Maler-pris.dk Anmeldelser 132

1,8

De har fået skiftet navn,det gamle navn hed imentor,det på grund af de have dårlige anmeldelse og de er virkelig dårlig

Fik lavet et tilbud for 1 år siden, der lå mange tusinde kroner over hvad normal prisen ville være, faktisk over det tredobbelte. Sagde nej tak, og nu ringer malertilbud 2-3 gange om ugen for at høre... Se mere

Havde en aftale med en maler i lejligheden som jeg snart flytter ind i.Flere håndværkere var kommet for at afgive tilbud på forskelligt. 5 min. før maleren skulle ha været kommet ringede han afbud med... Se mere

Vi tastede en opgave ind på Maler-pris.dk og fik et prisoverslag. Allerede dagen efter blev vi ringet med tilbud om at få et uforpligtende besøg af en Maler. Det takkede vi ja til og fik straks mødein... Se mere

1. Maler

Om Maler-pris.dk

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Imentor A/S (som også hedder Prisberegning.dk A/S) har siden 2006 formidlet kontakt mellem fagfolk og private kunder. Imentor A/S fungerer som samarbejdspartner og skaffer seriøse kundemøder til danske virksomheder.

Imentor A/S administrerer en række hjemmesider, der henvender sig til folk som søger en fagmand. Her har man mulighed for at foretage en vejledende online prisberegning på opgaver inden for byggeri og services, og få arrangeret et gratis møde med en fagmand.

1,8

Under middel

Servicemindede og effektiv.

Blev ringet op dagen efter at jeg havde foretaget en pris beregning. Fik talt igennem hvad der helt præcist skulle laves. Fik en aftale i stand, hvor de kommer og kigger på opgaven.

12. juli 2016

Besvarelse fra Maler-pris.dk

Hej Lene, tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at du har fået det optimale ud af vores service, og jeg håber at mødet gik godt.

Ikke godt

Telefonsælgeren var enormt påtrængende og lyttede overhovedet ikke. Sidste gang jeg bruger denne side

5. juli 2016

Hej Lone,

Tak fordi du tog dig tid til din anmeldelse.

En af vores medarbejderes vigtigste opgaver er at lytte til vores kunders ønsker og få så mange uddybende oplysninger på den ønskede opgave som overhovedet muligt, hvorfor jeg selvfølgelig beklager meget, at det ikke var din oplevelse under din samtale med vores medarbejder.
Jeg videregiver selvfølgelig dine oplysninger til vores servicechef d.d., som vil sørge for at følge op på dette med den enkelte medarbejder.

Jeg kan se i vores system, at du trods ovenstående har valgt alligevel, at takke ja til et møde med en af vores samarbejdspartnere, hvilket vi er glade for og ønsker dig derfor rigtig god fornøjelse med mødet d. 15/07-16. Vi håber, at du efterfølgende modtager et attraktivt tilbud fra maleren.

Mvh Trine, Support

Helt i orden!

God samtale. Venlig mand.

24. juni 2016

Besvarelse fra Maler-pris.dk

Hej Ditte, tak for din anmeldelse.

De fem stjerner er meget værdsat.

Maler-pris.dk

Åben, ærlig og serviceminded dialog - Tak for det!

Blev ringet op af maler-pris.dk efter at have rekvireret et tilbud. Blev mødt med en nærmest ualmindelig serviceminded medarbejder der kunne fortælle lidt mere om beregningsgrundlaget for det modtagne tilbud.
Afslutningsvis blev jeg mødt med et ganske simpelt spørgsmål, som man ellers alt for sjældent bliver mødt.... "er der ellers andet jeg kan hjælpe med?". Well done og tak!.

20. april 2016

Besvarelse fra Maler-pris.dk

Hej Anders, tak for din anmeldelse.

Jeg er meget glad for at du oplevede servicen helt i top, og at din snak med vores servicemedarbejder var rigtig god.

De fem stjerner er meget værdsat!

god samtale.

Fik både en aftale på det jeg havde søgt om, men også på en anden håndværker. Dejligt at få det hele på en gang.

8. april 2016

Besvarelse fra Maler-pris.dk

Hej Stella, tak for din anmeldelse.

Godt at høre, at vi også kunne hjælpe med at finde en anden fagmand til din anden opgave.

Flink og rar

Jeg oplevede, at ham jeg snakkede med havde en stor forståelse for det jeg sagde og lyttede til mine ønsker og behov. Medarbejderen var service-orienteret og flink. Jeg har fået kontakt til en maler, som kontaktede mig umiddelbart kort tid efter for at bekræfte den aftale jeg havde lavet med malerpris.dk

18. marts 2016

Besvarelse fra Maler-pris.dk

Hej Kenneth, tak for din anmeldelse.

Jeg er rigtig glad for at høre, at vores servicemedarbejder var lydhør og serviceminded.

Jeg håber, at mødet gik godt med maleren og at du efterfølgende modtog et attraktivt tilbud fra ham.

Behagelig og god snak

Havde en god samtale og fik en god konstruktiv snak

4. marts 2016

Besvarelse fra Maler-pris.dk

Hej, tak for din anmeldelse.

Godt at høre, at du havde en god og konstruktiv snak med vores medarbejder.

Kundeservice

Blev ringet op efter at have brugt pris-beregneren. Sælgeren var professionel - ikke pressende men vedholdende nok til at jeg sagde ja til et besøg fordi jeg havde lyst, og ikke fordi jeg følte jeg skulle.....

4. marts 2016

Besvarelse fra Maler-pris.dk

Hej, tak for din anmeldelse.

Jeg er meget glad for at høre, at du fandt vores kundeservicemedarbejder professionel.

Amatører

Der er ikke styr på firmaerne, der er firmaer er opgiver direkte usande oplysninger og man laver aftaler om besigtigelse af opgaven som jeg absolut ikke kender noget til og heller ikke har bedt om.
Konklusion: en halv stjerne havde nok endda været i overkanten.

16. februar 2016

Kære Jette,

Da vores kunders tilbagemeldinger er vigtige for os, er vi glade for, at du tog dig tid til at afgive denne.

Vi ville dog ønske, at du havde valgt at uddybe, hvad du mener med, at der ikke er styr på firmaerne, og at der bliver opgivet usande oplysninger, da det absolut ikke er den oplevelse, vi ønsker at du som kunde sidder med.
Har du mulighed for det, må du meget gerne kontakte os enten på mail: info@imentor.dk med en uddybende forklaring eller på tlf. 70 22 80 14.

I forhold til din skrivelse om, at der er lavet aftaler vedr. besigtigelse af opgaven, som du hverken kender til eller har bedt om, er jeg noget uforstående overfor dette, da jeg kan se i vores system, at dette er accepteret under din samtale med min kollega d. 09/02-16.

Jeg kan dog se, at du efterfølgende har aflyst mødet til fagmanden, hvorfor det er registeret i vores system.

Vi håber selvfølgelig, at du har fundet en tilfredsstillende løsning og fået udført opgaven.

Du ønskes en rigtig god dag.

Mvh Mette, Support
Maler-pris.dk

Det var en utrolig behagelig medarbejder jeg talte med, som virkede oprigtig interesseret i hvad for en håndværker jeg skulle bruge og pris og muligheder. Oplyste rigtig mange gode informationer. Vil helt klart bruge dem igen.

15. januar 2016

Besvarelse fra Maler-pris.dk

Hej Annemette, tak for din anmeldelse.

Tak for de flotte fem stjerner.

Du er altid meget velkommen til at benytte dig af vores service.

Er ikke imponeret

Umiddelbart virkede det som om kundemedarbejderen ville få provision, hvis kan fik lov til at indhente og book et møde med en maler til os.
Vi har nu fået et møde med en maler I uge 4 selvom jeg gjorde det meget klart at vi skulle have mallet rummet inden udgangen af uge 3....

12. januar 2016

Besvarelse fra Maler-pris.dk

Hej Louise, tak for din anmeldelse.

Jeg kan se i vores system, at du i forbindelse med din prisberegning på vores hjemmeside, fik sat et gratis og uforpligtende møde i stand med en samarbejdspartner af vores.

Vores medarbejdere er timelønnede, men vi har en bonusordning, der belønner en dedikeret indsats og især kundemøder af høj kvalitet. Hvis vores medarbejder booker en masse møder ind, der bliver aflyst igen, så frafalder bonussen. Det er derfor slet ikke i medarbejderens interesse, at booke møder ind, der ikke er seriøse eller aktuelle.

Jeg er ked af at høre, at der er sket en misforståelse og mødet er booket ind for sent.

Jeg håber, at i fandt en anden fagmand der kunne varetage mødet inden uge 3.

I ønskes en rigtig god dag.

Informativ og hjælpsom

Fik de informationer, jeg havde brug for, til at gå videre med opgaven. Efterfølgeende tilsendt et bud på en Mester, som nu er kontaktet.

30. november 2015

Besvarelse fra Maler-pris.dk

Hej AnneVibeke, tak for din anmeldelse.

Det er jeg glad for at høre.

Jeg håber, at jeres møde gik rigtig godt.

Dejligt og klart

Vi fik en god dialog.

25. november 2015

Besvarelse fra Maler-pris.dk

Hej Lise, tak for din anmeldelse.

De fem stjerner er værdsat.

Total emsig sælgee

Insisterede på at lave en aftale med en maler selvom jeg gentagne gange sagde at jeg bare skulle bruge en ca pris, og ikke ville have besøg. En aftale om at sende mig et telefonnummer endte så med et booket besøg på et tidspunkt vi ikke havde aftalt

18. november 2015

Besvarelse fra Maler-pris.dk

Hej Pernille, tak for din anmeldelse.

Når du benytter dig af vores service, vil du efter din prisberegning blive ringet op af vores serviceafdeling, som vil tilbyde dig at sætte et gratis og uforpligtende møde i stand med en fagmand. Mødet skal dog kun bookes, hvis du ønsker det. Hvis du blot vil benytte vores hjemmeside til at få en idé om hvor din opgave ligger prismæssigt, er du meget velkommen til det.

Jeg beklager derfor meget, at der er sket en misforståelse og at der blev booket et møde til dig. Jeg kan se i vores system, at mødet efterfølgende blev aflyst, og at vores samarbejdspartner også fik besked om dette.

Hvis opgaven bliver relevant på et tidspunkt, er du meget velkommen til at kontakte mig, så vil jeg gerne være hjælpe dig med at finde de rigtige fagmænd til dit projekt. Du kan kontakte mig på info@prisberegning.dk (Mrk. mailen Claudia) eller på tlf. 70 22 80 14.

Rigtig god dag til dig.

Fik service

Fin service - fik et pristilbu med det samme i cirka priser, blev ringet op, og fik en maler ud at gi' et helt konkret og prisfornuftigt tilbud.

29. oktober 2015

Besvarelse fra Maler-pris.dk

Hej Thomas, tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at du oplevede servicen god og at du modtog et konkurrencedygtigt tilbud efter mødet.

maling af lofter

Hurtig og behagelig hjælp.

27. oktober 2015

Besvarelse fra Maler-pris.dk

Hej Gitte, tak for din anmeldelse.

Dejligt at du oplevede hurtig respons.

Bedste aftale

Jeg opnåede den aftale, som passede mig bedst.

6. oktober 2015

Besvarelse fra Maler-pris.dk

Hej Arne, tak for din anmeldelse.

Jeg håber, at mødet med vores samarbejdspartner gik rigtig godt.