De har fået skiftet navn,det gamle navn hed imentor,det på grund af de have dårlige anmeldelse og de er virkelig dårlig
Fik lavet et tilbud for 1 år siden, der lå mange tusinde kroner over hvad normal prisen ville være, faktisk over det tredobbelte. Sagde nej tak, og nu ringer malertilbud 2-3 gange om ugen for at høre... Se mere
Havde en aftale med en maler i lejligheden som jeg snart flytter ind i.Flere håndværkere var kommet for at afgive tilbud på forskelligt. 5 min. før maleren skulle ha været kommet ringede han afbud med... Se mere
Vi tastede en opgave ind på Maler-pris.dk og fik et prisoverslag. Allerede dagen efter blev vi ringet med tilbud om at få et uforpligtende besøg af en Maler. Det takkede vi ja til og fik straks mødein... Se mere
Om Maler-pris.dk
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Imentor A/S administrerer en række hjemmesider, der henvender sig til folk som søger en fagmand. Her har man mulighed for at foretage en vejledende online prisberegning på opgaver inden for byggeri og services, og få arrangeret et gratis møde med en fagmand.
Kigkurren 8g, 4. tv, 2300, København S, Danmark
- info@prisberegning.dk
- maler-pris.dk
De lyver overfor mig
De lyver overfor mig, det kan ikke betale sig med at betale til dem
De har fået skiftet navn,det gamle navn…
De holder ikke deres aftaler de…
De holder ikke deres aftaler de udnytter folk>Frank og Simon og det er en dårlig firma
Servicemindede og effektiv.
Blev ringet op dagen efter at jeg havde foretaget en pris beregning. Fik talt igennem hvad der helt præcist skulle laves. Fik en aftale i stand, hvor de kommer og kigger på opgaven.

Ikke godt
Telefonsælgeren var enormt påtrængende og lyttede overhovedet ikke. Sidste gang jeg bruger denne side

Besvarelse fra Maler-pris.dk
Åben, ærlig og serviceminded dialog - Tak for det!
Blev ringet op af maler-pris.dk efter at have rekvireret et tilbud. Blev mødt med en nærmest ualmindelig serviceminded medarbejder der kunne fortælle lidt mere om beregningsgrundlaget for det modtagne tilbud.
Afslutningsvis blev jeg mødt med et ganske simpelt spørgsmål, som man ellers alt for sjældent bliver mødt.... "er der ellers andet jeg kan hjælpe med?". Well done og tak!.

god samtale.
Fik både en aftale på det jeg havde søgt om, men også på en anden håndværker. Dejligt at få det hele på en gang.

Flink og rar
Jeg oplevede, at ham jeg snakkede med havde en stor forståelse for det jeg sagde og lyttede til mine ønsker og behov. Medarbejderen var service-orienteret og flink. Jeg har fået kontakt til en maler, som kontaktede mig umiddelbart kort tid efter for at bekræfte den aftale jeg havde lavet med malerpris.dk

Behagelig og god snak
Havde en god samtale og fik en god konstruktiv snak

Kundeservice
Blev ringet op efter at have brugt pris-beregneren. Sælgeren var professionel - ikke pressende men vedholdende nok til at jeg sagde ja til et besøg fordi jeg havde lyst, og ikke fordi jeg følte jeg skulle.....

Amatører
Der er ikke styr på firmaerne, der er firmaer er opgiver direkte usande oplysninger og man laver aftaler om besigtigelse af opgaven som jeg absolut ikke kender noget til og heller ikke har bedt om.
Konklusion: en halv stjerne havde nok endda været i overkanten.

Besvarelse fra Maler-pris.dk
Det var en utrolig behagelig medarbejder jeg talte med, som virkede oprigtig interesseret i hvad for en håndværker jeg skulle bruge og pris og muligheder. Oplyste rigtig mange gode informationer. Vil helt klart bruge dem igen.

Er ikke imponeret
Umiddelbart virkede det som om kundemedarbejderen ville få provision, hvis kan fik lov til at indhente og book et møde med en maler til os.
Vi har nu fået et møde med en maler I uge 4 selvom jeg gjorde det meget klart at vi skulle have mallet rummet inden udgangen af uge 3....

Informativ og hjælpsom
Fik de informationer, jeg havde brug for, til at gå videre med opgaven. Efterfølgeende tilsendt et bud på en Mester, som nu er kontaktet.

Total emsig sælgee
Insisterede på at lave en aftale med en maler selvom jeg gentagne gange sagde at jeg bare skulle bruge en ca pris, og ikke ville have besøg. En aftale om at sende mig et telefonnummer endte så med et booket besøg på et tidspunkt vi ikke havde aftalt

Fik service
Fin service - fik et pristilbu med det samme i cirka priser, blev ringet op, og fik en maler ud at gi' et helt konkret og prisfornuftigt tilbud.