Maler-pris.dk Anmeldelser 132

1,8

De har fået skiftet navn,det gamle navn hed imentor,det på grund af de have dårlige anmeldelse og de er virkelig dårlig

Fik lavet et tilbud for 1 år siden, der lå mange tusinde kroner over hvad normal prisen ville være, faktisk over det tredobbelte. Sagde nej tak, og nu ringer malertilbud 2-3 gange om ugen for at høre... Se mere

Havde en aftale med en maler i lejligheden som jeg snart flytter ind i.Flere håndværkere var kommet for at afgive tilbud på forskelligt. 5 min. før maleren skulle ha været kommet ringede han afbud med... Se mere

Vi tastede en opgave ind på Maler-pris.dk og fik et prisoverslag. Allerede dagen efter blev vi ringet med tilbud om at få et uforpligtende besøg af en Maler. Det takkede vi ja til og fik straks mødein... Se mere

1. Maler

Om Maler-pris.dk

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Imentor A/S (som også hedder Prisberegning.dk A/S) har siden 2006 formidlet kontakt mellem fagfolk og private kunder. Imentor A/S fungerer som samarbejdspartner og skaffer seriøse kundemøder til danske virksomheder.

Imentor A/S administrerer en række hjemmesider, der henvender sig til folk som søger en fagmand. Her har man mulighed for at foretage en vejledende online prisberegning på opgaver inden for byggeri og services, og få arrangeret et gratis møde med en fagmand.

1,8

Under middel

Forvirret medarbejder

Maling af 3-værelses lejlighed. Han spurgte mig, hvordan projektet var gået velvidende, at det ikke er gået igang endnu.

20. maj 2015

Kære Lasse,

Tak fordi du tog dig tid til din anmeldelse.

Først og fremmest er vi glade for, at du har benyttet dig af maler-pris.dk.

Da vi er en servicevirksomhed, er din feedback af stor betydning for os.
Det er selvfølgelig beklageligt, at vores medarbejder under jeres samtale kommer til at spørge ind til, hvordan projektet er gået, når dette end ikke er igangsat.
Dine oplysninger er derfor videregivet til vores servicechef, der vil følge op på det med den enkelte medarbejder.

Jeg kan se i vores system, at i alligevel fandt ud af det sammen og fik aftalt et møde for dig, med en af vores samarbejdspartnere.
Vi håber, derfor at du havde et rigtig godt møde med fagmanden d. 27/05-15.

Maler-pris.dk

Venlig og informerende medarbejder.

15. maj 2015

Kære Mads,

Tusind tak for din anmeldelse og for de meget flotte fem stjerner - dem er vi meget glade for.

Vi er samtidig glade for at høre, at du oplevede vores med som venlig og informativ, da det er meget vigtigt for os, at vores kunder altid modtager god service.

Tilbud på malerarbejde.

Jeg har i 2013 rekvireret et tilbud på malerarbejde, og aldrig fået en tilbagemelding. D.d. bliver jeg kontaktet af en kundeservicemedarbejder, som taler lynhurtigt, og jeg erindrer ikke lige, hvad det drejer sig om, idet det er 2 år siden, jeg havde brug for at få malet.
Kundeservicemedarbejderen var flink og havde historikken klar, så jeg endte med at kunne genkalde min henvendelse fra 2013.

14. april 2015

Kære Helle,

Tusind tak for din anmeldelse, samt for de fine fire stjerner - de er værdsat.

Vi er glade for at erfare, at du har benyttet dig af maler-pris.dk.

Jeg er dog noget uforstående overfor den manglende kontakt, da jeg kan se i vores system, at vores medarbejder få dage efter du havde foretaget prisoverslaget, har forsøgt at kontakte dig flere gange, desværre uden held.
Da vi er en servicevirksomhed er det at yde god service til vores kunder i højsædet, hvorfor vi netop altid følger op på de henvendelser, der tidligere har været, da vi ofte oplever, at kunden har et nyt projekt i gang eller overvejer at påbegynde.

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores medarbejder som værende flink, at historikken var på plads således, at du kunne placere henvendelsen.

Forkert dato og tid

Det er jo super smart at man hurtigt kan finde en pris og blive sat på en maler. Men jeg fik en anden mødeindkaldelse end den dag vi havde aftalt i telefonen. Jeg har så forsøgt 2 gange af ringe til CMA byg og de har begge gange lovet at ringe retur for at ændre tiden, men de ringer ikke tilbage og jeg kan ingen email finde på dem. Så det er måske lidt spild af tid det hele og man kan ikke rigtigt stole på systemet eller malerfirmaet.

14. april 2015

Kære Sofie,

Tak fordi du tog dig tid din anmeldelse.

Vi er glade for at erfare, at du har benyttet dig af vores gratis service, samt at denne har fungeret efter hensigten - nemlig at skabe den indledende kontakt mellem kunde og fagmand.

Det er derimod meget beklageligt, såfremt der er sket en fejl i mødedatoen, ved booking af mødet. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, hvorfor jeg d.d. videregiver dine oplysninger til vores servicechef, der vil følge op på dette med den enkelte medarbejder.

At fagmanden ikke vender tilbage til dig som aftalt er selvfølgelig heller ikke acceptabelt, hvorfor vi beklager på fagmandens vegne.
Såfremt du endnu ikke er blevet kontaktet af vores samarbejdspartner, bedes du venligst rette henvendelse til os på tlf. 70 22 80 14 eller på mail: info@imentor.dk, så skal vi tage hånd om dette.

effectiv

hurtig tilbagemelding med moede aftaler, ser frem til at finde den rette maler

9. april 2015

Kære Peter,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de meget flotte 5 stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vores service.

Da god service og effektivitet er i højsædet hos os, er vi glade for at høre, at du oplevede en hurtig tilbagemelding.

Vi håber, at du havde et godt og givtigt møde med fagmanden d. 17/04-15, samt at du efterfølgende har modtaget et attraktivt tilbud.

Super

Fin og imødekommende service.

9. april 2015

Kære Lotte,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de meget flotte fem stjerner - de er alle værdsat.

Da det er vigtigt for os, at vores kunder altid modtager god service, er vi glade for at høre, at du oplevede en fin og imødekommende service under din samtale med vores medarbejder.

Vi håber, at du havde et godt møde med fagmanden d. 18/04-15, samt at du efterfølgende har modtaget et attraktivt tilbud.

Gode informationer

Gode informationer af medarbejderen. Nu er jeg så spændt på håndværkeren.

6. april 2015

Kære Karen,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de fine fire stjerner - de er værdsat.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved brug af maler-pris.dk, samt at du oplevede at modtage gode informationer fra vores medarbejder.

Vi håber, at du havde et godt og givtigt møde med fagmanden d. 21/04-15.

God samtale

Havde en rigtig god samtale med phoner, som fik mig hjulpet videre med mit projekt.

14. februar 2015

Kære Muhammed,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de væresatte fem stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vores gratis service, samt at vores medarbejder fik hjulpet dig videre med det ønskede projekt.

Da det er vigtigt for os, at vores kunder altid mortager god service, er vi samtidig glade for at høre, at du oplevede super service under samtalen med vores medarbejder.

Maler-pris.dk

Perfekt og venligt og profesionelt kom til aftalt tid alt ok.

De folk der kom til mig var top professionelle og venlige med hurtig tilbagemelding kan kun anbefale dem.

12. februar 2015

Kære Poul,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de meget flotte fem stjerner - de er værdsat.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vores maler-pris.dk.

Vi er samtidig meget glade for at høre, at du ydermere havde et godt møde med vores samarbejdspartner d. 09/02-15.
De pæne ord er selvfølgelig videregivet til fagmanden.

Maler-pris.dk

Flink og venlig medarbejder og nem at benytte

Behalig samtale med en medarbejder, som hurtig fik sporet sig ind på hvilken opgave jeg havde. Vil så sige at der nok skal arbejdes lidt med overslagsprisen på jobbet. Det afskrækkede mig I første omgang. Var 3 gange så dyrt som den egentlige pris jeg betalte for jobbet.
De fik hurtigt lavet en aftale med et malerfirma for mig.
Jeg havde også forsøgt andre steder. Men det firma som maler-pris.dk anbefalede, viste sig at være både billigere og super dygtige. Kan klart anbefales.

1. februar 2015

Kære Mette,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for de flotte fire stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vores service, samt at denne har fungeret efter hensigten - nemlig at skabe den indledende kontakt mellem kunde og fagmand.
Din information vedr. det vejledende prisoverslag er d.d. videregivet til ledelsen, der vil tage dette til efterretning.

Vi er ydermere glade for at høre, at du modtog et attraktivt tilbud fra vores samarbejdspartner, og derfor valgte dem til at udføre opgaven, og vi har selvfølgelig noteret de pæne ord om fagmandens arbejde.

Til sidst vil vi takke dig for din anbefaling.

Topnotch

Rigtig behagelig at snakke med. Stiller alle de rigtige spørgsmål.

26. januar 2015

Kære Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse, samt for de værdsatte fem stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af maler-pris.dk, samt at du oplevede din samtale med vores medarbejder som behagelig.
Din feedback vedr. at vores medarbejder stillede alle de rigtige spørgsmål, er af stor betydning for os, da vi altid ønsker at vores kunder modtager service af høj kvalitet.

Vi håber, at du havde et godt møde med fagmanden d. 09/02-15, samt at du efterfølgende har modtaget et attraktivt tilbud.

kompetent

Behagelig samtale med kompetent medarbejder som fik mig guidet videre i mit projekt

14. januar 2015

Kære Rikke,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de meget flotte 5 stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vores gratis service, samt at din samtale med vores medarbejder fik guidet dig videre med det ønskede projekt.

Belastende

Belastende opkald fra en fyr der blev ved med at kalde mig noget forkert. Jeg sagde ja til et tilbud og blev efterfølgende spammet med mødeaftaler i min inbox. Nu har jeg aldrig lyst til at bruge dem igen!

18. december 2014

Kære Christina,

Tak fordi du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse.

Vi er glade for at erfare, at du har benyttet dig af Maler-pris.dk.

Det er derimod ikke tilfredsstillende at vores medarbejder, ikke formåede at tiltale dig ved det korrekte navn.
Jeg beklager samtidig, hvis der er sket en misforståelse under samtalen i forhold til, hvilke fagmænd du havde behov for et møde med. Jeg kan dog se i vores system, at du efterfølgende har aflyst disse aftaler.

Til din information vil vores servicechef blive informeret om din oplevelse d.d og følge op på dette med den enkelte medarbejder.

Vi ønsker dig held og lykke med projektet.

Maler-pris.dk

Det var en positiv samtale

der er slet ikke andet end ros til medarbejderen, han var positiv, virkede kompetent og fandt hurtigt ud af, hvad der skulle til for at løse min opgave og fik sat "noget i gang" med det samme.

16. december 2014

god og hurtig service

Hurtig og super venlig service. Kan på ingen måder klage. Super sød telefon mand at snakke med. Mine varmeste anbefalinger

11. november 2014

Kontakt via maler-pris.dk

Jeg havde været inde på hjemmesiden (maler-pris.dk) for at indtaste oplysninger om noget malerarbejde, jeg gerne ville have et tilbud på. Og nogle timer senere blev jeg ringet op, så der kunne blive lavet en aftale om, hvornår der kunne komme én ud at se på sagen og give et rigtigt tilbud. Jeg vil selvfølgelig helst ikke bruge arbejdstid på det, og der var absolut fleksibilitet, så vi fandt en onsdag klokken 18, så jeg kunne nå hjem fra arbejde.

Hurtig og imødekommende service :-)

11. november 2014