For dårligt!! bil for 400.000 og efter 55.000 km(4 år) begge bagerste bremsecalipre skal skiftes. pris 2200 pr. stk. Iflg Mazda er det normalt derf or ingen kulance ell. delkulance. vel at mærke bil... Se mere

Jeg har en Mazda 3 fra 2011 - alle serviceeftersyn overholdt. Mazda'en gik efter 2½ år i stå tilfældigt med lange mellemrum, vi får det så checket - her skulle vi betale for det selvom det re... Se mere

Jeg må tilslutte mig de ret dårlige anmeldelser. Jeg modtager flotte reklame- og produkomtaler fra Mazda. De pirrer ens nysgerrighed, hvad vel også er meningen! Når man så prøver at ringe sker vider... Se mere

1,7

Dårlig

Ny Mazda 6e med mange softwarefejl

jeg ved jo ikke med sikkerhed hvor problemet ligger, om det er Mazda.dk eller om det er Karvil Odense som sælger , og har solgt en Mazda 6e til mig dec. 2025. I salgsprocessen er alt helt perfekt, blot bliver der sagt med sikker overbevisning, at der er en meget stor opdatering på vej til bilens software, og vil lande medio Januar 2026. Efter at have kørt ,-ja nu 3mdr i bilen, er det gået op for mig hvorfor man lovede en stor opdatering hurtigt. En hel del softwarefejl hober sig op efterhånden som man lærer bilen at kende, og her opdager man hvorfor sælgeren hos Karvil Odense-Mazdaforhandler, lægger så meget vægt på at love en stor softwareopdatering.
Kort efter jeg købte bilen , sænker Mazda prisen på bilen med ca 13.000kr. Måske er det et hold kæft bolche til nye købere, for at de skal acceptere historien om STOR SOFTWAREOPDATERING. Der har nemlig slet ikke været nogen, hverken stor eller lille softwareopdatering.- Altså er alle de mærkelige fejl stadig i min bil, og jo nok også i andres, og sikkert også i dem der endnu ikke er kommet ud at køre.
Man holder da ikke kunder for nar på den måde,- ihvertfald er det ikke sådan jeg mener nybilsalg bør være.

16. marts 2026

Ubrugelig garanti/service

Købte en ny Mazda 6e hos en forhandler for 2 uger siden. Bilen rystede pga defekte dæk, og AC larmer voldsomt. Begge dele bekræftet af Mazda tekniker og anmeldt til forhandler 1 time efter køb.

Nu får jeg så at vide, at der går yderligere 2-3 uger, fordi Mazda først skal diskutere med Michelin om hvem, der skal betale. Det defekte AC skal jeg selv optage video og lyd af, da det åbenbart ikke er rigeligt, at deres Mazda tekniker har bekræftet problemerne (hvilket er besværligt med et periodisk problem). Dvs en ubrugelig bil de første 5-6 uger, hvis alt eller går efter planen - ellers længere tid. Burde have købt et andet mærke - læser du med her, så husk dette inden du køber en Mazda.

30. januar 2026

Skrev til Mazda Danmark vedr. oplevelse hos Lysen Biler i Ringsted

Skrev til Mazda Danmark vedr Lysenbiler. Mazda Danmark svarede aldrig på mine refleksioner. De giver mig en følelse af at bliver ignoreret. Min hustru og mig skriver et længere brev til Lysen Biler og Mazda Danmark, brevet er dateret 27 juni 2023, det har titlen "Refleksioner over værksted i Ringsted" årsagen til vores brev var at vor bil var på værksted i perioden 1.maj til 12 juni 2023. Personalet har hele tiden været flinke, men resultaterne kom langsomt og bilen viser i skrivende stund stadigt motorfejl. Værkstedet har dog oplyst mig, at det ikke betyder noget.

27. juni 2023

Aldrig mere Mazda

Har i februar 2023 købt en Mazda 3, 2,0 benzin fra 2016. Kun kørt 56000 km. MEN har aldrig oplevet så ringe en gearkasse. Skal koble ud flere gange når man skifter gear ellers børster den tænder. Har været hos 2 Mazda værksteder og de siger at den kører som den skal og at det er en generel svaghed ved 3 modellen. Yderligere sætter motoren ud ved acceleration og når den kommer op i fart. Det er åbenbart også et kendt problem. Har været salgskonsulent i 19 år og dette er min første og sidste Mazda. Det bliver absolut Alfa Romeo igen igen næste gang!!!!

20. april 2023

Mazdas elektroniske service bog

Mazdas elektroniske service bog, har mangler i form at man kan ikke selv indtaste et service, hvis man har fået lavet et service på et andet værksted. det er simpelthen for dårligt, når man har Faktura på det.

18. april 2023

Har en Mazda 2 fra 2010

Har en Mazda 2 fra 2010, kører fantastisk efter 351.000 km. Har ejet den fra ny alle service o erholdt, kun normal slitage, bremser, dæk 2 nye støddæmper i bag. Har fået Dinitrol fra ny, intet rust. Skal helt sikkert have Mazda igen

23. marts 2023

Mazda - nej tak

Har en CX5 fra 2012. Overall en fin bil, MEN defekt knastaksel efter 140.000 km., nyt topstykke, ny turbo og nu er toppakningen røget. Det har været en MEGET dyr omgang. Bilen har i skrivende stund kørt 170.000. Mazda fraskriver sig ethvert ansvar, på trods af, at bla. knastakslen har været en velkendt fejl. Der er intet hjælp at hente, og det er fuldstændig håbløst, når man tager biles nypris i betragtning. Jeg vil absolut anbefale, at man køber sin SUV hos et andet mærke.

11. januar 2023

Rust i bagklap på Mazda 3 årgang 2017

Rust i bagklap på Mazda 3 årgang 2017, over nummerplade, min Mazda 3 har overholdt alle service ved Mazda og karosseri tjek , da jeg opdager under bilvask at der er rust ved bagklap, kontakter Mazda der tager fotos af rusten, og sender ind til Mazda Danmark men bliver afvist, det dækkes ikke under garanti da det ikke er rust der kommer inde fra , men der er ikke brud på lakken , så kan ikke forstå hvad de mener med at det ikke kommer indefra for det er vel ikke malingen der ruster, har ellers været utrolig glad for min Mazda 3 fejler aldrig noget og får god service ved N.O Jensen Aalborg , men den kan Mazda Danmark ikke leve op til, vil aldrig købe Mazda igen.

16. januar 2023

Har været den lykkelige ejer af en CX 3…

Har været den lykkelige ejer af en CX 3 benzin med auto gear fra 2019, efter købet har jeg haft den til service 2 gange d.29-10-2021 hvor bilen har kørt ca.30.000 km. værksted siger at begge skiver og klosser skal skiftes bag på hmmm. pris for service 8000, har igen været til service her d.28-10-2022 hvor bilen også skal synes denne gang ringer værksted og siger at bilen ikke kommer gennem syn hvis ikke de skifter skiver og klosser bag på igen, bilen har nu kørt ca, 43.000 km pris 9700, har aldrig haft en bil hvor skiver og klosser ikke holder mindst 60.000 km. forlanger at få navnet på prducent og leverandør af skiverne for at undersøge om de garenter holdbarhed men det vil Mazda Danmark ikke oplyse, så kør aldrig til service hos Mazda eller bedre køb ikke en Mazda da de ikke kan holde til kørsel i lille Danmark, pris for 2 service på 2 år og ca, 20.000 km kørsel ca. 20.000 kr.

28. oktober 2022

Har en 3 år gl Mazda cx 3 hvor selerne…

Har en 3 år gl Mazda cx 3 hvor selerne bagi pludselig ikke vil rulle ind .
Mazda forhandler siger at det ser de indimellem.
Bilen er serviceret hvert år og er selen ikke en garanti de ikke må gå på kompromis med???
Jeg har ikke skrevet til Mazda men bør jeg ikke gøre det .
De vil have 2500-3000 kr pr ny rulle og Mazda fralægger sig erhver ansvar .
Ps jeg kører 10000 km pr år og de slappe seleruller kom på en gang trods den ene bruges mere end den anden .
Nogle som har erfaringer

29. oktober 2022

Har købt en Mazda 6 2,2 Diesel

Har købt en Mazda 6 2,2 Diesel. Værste køb nogensinde.

Bilen har kostet mig over 70.000 kr. i stor reparationer (Gearkasse, AC-komprosser, Partikelfilter, vakuumpumpe) plus masse forskellige defekte sensor.

Mazdas eneste reaktion at bilen er uden for garanti.

23. august 2022

Har Mazda Danmark nogen ansatte??

Når man så prøver at ringe sker viderestilling tilpas mange gange, til man ryger af. Skriver man til Mazda - endda flere gange får man intet svar, ikke engang en kvittering for spørgsmålet. Ringe!

8. februar 2022

Aldrig har jeg oplevet så dårlige…

Aldrig har jeg oplevet så dårlige kundeservice, som jeg har fået fra madza, kører i en madza cx3 som har haft en fejl på diesel partikel filteret, stort set siden jeg modtog bilen, har haft forbi madza forhandler flere gange for at, vil kør den på garantien, men er blevet fejet af gang på gang, med at den ikke fejler noget, efter garantien udløb, har jeg fået regenerer filteret 4 gange og hver gang melder den samme fejl, nu har jeg haft min madza på et værksted med speciale i diesel biler, og så er der gået en ventil ved filteret, hvor en ny koster 11.000 kr. Vildt mærkeligt at det værksted som skulle hjælpe med garantien, ikke finder nogen fejl, men kære man et andet sted hen, bliver bilen fikset og kører nu uden fejl🤷🏼‍♂️

Så tillykke madza i sparede en reservedel på 11.000 kr men har tabt en kunde for altid, og kan da kun sige til folk at de på ingen måde må købe madza, da i løbet fra alt ansvar ang. Reklamationer på jeres biler.

3. januar 2022

Mazda cx5 har været min bil siden aug…

Mazda cx5 har været min bil siden aug 2015 . Købte den fra ny til næsten 500.000 kr med udstyr. Jeg har intet godt at sige til og om dette mærke. Har ofret penge i enorm stil på udbedring af fejl i motor og el net. Ingen hjælp fra Mazda overhovedet. Jeg køber aldrig Mazda mere . Denne 2.2 diesel motor volder åbenbart kun problemer og Mazda yder ingen hjælp økonomisk . Kun penge en vej og det er deres. Alle lys og lamper lyser i instrumentbrættet og fejlkoder melder nyt hver dag næsten - Har brugt over 150.000 kr i rep på bilen og nye fejl dukker op hele tiden. Sikke mange der har betalt enorme regninger selv for at Mazda kunne udvikle en bil uden held. Fraråder alle at købe Mazda med deres 2.2 diesel motor. Mazda burde skamme sig på det groveste - intet hjælp at hente overhovedet. Der må være noget om sagen da Mazda Danmark ikke svare - køb for jeres egen skyld ikke dette mærke. Det må være noget snakken da Mazda ikke tager sig tid til at svare på noget eller dele af denne kritik. Sikke mange der må føle snydt og bedraget af Mazda.
Mazda Herning / Lind har haft så mange muligheder for at hjælpe eller afhjælpe med min Mazda , jeg har ikke tal på hvor mange gange bilen har været hos dem , fandt ud af at nogle gange blev det ikke registreret at bilen var der, så ser det jo også bedre ud i forhold til reklamationer og manglende udbedringer af fejl. En tester på så var alt i den skønneste orden - nærmest min egen fejl at der var fejl og atter fejl i motorsystemer . Men stort ROS til Mazda for ikke at svare og stadig kan undlade at svare , hold op en dårlig behandling og manglende evne til at udbedre fejl på deres egne mærker.
Håber at Mazda Danmark og Mazda Herning / Lind behandler kunder bedre i fremtiden
Desuden at de strammer sig op til at svare kunder i fremtiden - men det er nok for meget forlangt.

10. oktober 2021

KØB ALDRIG EN MAZDA.

KØB ALDRIG EN MAZDA.

Vi har nu brugt på den anden side af 20.000 kr på at uddanne mekanikerne hos Mazda.
Vi har en Mazda 6 2.2 Skyactive (Diesel). Når vi laver en, ikke kraftig, men frisk acceleration går den i nødprogram og skriver at der er fejl i scbs-systemet. Vi afleverede bilen på værkstedet og de sagde at det med sikkerhed ikke var turboen. Men måtte være en fejl i en føler eller i indsugningen. De skiftede diverse dele, men problemet forsatte. De skiftede igen nogle dele, men problemet forsatte. Dette forsætter over en periode på 18 måneder... Til sidst finder de så ud af at det er en turbo som skal skiftes... Pris 25.000..
Vi henvender os så til Mazda for at få dem til at dække noget af beløbet, men bliver fuldstændig afvist grundet at garantien er udløbet.. AMEN FOR HELEVEDE..
Vi tager ud til et autoriseret mazda værksted fordi at vi forventer at de kender deres biler. Men nææ nej.. Nu har vi så brugt over 20.000 på at uddanne deres personale. Penge som vi jo kunne have brugt på at skifte turboen..
Mazda fraskriver sig alt ansvar.. og vil overhovedet ikke tale med en..

Så derfor er vores anbefaling.. KØB ALDRIG NOGENSINDE EN MAZDA..
Lige så snart vi igen har penge til at skifte bil, så bliver det gjort og vi vender ALDRIG tilbage til Mazda..

Jeg håber inderligt at Mazda ser denne anmeldelse og tænker over deres måde at lave forretning på.
Hvis Mazda har lyst, er de meget velkommen til at kontakte mig for at få den snak vi ALDRIG har haft.

8. juni 2021

Er dette din virksomhed?