyactiv fra ny. Så må vi se hvad tiden bringer..!

kan dog kun give 4 stjerner da rust forkommer ofte på skærmene!
Nu må vi se om den nye Mazda 2 er blevet bedre.

Husk at forbygge rust! det betaler sig i sidste ende..

Efter min Mazda CX-5 2019 diesel optimum 4AWD er det stadig samme oplevelse. Den havde kørt 180000 da jeg solgte den til en elbil. Desværre havde Mazda ikke en ordentlig elbil så købte en ioniq 5 Ultimate 306HK. Savner nu stadig min CX-5.

26. januar 2016

Dårlig start der endte godt

Efter en træls start på samarbejdet fik vi løst vores mellemværende yderst tilfredsstillende...

Jeg håber dog man fremadrettet vil sørge for der findes låne biler med aut. Gear så folk med påtegnelser i kørekortet kan få lige så god service som alle andre.

Men alt i alt er jeg gået fra en meget utilfreds kunde til en glad kunde der håber på et godt samarbejde fremover...

17. november 2015

Urimelige omkostninger

Ny Mazda til kr. 400.000, serviceret autoriseret altid, død efter 111.000 km, totale serviceomkostninger kr. 71.000 og adskillige nedbrud, solgt som defekt bil til kr. 44.000.

Mazda synes ikke det er et problem, for som der står på hjemmesiden giver autoriseret service "driftsikkerhed, pålidelighed, sikkerhed og en fordelagtig gensalgssalgsværdi".

Øh, ja?

13. september 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (38 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto