Maler-pris.dk Anmeldelser 132

1,8

De har fået skiftet navn,det gamle navn hed imentor,det på grund af de have dårlige anmeldelse og de er virkelig dårlig

Fik lavet et tilbud for 1 år siden, der lå mange tusinde kroner over hvad normal prisen ville være, faktisk over det tredobbelte. Sagde nej tak, og nu ringer malertilbud 2-3 gange om ugen for at høre... Se mere

Havde en aftale med en maler i lejligheden som jeg snart flytter ind i.Flere håndværkere var kommet for at afgive tilbud på forskelligt. 5 min. før maleren skulle ha været kommet ringede han afbud med... Se mere

Vi tastede en opgave ind på Maler-pris.dk og fik et prisoverslag. Allerede dagen efter blev vi ringet med tilbud om at få et uforpligtende besøg af en Maler. Det takkede vi ja til og fik straks mødein... Se mere

1. Maler

Om Maler-pris.dk

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Imentor A/S (som også hedder Prisberegning.dk A/S) har siden 2006 formidlet kontakt mellem fagfolk og private kunder. Imentor A/S fungerer som samarbejdspartner og skaffer seriøse kundemøder til danske virksomheder.

Imentor A/S administrerer en række hjemmesider, der henvender sig til folk som søger en fagmand. Her har man mulighed for at foretage en vejledende online prisberegning på opgaver inden for byggeri og services, og få arrangeret et gratis møde med en fagmand.

1,8

Under middel

nemt og hurtigt

Tilbud på arbejdet. Var hurtigt fremme. Godt og hurtigt udført. Maleren arbejde også i påsken.

Kære Martin,

Tusind tak for din anmeldelse og tak for de 4 stjerner - dem er vi meget glade for.

Vi er rigtig glade for at maleren udførte tilfredstillende tilbudsgivning samt udførsel af arbejdet. Fleksibilitet omkring udførsel af arbejde selv på helligdage er absolut at foretrække - dejligt at høre.

Du er velkommen til at rette henvendelse til os igen, såfremt vi kan være dig behjælpelig med andre håndværksprojekter i fremtiden.

Mvh

Stine, Support
Maler-pris.dk

Dyrt tilbud på overfladisk arbejde

Dyrt tilbud på et stykke arbejde hvor den lokale maler ville vælge en overfladisk behandling. (Stuk hvor vævet slap og boblede skulle bare males over da andet ikke kunne betale sig ...)
Valgte anden maler der gik mere i dybden med arbejdet og fået lavet det ordentligt hvilket også var 20% billigere end det tilbud vi fik af maleren tilknyttet maler-pris og halv pris af det tilbud som maler-pris sendte. Skal dog siges at maler-pris oplyste at deres prisoverslag bevist vare i den dyre ende og at maleren ved besigtigelse højest sandsynlig ville give en bedre pris.

Kære Kamilla & Kasper,

Tusind tak for jeres anmeldelse og tak fordi i har valgt at uddybe jeres kritik.

Til at starte med vil vi gerne sige tak fordi i benyttede jer af servicen hos Maler-pris.dk, dog er vi kede af jeres generelle oplevelse. Vi bestræber os på at servicerer vore kunder på absolut bedst tænkelige måde, hvorfor ovenstående kritik giver stof til eftertanke. Vi beklager at udsendte maler ikke formåede at yde tilstrækkelig service samt rådgivning, dette undskylder vi mange gange for.
Til jeres orientering er maleren adviseret om jeres utilfredshed og vi vil kraftigt overveje et fremtidigt samarbejde med vedkommende.

Vi håber ikke at i vil afvise vores tilbud om at være jer behjælpelige med andre håndværksmæssige opgaver i fremtiden.

Mvh

Louise, Support

Ikke speciel positiv.

Den første aftale blev flyttet 2 timer før aftalen. Maleren lovede mig et skriftligt tilbud som jkeg aldrig har modtaget.

Kære Dorte,

Tusind tak for din anmeldelse.

Af os blev der etableret et møde til afholdelse d. 19/3-13 kl. 17.00, som jeg jf. ovenstående kan forstå blev flyttet af maleren til anden dato.
At maleren efter afholdt møde ikke fremsender skriftligt tilbud på udførelse af opgaven er yderst beklageligt og ærgerligt for både dig og Maler-pris.dk, dog er det fagmandens ansvar at opretholde indgået aftale. Til din information har vi dags dato videregivet ovenstående, således at du snarest bør modtaget skriftligt tilbud fra maleren. For en god orden skyld oplyses du om, at det af Maler-pris.dk forventes at vore samarbejdsparnere afgiver tilbud indenfor 10 dage efter afholdt møde.

Vi undskylder på malerens vegne og beklager din oplevelse mange gange.

mvh

Louise, Support
Maler-pris.dk

Vis anmeldelser på alle sprog. (132 anmeldelser)